Miksi onnistuneet miehet kamppailevat löytääkseen hyvät suhteet

24 kesäkuu 2019

Tuntuu siltä, ​​jotka ovat menestyksekkäin olisi helpointa aikaa houkutella romanttisia suhteita, mutta se ei aina tapahdu.

Esimerkiksi, kun olin nuorempi, työskentelin hieroja. Tuona aikana olen jatkuvasti ollut ajatus, ”Tietenkin, miehet haluavat mennessä minulle. Kuka ei haluaisi tasalla nainen, joka osaa antaa hyvä hieronta?”

Olin hämmentynyt, että ei ainoastaan miehiä Tapaan tunnu välittävän ollenkaan siitä, mutta useimmat heistä menetti kiinnostuksensa vuodelta minulle hyvin nopeasti.

load...

Osoittautuu, joilla on hyvä ”jatkaa” ei tarkoita läheskään niin paljon kuin useimmat ihmiset ajattelevat se.

Se on yleinen myytti parhaimman näköiset, rikkain, fiksuin tai jopa kaikkein moraalinen ihminen on eniten dating vaihtoehtoja. Yksinkertaisesti hyvä saalis ei tarkoita toiset tuntevat vetoa teitä tällä tavalla.

Kääntöpuoli, joskus tuntuu kuin ne, jotka eivät ole tehneet kovin paljon heidän elämäänsä (tai mikä vielä pahempaa, jotka hyödyntävät muut), voi vaivattomasti löytää seksikumppaneita ja jopa pitkäaikaisia ​​suhteita.

Siksi naiset joskus päivämäärän nykäyksiä ja kirjoja, kuten ”miksi miehet Marry Bitches” on tullut niin suosittuja.

load...

Tämä aiheuttaa ongelmia onnistuneen ja yhden.

Olen usein tällaisia asiakkaita kysyvät minulta, ”Täytyykö luopua niin kovasti / näin paljon / huolehtiva niin paljon muita ollakseen menestyksekäs dating ?”

Vastaus on et, ja niiden suhteita, jotka tarvitse tinkiä oman standardeja, etiikka ja persoonallisuus ei ole sen arvoinen muutenkaan.

On kuitenkin olemassa joitakin vuodelta sudenkuoppia onnistuneen ihmiset törmäävät, jotka voivat sabotoida niiden kykyyn löytää hyvä suhde.

Ymmärtämään, mitä ne ovat, voit oppia miten välttää niitä ja alkaa houkutella laadun kumppaneiden elämäänne paljon helpommin.

1. Lähestymme suhteita saavutuksena

Olen työskennellyt yhden asiakkaan, joka oli onnistunut yrityksen omistaja, ja hän ihmetellä, ”Olen hyvä mies. Olen tehnyt kovasti töitä ja menestyvät, ja haluaisin hoitaa naisen hyvin. Miksi jokainen nainen Tapaan ohitseni varten näitä tyyppejä, jotka ovat tehneet mitään elämäänsä?”

load...

Mekanismeja saavuttaa suuria saavutuksia ja mekanismit muodostavien suhteet eivät ole samoja, mutta hyvin harvat ihmiset ovat koskaan opettaneet on ero, saati mitä tämä ero on.

Useimmat ihmiset, kautta koulua lapsena, oppivat tavoitteiden saavuttamiseksi. Vaikka he itse taistelu, ne saa käsityksen siitä, miten joku voisi tehdä sen.

Tämän lisäksi useimmat lapset saavat kiitosta saavutuksistaan ​​(hyviä arvosanoja, hyväksymisen eliitti, palkinnoista, vanhempien hellyyttä jne), joka kannustaa heitä menemään jälkeen enemmän saavutuksia.

Lopulta he oppivat tapa saavuttaa nämä asiat on yhdistämällä tilaisuus ja kovaa työtä, ja ne rakentaa tottumukset menestykseen.

Nämä tavat siirtää aikuisuuteen kuin joku siirtyy saavuttamasta hyviä arvosanoja saavuttamiseksi uran menestystä ja tunnustusta.

Koska he ovat saaneet niin mukavat lähestyy suurimman osan elämäänsä tällä tavalla, ja leikkaan palkintoja sen seurauksena ne luonnollisesti tullut taipuvaisia ​​lähestyä suhteet samalla tavalla.

Tämä voi jopa tulla yhtä äärimmäinen kuin asettamalla tavoite ”päästä” vaimo samoin saatat saada isompi talo elää tai edistäminen.

Tämä johtaa usein tekemään paljon ylimääräistä työtä todistaa olet ”varten työn” ja olla jonkun tyttöystävä.

Vaikka menestys voidaan saavuttaa kovalla työllä ja kehittämällä itse, suhteet voivat oikeastaan ​​vain tapahtua, kun opit yhdistää muiden kanssa.

Syy siihen, miksi yksikään miehistä I päivätty välittänyt taitoni hieroja on, että en välitä tarpeeksi siitä, mitä he voisivat tuoda pöytään.

