Leeza steindorf opettaa pariskunnille, miten ymmärtää paremmin ja luoda täysiä suhteita

22 maaliskuu 2019

Lyhyt versio: Transformation Specialist Leeza Steindorf tuo hänet intuitiivinen taidot ja humanistinen tausta asiakkaille, jotka haluavat parantaa elämänlaatuaan ja suhteita. Käyttämällä sokraattinen dialogi ja henkilökeskeisen mallin Leeza antaa hänen asiakkaiden kanssa suunnitelman uusivat suhteita itseään ja muita. Leeza auttaa asiakkaita kaivaa syvälle, jotta ne pystyvät rakastumassa itselleen ja muille keskittymällä selkeyttä, ymmärrystä ja viestintää. Asiakkaat voivat odottaa oppia selkeästi halunsa ja viestiä niistä tehokkaasti ne tarttuvat Leeza henkilökohtaisesti, käytännössä, tai perääntyä. Menestyviä ihmisiä ja pariskunnat, jotka sitoutuvat seuraaviin Leeza ohjeiden ottaa henkilökohtaista vastuuta johtamisesta täyttää elämää.

Transformation Specialist Leeza Steindorf on vähän poikkeavuuteen elämässä ja suhde valmennus maailmassa; hän ei halua ihmisten olla ”parempi”. Hän ymmärtää, että ihmiset ovat jo hämmästyttävä; mutta niitä ei saa päästää itse paistaa läpi. Leeza auttaa hänen asiakkaat oppivat elämään paikasta intohimoa, voima, ja tarkoitus.

load...

Leeza on asunut ja työskennellyt ulkomailla suurimman osan elämästään, ja hänen kauttaan kokemuksia vuorovaikutuksessa eri kulttuureista, hän löysi yksi yhtäläisyys: Jokainen haluaa nähdä ja hyväksyä keitä he ovat ja mitä he rakastavat. Valitettavasti ihmiset eivät hardwired elää tällä tavalla ja niiden polut ja suhteet voivat pois reitiltä kautta menetetään energiaa, negatiivisuus, epäselvyys, ja huono viestintä. Se voi tapahtua sekä henkilökohtaisessa ja työelämässä.

”Olen suuri uskovainen, että konflikti on harhaa. Minulla on tapana sanoa ihmisille, 'Missä on ongelma?' Sitten he kertovat minulle, että hän teki tämän, tai hän teki sitä, mutta ei ole tunnistettavaa konflikti.”Leeza Steindorf, Transformation Specialist

load...

Mutta suhde ristiriidat ei tarvitse olla olemassa, Leeza sanoi.

”Olen suuri uskovainen, että konflikti on harhaa. Minulla on tapana sanoa ihmisille, 'Missä on ongelma?' Sitten he kertovat minulle, että hän teki tämän, tai hän teki sitä, mutta ei ole tunnistettavaa konflikti ”, hän sanoi. ”Ihmiset päätyvät näkemään konfliktin objektin, joka niiden välillä, tämä voima, joka on voitettava tai rikki kautta. Aion saada ihmiset nähdä siellä mitään ristiriitaa, ei ole fyysistä voimaa niiden välillä.”

Leeza auttaa häntä asiakkaat muodostavat auttamalla heitä ymmärtämään, että he ovat kaksi henkilöä, jotka haluavat tulla kuulluksi ja ymmärtää toisen henkilön. Tavoitteen toteuttamiseksi, että hän pyrkii auttamaan asiakkaita aidosti ja tehokkaasti kommunikoida kumppanien kanssa.

Vetoaminen Sokrateen voidaan tutkia Suhde syvyydet

Leeza valmennus on juurtunut sokraattinen dialogi, joka kysyy kysymyksiä vilpittömästä uteliaisuus ja auttamaan asiakkaita miksi he tuntevat tai reagoida tietyllä tavalla tilanteeseen.

load...

Muutos asiantuntija Leeza Steindorf käyttää sokraattinen dialogi auttamaan parit kommunikoida.

”Saan heidän maailmaansa ymmärtää, missä he tulevat ja miksi. Sitten saan ne ymmärtää, mitä he tuntevat ja miksi ”, Leeza sanoi. ”Milloin voin tehdä, että kukin osapuoli, niin he ovat kaunis paikka keskustella.”

Hän antaa esimerkin aviomies, joka oli vihainen, koska hänen vaimonsa ei kulu alusvaatteet hän osti hänelle, ja vaimo oli vihainen hänen reaktionsa. Pikemminkin kuin olettaa hän tiesi, miksi vaimo kieltäytyi käyttää sitä, hän kysyi asiakas, ”Miksi, jotka saavat sinut hulluksi?” Vaikka vaimo aiemmin vastanneet se johtui siitä, että aviomies halusi sitä ”matkalla” ensimmäistä kertaa, hän piti kysyä itse, ”Miksi se järkyttää minua?”

Sieltä vaimo määritetty hän oli onnellinen pukeutua alusvaatteita, mutta ei tuntunut luottaa erityisen asu hänellä oli mielessä. Kun hän tarjosi vaihtoehtoisen tyyli alusvaatteita, aviomies innokkaasti sovittu. Leeza auttoi vaimonsa selvittää mitä hän ei pidä siitä, että pyynnön ja löysi keskitie, joka miellytti heitä molempia.

Henkilökohtainen valmennus, joka muuntaa ja toistaa kantansa Liitännät

Olipa hän työskentelee parit tai henkilöt, Leeza valmennus -sarja keskittyy hänen asiakkaat tulla kuulluksi. Kun ihmiset tuntevat he kuunneltu, ne avautuvat tukemaan ja hyväksymään muut. Jos he eivät tunne kuullut tai jos he aina taistelevat tulla kuulluksi, hän ei pysty yhdistämään.

