Mediate.com auttaa erottavia pariskuntia ratkaisemaan ja oppimaan konflikteista 15k + artikkeleiden ja laajan ammattilaisten verkoston kanssa

18 helmikuu 2019

Lyhyt versio: Yritys on perustettu yli 20 vuotta sitten keinona yhdistää ammatillisia sovittelijoita henkilöitä, jotka tarvitsevat riidanratkaisu palvelut, Mediate.com esittelee tänään yli 15000 artikkelia ja huipputason resurssit sen 5 miljoonaa vuotuista kävijää. Työskenteleville läpi komplikaatioita, jotka tulevat avioero, sivuston kumppanit välittäjät, jotka toimivat eri paikoista ympäri maailmaa edistää tehokkaan viestinnän osapuolten joka johtaa keskinäisesti tyydyttävä siirtokuntia. Mediate.com tiimi uskoo varustamalla avioeron pareille tietoa ja työkaluja tarpeen ratkaista ja oppia konflikteista. Ja että se sitoutuu jatkuvasti laajentaa tarjontaansa ja päästä, sivusto on sijoitettu edelleen auttaa ihmisiä tasoittamaan erimielisyyksiä vielä ainakin kaksi vuosikymmentä.

USA, erota tapahtuu joka 13 sekunti , ja erotukset vaikuttaa 50% kaikista avioliitoista. Avioero voi olla yksi kaikkein stressaavaa tapahtumia yhden elämän, ja, jossa kiistat huoltoa, lapsi tukea ja omaisuuden jako, tempers voi leimahtaa ja johtaa entistä kivulias kokemus kaikille osapuolille. Monet ajattelevat välimiesmenettely ja oikeudenkäynnit ovat ainoat reitit ratkaisemaan erimielisyydet taas keskellä avioeron. Kuitenkin sovittelu voi olla yksi parhaita lähestymistapoja päättyy avioliittoon rauhanomaisesti ja positiivisella tavalla.

load...

Sovittelu tuloksia molemminpuolisesti edullisten osapuolten väliset sopimukset lähes 90% kaikista tapauksista. Ja vaikka keskimääräiset kustannukset riita palvelut voivat ylittää ylöspäin on $ 20.000 divorcing parit, sovittelu tulee yleensä selvästi alle - kustannuksiin kuuluvien välillä $ 2.000 $ 5.000. Yli 20 vuoden ajan, Mediate.com on ollut yhdistää ihmisiä sovittelua resursseja ja ammattilaisia auttamaan heitä nopeasti ja edullisesti ratkaista riitoja.

Mediate.com Dr. Clare Fowler kertoi meille, miten sivusto yhdistää ihmisiä riidanratkaisu resursseja.

load...

Sivusto sisältää yli 15000 artikkeleita, blogikirjoituksia ja multimedian kappaletta suunnattu sen 5 miljoonaa vuotuista kävijää. Tavoitteena on kouluttaa lukijat vaihtoehtoja niille vaikeina aikoina, että avioero tuo. Nämä resurssit yhdistettynä sivuston valtava hakemiston ammatillisen välittäjäaineita puolilla maailmaa tekevät Mediate.com tehokas lähtökohta pyrkimään saavuttamaan siirtokunnat että molemmat osapuolet voivat tuntea hyvä.

Tohtori Clare Fowler, tapausten määrä johtaja ja toimituspäällikkönä Mediate.com, kertoi meille sivusto suunniteltiin ohjaajien auttaa yleisöä löytää ne. Mukaan Clare, kyse on yhdistää ihmisiä kanssa he tarvitsevat navigoida monimutkaisia ​​avioeron.

”Uskomme vahvasti antamalla ihmisille saada tieto ja työkaluja ratkaisemaan nykyiset konfliktit sekä oppia näistä konflikteista estää heitä laajeneminen tulevaisuudessa”, Clare sanoi. ”Se on sitoutunut tähän uskoon ohjaava tuotteita ja palveluja.”

load...

