Medprosmeet - online-dating-kohde, jossa terveydenhuollon ammattilaiset kääntyvät löytämään yhteensopivia kumppaneita, jotka jakavat samanlaisia elämäntapoja ja maailmankuvia

13 heinäkuu 2019

Lyhyt versio: Liikkuminen moderni Dating Scene voi olla kova, mutta kiireisille ammattilaisille lääketieteen alalla, löytää aikaa tavata ottelun voi tuntua suorastaan ​​mahdotonta. Siksi Ryan Williams - kokenut sotilaallinen ja lääkintäjoukoissa veteraani - oli mukana perustamassa MedProsMeet.com. Sivuilta, lääketieteen ammattilaiset voivat sitoutua ja yhteyttä muihin sinkkuja, jotka työskentelevät alalla. Jossa joukko työkaluja ja resursseja, kuten intuitiivinen haku toimintoja, yksityisviestit vaihtoehtoja, ja informatiivinen blogi, joukossa monia muita ominaisuuksia, MedProsMeet auttaa terveydenhuollon ammattilaisia ​​löytävät toisensa ystävyyttä ja romantiikkaa.

Sotilaallinen ja lääkintäjoukoissa veteraani Ryan Williams sanoi hän tajusi että on tärkeää löytää yhteensopiva kumppani elämässä, kun avustajan joutui perheväkivaltaa.

Hänen avustajansa, lääkäri, löysi itsensä suhde jonkun kanssa, joka ei yhtynyt hänen elämäntapa, tavoitteet tai halua käydä rakastava kumppanuutta.

load...

Suhde nopeasti meni etelään, joka huipentui väkivaltainen kohtaaminen, joka melkein maksoivat Ryanin avustaja hänen elämäänsä. Onneksi hän selvisi, mutta tapaus jätti pysyvän vaikutuksen Ryan.

Hän tiesi omakohtaisesti, miten kova se voi olla tasapainoilemaan vaativa aikataulut Hoitotyössä kun yrittää löytää yhteensopiva rakkauden. Niinpä hän kehitti ratkaisun MedProsMeet.com.

”Aloitin MedProsMeet niin ammattilaiset voivat tavata ja olla yhtä sidottuina toisiinsa”, hän sanoi. ”Päätin käyttää minun sotilaallista koulutusta, ja eläke hyötyä teollisuuden että useimmat ovat unohtaneet.”

MedProsMeet perustettiin auttamaan terveydenhuollon ammattilaisille löytämään yhteensopivia kumppaneita.

load...

Koska perustamista MedProsMeet vuonna 2015, Ryan sanoi hän lisääntyneet jäsenyyden ja kiinnostusta yhden ammattilaisia ​​ympäri maailmaa. MedProsMeet on yksi ainoa dating alustojen laatuaan luoma lääkäri, joka todella ymmärtää tiemaksu asettamat äärimmäisen pitkiä työpäiviä ja pyörivä aikataulut. Ryan uskoo hänen foorumin luo mahdollisuuksia rakkautta kukkia.

”En usko, että on olemassa järjestelmä, joka pärjäisi sinulle täydellisen kumppanin kanssa ilman sinua viettää aikaa tuon henkilön kanssa, mutta teemme sen sinulle helpoksi yhteyden muihin lääketieteen ammattilaisia”, hän sanoi. ”Haluan ihmisten löytää muita ammattilaisia ​​vastaan ​​löytää joku, joka pitää huolta.”

Turvallisuus on etusijalla klo MedProsMeet, minkä vuoksi sivusto salaa kaikki yksilöiviä tietoja ja työllistää tiukka jäsenyys luotettavuusselvitysten prosessi. Alusta on myös tarjoaa käyttäjille kattava lääketieteen ja elämäntapa blogi ja live foorumi, jossa jäsenet voivat keskustella eri aiheista.

load...

Kohdennettu haku ominaisuuksien käyttäminen etsiminen todellisia yhteyksiä Yksinkertainen

Ryan kertoi meille hän on erityisen ylpeä MedProsMeet.com kattava työkalusarja. Viestintä ominaisuuksia, kuten videota pikaviestit, antavat käyttäjille mahdollisuuden suoraan yhteyden mahdollisen ottelussa.

Jotkut mobiilisovelluksesi kelloja ja pillejä sisältävät kuuma-tai-ei nopeuden ottelu toimintoa, kuuma lista, reaaliaikaiset ilmoitukset, pikaviestejä, virtuaalilahjoja ja todellista kykyä nähdä, kuka on katsonut profiiliasi.

”I can fly Dallas Austin, osuma paikannin painiketta minun app, ja näen kaikki mahdolliset ottelut alueella”, hän sanoi. ”Se antaa käyttäjille mahdollisuuden tehdä pysyviä yhteyksiä missä he menevät.”

Sivuston hakuominaisuuksia yksinkertaiseen löytää ja seurustella muiden lääketieteen ammattilaisia.

MedProsMeet jäsenet hyötyvät sivuston kohdennettuja ja hakusanoilla toimintoja, joiden avulla on helpompi tunnistaa sopivien kumppanien jättämättä pois jonkun, joka voisi olla täydellinen istuvuus.

”Jäsenemme ovat koko Yhdysvalloissa, Kanadassa, ja, todella, kaikkialla”, Ryan sanoi. ”Sana leviää, että tämä on paikka, jossa lääketieteen ammattilaisten tapaavat, joten yhteyden, ja tutkia mahdollisuuksia.”

