Lisa kilpi: intohimoinen dating ja suhde valmentaja, jolla on vuosikymmenien kokemus sielullisten ihmisten kanssa

6 huhtikuu 2019

Lyhyt versio: Treffit ja suhde valmentaja Lisa Shield on asunut kaunis rakkaustarina. Hän jätti huono avioliitto, opiskellut hengellinen psykologian, uskaltanut olla haavoittuvia, ja löysi sielunkumppani jälkeen vuoden kovan työn ja itsensä kehittämiseen. Nyt hän jakaa hänen ainutlaatuinen vuodelta tekniikoita ja filosofioita romanttisia sieluja Los Angeles. Lisa opettaa naimattomien miesten ja naisten miten puhua puolestaan, luottamusta, ja luoda pysyviä, rakastavia suhteita. Hän myös neuvoo parit läpi kuoppia tiellä ja tarjoaa loistavia takeaways päällä emotionalhurdles kaikilla elämänalueilla. Yksityisillä ja ryhmän valmennusta, Lisa Shield voi opastaa löytää rakkautta oman sydämen ja jonkun toisen silmissä.

Lisa Shield oli ollut naimisissa miehen hän kuvaa patologinen valehtelija 13 vuotta, kun hän tajusi hän saisi viettää elämänsä käsittelee hänen kysymyksiä. Hän halusi työskennellä itseään. Joten hän jätti tämän myrkyllisiä suhdetta ja etsitään uutta alkua. Hän sai maisteriksi hengellinen psykologian ja vietti vuotta kehittää vahvempi perusarvoihin ja korkeamman itsetunto.

load...

Kun vuoden koulutuksen ja itsensä tutkimiseen, Lisa Shield tuli yksi maan ensimmäinen dating ja suhde valmentajia.

Sitten juuri ennen kääntämällä 40, Lisa tajusi hän oli lopulta paras versio itselleen, mutta hänellä ei ollut ketään erityistä elämässään. No rakastava kumppaneita. Ei päivämääriä horisontissa. Hän tunsi valmis todellista rakkautta, joten hän lähti etsimään sitä verkossa.

”Kun loin dating profiili, en tiennyt mitä tein”, hän kertoi. ”Minä vain lähetetty yksi kuva. Minulla ei ollut tunnetta mitä laittaa sinne.”

Tämä oli 2000-luvun alussa, kun online dating vielä leimata viimeisenä keinona on epätoivoinen, mutta Lisa ei välittänyt. Hän uskoi, että se oli vastaus hänen rukouksiinsa. Shethrew itsensä uuteen vuodelta areenalla, käynnissä 100 eka kerta kahteen vuoteen. Hän muistutti, ”tunsin sisimmässään, että tietäisin, kun oikea mies istui edessäni.”

load...

Oikea mies tuli hänen elämänsä 30 minuuttia myöhässä jälkeen eksyminen matkalla heidän ensimmäinen päivä. Kun hän käveli, Benjamin hymyili sanoen: ”Se on niin mukava tavata” ja se oli siinä. Lisa luuli kiltein silmät hän oli koskaan nähnyt. Tasan vuosi myöhemmin, hän ehdotti. He ovat olleet yhdessä yli 15 vuotta, ja voisi olla onnellisempi.

Innoittamana herjourney rakastaa, Lisa päätti auttaa muita sinkkuja nauttimaan vastaavia muutoksia ja onnellisina elämänsä loppuun asti jälkiruoka. Työssään yksityisenä dating ja suhde valmentaja Los Angeles, hän tuo toivoa sinkkujen ja pariskuntien epävarma miten käsitellä asioita sydämen. Hän kuvailee näitä dating suunnitelmat ja suhde ajattelutavan, joka toimi hänen valtuuttaa hänen asiakkaat ylläpitää täyttää kumppanuuksia kuin omaansa.

”Benjamin on hienoin ihminen olen tavannut elämässäni. Meillä on suhde useimmat ihmiset etsivät,”Lisa sanoi, hehkuva ilolla. ”Se oli niin valtava saavutus minulle mennä mieheni tähän.”

load...

