Miksi ihmiset ovat verkossa? (7 yleisintä syytä)

13 heinäkuu 2019

En ole koskaan ollut fani benjihyppy. Olen katsonut videoita ihmiset tekevät sitä, ja ajattelen aina, ”Miksi helvetissä kukaan haluaisi tehdä niin?” Minulla on tämä pelko, että benji aikoo snap tai saada kiedottu hyppääjän kaulaan. Tiedän nuo asiat harvoin tapahtuu, mutta benjihyppy on vielä jotain, joka minua kauhistuttaa.

Joillekin ihmisille, samaa voidaan sanoa online dating. He näkevät singlet muokkaamalla profiilien tai selaaminen ottelut puhelimessaan ja he ajattelevat, ”Miksi helvetissä kukaan haluaisi tehdä niin?” Olemme täällä antaa sinulle kurkistaa mielissä verkossa daters, esiin joitakin yleisiä syitä, miksi he pitävät siitä.

load...

1. Se on suosituin: Yli 40 miljoonaa ihmistä on kokeillut Online Dating

Online dating on yksi suosituimmista tavoista sinkkuja yhdistää - ellei suosituin tapa. Mukaan tilasto Brain, 40 miljoonaa ihmistä on antanut online dating kokeilla. Ja että määrä kasvaa joka päivä.

Mukana on myös ei niin paljon häpeän leima online dating enää. Itse asiassa 59% amerikkalaisista sanoo, että se on hyvä tapa tavata ihmisiä. Kääntöpuoli, vain 23% amerikkalaisista ajattelevat ihmiset, jotka käyttävät dating sivustot ovat säälittäviä. Vuonna 2005 nämä luvut olivat 44% ja 29%: lla.

load...

2. Se on Global: On noin 8000 Dating sivustoja maailmassa

Forbes kertoo, että on olemassa noin 2500 dating sivustoja pelkästään Yhdysvalloissa. Kaikkialla maailmassa, lähes 8000 dating sivustoja olemassa. Tuntuu uuden dating sivusto tai sovellus on käynnistetty lähes päivittäin, ja sinkkuja on enemmän vaihtoehtoja kuin koskaan ennen. Voisit liittyä sivusto perustuu lempiharrastuksesi, haluamasi ulkonäkö, sijaintisi, teidän suhde tai sivusto, joka kattaa kaiken.

Online dating, sinulla noin 8000 sivustoja valita, jotka ovat saatavilla lähes jokaisessa maassa ja kieltä.

Useimmat maat ja kielet sisältyvät toiminta myös. Esimerkiksi eHarmony on saatavana yli 190 maassa, Zoosk on saatavana yli 80 maassa ja 25 kielellä, ja Match on saatavilla yli 25 maassa ja kahdeksalle kielelle.

load...

3. Se on edullinen: Useimmat sivut eivät peri mitään päästäksesi alkuun

Mieti offline vuodelta. Yleensä voit mennä baariin, klubi, tapahtuma, tai jotain ja maksaa merkinnän juomat (sekä itsesi ja joku, joka katseesi), Uberista ja sieltä, elintarvikkeissa jne loppuun mennessä on yö, joka tietää, kuinka paljon rahaa olet kuluttanut! Plus, se ei ole varmaa, että sinun edes tavata joku näin.

Online dating, vaikka, olet taatusti täyttävät tonnia yksineläjät, ja sinun ei tarvitse viettää penniäkään tehdä niin. Melko paljon joka dating sivusto / sovellus tarjoaa joitakin ilmaisia ominaisuuksia, joten voit luoda profiilin, ladata kuvia, selata, saavat otteluissa ja lähettää silmäniskuja tai jopa viestejä maksutta. Jos et päädy päivittämällä jäsenyyden, kuukausittaiset maksut eivät ole niin huono myöskään. Take Tinder , maksaa 9,99 $ kuukaudessa, jos olet alle 30. Grindr , voit maksaa vain $ 12 a kuukaudessa.

4. Se on helppoa: voit Profiili sekunneissa

Liittyminen päivämäärä sivusto on yksi nopein ja yksinkertaisin asioita voit tehdä parantaa rakkauselämä. Kun olet valinnut sivuston, voit saada profiilin ylös ja alkaa etsiä ottelut muutamassa sekunnissa. Joitakin poikkeuksia, jotka sisältävät eHarmony ja Elite Singles , jonka sovitus algoritmeja perustuvat niiden yksinoikeudella syvällistä kyselylomakkeet.

Lisäksi suurin osa dating sites, elleivät kaikki, ovat intuitiivisia selailu ja viestien ominaisuudet, että jopa vähiten tekniikkataitoista henkilö voisi selvittää.

