Manhunt: selaa 6 miljoonaa + kuvaa ja profiileja löytää oikea kaveri alkuperäisessä homo-liittymissivustossa

25 heinäkuu 2019

Lyhyt versio: Toki, partansa trimmataan, ja hänen jawline on vahva - mutta gay kaverit vuodelta verkossa täytyy nähdä hieman enemmän päästä seuraavalle tasolle. Kanssa Manhunt , yksi ensimmäisistä online-homo kytkennät sivustoja, jäsenet näkevät koko paketin ennen päätöstä tavata tosielämässä. Manhunt avulla löydät kuuma kaverit ympäri maailmaa ja on suunnitelmia tehdä kokea vieläkin paremmin optimoimalla mobiilisivusto ja luoda uusi sovellus. Kanssa 6000000 valokuvia ja profiileja, olet varmaan tavata jonkun, joka saa sydämen pumppaus.

Nimenomaisen kuvat eivät ole minun juttuni. Olen kerran yhdistetty kaveri on online dating site, ja se tuntui pelkkä sekuntia ennen olin hukkua huohotti kielen hymiöitä ja kuvia hänen sukupuolielimet. Tyttöystäväni rullattu heidän silmiään kaveri - mutta eräs homokaverit pyöräytti silmiään minulle. Hän kysyi: ”Miten muuten sinun pitäisi tietää, mitä olet päästä?”

load...

Ystäväni oli etsinyt kytkeä muihin kaverit verkossa, ja hänellä oli piste: Jos olet koukkaaminen, haluat luultavasti nähdä tavarat ja mennä sieltä.

Erään tutkimuksen mukaan lähes neljännes homo kaverit dating sites etsivät yksinomaan hookups- ja noin puolet vastaajista mieluummin päivämäärä, mutta leikkaa suoraan liitäntää, jos se tuntuu oikealta. Lähes 60% kaverit kysyä, kuinka hyvin omistetun niiden mahdollinen kumppani on, ja 76% mainitsee kysymykseen rehellisesti. Huikeat 83% kaverit lähetetty nimenomaisen kuvia pyrkimys intiimi kohtaaminen.

Ajojahti on go-to kohde homo hookups vuodesta 2001.

load...

Yli 6 miljoonaa kuvia ja profiileja, Manhunt on johtava sivusto verkossa homo yhteyksiä, koska se alkoi vuonna 2001. Toisin kuin muut sivustoja ja sovelluksia, Manhunt käyttäjät voivat lähettää ja tarkastella selkeä kuvia ja videoita muiden jäsenten saada heidän sydämensä pumppaus.

”Mitä paremmin kuin aloittaa sivusto, jossa homot voivat tavata muita homomiesten nimenomainen tavalla - eli ne voivat jakaa kuvia heidän ruumiinosansa että he eivät näytä missään muualla”, sanoo Alon Rivel johtaja Global Sales & Marketing Online Kavereista Inc., Manhunt emoyhtiö.

”Monet jäsenistämme olivat osa seksuaalikulttuurissa että löydetty vain homoravintoloita ja toimme että web”, hän lisäsi.

Uraauurtava käsite, joka kasvoi nopeasti suosiotaan

Manhunt perusti Jonathan Crutchley, joka alun perin keksi idean auttaa homo kaverit liittää vuonna 1992.

Alon Rivel on ylpeä Manhunt työ auttaa homoja yhteyden kaikkialla maailmassa.

load...

”Hänen alkuperäinen visio oli aloittaa puhelinlinjaan, jossa miehet voivat soittaa ja puhua kuuma kaverit” Alon sanoi. ”Se oli tapa homomiesten tulla yhdessä. Sitten koko teknobuumia tapahtui aikana.”

Kun Manhunt.net käynnistettiin vuonna 2001 Bostonissa, se ei kestänyt kauan, että se tulee suosittu ja laajentaa kaikkialla maailmassa. Nykyään sitä pidetään kuvakkeen gay dating site yhteisö - Mexico City Etelä-Amerikkaan ja sen jälkeen.

