Logoworksin räätälöidyt käyntikortit, verkkosivustot ja logot antavat datingbrändille ammattimaisen ulkoasun

25 toukokuu 2019

Lyhyt versio: Logoworks on täyden palvelun suunnittelun yritys, joka luo merkkituotteiden logoja, sivustot, käyntikortteja, mainoksia, ja muita tuotteita yritysjohtajat 75 maassa. Aloittelijalle sopiva prosessi voi auttaa juontavat asiantuntijat nostaakseen tuotemerkkejä ja tavoittaa laajemman yleisön. Sinun tarvitsee vain lähettää suunnitteluprojekti, jossa hahmotellaan visio oman tuotemerkin, ja sitten, kuten hyvin öljytty kone, joukkue saa toimimaan. Vuodesta 2001 Logoworks on suunnitellut yli 300000 logoja ja antanut satoja tuhansia yrityksiä mahdollisuus kasvaa, mainostaa, ja menestyä. Jos haluat antaa datingservices tai tuotteita ammattilainen puola, youcan värvätä theassistance of Logoworks' korkeasti koulutettuja ja intohimoinen suunnittelijoita.

Kun sain ensimmäisen käyntikortteja painettu, iässä 23, ensimmäinen vaisto oli aloittaa antamalla heille pois kuin karkkia kaikille tapasin. Että nöyrä korttipino toimi kuten hyväksyntänsä minulle. En ollut työttömänä; Olin yrittäjä. Minulla oli suunnitelma, ja olin edistyy kohti yhä todellinen elävä toiminta aikuinen.

load...

Yritys Cardin konkreettinen merkki siitä, että liike on todellista. Unelmiesi on tapahtumassa. Sinulla on käyntikortteja ja kaikkea!

Yhtäkkiä, et ole vain joku kotona työskenteleviä ja haaveilee menestyksestä - olet pienyrittäjä ikioma brand.AsToufan Rahimpour, kaivoksen johtaja on Logoworks, sanoi: ”Kun olet logon tai käyntikortin , et vain myy itse; myyt oman tuotemerkin, ja se on paljon tehokkaampi.”

Logoworks on täyden palvelun suunnittelu ja tulostus yritys yli 17 vuoden kokemus konsultointi vähärasvaisen startup, monikansalliset toiminnot ja kaikki siltä väliltä. Jos sinulla ei ole yrityksen logon, he voivat luoda sellaisen. Jos sinulla ei ole käyntikortteja, he voivat tulostaa ne sinulle.

load...

Yli 80% Logoworks asiakkaista pohjoisamerikkalaisia ​​yrityksiä niiden ensimmäisenä toimintavuotena.

Sen perustamisesta lähtien vuonna 2001, Logoworks on supportednew ja kunnianhimoinen yritysjohtajat tarjoamalla laadukkaita malleja logot, käyntikortteja, sivustot, mainokset, kirjankannet, ylennykset tuotteita. Dating ja suhde valmentajien, matchmakers, dating sovelluksia ja sivustoja, ja muut alan ammattilaiset voivat käyttää näitä palveluita hioa tuotemerkkejä ja tehdä hyvän vaikutuksen mahdollisille asiakkaille.

Haluatko suunnitella silmäänpistävä bannerin tai tulostaa logon fleecetakki, Logoworks helpottaa veneen kohdennettu tuotemerkin viesti läpi erilaisia ​​medioissa.

”Annamme asiakkaille, mitä he tarvitsevat siirtyä eteenpäin ja löytää menestystä liiketoimintaa” Toufan selitti. ”Meille Trifecta on logo, käyntikortti, ja sivusto - niinhän yritykset tarvitsevat, ja sitähän voimme tarjota.”

load...

Lahjakas joukkue on DesignedOver 300000 Logos

Logoworks tarjoaa toimivaltainen brändäys apua asiakkaita 75 maassa ympäri world.The ammattitaitoinen suunnittelutiimi on työskennellyt äiti-ja pop katto yritysten sekä kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä kuten Disney ja Microsoft. Kaikkiaan Logoworks on tuottanut yli 300000 logoilla 70000 tyytyväisiä asiakkaita.