Opetus Asiakkaat kävelee monimutkaisissa tilanteissa arvokkaasti

Clare kertoi meille, kuinka hänen tiiminsä ymmärtää ahdinkoon avioeron parit. Pilkkominen ja sopiminen ehdoin entinen kumppani ei ole helppo tehtävä, mutta resurssit ja ammattilaisten Mediate.com voi tehdä prosessista paljon vähemmän tuskallista.

”Monet ihmiset tuntevat menetetty ja hukkua, kun he saavuttavat meitä”, Clare sanoi. ”On mahtavaa antaa asiakkaille tietää tämä on vaikea tie, mutta se ei ole yksi niiden pitäisi kulkea yksin. Heidän pitäisi löytää sovittelija he voivat yhdistyä ja anna sovittelija on heidän oppaansa läpi tätä prosessia.”

Ei ainoastaan ​​sovittelu antaa ohjeita, mutta se myös säästää perheiden aikaa ja rahaa ja antaa heille vapauden luoda järjestely, joka parhaiten palvelee oikeudenmukaisella ja sovinnollisesti. Tiedät perheesi paremmin kuin tuomari tai asianajajia, niin se vain on järkevää, että teillä on huomattava ääni sopimuksesi.

Sovittelu mahdollistaa myös joustavuutta ja sujuvuutta ja sen ymmärtämistä, että usein muuttuvat. Mukaan Clare, jotka käyvät läpi sovittelun hyötyä paljon enemmän kuin vain alkuperäisestä ratkaisun. Sovittelu opettaa entiset kumppanit miten paremmin kommunikoida keskenään löytää ratkaisun mahdolliseen tulevia ongelmia voi ilmetä.

Top Riidanratkaisu Plussat Assist vaikeina Separations

Parit kääntyä Mediate.com löytää maan Top sovittelua ammattilaisia. Käyttämällä sivuston Yksittäiset hakuominaisuuksia, pariskunnat voivat paikantaa lähistöllä sovittelijoita auttaa heitä joukon kysymyksiä.

Mediate.com kumppaneita ammattitaitoisia tällä hetkellä vastaan ​​asiakkaita. Clare huomautti kaikki sovittelijoita listattu sivuston ovat valtuutetuista, hyvämaineinen ja taitavia modernin konfliktien ratkaisussa ja parhaat käytännöt.

”Meidän sertifiointi ohjelma auttaa asiakkaat tietävät, että sovittelijat ovat saaneet riittävästi koulutusta ja kokemusta alallaan”, Clare sanoi. ”Julkaisemme artikkeleita meidän välittäjäaineita, jonka avulla muiden välittäjien tietää mitä tapahtuu kentällä. Mutta enemmän kuin, että se auttaa äitejä, isiä, lapset, asianajajia, ja pomot tietävät mitä odottaa sovittelun.”

Sovittelijoita kumppaneina Mediate.com voivat hyödyntää sivuston koulutusta, vakuutus-, markkinointi-, ja organisaation etuja. Sivusto henkilöstö on täysin sitoutunut auttamaan molempia välittäjäaineiden ja jotka tarvitsevat riitojen ratkaisuun palvelujen löytää täydellinen ottelu.

”Meillä on hämmästyttävän omistautunut henkilökunta”, Clare sanoi. ”Useimmat meistä ovat olleet täällä noin 20 vuotta, ja me rakastamme katsomassa uusia sovittelijoita yhteyttä tuoreeltaan niiden koulutusta, jotta voimme työskennellä heidän kanssaan tiivistä”

Clare totesi, että hänen ryhmänsä säännöllisesti ottaa puheluita ihmisiltä riipaisevia tilanteissa. Ja vaikka se on joskus vaikeaa, hänen työnsä voi olla varsin palkitsevaa, kun onnistuneiden tulosten saavutetaan.

”En voi kertoa teille, kuinka palkitsevaa se on esitellä sitä tarvitseville meidän hakemistoon tuhansia hyvin koulutettuja, kokeneita ja lahjakkaita sovittelijoiden”, hän sanoi. ”Se täyttää sydämesi kuulla toivoa palata toivoton.”

