Mitä tarkoittaa biseksuaali? - (Tilastot, merkit, stereotypiat ja tuki)

7 maaliskuu 2019

Äskettäin asiakas (me kutsumme häntä Nick) tuli minulle hämmentynyt miehen seksuaalinen suuntautuminen, ja hän halusi osaltaan selkeyttää. Hän väitti olevan kroonisia eroottisia ja romanttisia tunteita molemmille sukupuolille, koska murrosiässä, mutta oli vain päivätty ja ollut seksuaalinen naisten kanssa. Nick oli keskellä tutkia uuden suhde naisen kanssa, mutta löysi itsensä kahden vaiheilla hänen tutkimatonta tunteita miehiä - kuulusteluissa oliko hän todella homo.

Hän keskusteli siitä, miten vuorovaikutus ystävien ja tuttavien edelleen polarisoituu tunteitaan. Jotkut homomiehet doled tuomioita että hän käytti biseksuaalisuus keinona välttää sosiaalisia seurauksia, joita esiintyy meidän homofobisen kulttuuriin kohti on homo ja hyödyntämään heteroseksuaalisia etuoikeus. Vaikka jotkut suora yksilöt snubbed häntä siitä samaa sukupuolta tunteita. Nick tuntui eristettiin molempien osapuolten ja tunsi pigeonholed olla joko / tai miehen seksuaalinen suuntautuminen.

load...

Paljon sekaannusta noin biseksuaalisuuden ja tässä artikkelissa on valottaa tätä usein väärin muodossa seksuaalisuuteen, jotta voimme vähentää tietämättömyys ja vahvistaa tätä suuntausta, sillä se ansaitsee. Klikkaa alla olevia linkkejä siirtyä osa, joka eniten kiinnostaa sinua.

Merkitys | tilastot | Merkit | stereotypiat | Tuki

Biseksuaali Merkitys: vetovoima usealle Sukupuoli

Mukaan National Gay ja Lesbo Task Force, biseksuaalisuus on kuvattu ”kyky emotionaalinen, romanttinen, ja / tai fyysisen vetovoima usealle sukupuolta ” ja”biseksuaali suuntautuminen puhuu mahdollisuuksia, mutta ei vaatimus, osallistuminen enemmän kuin yksi sukupuoli.”

load...

Tämä tarkoittaa, että joku voi olla bi ja silti olla neitsyt, on ollut seksiä vain jäsenet samaa sukupuolta tai jotka ovat olleet kumppanien kanssa vastakkaista sukupuolta, kuten Nick.

Mitä eroa Gay & biseksuaali?

Biseksuaalisuus eroaa homoseksuaalisuus, jossa emotionaalista ja romanttinen nähtävyyksiä ja seksuaalisen käyttäytymisen suuntautuvat vain kohti jäsenet ovat samaa sukupuolta. Torjua monet vastalauseet voivat vastaanottaa, koska niiden biseksuaali suuntautumisen, amerikkalainen psykiatri ja sukupuolen tutkija Fritz Klein on sanonut, ”biseksuaalisuus ei naamioitu homoseksuaalisuus, eikä se naamioitu heteroseksuaalisuus. Se on toinen tapa seksuaalisen ilmaisun.”

Tämä tarkoittaa myös sitä, että biseksuaalisuuden ei välttämättä siirtymäkauden väylä heteroseksuaalisuus homoseksuaalisuuteen. Biseksuaalisuus on selvä suuntaus omana. Se voi kuitenkin olla siirtymäkauden koulutusjakson pienen osuuden homo yksilöitä, jotka kamppailevat ja tulevat toimeen ymmärtämään heidän seksuaalisen suuntautumisensa ja identiteettiä. Tässä artikkelissa, joka esittelee kehitysvaiheisiin yksilö voi usein läpi kun muotoilussa biseksuaali identiteetti.

load...

Mitä eroa Biseksuaali & Pansexual?

HealthyPlace.com kuvailee panseksuaalisuus nimellä ” ei rajoitu tai estyy seksuaalinen valinta osalta sukupuoleen tai toimintaa.” Suurin ero panseksuaalisuus biseksuaalisuus on keskittyminen sukupuoli-identiteetin.

3 Biseksuaali Tilastot

Vuonna 2011 Williams Institute, University of California School of Law julkaissut tutkimuksen lyhyt joka sisälsi arvioita numerot LGBT yksilöiden Yhdysvalloissa käytyään tutkimuksen ja että sitä verrataan muihin kansainvälisiin tutkimuksiin. Joitakin tuloksia ovat:

1. 3,5% aikuisista (9 miljoonaa ihmistä) Yhdysvalloissa tunnistaa kuin LGBT.
2. Biseksuaalien vastaavat 1,8% tästä väestöstä.
3. Mitä prosenttia naisista on biseksuaali? Tutkimukset ovat osoittaneet, noin 8%.

Vaikka nämä luvut eivät sisällä nuorille tai henkilöille, jotka eivät ole pois, havainnot ovat kuitenkin kiehtova ja esittävät kontrasteja eri tutkimuksia, jotka on tehty eri puolilla maailmaa eri ryhmiin keskusteltu. Pew Research Center , HealthResearchFunding.org ja julkisasiamies on muutamia muita paikkoja mielenkiintoisia tilastoja ja selostus siitä biseksuaalisuus.

