Miksi homo dating on niin vaikeaa? 6 syytä asiantuntijalta

8 heinäkuu 2019

Monet homomiehet valittavat haasteita heillä on kokous vuodelta näkymistä ja ylläpitää nämä suhteet perustamisensa jälkeen. Se on yksi tärkeimmistä ongelmista singleä jakamaan terapeuttien ja rakkautta valmentajien toimipisteessä ympäri maata.

Siitä hetkestä olemme syntyneet, yhteiskunta kavereidensa meidät löytää perämies ja ainaisen, mutta tämä on paljon työläämpi saavutus kuin on ihannoida satuja, romantiikkaa elokuvia, ja media. Se ei ole kävelyllä puistossa meidän heteroparit ole, mutta yhteisönä, emme homomiehet kohtaavat ainutlaatuisia haasteita, jotka aiheuttavat vielä enemmän esteitä.

load...

Miksi se on niin pirun kovaa ?! Oman kliinisen kokemuksen ja kirjallisuudessa olen lukenut, gay dating on niin vaikeaa, koska...

1. Meidän Dating allas on Harva aloittaa

Useissa tutkimuksissa on tehty vuodesta Alfred Kinsey n 1940 tutkimusta seksuaaliseen käyttäytymiseen julkaistiin jotka osoittavat, että noin 4%: sta 10% väestöstä Yhdysvalloissa on homoseksuaali suunnan. Yksinkertainen Google-haut voi tuoda esiin tulokset lukemattomien tutkimusten joidenkin tilastojen leijuu yläpuolella tai alapuolella näitä päätelmiä.

load...

Kun homo väestöstä noin 10%, meidän vaihtoehdot ovat jo rajalliset.

Joten mitä se tarkoittaa yhden homo ihmiset etsivät rakkautta? Tienestit ovat ohuet, koska luvut eivät ole meidän puolesta, ja se on vieläkin vaikeampaa kun tekijä maantieteen, homojen asuvat maaseudulla, jossa on eniten haastavaa aikaa tavata ketään. Vaikka emme ole valvoa tässä ehdon prosenttiosuudet olemassaolomme, siellä on yksi tekijä, joka meillä on valvoa, että vaikeuttaa asiaa niukkuuden entisestään, mikä on...

2. Me supistamaan etsiessämme Date Prospect tyhjyyteen

Näyttää siltä, että monet meistä luoda pyykin luetteloita takuuhitit mitä haluamme meidän Mr.Oikeus hallussaan suhteen henkilökohtaiset ominaisuudet ja ominaisuuksia.

Vaikka on tärkeää, että meillä on ajatus, joka etsimme varmistaa hän osuu meidän arvojärjestelmät ja nähtävyyksiä, se näyttää yhteisömme on taipumus helposti syrjiä ketään, joka ei yllä tiettyjä pinnallinen standardeja. Tämä edelleen luo niukkuuden ongelmaan ja asettaa enemmän rajoituksia kuka on dating allas.

load...

Tekniikka on parantunut elämäämme monin tavoin, mutta se on myös tehnyt meistä pickier siitä, mitä etsimme päivämäärää.

Joko lukemalla vuodelta henkilökohtaisia ​​mainoksia tai kuulematta keskusteluja homomiesten julkisesti verkkotunnuksia, näet tai kuulet asioita, kuten ”Olen kiinnostunut vain nuorempi kaverit”, ”Hänen täytyy olla ripustettu ylhäältä”, ”Olen vain päivästä lukien omani rotu,”’Hän on erittäin hyvän näköinen,’’minä vain päivämäärän miehiä, jotka ovat toimihenkilöiden,’’en mennessä ketään, joka on hiv’jne Listat mennä ja.

Tietenkin meillä kaikilla on ainutlaatuisia nähtävyyksiä, mieltymykset ja rajoja, mutta kun päivämäärää binäärisen linssin, me ryöstää itseltämme mahdollisuuksia tavata ihmisiä, jotka saattavat itse asiassa olla suuri kumppaneita meille. Kuinka monia uskomattomia voinut-have-ollut suhteita on menetetty, koska jäykkyys kumppanin valintakriteerit? Se on murhenäytelmä yhteisön nälkäinen seura ja ehdotonta rakkautta ja hyväksyntää.

