Kuinka tuntea nuoret dating-elämässäsi

30 kesäkuu 2019

Elämä on täynnä siirtymät vanhasta elämästä uuteen alkuun. Lukion valmistumisen, college valmistumisen, avioliitto, uusi työ, uusi koti, lapset , avioero tai menetys kumppani, ja eläke ovat joitakin isompia esimerkeistä.

Tärkeä tekijä kaikki elämän muutoksista on, että jännittävä uusi elämä aina korvaa vanhan. Jännitystä ja eloisuutta koskaan tarvitse menetetään joustavan ihminen, ja uusi romanssi (tai vanhaa!) Myöhemmällä iällä voi olla yhtä paljon nuorekas elinvoima, kun oli teidän Herttaiselle, tärkeimmät purista Woodstock, tai lumoava tyttö että Moonlit rannalla vuosia sitten.

load...

Jos haluat tuntea nuoria rakkauselämä kokemaan sellaista jännitystä sinulla oli, kun rakkaus oli uusi raja, et todellakaan voi tehdä sitä. Se kaikki asia, miltä sinusta tuntuu, miten elät ja miten seikkailunhaluinen olet päivämäärät.

Olet yhtä nuori kuin tunnet.

Sinun ei tarvitse katsoa kovin pitkälle näkemään totuuden ja viisauden tämän vanhan latteus. Hyvä terveys pitää sinut voimakas, elinvoimaa pitää sinut aktiivinen, ja toiminta pitää sinut nuori. Jos tuntuu hyvältä, voit nauttia elämästä täydellisemmin.

Hyvin harvat meistä haluavat viettää tuntikausia kuntosalilla, mutta on olemassa monia tapoja tehdä vähän enemmän toimintaa elämäämme.

load...

Kävelymatka puistoon ruokkia oravia tai katsella lapset leikkivät, reipas aamulla valtaa kävellä kauppakeskuksessa, pyöräretkelle tai 15 minuuttia pyörimisjakso olohuoneessa kaksi tai kolme kertaa viikossa voi tehdä valtava ero teidän voimaa, kestävyyttä ja mieliala. Hieman hiki todella auttaa palauttamaan huumoria ja kyky osallistua muiden ihmisten kanssa.

Kevyempi, terveellisempää ruokavaliota myös tehdä ihmeitä zip ja elämäniloa. Jos et tunne, kuten get-up-and-go nousi ja lähti, yritä saada joitakin hiilihydraatteja, suolaa ja sokeria ulos ruokavalio kuin helppo valmisruuat, ja saada enemmän tuoreita proteiineja, vihanneksia ja hedelmiä omalle ruokavalio.

Pienet muutokset voivat antaa sinulle paremmin säännöllisyyttä, auttaa eroon kiloa tai kaksi, on puhdistava vaikutus koko järjestelmän, ja vain saa sinut tuntemaan paremmin.

Kun maailman värit alkavat tuntua kirkkaampi ja lähempänä, eli kun muut ovat enemmän vetoa värit ja kirkkaus henkesi. Tunnet enemmän vaiheessa elämää, nauttia elämästä enemmän, olla onnellisempi olla enemmän ulospäin, hyvällä tuulella noin toiset, ja aloittaa tunne ja toimii nuorempia.

load...

”Kohtele häntä samalla energiaa, jota

käsitelty päivämääriä takaisin lukiossa.”

Anna mennä.

Vuosien ajan olit liian kiireinen työ ja perhe pysyä tahansa harrastuksiin ja harrastuksissa. Reigniting intohimoinen toimintaa rakastat voi auttaa tulipalon jopa suihkumoottorit romanssia, too.

Ulos näitä vanhoja työkaluja ja tehdä joitakin puuteollisuuden. Aloita linnunpönttö tai koruja. Pyyhi pölyt keilapallo ja ota se pois koeajo on lähin kaistaa.

Puhdistaa ja maalata että Weber grilli käytit hautoo kuuluisa pihvit ja kylkiluut, ja kutsua ystävän tai kaksi yli rikkoa sitä uudestaan. Öljyn up your vetopasuuna tai saada uusia jousille vuosikertansa Gibson kitara ullakolla.

Laita hevosenkengän panokset takapihalla, kiinnitä taustalevy tuona Koripallokori yli autotalli tai siivota vanhat metsät ja rautoja ja suuntaa par-3 kenttä kadulla.

Ilmestyvät mukaan asiat tuntuu intohimoisesti voi olla niin paljon enemmän kuin hyvä käyttää. Se voi tehdä sinusta enemmän mielenkiintoinen henkilö ja antaa sinulle syy nousta sängystä aamulla.

Ja se tekee sinut paljon parempi saalis suuri nainen, joka on vielä nuori sydän. Ottaa jotain elää pitää sinut nuori ja tekee sinusta niin paljon houkuttelevampi oikeudenmukaisempi sukupuoleen.

Date kuin nuori mies.

Nyt kun olet saanut rohkeus ja näkymistä rodeo mustangi uudelleen, ota nainen ulos ja näyttää hänelle hyvää aikaa. Tee se vanha koulu antamalla hänelle yksi kukka tai pari koiranputkea nostit itsesi kun hakemaan hänet.

Energinen, hymyillä, ja kertoa hänelle, kuinka nuori ja upea hän näyttää. Lievennetään, chat, ja pidä kätensä matkalla autoon. Ja tietenkin, avaa oven hänelle.

CD- tai radioasema musiikkia suosikki bändi tai aikakauden pelaa autossa, ja vie hänet johonkin paikkaan, joka tekee hänen hymynsä ja nauramaan.

Alkamaan drive-in hampurilainen seistä root beer float tai butterscotch ravistetaan. Useimmissa kaupungeissa on yksi tai kaksi vanhaa tyyliä A & Ws tai 50s-teemalla drive-ins.

Vuodesta autoravintola, vie hänet drive-in elokuvassa. Jaa ämpäri popcorn, iso sooda, pussi Twizzlers, ja ehkä suudelma ennen elokuvan on ohi.

Vain jäädä yhden ominaisuuden, ja sitten ottaa hänet vähäksi tanssia ja juomaa. On olemassa paljon kunnianosoitus bändejä, jotka soittaa musiikkia suosittuja bändejä 70- tai 80-luvulla, ja paljon 50 ja 60 ryhmiä liian, puhumattakaan monia Elvis impersonators jotka ovat aina pelaa jonnekin.

Tietenkin, et voi kaikin päivämäärää reenactment vanhaan, mutta voit aina kohdella häntä samalla energialla, kunnioittavasti ja jännitystä, joka teit päivämääriä takaisin lukion tai college.

Musiikki, keskustelu, ja vähän liikuntaa jännitys mennä pitkä matka lisätä joitakin nuoruuden jännitystä, että vain on tapa tehdä vuodelta niin hauskaa.