Kyse ei ole vain siitä, logoja, vaikka. Logoworks suunnittelee ja tulostaa merkkituotteiden sisältö kaikenlaista. Kaikki mitä tarvitsee tehdä on valita hanke , ja he ovat asiasta. Uudet asiakkaat kirjoittaa ylös Creative lyhyt, joka on perusteellinen kyselyn suunnittelun tarpeita ja mieltymyksiä, ja sitten nauttia virtaviivainen suunnitteluprosessia.

Käytännön projektipäällikkö arvioi lyhyt, kysyy kysymyksiä, tekee ehdotuksia, ja osoittaa sitten suunnittelija luoda grafiikka, jotka vastaavat asiakkaan vision.On Keskimäärin se kestää noin kolme päivää joukkue kääntyä suunnitteluohjelman. Asiakas voi sitten valita kumpi suunnittelu he pitävät parhaiten ja tehdä ehdotuksia muutoksia he haluaisivat nähdä.

Logoworks joukkue tekee laadun suunnittelutyössä saatavilla kuka tahansa liiketoimintaa ja unelma.

Logoworks' valikoimaan palveluita ovat valtuuttamisesta dating asiantuntijoita, joilla ei ole markkinoille tulon tai suunnittelun taitoja mainostaa itseään verkossa tai tulostaa.

Consulting suunnittelun asiantuntijasta auttaa uusien yritysten omistajat hioa brandsand kohdistaa yleisöön. Tietenkin, logo ei yksin riitä luomaan menestyksekästä liiketoimintaa - mutta se on hirveän hyvä alku. Ammatillinen ja siisti ulkonäkö voi parantaa valmennuspalveluita tai online-kursseja ja saavat sinut erottumaan dating teollisuudessa.

Toufan korosti, että Logoworks piirustusten aina parhaiten kun yhdessä tähtien palveluja ja yhtenäinen brändäys. ’Kun se tulee tuotemerkin, monet ihmiset ajattelevat visuaalinen kuvasto,’ hän sanoi, ”mutta todellisuudessa oman tuotemerkin on palveluita annat. Brändisi on lupaus teet asiakkaille.”

Varmistamalla laatutyö kunnioittamalla Suunnittelijat maksuagentit Fair Palkat

Vaikka Logoworks toimii etänä, tiimin jäsenet yhteinen into suunnittelutyöhön, ja joka sitoo ne together.Toufan kertoi meille, että luovuus ja joustavuus ovat ytimessä yhtiön kulttuuria. ”Kaikki eivät ole suunnittelija, mutta kaikki on suunnittelun pelle”, hän sanoi. ”Työskentelemme hyvin yhdessä, koska se suunnittelu geekiness - ja koska me kaikki teemme mitä me rakastamme.”

Logoworks presidentti Daniel Wolfson heads up dynaaminen, lahjakas ja luova tiimi työskentelee kaikkialla Yhdysvalloissa.

Tiimin jäsenet työskentelevät kotoa, joten ne ovat joustavasti ottamaan läppäreissä puistossa tai kahvilassa - joissa polttoaineet luovuus ja työtyytyväisyyttä. Plus, koska kerrostunut joukkueen rakenne, suunnittelijat voivat keskittyä luovaan näkökohta työn ilman käsitellä suoraan asiakkaiden kanssa. ”Kansamme tehdä paljon enemmän, mitä he haluavat tehdä,” Toufan kommentoi ”ja vähemmän siitä, mitä he vihaavat tekee.”

Joka aamu Logoworks teamgathers yhdessä video call jota he kutsuvat Scrum - kaikkien kädet tapaaminen, jossa yksilöt tarkistaa toistensa kanssa. Johtoryhmän pyrkii istuttaa yhteisön näkökulma yhtiössä. Esimerkiksi joka vuosi he järjestävät massiivinen Secret Santa toiminnan seurauksineen pakettien toimittaminen työtovereille ympäri Yhdysvaltoja.

Lisäksi Logoworks ylläpitää korkeita eettisiä standardeja, miten se työllistää ja maksaa suunnittelijoille. Yksi yhtiön perusperiaatteista on hylätä crowdsourcing suunnittelu - mikä tarkoittaa suurin osa suunnittelijat eivät toimi ilman palkkaa - ja hoitaa suunnittelijoiden suhteen. Tämän seurauksena yhtiö on attracteddozens korkeasti koulutettuja ja lahjakkaita suunnittelijoita.