3. Me olla suhteettoman suuri esiintyvyys mielenterveysongelmien

Mukaan American Psychological Association ja lukuisia muita tutkimuksia, jotka tukevat näitä havaintoja, LGBT yksilöt kärsivät yleensä enemmän mielisairaudesta ja kemiallisen riippuvuuden kysymyksiä kuin muun väestön.

Tämä todennäköisesti johtuu olemasta syrjäytyneiden ryhmä, jota syrjitään, mikä johtaa sisäistäneet homofobiaa ja ongelmia huono itsetunto. Homoyhteisössämme myös taipumus romantisoida puolue-and-play (PNP) kulttuuri, joka edistää edelleen mahdollisuuksia päihdeongelmien.

Gay, lesbo, bi-ja transseksuaalien miesten ja naisten on usein enemmän mielenterveysongelmien ja riippuvuuksien kuin heteroparit.

Se on selvää, miten psyykkisiä ongelmia voi ilmetä seurauksena ja kuinka monta häiriintyneiden yksilöiden kääntyvät aineita ja / tai riippuvuutta käyttäytymistä lääkitä itseään ja selviytyä. Tämä hankaloittaa entisestään vuodelta maisemaa, kun meillä ei ole terve mahdollisuuksia harjoittaa. Tämä on sekä mikro- ja makrotason ongelma, joka vaatii toimenpiteitä.

4. Hookup Kulttuurilla on häiritsi perinteinen Kosiskelu Process

Amerikkalainen yhteiskunta ei opeta meille, miten tähän mennessä - se on pohjimmiltaan siiven sitä, fake-se-til-you-tehdä-se, ja oikeudenkäynti-by-error lähestymistapa, joka meillä on ollut omaksumaan. Tämä puute koulutuksen dating ja suhteet asettaa meille kaikille, riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta, huomattavasti heikompaan asemaan löytää yhteensopivaan mate.

Homoyhteisössä taipumus romantisoida sukupuoli, joka pitää ihmiset muodostumista todellisia suhteita.

Mutkistaa asioissa romantisoivaksi sukupuolen homoyhteisössä sen taipumus eroticize kaikilla homoksi vahvistava liitäntää kulttuuri , joka palvelee vain etäännyttää meidät todellinen muodoista läheisyyttä ja yhteyden. Niille todella haluavat pitkäaikainen suhde, tämä voi aiheuttaa turhautumista ja merkittävä este. Meistä on tullut niin conditioned johtaa seksiin että olemme katkeaa entistä sydämen toimintatapaa rakastaa ja vuodelta, joka voi sabotoida suuri suhde ennen kuin ne lähtenyt maasta.

Vanhentuneena ja vintage kuin termi courting saattaa kuulostaa, tämä vanha rituaali dating - josta on nyt tullut menetetty taidemuoto - ainakin tarjosi puitteet ja perustan kohti perustamisesta sidos ja luoda yhteys jonkun kanssa. Uskon herätys seurustelun tarvitaan näissä nykyaikana edistää onnistunut paremmin vuodelta käytäntöjä ja tarjoavat kehyksen suhteen kehityksen näyttää puuttuvan nykyään.

5. Pelkäämme lähestyä ja puhua toisilleen

Mennä mihin tahansa baarissa tai homo yhteiskunnallinen tehtävä, ja näet miehet yksikseen siemaillen niiden cocktaileja toivoen joku lähestyä heitä tai miesten suojamerkinnöillä ympäröivä itsensä kanssa joukko ystäviä. Jälkimmäinen skenaario lopulta tekee niistä näkymättömiä tai suojaa ne kaikesta todellisesta yhteystiedon miehet ulkopuolella ympyrän jotka saattavat löytää niistä kiinnostavia.

Olen suoritettu gallupit minun sivusto vakuuttavuus lähestyy miehiä, ja valtaosa vastaajista ilmoitti he ottavat passiivisesti, kun se tulee dating ja vain odottaa lähestyttävä joku käydä keskustelua, joka voisi mahdollisesti johtaa dating tilaisuus. Ujous ja pelko hylkäämisestä suurelta osin nimettiin syyt niiden puute aloite kävely ylös ja ottaa käyttöön itse joku ne löytää houkuttelevia ja kiehtova.

