Maatila-pyhäkkö kannattaa eläinten oikeuksia ja inspiroi myötätuntoista yhteisöä menemään vegaaniksi

4 helmikuu 2019

Lyhyt versio: Nimensä, Farm Sanctuary suojien kotieläimiin rauhallisessa laitumilla New Yorkissa ja Kaliforniassa. Vuodesta 1986, voittoa tavoittelematon organisaatio on tallentanut lukemattomia lampaita, lehmiä, sikoja ja muita eläimiä fromfactory tiloilla ja teurastamoissa. Farm Sanctuary myös saada puhelut Hyvä samarialaiset, kannattajia, ja paikalliset inhimillinen virkamiehet erilaisiin tilanteisiin, kuten julmuutta ja laiminlyödä. Perustaja Gene Baur johtaa oma yhteisö eläinaktivistien ja kannustaa everyoneto elää enemmän myötätuntoisesti syömällä vähemmän lihaa. Maatiloilla Sanctuary, vegaaneille ja theirallies kokoontuvat suojaamaan elämää eläinten edistämällä vegaani elämäntapa. Jos olet kiinnostunut torjunnassa eläinrääkkäystä - tai jos haluat vain tavata joukko laatuaan ja pyyteettömästi ihmiset - voit liittyä suojaan n hauskoja tapahtumia järjestetään ympäri vuoden. Farm Sanctuary yhdistää ihmisiä, joilla on yhteisiä ihanteita ja motivoi heitä tekemään maailmasta ystävällisempi paikka.

Joka vuosi Farm Sanctuary kehottaa ihmisiä käymään sen syistä ja nähdä pelasti eläimiä, jotka elävät siellä. Sitä kutsutaan Kuokka Down. Rauhallisessa laitumia ja keskellä mäkiä, eläinten ystäville muodostavat tiivis yhteisö TENTAVA vegaani values.As illan hämärtyessä osallistujat chat tähtien alla ennen nukkumaanmenoa teltoissa Sanctuaryn leirintäalueilla.

load...

Kuokka alas osallistujat voivat hayride nähdä Farm Sanctuary ruoho perustein ja contentanimals.

Noin 250 ihmiset tulevat eri puolilta maata nauttia toveruus vegaaninen sopiva weekend.It on innostava ja educationalexperience monille osallistujille, jotka lisätietoja elinolosuhteista useimpien kotieläinten andhow jokapäiväistä ihmiset voivat auttaa tekemällä tietoisia valintoja päivittäistavarakaupan myymälä.

Lisäksi koulutus esityksiä, viikonloppuna on täynnä hauskaa toimintaa, kuten hayrides cocktail tuntia, keskustelutilaisuuksia, ja allekirjoitamme kirjoja. Ja tietenkin, siellä on illalla kuokka alas. Koska musiikki loimilangat, tanssitaan, eläköön, ja osoittaa tukea kinder elämäntapa.

load...

Kuokka Down houkuttelee väkeä - liput yleensä myydä pois kuukausia etukäteen - ja vahvistaa yhteisön ilmapiiri vegaaneille. Se on hyvä paikka tehdä tasalla, jos haluat esitellä niitä vegaani kulttuuriin, ja se on myös loistava tilaisuus sinkkuja haluavat tavata myötätuntoinen ja ystävällisiä ihmisiä.

”Vegaanit tuntuu erittäin tervetullut ja ymmärtänyt täällä, ja ihmiset, jotka eivät ole vegaaneille vapaasti esittää kysymyksiään. Kuuntelemme tuomitsematta ”, sanoo Gene Baur, joka perusti Farm Sanctuary vuonna 1986 yhdessä hänen nyt ex-vaimonsa. ”Hoe Down on turvallinen paikka ihmisille, missä he ovat yksin matkaa.”

Vuodesta 1986, Farm Sanctuary on pelastanut kotieläinten ja lisäsi tietoisuutta ehdoista tuoma tehomaataloudesta. Voit vapaaehtoistyötä Farm Sanctuary ryhtyä rinnalla thehard-työ- ja vegaani-ystävällinen. Ne, jotka työskentelevät pyhäkön toivoa muuttaa sydämet ja mielet tarjoamalla myötätuntoinen vaihtoehtoja lihan syöminen kulttuuria.

load...

Farm Sanctuary pelastaa satoja kotieläinten vuosittain. Kuva: Farm Sanctuary.

Geeni korosti Farm Sanctuary pitää ovi avoinna kaikille ihmisille - ei pelkästään vegaaneille ja eläinaktivistien - kiinnostunut terveellisempi ja ystävällisempi elämäntapaan. ”Tavoitteenamme on käynnistämässä ja jotta ihmiset voivat elää enemmän myötätuntoisesti”, hän sanoi. ”Haluamme yhteys ihmisiin, jotka jakavat samat arvot elävät kinder maailmassa.”