Yksityinen kuulemisia sekalaisen ryhmän Singles LA

Vuosikymmeniä sitten, Lisa oli yksi ensimmäisistä tehdä uraa pois dating valmennus. Hän edelläkävijä markkinarako, koska hän näki tarvetta dating yhteisö tosi, intohimoinen, ja kohdennettua neuvontaa. Kouluttama Valmentajat koulutusinstituutti ja inspiroi kirjailija Don Miguel Ruiz, hän ottaa perinteistä lähestymistapaa valmennus, joka on maadoitettu syvä ymmärrys ihmisen luonto.

Voit soittaa (323) 939-1770 tietää enemmän ja perustaa henkilökohtaista, puhelin tai Skype tapaaminen. Lisa voi ottaa niin monta asiakasta, joten hän ei Alkuseulontavaiheena jälkeen hän päättää joko työskennellä jonkun poistunut tai saattaa ne kollegalle. Hän on suora ja empaattinen opas miesten ja naisten valmis ottamaan hänet neuvoja ja tehdä työtä.

”En ole terapeutti. En halua hemmotella tai pidä kenenkään käsi ”, hän sanoi. ”Coaching on tarkoitus olla nopea ja tuloshakuista. Saan ihmiset pois heidän tarinansa ja heidän unelmansa suhteita niin nopeasti kuin mahdollista.”

Lisa malleja lopputulos hänen neuvoaan hänen henkilökohtaisen elämän ja osoittaa hänen asiakkaille, mitä on mahdollista.

Lisan rakkaustarina tarjoaa inspiraation monet sinkkuja jotka haluavat elämän ja suhde hänellä on. Hän hyväksyy ihmisiä kaikilta elämänaloilta - kaikkien rotujen, uskontojen ja suuntaviivat - ja on kiitollinen on niin hämmästyttävän monipuolinen asiakaskunta luottaa häneen ja taidot.

Koska hän on kotipaikka Los Angeles, useimmat Lisa asiakkaat ovat menestyviä ihmisiä (jopa jotkut kotitalouksien-nimi julkkikset), joiden ikä vaihteli noin 28 42. Hän kertoo, että löytää rakkautta ei ole kyse näyttää, varallisuus tai nuoriso - se on jotain paljon syvemmällä.

”Me kaikki etsivät love.What'smagical että kaikenlaisia ​​kauniita ihmiset tulevat työhuoneeni”, hän sanoi, ”ja tajuan olemme kaikki samaa.”

Emotionaalisesti Naked Treffit В® : 8 viikkoa omaksuminen haavoittuvuus

Viime vuosina, Lisa on säilyttänyt monia kokeillut ja totta valmennus tekniikoita sekä kehittää uusia ja jännittäviä tarjontaa hänen asiakkaiden. Tänään hän keskittyy hänen energiansa kahdeksan viikon valmennus ohjelma nimeltä Emotionaalisesti Naked Dating. Tämä intensiivinen ohjelma tarjoaa askel-askeleelta ohjeita läpi koettelemukset dating maailma. Sinkut voi ottaa yhteyttä Lisa suoraan varaavan paikan tulevassa ohjelmassa.

Päivittäinen osiin sisältyy meditaatio videoita, haastatteluja ja tietoa runsaasti materiaalia suunniteltu näyttämään daters valtaa haavoittuvuutta alusta alkaen suhteesta. Viikoittain videopuhelut, ohjelma osallistujat voivat esittää kysymyksiä ja kuunnella muiden ihmisten kokemuksia, jotta he voivat oppia toisiltaan alaisena Lisan holhous.

Dating valmentaja kertoo singleä hyödyntää haavoittuvuutensa ja oppia avaamaan mahdollisille rakkauden otteluissa. Hän rohkaisee ihmisiä hallita omia tarinoitaan kommunikoimalla tunteitaan - vaikka ghosted joku - ja kutsuva ihmisiä eikä työntää ne pois.

”Ihmiset eivät kommunikoi tai kysyä mitä he haluavat, koska he ovat kauhuissaan”, Lisa sanoi. ”Annan heille ääni ja tapa ilmaista itseään. Sitähän Emotionaalisesti Naked Dating on.”

Lisäksi hänen valmennusohjelma, Lisa on aloittanut yksityinen sinkkuja tukiryhmä Facebookissa. Dating ilman dramatiikkaa (DWD) on yli 4100 jäsentä, jotka vaikuttaa yhteiskunnassa keskustelua, millaista on olla sinkku tässä päivässä ja ikä. Jäsenet voivat esittää kysymyksiä, antaa palautetta ja jakaa kokemuksia avoimessa, ystävällinen foorumin.

