Kuinka tietää rakkauden ja himo-eron välinen ero

29 huhtikuu 2019

Totuus on, naisilla on usein vaikeaa erottaa toisistaan ​​rakkauden ja himon. Ei ihme, sillä molemmat ovat erittäin voimakkaita tunteita perus ihmisen kokemuksen jakavat ihmisiä kaikissa kulttuureissa, sosioekonomiset standardeja ja koulutustausta.

Kukin kokemus, ja sinänsä luo voimakkaita tunteita euforia, ekstaasi ja riemu. Rakkaus ja himo ovat motivoivat hyviin, keskeinen osa mitään romanttista suhdetta.

Laittaa asiat oikeisiin mittasuhteisiin, nyt määritellä rakkauden ja himon kuvaamalla tavalla Merriam-Webster:

load...

Rakkaus: Unselfish, uskollinen ja hyväntahtoinen huolta hyvästä toisen.

Lust: Voimakas tai hallitsematon seksuaalinen halu, voimakas kaipuu tai himo.

Hyvät, jos tämä ei selitä asioita, en tiedä mitä!

Rakkaus on sitkeys.

Olen aina liittää rakastunut toimintaa ja himo tekoihin. Rakkaus on palvelemista korkein hyvä sekä rakastaja ja rakastettu. Se on noin tekee, mikä on parasta toiselle, vaikka se tarkoittaa uhraa omia toiveita, tarpeita tai henkilökohtaisia harrastuksia.

Rakkaus on sitkeys. Se huolehtii kun olet sairas, se puhuu sinulle kunnioitusta ja ihailua, ja se suojelee sinua ja lämmittää kylmää tuulet elämän.

load...

”Jos jonkun kanssa aidosti

hoitaa, niin olet jättipotin.”

Himo on katoavaista.

On itsekästä ja etsii vain omia mielihyvä. Se koskee tyydyttää lihallinen halut nyt ja aivan pian siirrytään seuraavaan fyysistä pakottamista, kun se tulee, onko se vallanhimo, rahan tai Coca-Cola.

Rakkaus on noin prosessi rakastava, himo on keino saavuttaa päämäärä.

On himo toinen henkilö, joka alkaa matkamme heidän kanssaan, mutta se on rakkaus, joka pitää meidät mukanaan. Himokas tunteet, jotka usein johtavat tuhoisaa päihin, palvelevat tarkoitustaan. Se on pinnallinen vetovoima joku, joka motivoi meitä haluavat lähestyä ja valloittaa niitä, jotta ne meidän.

Jos emme ole koskaan tuntunut himo, meillä ei olisi kiinnostunut jopa häiritsee vastakkaista sukupuolta ensiksi. Olimme jäädä kotiin, katsella uusintoja meidän pyjamat, ja ihmiskunta kuolisi pois. Loppujen lopuksi, jos emme tunne kuuma ja häiritsee ihmisen näemme, emme halua vaivata.

load...

Se on rakkautta, mutta että olemme toivoen löytävänsä kun himo fizzles, vaikka saamme vakavasti hämmentynyt kumpi on kumpi.

Himoja koskaan kestää.

Olet liian fiksu ja päivämäärä taju saada harhaan himokas tunteita ja huijata itseäsi uskomaan olet löytänyt elinikäisen rakkautta, jos et ole. Vain koska olet hieman pulttiliittimeen kivikova abs joka tuntee päin makuuhuoneessa ei tarkoita olet onnekkain tyttö elossa suurin mies, joka koskaan elänyt.

Sokaisi mikä on pelkästään jäljitelmä rakkauden, se on helppo sujauttaa väärän turvallisuuden tunteen, kun himokas ajattelu on ajo päätöksentekoprosessia. Jos et tunne yhtä kannustanut keskusteluja teillä miehen elämässäsi kuin sinäkin mukaan fyysistä kohtaamisia, saatat olla pulassa.

Jos et tule toimeen vaatteet päällä, olet hämmentynyt esitellä hänet ystävillesi, ja suurimman osan ajasta vietät yhdessä on arkkien väliin, saatat hyvinkin olla heittää himon.

Ota askel taaksepäin ja arvioida uudelleen. Jos huomaat, että olet jonkun kanssa ja teidän suhde perustuu mitään ainetta, olisit tekemässä itsellesi palvelus lopettaa nyt. Himo koskaan kestää.

Kun ilmaistu fyysisessä mielessä, rakkaus on aina iloinen kokemus molemmille mukana. Jos olet jonkun kanssa aidosti huolta, kunnioittaa ja arvostaa, ja satut nauttia lämpimän sukupuolielämää heidän kanssaan, niin olet jättipotin koska rakkaus kuihtumaton ja aina täyttää.