Lesbo-suhteiden tavoitteet (6 nopeaa vinkkiä)

20 kesäkuu 2019

Minun 25 + vuotta työskennellyt psykoterapeutti, olen puhunut satoja sinkkujen ja pariskuntien (molemmat homo ja hetero) heidän rakkautensa elämään, menojen tuhansia tunteja auttaa heitä selvittää niiden romanttinen haasteita. Olen koulutettu joidenkin johtavien dating asiantuntijat Yhdysvalloissa, ja olen viettänyt suurimman osan minun aikuisuuden rakastava suhteita, sekä joitakin terveitä yksin aikaa itsensä kasvua ja pohdintaa.

Mitä olen löytänyt on suhde ja dating menestys on helpompi toteuttaa kuin luulet. Itse asiassa useimmat meistä menetä menestys, vaikka se on aivan edessämme, joten haluan tuoda silmää rakkautta polttopisteeseen. Et tarvitse kuukausien tai vuosien hoidon tajuta se kaikki pois; sinun tarvitsee vain hakeutua mitä asioita.

load...

Kun luet neuvoja, joka seuraa, pitää avoimin sydämin ja mitä haluan soittaa ”aloittelijan mielessä.” Monta kertaa aloittelijan mieli löytää ratkaisuja paljon nopeammin ja helpommin kuin mieli täynnä ennestään ideoita ja tuomioita.

Minun Top 3 Lesbo suhde Tavoitteet

Lesbo suhde tavoitteet vaihtelevat usein henkilöstä toiseen, mutta ne alla voidaan soveltaa lähes mihin tahansa pari edessään lähes missä tahansa tilanteessa.

1. Pystyttävä säilyttämään rakkautta ja onnea

Jokainen suhde on kuin uusi auto. Kun ensin ajaa sen pois paljon, se on kirkas ja kiiltävä. Et Älä naarmuta sitä, ja välität pitää sen puhtaana. Kun ajaa sitä, moottori hyräillen kauniisti.

load...

Koska olet nauttia uusi auto, jotain alkaa tapahtua. Eräänä päivänä se ei käynnisty niin helposti kuin joskus aiemmin, tai havaitset pyörä ei käänny niin hyvin enää. Myös auto on tullut hieman tylsää näköinen, ei kiiltävä ja puhdas kuin se kerran oli. Mitä tapahtuu?

Aivan kuten te hoidat auton, sinun täytyy huolehtia oman suhteita.

Kun kaikki autot, sinun täytyy tehdä joitakin maintenanceto pitää ne käynnissä kuin uusi. Jos et kruunata jäähdytysneste, moottorin voi ajaa liian kuuma. Jos et pidä öljyä puhtaana tai laittaa pakkasnestettä vuonna jäähdyttimen talveksi, moottori voi lukita tai moottorin lohkon voisi todella halki. Sitten auton kuollut veteen.

Aivan kuten jokainen auto, joka suhde on säilytettävä, jos se tulee kestämään. Säilytä aina konseptin yläosassa mielesi aikana suhteita.

2. Käsittelee varhain ja usein

Kun se tulee rakastaa, ei ole enää omistettu tutkijan kuin Dr. John M. Gottman. Yksi valitettava havainnoista hänen tutkimus osoittaa, että vaikeuksissa parit odotettava kuusi vuotta ennen hakevat apua niiden suhdetta suru.

load...

Kirjoja, kuten ”Seitsemän periaatteet Making avioliitto työtä” voi auttaa sinua ja kumppani treenata asioita yhdessä kotona.

Palataan autoni analogisesti, olisitteko odottaa kuusi vuotta päästä uudet renkaat, jos ne kaljuuntuva? Voisitko odottaa kuusi vuotta korjata kömpelöitä siirto? Lopulta sinulla on vaarallinen mässäily ja kaatuu, tai et voi ajaa auton ollenkaan.

Älä unohda myös, että kaikki tämä huolto vaatii ponnistelua, mutta paljon vähemmän joten jos nipistää asioita alkuunsa. Säännöllinen öljynvaihdot johtaa parempaan käynnissä moottori ja moottori, joka kestää kauemmin. Se on teidän palkkanne.

Joten seuraavan kerran kun kvetch hieman, koska sinun täytyy mennä suhde neuvonta, vain kuvitella, mitä elämä ilman rakkaimman tuntuisi. Oletko vielä valitat jälkeen ajatus? Vielä parempi, oppia ylläpitää suhdetta ilman hoitoa. Saada suuri parit kirjan kuten ” Seitsemän periaatteet Making Marriage Work ”, joka on kirjoitettu byGottman ja tehdä harjoituksia yhdessä.