Tarpeisiin yhteisön Smart, Busy Sinkut

MedProsMeet jäsenet etsivät enemmän kuin vain sosiaalinen sivusto. Jäsenyys sisältää pääsyn live foorumi, jossa jäsenet voivat keskustella aiheista terveydenhuollon alalla.

Ryan sanoi sivuston viestintävälineitä auttaa jäseniä viljellä kestäviä suhteita. Kuitenkin takana jokainen ominaisuus on sitoutunut pitämään jäsenet turvassa etsiessään rakkautta.

”Tämä sivusto sisältää turvatekijöitä, ja kaikki profiilit läpi valvotulla maltillisesti järjestelmä”, hän sanoi. ”Minulla on joku, joka auttaa ulos maltillisesti iltaisin, ja teen kaiken hillitsevä päivisin - niin meidän nykyisten jäsenten ja mahdollisten jäsenten on täysin katettu.”

MedProsMeet rakennettiin viljellä yhteisö ja suhteita terveydenhuollon työntekijöille.

MedProsMeet.com liittyminen on ilmaista, ja sinkkuja kannustetaan luomaan ammatillinen profiili tai lataa sovellus kautta Android- tai iOS. Jäsenet voivat myös rekisteröidyttävä omalla Facebook-tilin.

Sivusto tarjoaa tällä hetkellä useita jäsenyyden paketteja ja vain jäsenille tarjouksia. VIP jäsenyydet alkavat 9,99 $ kuukaudessa tarjoavat pääsyn kaikkiin sivuston ominaisuuksia, kuten reaaliaikaisen chat sekä mahdollisuus lähettää ja vastaanottaa viestejä.

Jäsenet voivat myös ladata kuvagallerioita niiden profiileja, lähettää silmäniskuja, virtuaalilahjoja ja nauttia lukuisat vain jäsenille hyötyä. Ryan kertoi meille arvostetaan jäsenten aika on mitä on tehnyt MedProsMeet erotu joukosta.

”Kunnioitamme jäsenillemme ja tietää niiden aika on arvokasta”, hän sanoi. ”Olemme työskennelleet kovasti luoda tietokanta laadun miesten ja naisten kiinnostunut saamaan yhteyden, verkostoituminen ja dating ne lääketieteen alalla kuin sinä.”

Blogi Broadcasting vihjeitä harjoittavien Medical ennakkoluuloton Daters

MedProsMeet ylpeilee sillä, että täyden palvelun päällä lääketieteen ammattilaisten ja ihmiset haluavat saada mielekkäitä suhteita. Ryan sanoi hän ylpeä sisällön sivusto tarjoaa jäsenilleen, varsinkin MedProsMeet blogi.

Hän työskentelee väsymättä varmistaa blogin johdonmukaisesti tarjoaa terveydenhuollon ammattilaisille tietoa, joka puhuu sekä niiden suhdetta ja ammatillisia tavoitteita.

Sivuston blogiin tarjoaa paljon tietoa ja myös talojen foorumi, jossa singleä voi seurustella.

Blogi haasteita, vuodelta terveydenhuollon ammattilaisille, joiden työ voi usein rasittaa niiden suhteita, mutta ei siinä vielä kaikki. Aiheet vaihtelevat suuresti ja sisältävät keskusteluja kaikkea pitkän matkan vuodelta naimattomuus lomien aikana ja dating kuin yksinhuoltaja.

Mikä kaikki MedProsMeet blogitekstejä on yhteistä on kuitenkin se, että he harjoittaa ja vetoavat jäsenten halu yhteisön tukea.

MedProsMeet myös laaja läsnäolo sosiaalisessa mediassa ja löytyy Twitter , Facebook , Pinterest , Tumblr , Instagram ja LinkedIn.

Tulevaisuus MedProsMeet: Laajennettu Tarjoukset ja tapahtumat Ohje Romance Bloom

Ryan on intohimoinen elämästä hän parantaa läpi MedProsMeet. Kiitos hänen vuoden asepalveluksen ja työ terveydenhuollon ammattilainen, hän tietää se on vain ajan kysymys ennen kuin laajentaa MedProMeet valta vaikutusvaltaa - onko se kumppanuuksien tai laajentaa yhtiön tapahtumista. Hänellä on suuria tavoitteita esitystä lähivuosina.

”Yritän kumppanin ja saada suuryritykset tulon alukselle”, hän sanoi. ”Toistaiseksi suusanallisesti on mikä on ollut menestyksekkäin meille. Mutta olemme avoimia muiden ammattilaisten samoin.”

Mikä tekee MedProsMeet niin erikoista on se, että Ryan haluaa vain auttaa ihmisiä - ja erityisesti ne, jotka ovat tehneet uraa pois muiden auttamista. Hän haluaa lääketieteen ammattilaisia ​​tietää sivusto on avoin kaikille ystäville - olipa se LGBT-yhteisön tai hakeville heteroseksuaalisten suhteiden.

”Minulle se ei ole rikastuvat - se on noin auttaa tällä toimialalla on unohdettu”, hän sanoi. ”Ihmiset sairastuvat, he mennä sairaalaan, ja he eivät välitä työntekijää. He eivät ymmärrä ihmisiä huolehtimaan heistä eivät rikastuvat. He tekevät pitkiä työpäiviä ja varajäsenten viikonloppuisin ja pyhinä. Haluan vain auttaa sinkkuja jotka ovat ongelmia löytää mate.”