Työskentely säästää kotieläingeenipankki & lisätään tietoisuutta vuodesta 1986

Vuonna 1986 Gene ja hänen silloinen tyttöystävänsä tutkivat elinolosuhteita eläinten tehtaan tiloille, Stockyards ja teurastamot. Mitä he löysivät vakuuttuneita heille tarve Lemmikkieläinkoti. Kaikki alkoi, koska Hilda lampaita.

Mukaan Gene, idea New Yorkin Farm Sanctuary alkoi, kun hän tapasi Hilda lampaita.

Pari wasat Lancaster Stockyards.Hotellin katsomalla discardeddead eläimet whenasheep päällä paalun nosti päätään. Thesix kuukauden ikäinen lammas oli heikko ja oli jätetty sinne kuolemaan. Geeni immediatelyscooped hänet ylös ja ryntäsi hänet eläinlääkäriin, toiveita päättyy hänen kärsimystä. Kuitenkin, kun on oikein huolta, hän vilkastui asti. Hän ei ollut sairas ollenkaan.

Hilda sheephadbeen heitti syrjään, koska hän Wasa Downer, eläin, joka ei kestä; kuitenkin, kun se on otettu julma elinolosuhteita varastoalueelle, toipui ja thrived.Shelived toinen 11 vuotta on vihreille niityille New Yorkin Farm Sanctuary. Hänen tarinansa inspiroinut monia ihmisiä ajamaan inhimillisempää Eläimille ja tuomita tarpeettomat julmuudet aiheutettu tuotantoeläimille.

Nykyään ystävät Hilda Club kunnioittaa hänen muistoaan säännöllisesti maksuja Farm Sanctuary, joka pelastaa satoja lampaita, sikoja, lehmiä ja muita tuotantoeläimiä vuodessa. Thelarge mittakaavan hyväntekeväisyys toiminta nojaa vahvasti yhteisöä support.In alkuaikoina, Gene rahoittama hänen aloitteleva järjestö myymällä vegaani hotdogs ulos pakettiautoon Grateful Dead konsertteja. Viimeisten 30 vuoden aikana hän on työskennellyt tehdä vegaani arvoihin miellyttävämpää ja helposti väestössä. Farm Sanctuary toimii positiivisena ja harjoittaa voimavara kaikille uteliaita veganismista tai eläinten oikeuksia.

”Yhteisö on valtava osa mitä teemme luoda” Gene kertoi meille. ”Farm Sanctuary on paikka, jossa vegaani on normaalia. On hyvin validointi ihmisiä, jotka eivät ehkä aina tunne ymmärretty jokapäiväisessä elämässään.”

Puolustavat Incremental muuttuu voimakkaasti Ystävällisyys ja terveys

Farm Sanctuary lähestyy eläinrääkkäystä kansana ongelman ja työskentelee ihmisiä korjaamaan sitä. Organisaatio pyrkii vähentämään lihan kulutusta vakuuttamalla yksi henkilö kerrallaan ryhtyä terveemmän kasvipohjaisia ​​ruokavaliota.

”Meillä on ihanteita, mutta olemme pragmaattinen siitä” Gene sanoi. ”Haluamme houkutella ihmisiä ja heidät missä he ovat.”

Geeni huomautti, että kun useimmat ihmiset selville hän vegaani, ensimmäinen reaktio on jotain tapaan, ”En voisi koskaan tehdä sitä.” Farm Sanctuary pyritään lopettamaan että tappiomielisenä ajattelua ja näyttää ei-vegaaneille kuinka pieni muutoksia niiden ruokailutottumukset voivat vaikuttaa merkittävästi. Se voisi olla niinkin yksinkertainen kuin osallistumalla Meatless maanantaina tai hyväksymisestä kotieläinten huolehtimassa Farm Sanctuary.

Geeni uskoo että eläinten myötätuntoisesti ja kunnioitusta asiana omantunnon.

Kautta tuomitsevaa resourcesand ohjelmia, Farm Sanctuary laskurit sitä yleistä käsitystä, että vegaani elintarvikkeet ovat mitäänsanomaton, vaikea tehdä, tai kalliita. ”Kaikki nämä pelot ihmiset ovat ovat perusteettomia”, hän sanoi. ”Kun he ovat hyvä vegaani ateria, niiden asenne muuttuu. Ihmiset tulevat valtuudet elää tavalla, joka ei aiheuta vahinkoa.”

Jos yrität taivutella rakkaansa mennä vegaani, tutustu website'seducational sisältö- Farm Sanctuary tarjoaa vegaanireseptejä ja yhteisöä tarinoita korostaa myönteisiä puolia ofthe syy. Plus, Gene kirjaimellisesti kirjoitti kirjan elävä eläin sopiva elämäntapa. ” Living Farm Sanctuary elämää ,” mukana kirjoittamassa Gene Baur ja Gene Stone antaa lukijoille käytännön vinkkejä foreating tietoisesti ja elävät pidempään seurauksena.

