Luonnollisten elinympäristöjen seikkailut tarjoavat ympäristöystävällisiä luontoretkiä ympäri maailmaa ulkona rakastaville pariskunnille

13 toukokuu 2019

Lyhyt versio: luonnollinen elinympäristö Adventures ole kuten useimmat matkanjärjestäjät keskittyvät suurkaupungeissa ja suosituimmista nähtävyyksistä. Sen sijaan ekomatkailun organisaatio ja kumppani WWF toimittaa reittejä kohteisiin, jotka ovat koti joitakin maailman upeimmista olentoja ja ekosysteemejä - alkaen jääkarhut Kanadassa Monarch perhonen vaellukset Meksikossa. Jos olet pari etsii yksi-of-a-kind kokemuksia ulkona, luonnollinen elinympäristö Adventures muokata matkaa, voit liimata jaetun rakkaus maapallon villi tiloissa. Olipa ylellisyyttä base-leiri Grönlannissa tai Vaellus läpi Afrikkalainen bush, yhtiö keskittyy vastuussa luontomatkailua, säilyttäminen, ja tarjota lomille eliniän.

Kätkeytyneenä juurella Kalliovuorten Coloradon Boulderissa on laajalti tunnettu näkymät lumihuippuiset huiput ja väestö ulkoilmahenkinen asukkaille. Kauneus kaupungin ja ympäröivän alueen ovat innoittaneet monia saada ulkopuolella ja saada yhteyttä luontoon. Joten se ei ole yllättävää, että suosittu ekomatkailun yhtiön ja WWF kumppani luonnollisessa elinympäristössä Adventures perustaa yritys siellä.

load...

Organisaation työntekijät ovat sitoutuneet toimittamaan jännittävä villieläimet keskittynyt kokemuksia matkailijoille ympäri maailmaa, mutta he eivät vain puhua puhua - he kävellä kävellä.

Emily Deemer johtaja digitaalisen markkinoinnin ja luonnollinen elinympäristö Adventures, kertoi meille hauskaa joukkue noin 70 henkilöä on uskomattoman aktiivinen ja intohimoinen ympäristöstä, ja se on niiden suojelun eetos että asiakkaat löytää niin houkutteleva.

Luontotyypin Adventures luo Matkojen ihmisille, jotka rakastavat luontoa.

load...

”Olemme kaikki hyvin työhön keskittynyt”, hän sanoi. ”Mutta, viikonloppuisin, olemme ensimmäiset, jotka ulos rinteillä tai vaellus vuorilla.”

Joukkueen intohimo luonnollekaan leviää yhtiön koko operaation. Luontotyypin Adventures tarkoitus on auttaa luonnon ystäville suunnittelemaan reittejä, joissa he voivat toteuttaa unelmiaan kun liimaus niiden matkakumppania.

”Mitä rakastan eniten työssäni on avaamista ihmisten silmät tämän villin ja ihmeellistä maailmaa, jossa elämme”, Emily sanoi. ”Uskon, että kuinka kaikki toimistossa tuntuu, samoin.”

Ekomatkailun yritys on sitoutunut bettering maailmaa

Vastuullisen turismin liike on yleistynyt viime vuosina. Ihmiset ovat tietoisia siitä, kuinka joidenkin matka voi vahingoittaa ympäristöä ja vahingoittaa luontoa. Tämän seurauksena yhä useammat matkustajat ovat siirtymässä luonnollisessa elinympäristössä Adventures suunnitella ympäristöystävällisiä vaelluksille ympäri maailmaa.

load...

Luonnollinen elinympäristö Adventures on valtava kannattaja ekomatkailun ja toimii ydin tavoitteena säilyttää maapallon luonnon ihmeitä ja olentoja. Organisaation ylpeä yhteistyössä WWF ja olla maailman ensimmäinen hiilineutraali matkaseurasta.

”Olemme ennen kaikkea säilyttämistä matkaseurasta” Emily sanoi. ”Meidän matkat ovat hyvin pariskunnille haluavat matkustaa tarkoitukseen ja antaa takaisin paikalliseen väestöön ja ympäristöä heidän matkansa dollaria.”

Hän kertoi meille yhtiön asiakaskunta ovat usein heidän 50s tai 60s, mutta monta seikkailua, kuten heidän Afrikkalainen safarit, ovat myös suosittuja nuorten häämatkalla. Kuitenkin yksi asia, että kaikki niiden asiakkaat on yhteistä intohimo luontoa.

Jännittävä matkasuunnitelmat romanttisille lomille

Luontotyypin Adventures tarjoaa kymmeniä retkiä ympäri maailmaa, jotka ovat täydellisesti pariskunnille, haluatko ainutlaatuisen häämatka tai erityisen romanttinen loma.

Yhtiön Afrikkalainen safarit ovat sen yleisimmät Bucket List kohteita. Lippulaiva Afrikkalainen safari on yksinäinen Botswana, joka on ainutlaatuinen, koska se aikataulujen pienempiä ryhmiä kuin useimmat matkanjärjestäjiä ja menee kauempana, vähemmän tungosta luontotyyppien nähdä eläimiä omassa elementissään. Matkat kestävät 10-13 päivä, ja yhteisiä havaintoja sisältävät norsuja, kirahvi, seepra, antilooppi, ja puhveli. Majoitukset ovat kaukaisia, ylellisiä safari leirejä.