3. Opi rentoutua ja pysyä rauhallisena

Olipa se on ollut kuukauden tai kymmenen vuotta, suhteet voivat altistaa monipuolisesti stressaavaa kertaa. Sinun täytyy oppia rentona tai lisäät stressiä itse, kumppani, ja teidän suhdetta. Jokin ongelma helpommin ratkaistavissa, jos ainakin toinen osapuoli on rento ja joustava.

Harjoitella terveenä rentoutumista strategioita tarpeen. Ne auttavat alentamaan perustason stressin taso. Varmista, että käytännöt valitset on helppo ja nopea, jotta voit tehdä niitä usein lopulta koulutus kehon rentoutumaan itsensä automaattisesti.

Kolme suosikkini strategiat ovat progressiivisia lihasten rentoutumista, venyttely, ja itsensä hieronta, ja sinun ei tarvitse viettää penniäkään tehdä niitä. Mene YouTubeen ja etsiä nämä keskeiset käsitteet kunnes löydät videon haluat. Tämä itse hieronta video käyttää Abhyanga , Ayurvedic käytäntö. Progressiivista lihasten rentoutumista, pidän tätä 15 minuutin yksi , joka johti psykologin Utahin osavaltion yliopisto. Jos olet kiinnostunut venytys, tässä on nopea viiden minuutin harjoitus voit jopa tehdä töissä.

Oma 3 Favorite Lesbo Suhde Quotes

On miljoonia hyviä lainauksia siellä noin lesbo suhteita, ja jopa vain suhteet yleensä, mutta ne alla ovat todella kosketti minua - ja mielestäni he myös sinulle.

1. ”Paras Rakkaus on sellainen, joka tekee sinusta parempi ihminen muuttamatta You Into jotain muuta kuin itseäsi.”

Olin vetoa tähän lainaus heti, koska suurin totuus on, että kaikki suhteet voivat auttaa sinua olemaan parempi ihminen. Muista kiinnittää huomiota kipua ja puute onnea, ja sitten tehdä jotain niin kuin puhua itse. Rakastan myös sanoa, että kiitän exes. Esimerkiksi ”että vahingollisen suhteen opetti minulle niin paljon siitä, kuka olen ja mitä tekee minut onnelliseksi.”

2. ”lapsenlapseni Likes Naiset. Hanki F *** Over It.”

Tämä lainaus on upea, koska se on täynnä rakkautta ja ylpeyttä, mutta useimmat ALLIT osoittaa, kuinka tärkeä perhe liittolaiset ovat - erityisesti ne, joita ei odottaisi tukea pidät vanhempia perheenjäseniä, jotka yleensä kasvaa huomattavasti vähemmän LGBT sietävä aika. Jos olisin ollut mummo puolustaa minua näin, se olis lisän itseluottamusta, itsekunnioitusta ja itsetuntoa. Kiitos kaikille isoäidit jotka uskaltavat olla niin rohkea!

3. ”Ehkä suhde on vain kaksi idiootit, jotka eivät tiedä yhtään mitään Paitsi että he ovat valmiita taistelemaan tajuta se yhdessä.”

Toinen suosikki miinoja, tämä lainaus näppärästi yhdistää huumoria, sydän, ja aloittelijan mieli. Jos lähestymistapa rakkauselämä (single, vuodelta tai yhdistettynä) ja nämä kolme elementtiä johdonmukaisesti, se menestyy.

Yhteinen Lesbo Suhde kysymyksiä ja mistä löytää Neuvoja

Saamme ton lesbo dating ja suhde kysymyksiä lukijoille, joitakin yleisimpiä ovat:

Meidän Lesbo Dating jaksossa käsitellään näihin kysymyksiin ja paljon, vinkkejä ja oivalluksia asiantuntijoiden kuten minä ja lesbo naisia, jotka ovat olleet missä olet.

Becoming Suhde-Savvy vie aikaa, kokemus, ja virheitä

Niin monet lesbo sinkkujen ja pariskuntien tiedä, miten parantaa heidän rakkautensa elämäänsä. Tiedon puute ja tuki voi estää heitä henkisesti ja emotionaalisesti kypsymässä ja tulevina omiin heidän romanttinen elämässään. Jos tämä kuulostaa mitä käyt läpi juuri nyt, älä masennu.

Käytä tämän artikkelin suosituksia saada tukea itse, ja applywhat opit luoda oman menestyksen. Tietenkin tämä vie aikaa, kokemusta ja jopa muutamia virheitä, mutta yksi varmimpia polkuja onnellinen rakkauselämä on menossa läpi tuskan onneton rakkauselämä ja päättää tehdä muutoksia. Toivon vinkkejä herättäisi sinulle luottamusta sinun täytyy saada enemmän, mitä haluat rakkaudesta.