”Meillä on alusta lähtien ollut järkkymätön varmista suunnittelijamme huolehditaan ja saada oikeudenmukaista palkkaa, mitä he tekevät” Toufan sanoi. ”Olemme aina kiinnittää suunnittelijamme, vaikka asiakas ei ota suunnitteluun. Jos teet yhden tunnin työtä, saat yhden tunnin palkka.”

Ystävä pienyrityksiä: Kehua 97% asiakastyytyväisyystasomme

Klo Logoworks, asiakkaan tyytyväisyys tulee ensin. Joukkue jatkaa nipistää ja reimagine niiden mallit, kunnes yrityksen omistaja antaa peukalot up.Their tavoitteena on makeclients tuntea, että lopussa productperfectly edustaa niiden liiketoiminnan tuotemerkin. Ja useammin kuin ei, ne saavuttavat tämän tavoitteen. Vuosien mittaan suunnittelu yhtiö on ylläpitänyt vaikuttava 97% asiakastyytyväisyystasomme hakeutuvien asiakkaiden keskuudessa omia logoja, sivustot, käyntikortteja, ja muita luovia hankkeita.

Kymmeniä suosittelut kehua joukkueen huomaavainen ja asiantuntijapalvelut. ”Halusin mukava, puhdas ja terävä logo”, sanoo Dan Bainbridge on Mindak Consulting. ”Luulen päädyin logo, joka näyttää hyvältä ja auttaa minua tuotemerkin minun liiketoiminnan pitkän aikaa.”

”Kaikki oli käyttäjäystävällinen, ja palvelu oli nopeaa. Suunnittelijat ymmärtänyt, mitä olin etsimässä ja toimitetaan.” - Kurt sarven Veriscope

”Tämä oli hieno kokemus”, sanoi Bill Bonner of Lissicakes. ”Rakastin käsitteet annettu ja olen tyytyväinen tuloksiin.”

Toufan kertoi meille thatBetty, 60-jotain nainen Pohjois-Carolinassa, on yksi hänen suosikki menestystarinoita. Muutama vuosi sitten hän pyysi logon, jotta hän voisi aloittaa uusi liiketoiminta. Omistaminen kampaamo oli Betty elinikäinen unelma, hän kertoi Logoworks innoissaan, ja Toufan tuntui etuoikeutettu auttaa häntä pääsemään alkuun.

”Me auttoi häntä hänen logo, ja hän oli ikionnellinen, kun hän näki sen”, hän sanoi. ”Se on sellainen tarina, joka energisoi meitä joukkueena - kun asiakkaamme on niin paljon intohimoa, mitä he tekevät, ja saamme auttaa heitä ymmärtämään, että unelma.”

Logoworks: eettinen & Efficient Graafinen suunnittelu Yritys

Käyntikortin tai logo voi mennä pitkä matka oikeuttamaan yrityshankettaan ja houkutella ihmisten huomion. Ja se on uskomattoman jännittävää on, että ammattimainen ote takaisin taitoja ja palveluita.

Vuodesta 2001 Logoworks on erikoistunut luomaan räätälöidyt tuotteet tukea yrityksiä kaikki muodot ja koot. Yhtiön reagoiva ja aloittelijaystävällinen palvelut antavat asiakkaille tyydyttävällä tietäen, että heidän tuotemerkin on paras se voi olla, ja yli 90% sanoo he käyttäisivät Logoworks uudelleen.

Dating asiantuntijat voivat vahvistaa niiden tuotemerkit kuulemalla Logoworks on suunnitteluprojekti. Muutaman päivän, voit kävellä pois ammatillinen logo, kaunis verkkosivuilla, ja kokonaan uusia näkymiä liiketoimintaan.

”Tietäen olemme auttaneet jotakuta saavuttamaan unelmansa tekee niitä pitkiä päiviä tuntuu kannattavaa” Toufan sanoi. ”Se on miksi me teemme mitä me teemme.”