Geeni puhui optimistisesti tulevaisuuden veganismista, huomata nouseva puhelu Yhdysvalloissa muutokselle ruokajärjestelmässä. Vegaani ja kasvisvaihtoehtoja ovat yleistymässä kaupoissa ja ravintoloissa. ”Se on helpompaa kuin koskaan mennä vegaani”, hän sanoi. ”On enemmän vegaani ruokaa saatavilla, ja joka antaa minulle toivoa.”

Ympärivuotinen Tapahtumia Tervetuloa kiinnostuneille Avaimia Syy

Yksi Farm Sanctuary suosituimmista tapahtumista on kesän Hoe Down, viikonloppu toveruus ja tulenteko, mutta on olemassa tonnia mahdollisuuksia koko vuoden lähteä mukaan suojien ja täyttävät eläinten ystäville taustastaan.

Joka marraskuussa, Farm Sanctuary isännöi juhla kalkkunoiden vegaani vaihtoehto kiitospäivä. Tänä koko päivän tapahtuma, kalkkunat ovat kunniavieraina, ei aterian. Juhlan sisältää kurpitsan kakku, karpalot, squash ja muita vegaani ruokaa. Ne syövät kalkkunat erityisessä seremoniassa ja kiitämme kaikkia ihmisen ja ei-ihmisen ystäviä maailmassa.

”Jokainen käydessäni Farm Sanctuary tekee minusta onnellinen ja terve.” - Emily Deschanel, yhdysvaltalainen näyttelijä ja eläinten oikeuksien puolestapuhuja

Farm Sanctuary'sPlant-Powered Runs lisäämään tietoisuutta terveellisistä ominaisuuksista menee vegaani. 10k rotu on täytetty kaduilla New Yorkissa, Los Angeles ja San Francisco energinen vegaaneille nauttia päivä yhdessä. Mukaan Gene, ”teemme näin näyttämään saat kaikki tarvitsemasi ravintoaineet mistä kasvipohjaisia elintarvikkeita.”

Vuodesta vegaani-ystävällinen piknikkejä tähtisumuun galas Farm Sanctuary ralliespeople alle yhteinen missio suojella eläimiä ja elävät enemmän compassionately.You voi lukea lisää tulevista tapahtumista täällä ja suunnitella vegaani sopiva tasalla sydänystävän.

Kun liität yli yhteisen asian, se on helppo rakentaa vahvoja siteitä people.The enemmän omistettu jäsenet usein isäntä pieniin kokoontumisiin keskustelemaan keskeisiä kysymyksiä ja rakentaa solidaarisuus eläinaktivistien. Löydät paljon intohimoinen ja samanmielisten liittolaiset näissä kokouksissa.

”Voit osallistua omalla alueellasi milloin erilaisten vihannesten” Gene ehdotti ”jotka ovat hyviä paikkoja tavata ihmisiä.”

Helpingthe syynä voi olla yhtä helppoa kuin rekisteröitymisestä vapaaehtoisena tai kokouksen vegaani sopiva tapahtuma lähellä sinua. Farm Sanctuary ottaa myös harjoittelijoita , jotka tukevat työtä maatilan päivittäin. Monet nuoret vegaaneille tulevat togetherat turvakoteja tehdä ero ja pitää hauskaa, kun he työskentelevät.

Farm Sanctuary: Friendly Space vegaaneille jutella & Järjestele

Olitpa vegaani tai vihanneksia-utelias, Farm Sanctuary on turvasatama whereanimal ystäville työtä kohti kinder maailmassa. Yli kolmen vuosikymmenen ajan, järjestö on pelastettu, kunnostettu, ja suojaisia ​​kotieläimet New Yorkissa ja Kaliforniassa.

Klo vegaani kuokka alamäkiä ja kasvien powered maratonia, Farm Sanctuary tarjoaa ystävällinen ilmapiiri, jossa voit side ihmisiä, jotka jakavat myötätuntoa kaikkia eläviä olentoja. Animal liittolaiset voivat osallistua tapahtumiin oppia päättää ohjelman julmuuden nykypäivän elintarviketeollisuudessa. Farm Sanctuary edistää hyvää tahtoa ja ymmärrystä eläinten ystävällistä innoissaan levittää sanaa terveys-, sosiaali-, ja moraalisia etuja menossa vegaani.

”Pyrimme elää ystävällisesti kuin mahdollista ja olemaan entistä tietoisempia siitä, miten elämme ja syö”, Gene sanoi. ”Maatiloilla Sanctuary, we'reenabling ihmisiä tekemään terveellisempiä valintoja itsensä ja maailman.”