Monet ihmiset ovat liian kiireisiä työntää itsensä siellä nähdä ja kuulla, että he eivät ota aikaa kuunnella - tai ymmärtää - muut. Leeza ehdotetaan kolmea asiaa ihmiset voivat tehdä, jos näin on.

”Ensin haluat olla selvä. Seuraavaksi haluat olla mies tai nainen. Lopuksi haluat olla lannistumatta, mikä tarkoittaa haluat olla selvillä siitä, kuka olet, mitä haluat ja mitä et halua ”, Leeza sanoi.

Hän tarjosi havainnollistetaan häntä kohtaan.

”Jos olet parisuhteessa, voisi sanoa, 'Haluan meidän viettää enemmän aikaa yhdessä. Haluan sinun keskittyä minuun. En halua olla matkapuhelimesta meidän päivinä, '”Leeza sanoi. ”Nämä ovat hyvin selkeitä lausuntoja; ei ole epämääräisyyden heille. Kun ilmoittamaan omat toiveet, toinen henkilö voi vastata.”

Ne voivat sopia kahden ensimmäisen kohteita, mutta jos kumppani on lääkäri tai jos sinulla on lapsia, hän voi joutua puhelimen aikana päivämäärä. Tämä luo hyvin neuvotteluja. Kukin kumppani kuuntelee ja ymmärtää, mitä toinen sanoo, johtaa sekä kumppaneiden tunne kuulluksi ja tärkeitä.

Toinen yleinen ongelma Leeza auttaa parit käsitellä on ikävystyminen - sekä keskenään ja suhdetta. Leeza sanoi kaiken tulee alas vastuullisuutta.

”Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin tylsyydestä. Kuluttajat usein jättävät etuja elämässä - ja itsensä - muille. Päädymme suhteita jonkun rakastamme, joka on monitahoinen olento ja sitten ajattelemme, 'Oh, hän on tylsä,' tai 'Hän ei käänny minua enää,'”Leeza sanoi. ”No, mitä sinä teet kääntää ylös liekki? Miten sinä on vastuussa oman onnen? Ajatus omaa vastuuta on iso työssäni. Vain olet vastuussa onnea.”

Tarjoamalla Connected tiedonanto koulutus ja ”Nainen lannistumatta” Retreat

Leeza on resursseja kiinnostuneille intensiivisessä tai itsenäinen työskentely, samoin. Hänen online Connected tiedonanto koulutus antaa osallistujille kolme avainta aitoja vuorovaikutusta. Osallistujat oppivat viestintä toimii, tapoja kommunikoida missä tahansa ympäristössä, luova ja ratkaisukeskeinen ajattelu, ja miten voitaisiin sekä välttää ja käsitellä konflikteja rakentavasti.

Lopussa koulutuksen osallistujat voivat saanut korkeamman sosiaalisen älykkyysosamäärä enemmän luottamusta niiden vuorovaikutusta muiden kanssa.

”Kun olet tehnyt työtä teidän suhdetta, miten voit ymmärtää jonkun toisen näkökulmasta? Tämä koulutus auttaa ihmisiä oppia tekemään juuri niin,”Leeza sanoi.

Naiset, jotka haluavat ottaa intensiivinen lähestymistapa muutokseen voi viettää viikonlopun yhdessä Leeza n Leeza naiselle lannistumatta vetäytyy retriittejä. Leeza kuvailee perääntyy valtuuttamisesta kokemuksia, joilla naiset voivat hyödyntää niiden voimaa ja oppia erottamaan suhteita ja liiketoimintaa.

”Jos he ovat johtoaseman liiketoiminnan naiset usein joutuvat työskentelemään heidän miehisen puolensa johtaa vahvuus”, Leeza sanoi. ”Mutta kun he tulevat kotiin ja astu heidän suhteensa mies, uroksen luonnollinen paikka on olla että maskuliininen paikallaan.”

Leeza on nopea huomauttaa, että naisilla on yhtäläinen ääni kumppanuuden mies, mutta joilla rooleja suhde on luonnollinen ja voi olla rentouttavaa. Hän kuvailee rooleja kaunis tanssi yhteensopivuudesta miesten ja naisten.

Naiseen lannistumatta retriittejä, Leeza viettää aikaa puhumalla naisen voima, intohimo, ja leikkisyyttä, joka auttaa naisia ​​määrittelemään ja elää niiden tarkoitus maailmassa.

Kiitosta Leeza: Client Stories Korosta menestystään

Lukemattomat valmentajat täydentävät Leeza n tehokkaan viestinnän koulutus ja valmennus. Kuitenkin Leeza kuvastaa yhtä ainutlaatuinen pari, jotka hän oli hyvin kiitollinen työskennellä.

”Yksi kohtasi toisensa, rakastui, meni naimisiin nopeasti ja tajusi, 'Mitä olemme tehneet?' Heillä ei ole aikaa käydä läpi logistiikan todella oppia tuntemaan toisensa ennen kuin he naimisiin”Leeza sanoi. ”Annoin heille välineet kasvattaa läheisyyttä ja kommunikoida. Molemmat kertoi minulle äskettäin, että se pelasti heidän suhteensa. He eivät olisi suhteeseen he ovat, jos niitä ei toiminut kanssani.”

Monet parit tulevat Leeza partaalla avioeroa, mutta hän auttaa heitä tutkimaan niiden suhteita toisiinsa - ja itsensä. Hänen tehtävänsä on auttaa jokaista asiakasta arvioimaan todellisia syitä niiden asioista ja edetä yhtenäisenä.