Mistä mennä täyttämään laadukkaita homoja

30 kesäkuu 2019

”Mistä voin tavata laatua homomiesten?” On kysymys kuulen paljon yhden kaverit pyrkivä täyttämään Mr. Right.

Kun pitkä kuivuus olemisesta soolo piiri, tai jopa kokevat toistuvaan dating pettymyksiä, turhautumista voi lopulta ilmapallo tulee tunne tappion ja jadedness jos ei ole varovainen.

Gay bar on ollut perinteinen paikka, jossa homojen voineet tavata toisiaan.

load...

Onneksi kasvava hyväksymisen LGBT-yhteisön, kohtaamispaikkoja ovat yleistettävissä alueita enemmän näkyvyyttä kuin meidän pääsy toistensa on lisääntynyt.

Ja se on hieno asia, varsinkin kun homobaari ei aina menestyksekkäin paikka tavata todellinen dating näköpiirissä.

Se voi tapahtua, mutta se on vaikeampaa, koska tuntemattomia muuttujia siitä miehistä tässä laitoksessa, puhumattakaan seksualisoitu ja ”risteilyt” ilmapiiri voi joskus olla häiriöitä.

Riittävä itsetuntemusta.

Avain kokous yhteensopiva kumppani on yhdenmukaistaa itseäsi paikoista, joissa tulee olemaan suurempi todennäköisyys miehet tässä yhteydessä samankaltaiset edut ja arvot.

load...

Siksi on tärkeää dating on riittävä itsetuntemus ja ottaa henkilökohtainen kartoitus, kuka olet ja mitä te edustatte.

Ota siis kartoittaa oman arvon järjestelmän, sekä mitä henkilökohtaisia ​​vaatimuksia kumppania ja suhdetta.

Ilman tätä tietoisuutta, dating tulee satunnainen, directionless toimintaa, joka harvoin tuottaa positiivisia tuloksia, ellei ole onnekas.

”On tärkeää vaadit itse ja

aktivoitumaan hetkessä.”

Valitsemalla paikat samanmielisten miehet.

Tällä tiedolla, voit nyt Asetu tilanteissa ja ympäristöissä, joissa muiden samanmielisten miehet kokoontuvat.

Kertoimet kokouksessa joku yhteensopivia nyt kolminkertaistunut, toisin baari, josta ei ole aavistustakaan siitä mitä tahansa näistä kavereista taustojen tai aikomuksia.

Jos esimerkiksi henkilökohtainen kasvu ja henkisyys ovat keskeisiä arvoja sinulle, ehkä menossa homo perääntyä tai konferenssin omistettu näistä aiheista olisi surround sinulle samanlaisia ​​miehiä.

Tai jos olet iso politiikkaan, vapaaehtoinen suosikkiasi ehdokasta, jotta voit osallistua muiden kanssa, jotka jakavat tämän saman intohimon.

load...

Henkilökohtaiset mainokset ovat hyviä aloituspaikkoja seuloa joitakin näistä muuttujista arvioitaessa dating profiilit , vaikka se on enemmän aikaa saavuttaa tunnustamista linjaus.

Piste on enemmän yhteensopiva paikka on teidän etuja, arvot, päämäärä ja elämäntehtävä, sitä suurempi kertoimet tapaat rakkaus ottelun eivät sekoitu ja mingling julkisella paikalla tai baarissa.

Se voi vielä tapahtua, mutta se vaatii paljon enemmän energiaa ja sisältää huomattavasti vähemmän sijoitetun pääoman tuotto.

Tapahtumat ja vapaaehtoistyöhön.

Jos on vaikea kantaa itse haluamasi paikat, olen löytänyt katsellut homo julkaisuja, jotka mainostavat yhteisöllisiä tapahtumia tai vapaaehtoistyötä mahdollisuuksia olla avuksi.

Meetup.com on myös erinomainen resurssi etsivät samanhenkisiä ihmisryhmiä.

Jos et näe mitään ryhmiä, jotka vastaavat asiakkaan tarpeita, voit aloittaa oman ryhmän ja alkaa houkutella yhteensopivan yleisöä!

Lisäksi, vaikka on tärkeää asettua oikeassa kontekstissa, tämä on vain puoli ratkaisua.

Ovat oikeassa paikassa niillä vain jos sinulla hyödyntää tilaisuutta.

Tämä tarkoittaa, että on välttämätöntä vaadit itse puhua toiselle kaverit ja aktivoitumaan hetkessä. Osallistu ja välttää passiivisuus.

Sinun Mr. Right voisi olla omassa läheisyydessä ja et halua menettää mahdollisuudet saada yhteys!

Mitkä ovat paikat ja tapaamispaikkoja olet löytänyt hyödyllistä kokouksen laadun homo pojat ja yhteensopiva dating kumppaneita? Älä jaa!

Kuvalähde: obu.edu.