Leikkauksen yläpuolella: sininen nile tarjoaa online-valikoiman hienoja kihlasormuksia ja koruja

28 helmikuu 2019

Lyhyt versio: Poiminta kihlasormus on painava tehtävä, mutta jotkut leikkaus-edgeresources auttaa kuluttajia saada se heti ensimmäisellä kerralla. Sinisen Niilin , maailman suurin online-jälleenmyyjä timantti koruja, on auttanut yli 500000 kosinta vuodesta 1999. Heidän timantti keräys ja opetussisältöjen palvelemaan ensimmäistä kertaa shopperslooking wow heidän läheisensä sparkly korut. Sinisen Niilin takaa laatutyötä niiden kartoitus ofover 150000 timantteja ja muita jalokiviä. Voit rakentaa oman rengas käyttävät interaktiivisten valita leikkaus, väri, selkeys, suunnittelu, asetus ja hinta haluat. Seuraavan kerran olet harkitsee ehdottomalla tai givinga romanttinen lahja joku erityinen, voit selata Sinisen Niilin sokaisemista koruja edulliseen hintaan.

Vuonna 1998 Mark Vadon oli lähetystyöhön löytää täydellinen kihlasormus hänen tyttöystävänsä - ainoa ongelma oli hän ei tiedä mitään timantteja. Hän meni kultakauppa ja huomasi pian tunne skeptinen vasta kehitteillä henkilökunta membersand niiden blasГ © neuvoja. Hän huomautti, että kaksi rengasta, joka näytti identtisiä hänelle askedwhy oli $ 5,000 hintaero niiden välillä.

load...

Myynti virkailija hymyili andsaid mitä väliä enemmän kuin hinta oli miten rengas sai hänet tuntemaan itsensä. Voit Mark'sanalytical mielessä tämä oli naurettava. Hän käveli ulos kaupasta tyhjin käsin ja ärsyyntyneenä, mutta hän oli myös päättänyt lisätietoja kihlasormuksia, jotta hän voisi ymmärtää, mitä hän maksaa.

Sinisen Niilin perustaja Mark Vadon builta täyden palvelun, käyttäjäystävällinen verkkokauppa timantti koruja.

Mark, Stanfordin koulutettu numerot cruncher, lähestyi hänen rengas-ostopäätöksessä hän woulda tutkimushanke ja meni verkossa saada kaikki tosiasiat. Hän tuli upona sivuston nimeltä Internet timantteja, jälleenmyyjä, joka offeredinformative kuvauksia ja opastettuja opetusohjelmia timantteja täydentämään koruja kokoelma.

load...

Kiitos tämän resurssin, Mark tuntui luottavainen buyingan erinomainen rengas verkossa - tuhansia dollareita vähemmän kuin renkaat hän oli nähnyt kaupassa.

Hän oli niin ottanut tämän kuluttajaystävällinen kokemus, että hän sai kosketuksissa sivuston omistaja, Doug Williams, keskustella ostaa liiketoimintaa. He laativat ehdot lautasliina lounaalla. Kevääseen 1999, Markus oli kerännyt yli $ 6 miljoonan tarpeeksi ottamaan Internetissä timantteja, jotka herenamed Sinisen Niilin. Nykyään sivusto on suurin online-jälleenmyyjä sertifioituja timantteja ja hienoja koruja, mutta silti etusijalle asiakkaan koulutus ennen kaikkea.

”Koulutus on selkäranka yhtiömme”, kommentoi Josh Hollanti, johtaja Brand Experience. ”Meillä on asiakkaita ensin mentaliteetti.”

Jos pidät siitä ja haluavat laittaa rengas se, voit luottaa Sinisen Niilin tehdä prosessista paljon helpompaa antamalla selkeää tietoa, asiantuntijaneuvoja ja tuhannet itsenäisesti luokiteltava timantteja. Sivuston runsaasti resourceswalk asiakkaille tärkeitä ominaisuuksia timantti ja tarjoavat helposti käyttää työkaluja rajata hakua varten upea koru.

load...

”Yritämme ohjata ihmisiä tekemään parhaan mahdollisen hankinnan, joka sopii heille,” Josh kertoi meille. ”Autamme asiakkaitamme löytämään oikean yhdistelmän ominaisuuksia maksimoimaan budjetin ja saada kaunis timantti.”