Toinen suosittu kiertue on kuningaskunnan Monarchs , joka vie matkustajat läpi Keski-Meksikossa kuusi päivää todistamassa maahanmuuttoa miljoonien hallitsija perhosia. Matkustaminen ratsain ja jalka, voit tutkia Etämetsät lehdot nähdä missä näitä kauniita perhosia elää talvella. Emily kertoi meille tämä on ämpäri listakohdetta monille yhtiön luonto-rakastava asiakkaille. Hän sanoi, että tämä matka on myös suosittu, koska se on helppo päästä Yhdysvalloista ja on lyhyempi kuin jotkut muut reittejä.

Afrikasta Costa Ricassa ja Meksikossa, luonnollinen elinympäristö Adventures tarjoaa jännittäviä matkoja eliniän.

Jotkut luonnollinen elinympäristö Adventuresin muita suosittuja paketit sisältävät vaelluksia Galapagossaaret ja Costa Ricassa. Yhtiö tarjoaa useita eri Costa Rica reittejä, vaikka yksi halutuimmista on Costa Rica Wilderness Explorer.

Tämä kahdeksan päivän matka vie läpi vähemmän tunnettuja alueilla maan tarkkailla näyttäviä luontoa kautta veneretkiä ja vaelluksia kautta pilvimetsä. Vieraat majoittuvat syrjäisillä viidakossa jättää ja nähdä alueet Costa Rican useimmat matkustajat eivät koskaan saa kokea.

Jos haluat kolea sää, luonnollinen elinympäristö Adventures tarjoaa matkoja arktisille nähdä jääkarhut ja tutkimusmatkoja Islantiin ja Etelämantereelle.

Valokeilassa Itä Grönlanti - Ainutlaatuinen matkan keston

Yksi kierros, joka todella näyttävää luonnollinen elinympäristö Adventures lisäksi on Discover Grönlannin matkan, joka vie sinut perusleiriin Itä-Grönlannissa lähellä reunaa Grönlannin jääpeitteen. Mikään muu kiertue yritys tarjoaa tämän kokemuksen, Emily sanoi. Tämä matka on täydellinen Jännitystä pariskunnille, jotka todella haluavat päästä pois pahoinpideltiin polku arktisella alueella.

Sen lisäksi oleskelevat ylellinen leirillä, aivan kuten yksi haluat löytää koskevasta Afrikkalainen safari, matka kohokohtia ovat kokoontuneet paikalliset inuiitit kyläläisten ja oppia heidän elämäntapaansa ottaen luonnonkaunis helikopterin lento, tutkimalla vuonot veneellä ja jalka, ja nähdä ilmastonmuutoksen toiminnassa jäätiköiden poikivat jäävuoret mereen.

Matkustava D. Russler kertoi hänen uskomaton seikkailu suosittelun ja toteaa, että luonnollinen elinympäristö henkilöstö toimitti unohtumaton työkokemusta Grönlannissa.

Ekomatkailu Yhtiön Grönlannin paketti tarjoaa upeat näkymät arktisten ja sen luontoa.

”Tämä matka oli niin paljon superlatiiveja, että on vaikea poimia esille yhtään mitään”, hän kirjoitti. ”Koko matka oli seikkailu ja yllätys noin maailman alueella, etten tiennyt mitään.”

Käytössä matkan, luonnollinen elinympäristö otti D. Russler ja hänen matkakumppani risteilylle kautta jäävuoria ja esitteli heidät paikalliseen kulttuuriin.

”Oppaamme olivat poikkeuksellisia trip johtajia”, hän kirjoitti. ”Ensinnäkin, niiden huomiota turvallisuuteen osallistujien on kiitettävä. Missään vaiheessa ei kukaan joutuu tilanteeseen, jossa he voisivat kärsiä.”

Luontotyypin Adventures: Custom vaelluksia sensaationhakuiseksi Pariskunnat

Jos et ole varma, mistä aloittaa valitessaan kaikista kiertueella ja matkareitti vaihtoehtoja, luonnollinen elinympäristö Adventures tarjoaa yksilöllistä seikkailu asiantuntijoita auttaa määrittämään paras matka sinulle. Sinun oma asiantuntijat tietävät yhtiön paketit sisälle ja ulos, koska ne ovat todella olleet monet matkoja itse. Tämä asettaa heidät erinomainen asema neuvoo ja rakkaasi ihanteellinen matkareitti ja vastata kaikkiin kysymyksiin matkan varrella.

Jos olet enemmän DIY tyyppiä, luonnollinen elinympäristö Adventure kotisivuilla tarjoaa erilaisia ​​tapoja etsiä ja suodattaa matkoja. Voit lajitella alueen, maan, tyyppi villieläinten tai edun. Näin voit valita loma, joka sopii tarpeisiisi - olipa kyse perhe matkustaa, seikkailu risteilyt, kulttuurin upottamalla tai vaellus.

Luontotyypin Adventures tuo valtava painotetaan luonnon ja villieläinten, ja yhtiö varmistaa sen matkoja eivät jätä negatiivista jalanjälki ympäristöön. Jos välität nähdä joitakin maailman kauneimmista luontoa ja säilyttää se, varaa seuraavan romanttiselle lomalle tänään käymällä nathab.com tai soittamalla 800-543-8917.