Olen puhunut paljon homomiesten jotka sanovat he eivät tee lähestyvän, kun he ovat poissa ja noin - ne odottaa, että joku lähestyä heitä. Tämä ei saa niitä missä tahansa vuodelta.

Tämä on toinen esimerkki menetettyjä mahdollisuuksia. Tämän päivän teknologia kutoma, viestit ja chattailuun verkossa alustoilla mahdollistaa piiloutuvat laitteen sijaan, face-to-face viestintä ja yhteys. Tämä edistää heikkenemiseen sosiaalisten taitojen ja flirttailu kykyjä, että monet meistä suhteeseen valmennus teollisuuden huomannut työtämme asiakkaiden kanssa viime vuosikymmenen tai enemmän.

6. Olemme Epäystävällinen & Loukkaava toisiinsa

Ja tämä polttoaineet edelleen traumatisoitumista ja irrotettaessa. Homous on homofobisen yhteiskunnassa on tarpeeksi kova kanssa pahoinpitelyn saamme, mutta kun me päälle toisiamme omassa yhteisössä, tämä edelleen traumatizes meille ja luo enemmän etäisyyttä, epäluottamusta ja jadedness välillämme yksilöinä ja vaarantaa mahdolliset edellytykset myönteiseen dating kokemuksia.

On tarpeeksi vaikeaa olla homo, joten miksi emme myötätuntoinen, ymmärrystä ja empaattinen muille meidän veljeyden jotka asuvat samassa syrjäytyneitä homo asemasta ja kokemuksesta?

Kutoma, sähköpostia, ja chattailuun dating sivustoja ja sosiaalisia verkostoja on antanut meille luvan sanoa keskiarvon asioita emme sano henkilökohtaisesti ajattelematta toisen henkilön tunteita.

Ei pitää mainita teknologian syyllinen, mutta kynnyksellä kutoma ja chattailuun sisällä online-alustoilla on aiheuttanut erittely perinteisen tapojen ja sosiaalisten etiketti. Nyt sanovat asioita näissä ympäristöissä, että emme koskaan sanoa toiselle ihminen face-to-face yhteydessä. Tämä on johtanut verkkokiusaaminen, häirintää, ja selvä väärinkäyttö, joka johtaa sitten lukemattomia muita ongelmia, kuten masennusta ja itsemurha alkajaisiksi.

Sanat satuttavat. Meidän täytyy alkaa olla tietoinen siitä, kuinka mitä tulee ulos suumme vaikuttaa toista kaikessa vaihdolle sekä henkilökohtaisesti ja verkossa. Hyvät tavat ovat seksikkäitä, ja miten käyttäytyä muiden kanssa on aina heijastusvaikutus elämääsi ja heidän, sekä positiiviset ja negatiiviset.

Meillä on voima ratkaista nämä ongelmat

Nämä ovat vain muutamia niistä syistä, miksi gay dating on niin vaikeaa. Ei kaikki näkökohdat dating ovat hallinnassamme, mutta hyvin monet edellä mainituista tekijöistä ovat asioita, joita voimme muuttaa ja vaikuttaa yksilön, sosiaalinen ja globaalilla tasolla. Missä aloittaa?

Aloitetaan keskustelu tästä aiheesta. Ota lähettää kommentteja alla ja jakaa joitakin dating kamppailut koet laajentaa tällä listalla, miksi gay dating voi olla niin haastavaa. Millaisia ​​ratkaisuja ehdotatte, jotka saattavat lievittää joitakin näistä hankala tekijät?

Olemme kaikki asiantuntijoita omassa elämässämme ja meidän uskomuksia siitä, miten voimme vaikuttaa positiivisesti ja luoda muutos parempaan. Kerro mielipiteesi, jotta voimme kaikki vuoropuhelua yhdessä yhteisönä, jonka tarkoituksena on luoda terveen liittoutumien muutoksen aikaansaamiseksi koulutuksen ja yhteistyön ideointi parantaa näitä ehtoja. Kiitos!