Ottaa luotu menestys itse ei ole täysin merkityksetön seurustella, koska se osoittaa, millainen ihminen olet, mutta se ei ole läheskään niin tärkeää kuin osata tehdä toisen henkilön tuntemaan olonsa hyväksi, mikä on olennainen dating ja suhde taitoa.

Sen sijaan, että kovasti osoittaa, että olet kiinni, alkaa keskittyä ovatko he oikea saalis sinulle.

Saada utelias ja kysyä heitä ja heidän elämäänsä. Ihmiset rakastavat kuunnella.

”Jos olet hyvä muilla alueilla, te

on asenteita, jotka johtavat dating menestystä.”

2. On helpompi ylläpitää menestys, kun olet yksi.

Kun ei kukaan muu elämässäsi, ei ole ketään ympärillä heittää sinut pois pelistä. Sinulla on oma elintilaa ja (ellei sinulla on lapsia) et ole oikeasti vastuussa kenellekään paitsi itse.

Tällainen vapaus mahdollistaa tason henkilökohtaista tuottavuutta että useimmat kytketty pois ihmiset voivat vain uneksia.

Uusi suhde voi tehdä kuka tahansa tuntuu kala kuivalla maalla, ja tämä pätee erityisesti niille, jotka ovat kehittäneet omia rutiini johdonmukaisesti kovasti töitä ja tavoitteiden saavuttamisessa.

Kun aloitin vuodelta sulhaseni, olin hämmästynyt siitä, kuinka nopeasti elämääni tuli sekavaa ja kaoottista tavallaan se ei koskaan ollut kun olin omillani.

Ei ainoastaan ​​suhde vie aikaa, intiimimpi tulet jonkun toisen kanssa, sitä enemmän he voivat vaikuttaa sinuun.

Esimerkiksi se on paljon vaikeampi vetää pois, että esitys jos olit koko yön taistelevat tai seksiä kumppanin kanssa kuin jos olisit ollut yksin, ilman häiriöitä ja voisi saada hyvät yöunet.

Tämän vuoksi monet menestyvät ihmiset joko tietoisesti lopettaa tai tiedostamatta sabotoida mitään suhdetta, joka alkaa olla liian vakavaa, koska he ”eivät voi käsitellä kaikkia tämän draaman nyt ja jo ovat liian paljon meneillään.”

Mutta jokainen suhde on joitakin luontaisia konfliktia, ja jokainen suhde vaatii huomiota ja huolenpitoa.

Jos tämä kuulostaa tutulta, niin kysy itseltäsi, jos olet todella valmis suhteeseen juuri nyt. Muista, haluavat jotain ja on valmis se ei ole sama asia.

Oletko valmis tekemään tilaa joku muu normaaliannostukseen? Jos näin ei ole, se on siistiä. Omaksua sen ja voit alkaa todella nauttia yhden, onnistunut elämäntapa kunnes olet valmis sisällyttää joku muu sitä.

3. Joilla on ”älä anna periksi” asenne

Monin tavoin, tämä on kääntöpuoli ansa numero kaksi. Menestyvät ihmiset ovat asettaneet itsensä sinnikkäästi jolloin useimmat ihmiset luopumaan.

Steve Jobs on noteerattu sanomalla, jotta onnistuisi, sinun täytyy olla intohimo pitää käynnissä, kun järkevin ihmiset luopumaan.

Vaikka asenne on olennaista, kun se tulee ura saavutus, se voi olla hyvin haitallista, kun se tulee suhteita, koska se voi aiheuttaa voit itsepäisesti kiinni ”jotta se toimisi” jonkun kanssa, joka ei ole oikeastaan ​​yhteensopiva sinulle.

Käsi kädessä tämä tulee tunteita epäonnistumisen ja mietin ”Mitä vikaa minulle?” Tai ”Mitä tein väärin?”, Jos suhde ei loppua.

On tunne sait potkut suhteesta tapa saatat saada potkut heikosti työtehtävä.

Uskossa, että bänät on sama vika ja pysyä yhdessä on yhtä menestys saa monet ihmiset pysymään onneton ja jopa loukkaava suhteet kuukausia tai jopa vuosia.

Vain siksi, että suhde päättyy, ei tarkoita sitä ei onnistunut.

Todellisen suhteen menestys tulee ei vain osata työn kautta ristiriitoja ja lisätä intohimoa ja läheisyyttä, mutta se tulee myös siitä, että voimme tunnistaa, milloin on aika antaa jonkun mennä ja siirtyä ottamatta asioita henkilökohtaisesti.

Hyvä uutinen on, jos olet jo hyvä muilla elämänaloilla, sinulla on jo monia asenteita, jotka eivät johda dating menestystä luonnollinen perusta.

Nyt sinun tarvitsee vain kehittää taitoja, jotka ovat ominaisia ​​houkutella toisia ja muodostaa terveitä romanttinen kumppanuuksia, ja voit löytää dating menestystä ei ole aikaa.

Kuvalähde: garydavidstratton.com