Miksi poikaystäväni ei sekoita kanssani? (Lgbt-neuvot)

4 maaliskuu 2019

Sukupuoli voi tietenkin olla hyvin tärkeä osa suhdetta, koska se parantaa elämänlaatua ja vahvistaa liimaus kumppanin kanssa. Sukupuoli voi auttaa puskuri stressiltä jokapäiväisen elämän ja osaltaan lujitettava emotionaalisen läheisyyden ja yhteyden suhde.

Sukupuoli on myös osoittautunut olevan merkittäviä terveyshyötyjä. Puhumattakaan, seksuaalista nautintoa on luovuttamaton ihmisoikeus, ja se pelkkää tuntuu hyvältä.

Joten kun mies olet ollut dating tai puolisosi / miehesi ei enää vastaa oman viettelykset ja ilman seksuaalista toimintaa ja läheisyyttä tulee normi teidän suhdetta, se voi saada aikaan ymmärrettävää huolta ja hätää. Tämä on erityisen totta, jos sinulla on vahva libidoa ja erityisesti rakkauden kieli keskittyy fyysisen kosketuksen ja seksuaalisuuteen.

load...

Alla on muutamia tekijöitä, jotka katsovat, joiden avulla voit arvioida, mikä mahdollisesti menossa pieleen seksielämääsi.

1. Lääketieteellinen tai mielenterveydellisistä syistä

Seksuaalinen kiinnostus ja halu vahat ja vähentyessä koko aikana suhde, ja tämä on täysin normaalia.

Kuitenkin, kun puute seksuaalisen haluavat tulee trendi, yksi ensimmäisistä asioista sukupuoli terapeutit suosittelevat on saada lääkärintutkimuksen lääkäriltä sulkea pois mahdolliset orgaaniset syyt. Tiettyjä sairauksia, sekä alhainen testosteroni, voi häiritä optimaalisen toiminnan seksuaalisen vasteen aikana ja aiheuttaa vaikeuksia.

load...

Sinä ja kumppanisi kannattaa harkita nähdä lääkäri tai mielenterveyden ammattilainen, mitä voisi aiheuttaa ongelman.

Lääkitys sivuvaikutuksia voivat vaikuttaa merkittävästi seksuaalista toimintaa ja halu, ja keskustelut lääkärit ja sairaalat saattavat auttaa tekemään joidenkin näistä kysymyksistä.

Kiinnostus sukupuoli voi vaikuttaa myös psykiatrinen kysymyksiä. Se on ollut hyvin dokumentoitu, että henkilöt, jotka kärsivät masennuksesta, ahdistuksesta, post-traumaattinen stressihäiriö, ja päihteiden kokea seksuaalista ongelmia. Samoin sivuvaikutukset psyykenlääkkeiden voi estää libido.

load...

2. Olet Beyond kuherruskuukautta

Useimmat parit läpi ennustettavissa vaiheittain niiden suhteet kehittää ja kypsiä. Seksuaalinen vetovoima ja kemia ovat korkeimmillaan aivan alussa vaiheissa suhde, kun molemmat osapuolet ovat polttamalla pois hormonien ja välittäjäaineiden lukuisiin tempaus.

Tässä vaiheessa, jota usein kutsutaan kuherruskuukautta , on silloin romanttinen rakkaus ja himo ovat huipussaan. Tämä vaihe kestää tyypillisesti noin kuusi 18 kuukausi keskimäärin.

Ensimmäisten kuukausien suhde on usein silloin, kun parit ovat eniten seksiä.

Jokaisella on oma kynnys sukupuolen asemaan, ja tämän jälkeen vaiheen suhteen juurikaan voi kumppanit palaavat tyypillisiä lähtötason. Ehkä kaveri on matalampi kynnys halu.

Jos hänellä on matalampi kynnys, joka ei välttämättä tarkoita, että on jotain vialla. Se on vain ero tai ristiriita teidän kahden.

3. Suhde Dynamics tai kiintymyssuhdetyyli Piirteet

Yksi suurimmista syistä seksuaalisen vaikeudet johtuvat suhteen ongelmia. Seksuaalista kiinnostusta voi ottaa osuman, jos suhde on ominaista konflikti, kaunaa, peruuttaminen tai täyttämättömiä tarpeita. Jos et täyttänyt teidän suhdetta, tämä jännite voi siirtää osaksi makuuhuone heikentynyt seksuaalista kiinnostusta tai seksuaalisen toimintahäiriöitä.

Lisäksi tutkimuksen alalla kiintymysteoria osoittaa, että aikuinen romanttinen liitetiedostoja on merkittäviä korrelaatioita seksuaali- ja suhdetta tyytyväisyyttä. Me kaikki eroavat tavalla me emotionaalisesti side muiden kanssa, ja että on paljon tekemistä sen kanssa, miten me hoidettiin vauvana aikana varhaisina vuosina.

Lue artikkeleita tai tehdä testin selvittää oman kiintymyssuhdetyyli sekä oman kumppanin, ja sitten nähdä, jos erot ovat ongelma.

Mukaan Dr. Kristen Mark, Laura vokaaleja ja tohtori Sarah Hunter Murray, niille, joilla on välttelevä kiintymyssuhdetyyli yleensä omavaraisia , välttää läheisyyttä, ja niillä on vähemmän tarvetta läheisyyden (mikä alentaa halu sukupuoliyhteydessä). Onko poikaystäväsi kenties tämän tietyn liitetyyppi?

Tässä testissä psykologiasta Tänään, joka auttaa tunnistamaan suhteesi kiintymyssuhdetyyli.

