Miksi ikä ei todellakaan ole väliä

27 heinäkuu 2019

Olen hiljattain saanut sähköpostia yksi niistä suuria dating sites joka aiheutti kysymys, ”Age - kuinka paljon se merkitsee?”

Kuten joku, joka juontaa sukupolvien välisesti, homo kielenkäytössä Olen Daddy (vanhempi kaveri, joka haluaa toistaiseksi nuoremmat), olen ehdottomasti sitä mieltä, ikään asioita... Pisteeseen.

Ette voi kuvitella kuinka paljon Flack saamani kaverit minun ikäiseni tähän edullisuuteen.

load...

Äskettäin tapasin mukavan nuoren miehen kautta sivusto, joka sopii homo- sukupolvien välisen vuodelta.

Meidän ensimmäinen päivä, hän kertoi hänen ystävänsä, kaikki alussa tai puolivälissä 20s, luuli ”friikki” Siitä, että omaehtoisten ”poika” (nuorempi mies, joka tuntee vetoa ja sitä aiempia päivämääriä kaverit ).

Onko tällainen kritiikki oikeutettua?

No jäsenet LBGT yhteisö saa riittävästi kritiikkiä muista lähteistä. Emme tee itsellemme palvelusta lisäämällä tämän ristitulessa kritiikkiä.

Ihmiset kuten mitä he haluavat. Niin kauan kuin ihmiset ovat etsivät suhteita terveen ja myönteinen syistä kritiikkiin ei pitäisi tapahtua.

load...

Onko kohtuullista, että kaverit eri sukupolvien tasalla?

Joo. Jos tietenkin kaksi osallistuneita henkilöitä tuleman sinne avoimin silmin ja oikeista syistä.

Joskus vanhemmat kaverit mennessä nuoremmat kaverit vain ulkonäköään tai esittele niitä heidän ystävilleen kuin palkinto. Paljon nuorempi kaverit mennessä joku vanhempi, koska he haluavat jonkun” 'huolta” niistä.

Ovatko nuo hyviä syitä mitään suhdetta? Ei.

”Nuoremmat miehet tuovat elinvoimaa arkeen. Tällaista suhdetta

sallii vanhempi mies käyttää hänen on vaalittava.”

Miksi pojat eri sukupolvien haluavat tasalla?

Yhteiskunta ja media kertoo vanhempia miehiä, elleivät ne näyttävät Harrison Ford ja Sean Connery, ei pitäisi katsoa houkutteleva - että nuorempi mies löytää vanhempaa niin on jotenkin ”pois.”

Niin vaikeaa kuin jotkut saattavat pitää uskoa, on oikeastaan ​​nuorempia miehiä, jotka löytää vanhempia miehiä fyysisesti houkutteleva. Järkyttävä, tiedän.

load...

Mikä siinä on vialla? Ei oikeastaan ​​mitään.

Vanhemmat miehet ovat omia kysymyksiä, tietenkin, mutta on ”vanhempi” ne olisi mukavampi oman nahkansa.

Heidän olisi pitänyt mellowed ja oppineet arvostamaan ja nauttia asioita tavoilla, jotka voidaan kehittää vain kautta asuneet elämän ja oli kokemuksia.

Jos vanhempi mies ei ole näitä ominaisuuksia, ehkä kukaan olisi dating häntä, nuorempia tai vanhempia.

Vanhemmat miehet, jotka etsivät nuorempia miehiä usein ajatellut kuin ”likainen, vanhojen miesten” kiinnostunut vain nuorempia miehiä niiden ulkonäkö - ja jotkut ovat varmasti.

Mutta on myös vanhempia miehiä, jotka toistaiseksi nuoremmat miehet muista syistä.

Nuorempia miehiä tuovat elinvoimaa ja elämäniloa arkeen. Tällainen suhde mahdollistaa vanhempi ihminen käyttää hänen mentorointia taitoja, hänen on vaalittava ja käyttää hänen isän, jotka hän ei ehkä voi tehdä on suhde peer.

Älä tällaisia ​​suhteita toimii?

Varma. Kuten mikä tahansa suhde, joka ylittää sukupolvilla on oma erityinen asioita.

Onnellisin, useimmat täyttää suhde minulla on koskaan ollut miehen kanssa 22 vuotta junior. Hän ei etsinyt vanhempi tai huoltaja. En etsi lelu tai joku hallita.

Olimme vain kaksi ihmistä vetävät toisiaan puoleensa, joka nautti yhdessäolosta.

Kasvoin paljon aikana meidän aikaa yhdessä, niin kuin hän teki. Rakastimme toisiamme ja vaikka nyt eri tavalla, meillä on vielä tehtävä.

Joten ei tämä tarkoittaa se oli hyvä ja terve suhde ? Luulen niin.

Jos olet nuorempi mies, joka haluaa mennessä vanhempia miehiä, tee se. Jos olet vanhempi, joka haluaa toistaiseksi nuorempi, tee se. Jos jotkut ihmiset eivät pidä siitä, kova. Elämä on liian lyhyt.

Ainakin se on mitä tämä ISI ajattelee.

Lukijat, oletko koskaan päivätty vanhempi tai nuorempi mies? Miten se osoittautuu? Mielelläni kuulla kokemuksia.

Kuvalähde: wikimedia.org.