”Facebook-ryhmä auttaa ihmisiä ei tunne yksin” vuodelta valmentaja sanoi. ”Ryhmässä, he näkevät, että niin monet ihmiset ovat menossa läpi samoja kokemuksia.”

Sydämellinen Mielipiteitä Puhu Power Her Valmennus

Vuosien mittaan Lisa on työskennellyt kaiken raidat. Hän auttoi parit vahvistavat joukkovelkakirjoja, singlet löytämään uudelleen omanarvontuntoa, ja hän jopa auttoi persialainen prinsessa ymmärtää hänen visionsa ihanteellinen suhde. Nainen polveutuu royalty sanoi hän löysi rakastunut häneen lapsuudenystävä ja kiitti Lisa antaa hänelle selkeyttä nähdä, että mitä hän halusi oli aivan hänen edessään.

Niin monet muut asiakkaat ovat päätyneet samanlaisia ​​rakkaus stories.Just aiemmin kesällä, Lisa on mennyt kuusi häissä entisten asiakkaiden (joista kolme hän officiated). Hän rakastaa todistamassa miesten ja naisten korkeimmillaan korkea, koska he tulevat usein hänen tunne melko alhainen.

Beth F., A47-vuotias single, sanoi hän wasbored hänen uransa ja turhautuneita itsensä, kun hän tuli Lisa. Löytää rakastava kumppani tuntui mahdottomalta häntä. Kahden vuoden kuluessa, hän teki täydellisen 180. Mukaan Beth F. , ”Lisa apua, elämäni vain paranee!”

”Minun valmennus kokemus Lisa on ollut transformatiivisen ja elämää vahvistavaa. Olen liikuttunut hänen viisautensa, taitoa, ja sydän.” - Marika K., yksi Lisa asiakkaista

”Lisa on hyvin huolehtiva henkilö, ja hänen suurin intohimonsa näyttää, kun hän on auttaa muita löytävät kumppaneita”, kirjoitti MO toisessa suosittelun. ”Hän on rohkaiseva, hauska ja dynamo alalla rakastavia suhteita.”

Yksi mies äskettäin lähettänyt kiitoskirje sanoa, että hän menee naimisiin Maui marraskuussa. Hän oli ensimmäinen tulla Lisan toimistoon vuonna 2008 ja sanoi että hänen mielestään hän oli tärkeä rooli hänen romanttinen elämä. Hän auttoi häntä muuttamaan hänen vaatekaappi ja hänen ajattelutapaa niin hänestä tuli varmempi ja menestyksekäs Dating Scene. ”Jos ei sinulle, en olisi mies olen tänään”, hän kirjoitti Lisa.

”En voi edes alkaa kertoa teille, mitä se merkitsee minulle”, Lisa sanoi kyyneleet silmissään. ”Olen työskennellyt hänen vuonna 2008, ja hän on kirjallisesti minulle tänään, koska hän haluaa minun tietävän, että olin ollut apua hänelle... Se on vain satunnaisia.”

Lisa Shield kosketuksissa maahan ja hengelliset Approach to Love

Lisa tietää, miltä tuntuu tuntea loukkuun huono suhde, ja hän tietää, millaista on muuttanut ja siunattu lähes täydellinen suhde. Kokemuksistaan ​​ja koulutus auttaa häntä saamaan sydämeen dating ja suhde kysymyksiä, jotta hän voi opettaa muille, miten karkottaa epäilys ja viljellä rakkaus jokapäiväisessä elämässään.

Koska käytännön hengellinen opas, hän on hänen asiakkaiden jokaisella askeleella motivointiin sanoja ja käytännöllisiä neuvoja. Lisan valmennusohjelmat tavoittaa ihmisiä syvä tunnetasolla ja opettaa heitä lähestyä suhteet aitous, haavoittuvuus ja toivoa. Lopulta dating ja suhde valmentaja pyrkii antamaan hänelle asiakkaille voimaa ja näkemystä toteuttaa unelmiaan.

”En tiedä, miten se tapahtuu”, hän sanoi. ”Olen vain paikalle ja antaa ihmisille toivoa. Rakastan heitä, ja minä avata turvallinen tila, jossa voin näyttää heille, mikä on mahdollista.