Yli 6 miljoonaa miehet käyttävät sivustoa, ja se säilyttää vahva läsnäolo Espanjassa ja Brasiliassa - sen ydin yleisö alueella 40 45 vuotias.

Video Chat, Selkeä valokuvia ja paljon muuta Aseta Sivuston Apart

Kun kaikki homo sovellukset ja sivustot nyt markkinoilla, Manhunt on edelleen se, joka homo- ja bi-kaverit valita. Kun olet luonut profiilin, voit elää chat, video chat, ja viesti kuuma kaverit muutamassa minuutissa. Voit myös tarkastella ja lähettää sisältöä sisältäviä valokuvia ja jopa tarkistaa amatööri gay porn.

Ne piirteet erottavat sivuston muista ja ovat ihanteellisia yksinkertaisia ​​koukku. Mutta jos etsit hieman enemmän parisuhteessa, Manhunt on joka peitti myös. Käyttäjät voivat rajata hakuaan yhteensopivan mies perustuvat yhteisiin etuihin, valokuvia ja tietysti sijainti.

”Kun olet homo paikkaan, jossa se ei ole turvallista olla homo, ja luulette yksin, voit kirjautua sivustolle ja katsoa, ​​että on olemassa 50 muuta gay kaverit 10 kilometrin säteellä,” Alon sanoi. ”Sitten tiedät ole kovinkaan erilainen.”

Uusia ominaisuuksia Manhunt kuulua ”Match” -toiminnon, jonka avulla käyttäjät voivat arvostella toisia peukkua, peukalo alas, kuten tai rakkaus - ominaisuuksia, jotka eivät kuulu sähköisen työpöydän alueita ennen.

Auttaa laaja ryhmä Connect With Their unelmakumppani

Jossa on jäseniä yli 100 eri maasta, Manhunt auttaa kaverit kaikki muodot, koot ja taustat löytää kytkennät he kaipaavat. Olitpa metsästää Gay Bears, Gay isää tai twinks, ei ole tuomiota, vain hauskaa.

”Meillä on niin paljon erilaisia ​​suosittelut” Alon sanoi. ”Se on mahtavaa, sillä kuten homo mies itse, rakastan ajatusta auttaa muita kaverit yhteydessä toisiinsa. Olipa seksiä, hauskaa, kahvia, tai vain kertoa heille, että he eivät ole yksin. Se on todella helppo tuntea olet jumissa kuplassa, mutta et ole.”

Manhunt on sijaintiominaisuudet näyttää homo kaverit sinua lähellä.

Vuosien mittaan, Jonathan ja Manhunt tiiminsä ovat luoneet runsaasti ominaisuuksia, kuten työkaluja VIP-jäsenet, jotka tekevät löytää miehen vieläkin helpompaa. Erikoisominaisuuksia kuuluu rajoittamaton chat, kertaa, kuvia, estää ja kyky todella tuo peru lähetys lukemattomia viestejä.

Uudet ominaisuudet ja Mobile App Säilytä Manhunt Ennen Trendipiirron

Sivustoa tietokoneella on aina optimoidaan helpottaa näkemistä mobiililaitteissa kaikkialla maailmassa. Joukkue keskittyy parantamaan käyttöliittymän, kuten asioita, kuten kuvanlaatu tai helpottavat tarkastelua muiden profiileja.

Ja kun joukkue on täydentänyt sitä, Manhunt tulee käynnistää sovellus Android ja iOS, too.

”Opi mobiilisovellus hyvä paikka on meidän keskeinen painopiste. Emme halua kaihtaa keitä me olemme, mutta haluamme laajentaa ainutlaatuisen”Alon sanoi. ”Koska aloitimme vuonna 2001, meillä on ollut fiilis ja ajattelutapa, joka puhuu niin paljon homoja. Olemme kehittämässä houkutteleva laajalle yleisölle oppia Manhunt koska se on niin ikonin brändi.”

Sillä välin, homo kaverit parven sivustoon kirjautua ja kytkeä - koska se voi olla niin helppoa.