Todistaa, kuinka helppoa online dating on, käytämme OurTime esimerkkinä. Kun rekisteröidyt, sivusto pyytää sukupuolesi, sukupuolen haet, hiusten väri, silmien väri, korkeus, etnisyys, korin rakenne, siviilisääty, kuinka monta lasta olet, kuinka monta lasta elää kanssasi, jos poltat , maasi, postinumero, syntymäaika, käyttäjätunnus ja salasana. Vaikka tämä saattaa tuntua paljon kysymyksiä, he kaikki melko helppo vastata. Se vie sinut sekunnin murto valita valita vastauksia.

5. Se on turvallinen: Usein jäsenten sähköpostit on tarkistettava

On totta, että on olemassa joitakin pelottavia ja kauheita asioita, joita on tapahtunut joitakin online daters. Emme aio kieltää, että. Kuitenkin monet dating sivustot käyttävät turvatoimia pitää jäseniä joutumasta inhottava characters.Online dating on suunnilleen yhtä turvallista kuin voit odottaa sen olevan, ja se on luultavasti turvallisempi kuin kokous täysin vieras baarissa.

Useimmat dating sites, kun kirjaudut kanssa sähköpostin, se lähettää viestin, että sähköposti pyytää sinua napsauttamalla linkkiä tarkistaa sen. Jotkut sivustot jopa tarkistaa kuvia pyytämällä teitä ottamaan selfien ja lähettää sen heille reaaliajassa. Olet myös tarjota työkaluja, estää ja ilmoittaa epäilyttävistä tai häiritsevästi käyttäytyviä, ja jos olet törmännyt joku pyytää rahaa tai uhkaa, voit ilmoittaa niistä FBI Internet Crime Complaint Center.

6. Se on kätevä: voit Päivämäärä verkossa missä tahansa, milloin tahansa

Mennään takaisin offline vuodelta uudelleen. Kun olet menossa ulos toiveita kokouksessa joku erityinen, luultavasti enemmän aikaa kuin tavallisesti lähdössä. Se voisi olla 30 minuuttia tai enemmän oikeassa. Sitten ehkä se kestää 20 minuuttia päästä keskustaan ​​ja sitten 20 taas kotiin. Älä unohda, että sinun viettää muutaman tunnin tapahtumapaikalla itse. Kun kaikki on sanottu ja tehty, olisit voinut vietti viisi kuusi tuntia yrittää saada päivämäärä ja silti päätyi tyhjin käsin lopussa yön.

Haluatko verkossa mennessä kun olet sängyssä? Kun olet tien päällä kulkevat töihin? Kun olet ostoksilla? Sinä pystyt!

Kiitos online dating, ihmiset voivat etsiä päivämääriä missä he ovat tai mitä he tekevät - kotona sohvalla, makaa sängyssä, lomalla, bussissa tai junassa matkalla töihin, jonossa Starbucks , koiran ulkoiluttaminen, tai jopa käyttämällä kylpyhuone ( 61% ihmisistä ovat tehneet tätä ).

7. Toimintaperiaate: 37% suhteita Aloita Online

Samana teettämä tilasto Brain osoittaa, että 20% sidottu suhteita ja 17% avioliittojen alkaa verkossa, ja odotamme, että määrä tulee vain kasvamaan ajan myötä. Ihmisten tapaaminen henkilökohtaisesti on suuri, mutta se on vain niin osuma tai neiti. Siitä tulee entistä vaikeampaa vanhetessa koska saat kiinni työsi ja eivät ole niin ympärille niin paljon uusia ihmisiä kuin olit yliopistolla.

Muut tutkimukset osoittavat, että useimmat ihmiset tavata mahdollisia päiviä tai kumppaneidensa kanssa (63%), mutta siellä on vain 17% mahdollisuus, että he haluavat, että henkilö. Toinen stat että vain 9% naisista ja 2% miehistä ovat muodostaneet suhteet joku ne tapasivat baarissa tai klubi.

Parempaa Kysymys on: Miksi ei Paikalla Date?

Vaikka minusta online dating on tapa vähemmän pelottava kuin benjihyppy, jotkut ihmiset ovat eri mieltä. He eivät saa sitä, he ovat huolissaan niistä tulee seuraavaksi kauhutarina, heidän mielestään on paljon työtä, tai mitä olet. Kaikki nämä huolet ovat perusteltuja, mutta hyvä todella suuremmat kuin huono, kun se tulee online dating. Toivomme oivalluksia olemme juuri antaneet teille vakuuttaa voit ainakin antaa online dating kokeilla. Ainakin mieti sitä!

Kuvalähde: boingboing.net