Web suurin sovittelu resurssi CouplesSplitting Up

Mediate.com tarjoaa varasto artikkeleita, blogikirjoituksia uutiskirjeitä, ja enemmän divorcing parit. Nämä resurssit kattavat joitakin yhteisiä sovittelun kysymyksiä, kuten sovittelu, vanhemmutta, huoltoa ja avioero asianajopalkkiot, joukossa monia muita aiheita. Sivuston artikkeleita ja muuta mediaa tuotetaan todellista välittäjäaineiden ja oikeusalan ammattilaiset, joten lukijat voivat luottaa siihen, että ne ovat luotettavia ja esitellä parhaita ratkaisut kysymyksiin he kohtaavat.

Video Korkea Conflict Lapsen huollosta , esimerkiksi käsitellään dynamiikkaa ja psykologian asutuksen näkökulmasta joku kokenut sen omakohtaisesti. Niille, joilla on kumppani, joka ei ole kiinnostunut neuvottelemaan ja menettävät toivon, ihmisten kanssa, jotka eivät halua neuvotella antaa vinkkejä kaivaa haluton osapuoli motiivit, intressit ja huolenaiheet auttaa siirtymään sovittelua eteenpäin. Joan Kelly, FT, keskustelee positiiviset tutkimustulokset perheen dynaaminen hänen video Perheet Closer eron jälkeisen. Nämä ovat vain muutamia oivaltavia videon tarjoukset Mediate.com tarjoaa.

Mediate.com esittelee myös tuhansia hyödyllisiä artikkeleita lukijoille. ” Avioero Asianajajat: 5 vähän tunnettu Asiat sinun tarvitsee tietää ,” esimerkiksi antaa käsityksen Asiakkaan ja lakimiehen suhdetta ja miten varmistetaan painopisteet ovat myös oman asianajajan. Vanhemmille, jotka eivät ole varmoja miten puhua lapsille noin lähestyvästä avioerosta, ” mitä meidän pitäisi Kerro lapsille? Kehittäminen Keskinäinen tarina Avioero ”on loistava lähde, joka rohkaisee vanhempia toimimaan yhdessä kierrättämällä avioeron kerronta.

Jotkut Mediate.com artikkelien nolla-in sijaintiin liittyviä aiheita, jotka kaivaa lait ja prosessit, jotka vaikuttavat sovittelua ja avioero tietyllä alueella. Yksi tällainen artikkeli ” Massachusetts Avioero: Kuinka kauan kestää ,” käsittelee eri vaihtoehtoja avioeroa tarjotaan valtion ja kuinka paljon aikaa odottaa, että prosessi kestää. Nämä artikkelit auttavat lukijaa päättämään keino sen perustuu niiden omiin tilanteisiin.

Mediate.com: Omistettu ratkaisemaan erimielisyydet Koulutus

Avioero on tullut todellisuutta niin paljon nykymaailmassa, ja ne, jotka ovat käyneet läpi se tietää se voi olla sotkuinen ja kallista, kun riita on mukana. Onneksi Mediate.com tarjoaa edullisempi ja sovinnollinen vaihtoehto.

Vaikka sivusto on ollut sitä jo yli kaksi vuosikymmentä, Mediate.com ei osoita mitään merkkejä hidastaa sen roll. Mukaan Clare, joukkue on omistettu kasvattamaan resursseja ja koulutuksen ponnisteluja laajennettu koulutuskeskuksessa.

”Tällä hetkellä tämä on resurssi sovittelijoiden koulutuksen jatkamisen, mutta olemme lisäämässä resursseja eroaville pariskunnille samoin”, hän sanoi. ”Tähän sisältyy nopea koulutuksia, webinars, ja opetusohjelmia oppaita navigoida avioero prosessi, sekä joitakin vihjeitä, jotka kokenut sovittelijat voivat tarjota perheelleen.”

Kuten avioerojen määrä kasvaa, Mediate.com jatkossakin auttaa perheitä ohjaamaan kautta karkea vedet irrotuksen ja tarjoaa pääsyn päteviä välittäjäaineita, laadukasta sisältöä, ja resursseja, miten kommunikoida ja erottamisen jälkeen.