Yli 150000 Diamonds muokattavissa Budjetti- ja Taste

Tahansa vaikuttava ehdotus alkaa timantti. Et voi saada alas yhden polven kanssa kaikki vanhat rengas käteen. Kanssa luettelon yli 150000 timantit, Sinisen Niilin tarjoaa asiakkaille loputtomasti harjoittaa valintoja. Mukaan Josh, about70% Blue Nile tuloista tulee fromengagement renkaita.

Sivusto sallii parit createtheir oman renkaat valitsemalla timantti päättää asetuksesta. Ensin sinun käyttää simpleslider työkaluja valita ihanteellinen muoto, hinta, karaatin, leikkaus, väri ja selkeys timantti. Seuraavaksi sinun valita asetuksen, lajittelu värin, hinta, tyyli tai suunnittelija, vastapainoksi timantti. Blue Nile, se vie muutaman minuutin koota ainutlaatuinen luomus.

Olitpa ihastunut Sheen keltainen kulta tai vetoa platinaa kestävyyttä, Sinisen Niilin voi auttaa kaventamaan tuhansia vaihtoehtoja yhdeksi mittatilaustyönä rengas.

Kihloihin on once-in-a-lifetime erilaisten tapahtumien, joten useimmat ihmiset ostavat kihlasormuksia aloittelijoille, epävarma mitä he etsivät ja upouusi soi ostamista. Sinisen Niilin tiimi on kokemusta opettaa ensikertalaiset miten löytää timanttisormuksen joka sopii juuri oikea.

Saatavuutta ja avoimuutta, ja avulias, tämä koruja vähittäismyyjä ei painetta asiakkaita ostamaan mitään ulkopuolella means.Because Sinisen Niilin toimii verkkokaupasta, heillä significantlyless piirtoheitin ja voi tarjota laadukkaita timantteja on murto-osa kustannuksista olisit löytää perinteisessä kultakauppa.

Lisäksi itsenäisesti luokaton GIA raportti, runsaasti tuote Kuvissa nettiostajien mitä heidän jewelrywill näyttävät kaikista mahdollisista kulmasta. Lisäksi sivusto tarjoaa 360 asteen videonäkymän ofany timantti kautta theDiamond visualisoinnista. Käyttämällä kehittynyttä tekniikkaa, Sinisen Niilin suurentaa timantti ja kääntää kuvaa, jotta asiakkaat voivat nähdä everydetail.

”Saat kokonaisvaltainen tunne mitä timantti näyttää, ja visuaalinen on upea,” Josh kertoi meille. ”Koska se on niin suurennettu se on itse asiassa jopa parempi kuin pitämällä sitä kädessäsi.”

Kokeneet Jewellers kouluttaa sinut Smart Ring-ostokäytäntöihin

TheEducation jakso Blue Nile n verkkosivuilla kannustaa voit tulla asiantuntija timantteja. Heidän syvällinen koruja oppaita kattavat kaiken löytämästä (tai puolisosi) rengaskoko valita thediamond ominaisuudet ovat sinulle tärkeimpiä. Voit oppia lisää metallien, jalokiviä, helmiä, vihkisormukset, ja muita koruja samoin.

”Jopa vain vähän tutkimusta voi mennä pitkä matka”, Josh sanoi. Ymmärtämään, mitä tekee timantin enemmän tai vähemmän kalliita, ostajat voivat priorisoida, mitä he haluavat heidän koruja ja säästää rahaa älykkäämpiä ostoksia.

”Minun fianc Г © ja tein paljon tutkimusta, ja se kaikki maksettu pois, kun näimme rengas. Sinisen Niilin on todella hienoa!” - manjari, tyytyväinen asiakas Irving, Texas

Sinisen Niilin tarjoaa perusteellista resursseja niin ensikertalaiset voivat tehdä tietoon perustuvia päätöksiä timantti karaatin, selkeys, väri ja muut näkökohdat. Konsulttiryhmä ei toimi välittäjänä ja aidosti pyrkii auttamaan ilmainen osto vinkkejä. Suhteen timantti karaattipaino, esimerkiksi niiden asiantuntijat ehdottavat ”maksimoida budjetti, pitää ostaa timantti, joka on hieman alle ihanteellinen karaattipaino.”

Tiimin jäsenet kaikilla tasoilla yrityksen usein henkilökohtainen intressi asiakkaita. ”Yksi suosikkini tarinoita,” Josh kertoi meille, ”on meidän jewelerswrite alas asiakkaan nimi renkaan he työskentelevät niin se ei ole vain rengas heille.”