4. Häiriintyvyys tai paljon Solitary Pleasure

Seksi on usein parhaimmillaan kumppanit ovat täysin läsnä , tietoinen ja hetki keskenään. Jotkut kaverit ovat helposti hajamielinen tai eivät pidä seksiä ensisijaisesti.

Sen sijaan ne voidaan keskittynyt työtä, hukkua stressi, kamppailee kilpa ajatuksia liittyvät ahdistusta tai tarkkaavaisuushäiriöt tai huolissaan seksuaalista suorituskykyä. Niin, ne ovat ”ylös päätään.”

Viimeaikaiset tutkimukset raportoivat, että millennials joutuvat vähemmän seksiä kuin muut ikäluokat.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että liian paljon itsetyydytys voi vaikuttaa seksuaalinen halu.

Antropologi Helen Fisher, jotka tekevät yhteistyötä ohjaa Match.com vuotuinen Sinkut Amerikassa kyselyssä sanoi, että tämä sukupolvi on keskittynyt enemmän uran ja muun elämän tavoitteet, ja varovaisemmin ihmissuhteista. Fisher huomauttaa, että tekniikka on aiheuttanut eräänlaista kognitiivinen ylikuormitus kaikki valintamahdollisuuksia seurustelusta sovellukset (aiheuttaen alustoilla, kuten Netflix ja videopelit olla kannattavia vaihtoehtoja henkilökohtaisten suhteiden kunnes he löytävät itsensä todella yhteensopiva elämänkumppani).

Tuoreessa tutkimuksessa tutkijat Maria Manuela Peixoto Tiago JosГ © Pereira, ja Paulo Machado pyrkinyt paljastaa syitä seksuaalisen halun ristiriita kaikissa seksuaalisia suuntauksia. He havaitsivat homomiesten kytkettyjen suhteiden raportoitu korkeampi yksinäinen seksuaalinen halu kuin muut ryhmät (käynnistämisessä että homomiesten näyttävät olevan motivoitunut olemaan seksuaalista joko yksin tai kumppanin kanssa).

Tämä osoittaa, ehkä se miesten suhteita, joissa on ollut vähentynyt kumppani sukupuolta voidaan etsivät seksuaalista tyydytystä yksinäinen pleasuring istunnoissa kautta itsetyydytys, joko fantasia tai katselemalla pornografiaa. Johdonmukainen masturbaatio orgasmia saattavat vähentää halu.

5. Väärinkäsitykset, heikko itsetunto, tai Internalisoitu Homofobia

Monille ihmisille, se voi olla vaikea puhua seksistä. Olemme kasvaneet kulttuurissa, joka on ollut hyvin sukupuoli-negatiivinen ja tukahduttava; Siksi monet kaverit saattavat löytää se haasteellista avata heidän erityisiä seksuaalisia tarpeita.

MOT meistä on mitä kutsutaan yksilön eroottinen mallin , joka on meidän seksuaalisia tarpeita, turn-ons, ja fantasioita, ja pari seksuaalinen tyyli. Oletteko ja poikaystäväsi on yhteensopivat seksuaalinen tyylejä ja eroottinen mallit?

Ehkä poikaystäväsi tai aviomies puuttuu luottamus ja pelkää jakaa hänen seksuaalisia haluja kanssasi.

Ehkä hän pelkää kertoa teille, mitä hän haluaa, ja tämä epämukavuus saa hänet etääntyä sinulle. Ehkä hän on tylsää ja liian pelkää kertoa teille, mitä hän todella haluavat kokea. Vahvistamaan seksuaalista kommunikaatiokykyä voi mennä pitkä matka kohti kuilun kaventamiseen.

Mitattuna heikko itsetunto ja sisäistetty homofobia, niille miehille, jotka ovat edelleen kamppailee tulla toimeen identiteettinsä homo, heidän halunsa olla seksuaalinen voi horjua käyttöön toimintamalli välttämisen kaavaa kuin he tarttua niiden ristiriitaisia ​​toiveita ja käyttäytymistä.

Huono itsetunto voi myös aiheuttaa tuhoa seksuaalisuuteen kun yksi puuttuu luottamus, on masennus, tai kokemuksia esiintymisjännitys.

6. Uskottomuus

Uskottomuus pitäisi olla viimeinen asia harkita. Paljon on kirjoitettu siitä merkkejä siitä, että kumppani pettää. Kuitenkin ilman varsinaista näyttöä, sinun täytyy jäädä kevyesti ennen hätiköityjä johtopäätöksiä.

Uskottomuus voi olla syy kumppani vetää pois seksuaalisesti, mutta älä hätiköityjä johtopäätöksiä. Tarvitset todiste.

Seksuaalinen kysymyksiä ja haasteita yleensä moniulotteinen ja multicausal ja suosittelen, että etsivät palveluja koulutettu, lisensoitu terapeutti , joka on erikoistunut suhteita ja seksuaalisuus auttaa sinua arviointia ja interventio.

Älä koskaan aliarvioi myönteistä vaikutusta, Talking kumppanin kanssa eivät voi olla

Kommunikoida kumppanin kanssa about your huolenaiheita on aina tarvittava taito ja myötätuntoisesti ja ymmärrystä, sinä ja kumppanisi voi määritellä tekijöitä, jotka saattavat olla törmää teidän suhdetta.

Sitten voit veneen visio yhdessä ihanteellinen suhde , joka voi tulla perusta tyydyttävään kumppanuutta monien vuosien ajan.