Miksi vanhemmat miehet kuin nuoremmat naiset? - 7 syytä vanhemmasta dating coachista

15 toukokuu 2019

Se tuskin uusi ilmiö iäkkäistä miehistä jatkaa huomattavasti nuorempia naisia. Itse asiassa se on hieman clichГ ©. Mutta naisen näkökulmasta, se voi olla täysin raivostuttava. Monet yksinäiset naiset, jotka ovat online dating nähdä profiilit miesten yli 10 vuotta vanhempia, jotka etsivät naisia ​​paljon nuorempi kuin itse (esim hän 40 ja hän on 60, mutta hänen profiiliinsa sanoo, että hän etsii naista 30 ja 39).

Tämä voi tehdä naiset haluavat päästää ulos pitkittyneen huudon tai kuitata maailmaan miesten hyvää. Onko tämä vain kyse vanhempi mies etsii nuoremman naisen seksiä, vai onko muita uskottavia syitä vanhempi ihminen saattaa jatkaa nuorempi nainen? Tässä on mitä ajattelen:

1. Hän on vihdoin valmis on lapsia

Monet miehet ovat hyvin keskittynyt saamaan koulutustaan ​​perustamisesta uraansa, ja saamalla taloudellista turvaa pitkälle keski-iän ja sen jälkeen. Vaikka se ei ehkä ole tuntui tärkeältä varhain, ne voivat päättää yhtenä päivänä he todella halua olla perheen. Mies, joka herää tämä tietoisuus tajuaa mahdollisuudet jälkipolville voi olla suurempi ja nuorempi nainen, joka on vielä mahdollisuus saada hänen biologisia lapsia.

load...

2. Hän on Denial ikänsä

On hyvin tavallista kuulla ikääntyneiden molempia sukupuolia sanovat ne näyttävät ja tuntuvat paljon nuorempi kuin ne todellisuudessa ovat. Joskus vanhemmat miehet eivät toimi ja näyttävät nuorempia kuin kronologinen ikä.

Jos ihminen tuntee nuorempi kuin hän on, hän voi ajatella naisten niiden 20s tai 30s ovat paremmin hänelle.

Kuitenkin, se ei ole harvinaista, että miehillä on kieltämiseen tuhotöistä aikaa ulkonäöstään tai ruumiinrakenne. Hän voi ajatella hän näyttää paljon nuorempi kuin hän todella tekee ja pitää itseään enemmän nykyaikainen nuorilla naisilla vaikka hän ei ole.

load...

3. Hän haluaa juhlistaa menestys

Vanhempi mies, joka on taloudellisesti turvattu lienee tehnyt kovasti ja uhrasi paljon sinne. Hän voi nyt resurssit elää hyvin, matkustaa, tai jopa eläkkeelle. Jolla on energinen, houkutteleva nuorempi nainen pitää hänet yhtiön tällä hetkellä voisi tuntua huipennuksena. Hän saattaa pystyä antamaan hänelle turvallisuutta ja huomiota nuorempi ei voi antaa. Hän saattoi nähdä toveruudesta nuorempi nainen kuin kruunasi hänen menestystä. Hän on mukava ja luottavainen jatkaa sellainen nainen hän on aina haaveillut, mutta aiemmin ei ehkä ole ollut rohkeutta tehdä niin.

4. Hän haluaa Ego Boost

Kuin mies ikäisiä, hän vielä haluaa tuntea houkutteleva, asiaa, arvostettu ja ihailtu. Nuorempi nainen voi löytää hänen kokemuksensa, viisautta ja saavutukset on vaikuttava ja voi ilmaista arvostavansa vapaasti. Jotkut nykyajan naiset voivat ovat ylittäneet hänet niiden tason menestystä. Pinnalta se voi olla hienoa, ellei nainen alkaa vertaamalla rГ © sumГ © s, kilpailevat hänen kanssaan, tai jopa kritisoi häntä. Tärkeintä tässä on nainen, joka arvostaa miehen kuka hän on ja mahdollisuuden nauttia valokeilassa joskus on enemmän menestystä miehen kaiken ikäisiä.

5. Hän on Rebound

Jos mies on tulossa ulos toista suhdetta johtuu hajoamiseen, avioero, kuolema , hän saa vain tutkia hänen vaihtoehtoja. Hän voi olla kuin lapsi karkkikaupassa ymmärtämättä ensimmäistä kertaa, että hänellä on täysi valikoima makeita vaihtoehtoja. Jos naiset ikänsä näyttävät vihainen tai uupunut tai muistuttaa häntä hänen entinen vaimo tai rakastaja, hän voi päättää toistaiseksi nuoremmat naiset. Tämä voi olla vain lyhytaikainen kokeilu, tai hän saattaa jopa rakastua.

load...

6. Hän kosto Treffit

Jotkut vanhemmat miehet toistaiseksi nuorempi nainen vain todistaa itselleen ja ex että he voivat. Jos asiat päättyi huonosti, egonsa voi ottaneet mustelmia, ja hän saattaa haluta vakuuttaa itselleen, että hän on edelleen toivottavaa.

Joskus ihminen voisi dating nuorempi nainen todistaa hänen ex että hän on edelleen toivottavaa.

Hän haluaa näyttää itselleen ja mahdollisesti ex että hän voi mennä ulos ja korvata hänet nopeasti jonkun nuoremman tai houkuttelevampia.

7. Hän Yksinkertaisesti Feeling Attraction

Vaikka voi olla monia motiiveja miehen toistaiseksi nuorempi nainen, ei pidä unohtaa, että vetovoima voi tapahtua välillä ihmisiä, jotka saattavat näyttää olevan epätodennäköistä ottelussa. Loppujen syyt tai perustelut, ilmeisin vastaus voisi olla tarkin. Hän yksinkertaisesti puoleensa kuka hän tuntee vetoa ja valitsevat aikataulusta.

Lopulta ikä on vain numero ja rakkaus on rakkautta!

Jotkut miehet ovat yksinkertaisesti päättäneet mennessä vain naisia tietyllä ikäryhmään. Älä automaattisesti hylätä itse, vaikka. Monet miehet ovat kiehtoo eri-ikäisen naisen, ulkonäkö tai vartalotyypeille - riippumatta siitä, mitä se sanoo heidän online profiilin. Onko mies on vanhempi tai nuorempi, jos keskitytään on kaikkein säteilevä versio itsestäsi, elää elämääsi täysin, ja ne ovat avoinna löytävänsä uusia mahdollisuuksia, olet todennäköisesti tavata ihania miehiä, jotka ovat kiinnostuneita vuodelta teitä.

Valokuva lähteet: designntrend.com, visihow.com, thefix.com