Jokainen Policy & Takuu asettaa asiakkaan tarpeiden mukaan ensimmäinen

Usein osto timantti tarkoittaa tehtävien elinikäinen sitoumus, joten on tärkeää valita luotettava jälleenmyyjä varmistaa istuvuus. Sinisen Niilin lupaa tyytyväisyys throughmany asiakkaan ensimmäinen politiikkaa. Esimerkiksi yritys tekee 30 päivän palautusoikeuden tuottoon kaikista heidän koruja.

”Laatu ja työn laatu on ensiarvoisen tärkeää meille” Josh sanoi. ”Varmistamme, että rengas on täsmälleen täydellinen ennen kuin se menee ulos ovesta, ja seisomme takana työtä ei-kysymyksiä kysytyt palautusoikeus.”

Sininen Nileprovides ilmainen resizings ja siivous ensimmäisen vuoden aikana afterpurchasing mukautetun kihlasormus. Plus, asiakkailla eliniän timantti päivitysohjelma olisi he koskaan halunneet korvata timantti uudemmalla, kalliimpi timantti.

Sinisen Niilin näytön vain webrooms esitellä timantteja withfree asiantuntijoiden kuulemisia.

Jos haluat todella nähdä Sinisen Niilin koruja itsellesi, voit löytää webroom sijainti lähellä sinua. Kaupoissa eri puolilla maata, ostajat canconsult osaavaa koru- ja itse hoitaa Sinisen Niilin koruja. Webroom koruja on vain näyttöä, butyou voivat käyttää iPad tilauksen, jos haluat. Sinisen Niilin fyysiset paikat ovat ei-paineympäristössä selainten ovat tervetulleita katsomaan ja tuntea heidän koruja.

”On hyvin pieni riski,” Josh selitti. ”Tiedämme itseisarvoa mitä koruja voi tarkoittaa jollekin, ja se on vastuu otamme erittäin vakavasti.”

Toisin kuin useimmat korut myyjät, Sinisen Niilin kannustaa vertailu ostoksia. Itse asiassa, he suosittelevat käyttämästä sivustoaan mobiililaitteeseen kun kultakauppa jotta voit tehdä side-by-side vertailu hintoja reaaliajassa. Tämä annetaan voit saada paras käsitellä myymälässä ja verkossa.

Mukaan Sinisen Niilin n Hintavastaavuustakuu ”jos löydät vertailukelpoinen GIA arvostellaan timantti halvemmalla,” he vastaa hintaa. Soita 1-888-565-7641 tehdä vaatimus ilmaiseksi. Kanssa uncompromisingcraftsmanship ja lyömätön hinnoittelu, Sinisen Niilin takaa tyytyväisyyttä jokaisesta myynnistä.

Sinisen Niilin: Auttaa sinua löytämään hiomaton timantti

Olemme kaikki kuulleet timantit ovat tytön paras ystävä, mutta, kaikille teille kaverit siellä, timantteja voi olla ystäväsi, myös, jos otat aikaa ymmärtää, mitä tekee niistä kimallus. Sinisen Niilin perustaja Mark Vadon selville omakohtaisesti, miten uhkaava se voi olla poimia kihlasormus. Niinpä hän perusti yksinkertaisempi tapa kouluttaa consumerabout timantti hinnoittelu, ja nyt voit ostaa valitsemasi rengas verkossa murto-osa kustannuksista.

Sinisen Niilin tarjoaa asiakkailleen ilmaisen turvallisen toimitus tilaukset niiden verkkosivuilla.

Tehty kestämään, Sinisen Niilin tarjoaa kohtuuhintaista ja silmiinpistävän kauniita timantteja eri värejä, leikkauksia ja tyylejä. Yhdestä-of-a-kind kihlasormus on elegantValentine päivä riipukset, niiden laaja kokoelma koruja lisäarvoa hetket.

Sinisen Niilin kannattaa laadusta timanttien asiakkaan ensimmäinen politiikkaa ja kehittyneet customtools.If haluat näyttää henkilö rakastat, kuinka paljon hän merkitsee sinulle, ostaa timantti, helmi tai jalokivi voi varmasti tepsiä. Käyttämällä Sinisen Niilin n osto vinkkejä, kihlaparit voi selvittää, kuinka säästää rahaa niiden toimeksiannosta tai vihkisormuksista joten heillä on enemmän viettää häämatka!

”Saat timanttisormus modernimpi läpi Sinisen Niilin. Sinun ei tarvitse tehdä sitä vanha tapa enää”Josh sanoi.’Haluamme opettaa ihmisiä ostamaan kuin ammattilaiset, käyttämällä guidelinesto getthe hinta he haluavat laadusta tinkimättä.’