Merkkejä Olet Biseksuaali: Käyttö Klein Seksuaalisuus Grid

Biseksuaalisuus on usein väärin ja sitä vääristellään osa seksuaalisuutta, ja voi olla kovan paineen löytää paljon mitään sellaisia ​​aineita kirjoitettu aiheesta, todennäköisesti sivutuote bifobia. Kuten olemme nähneet, usein pelkäävät hetero ja snubbed jota homoseksuaalinen, biseksuaali yksilöt saavat yleensä vain vähän tukea tai resursseja auttaa heitä ymmärtämään heidän seksuaalisen identiteetin ja auttaa heidän tarpeisiinsa.

Amerikkalainen psykiatri ja sukupuolen tutkija Fritz Klein sanoi kirjassaan ”Biseksuaali Option” että biseksuaalisuus ei naamioitu homoseksuaalisuus tai heteroseksuaalisuus.

Joten miten järkeä oman biseksuaali tunteita, jos olet kyseenalaistaa oman suunnan? On tärkeää, että yksi ymmärtää, että seksuaalisuus on nestettä ja joustava. Henkilön seksuaalista käyttäytymistä, tunteita, ja tunnistaminen eivät ole kiinteitä luonteeltaan ja voi muuttua jatkuvasti, dynaaminen prosessi. Biseksuaalisuus on täydellinen esimerkki tästä ilmiöstä.

Mukaan Klein on kolme eri puolia biseksuaalisuus katselua tästä näkökulmasta.

Siirtymäkauden biseksuaalisuuden edustaa Avenue, joissa henkilö siirtyy yhdestä spektristä seksuaalisen suuntautumisen jatkumoa toiseen ääripäähän (tavallisesti heteroseksuaalisuus homoseksuaalisuuteen). Tämä siirtymäaika aikaa tarvitaan auttamaan yksittäisiä kehittämään entistä yhtenäisemmän seksuaalinen identiteetti hänen kehityksensä liittyvine muutoksiin tunteet, arvot ja käyttäytymistä.

Klein Seksuaalinen Grid on seitsemän komponenttimuuttujat seksuaaliseen suuntautumiseen, jossa on kolme saraketta, jotka osoittavat, kolmesta eri kohdasta, joissa seksuaalisen suuntautumisen arvioidaan: henkilön menneisyys, nykyisyys ja ihanteellinen.

Toinen on historiallinen biseksuaalisuus, jota luonnehditaan henkilö, joka pääasiassa asuu suora tai homo elämäntapa, mutta joka myös on ollut aiemmin ollut biseksuaali kokemuksia ja / tai fantasioita. Lopuksi juokseva biseksuaalisuus liittyy henkilö, jonka seksuaalinen suhteet ovat vain yksi sukupuoli tietyllä ajan, ja taajuus sukupuolen muutos vaihtelee henkilölle tai yhteydessä.

Kuten voidaan nähdä, erilaisia ​​bi- etusija ja suuntauksia on erittäin laaja-alainen ja bi-yksilö voi myös olla ”satunnaista, väliaikainen, kokeellinen, tai tilanteeseen homo- tai hetero aktiivisuutta.” Klein seksuaalinen suuntautuminen Grid on systemaattinen malli, joka esittelee tätä todellisuutta esittelemällä seitsemän tärkeitä muuttujia, jotka luonnehtivat suunta. Yksi tapa auttaa tarkentamaan suuntautuminen on tehdä itsearviointi ruudukon avulla.

American Institute of Biseksuaalisuus on sivun verkkosivuillaan jossa voit mennä noin prosessi itseidentifikaatiotaan täyttämällä ruudukko koskien menneisyyden, nykyisyyden ja ihanteellinen joukossa eri suunnan muuttujia, jotka auttavat ymmärtämään, mitä olet kuulusteluissa.

Tämä on yleensä yksi maineikkaimmista varastojen auttamaan seksuaaliseen tunnistaminen. Puhuu ohjaaja tietoja havainnoista voi auttaa ekstrapoloida enemmän merkitystä ja selkeyttä sinulle kuin jatkat identiteettiä määrittävän matkaa.

Useat sivustot tarjoavat biseksuaalisuus tietokilpailuja, on meillä ehdottaa on hieman varoa näitä.

Toinen reitti voisit ottaa yrittää joitakin niin sanottuja biseksuaalisuus tietokilpailuja. On olemassa erilaisia ​​näitä verkossa, mutta minulla on tapana tue niitä, koska ne eivät ole empiirisesti tueta eikä ole tiedossa käytöstestissä joka on olemassa diagnosoida seksuaalisesta suuntautumisesta. Miten haluat tunnistaa on oma valinta, kaikki samalla tietäen, että seksuaalinen identiteetti kehittyy ajan mittaan, ja ei ole kiinteä tila, vaikka joidenkin keksimisprosessissa seksuaalisen identiteetin voi kestää eliniän.

Hauskaa, mutta voit halutessasi ottaa nämä tietovisoja mahdollisuutena tutkia ajatuksia, tunteita tai laukaisimet syntyä teitä käyttämästä arvioinnit, ja sitten puhua koulutettu ammattilainen auttaa järkeä mitä syntynyt. Gurl.com , MyDailyMoment.com ja PinkNews.co.uk on muutamia sivustoja, jotka sisältävät sellaisia tietokilpailuja.

Stereotypioita Biseksuaalisuus

Kuten mennä noin prosessi selkeyttää seksuaalista taipumuksiaan, saat todennäköisesti kohtaavat useita stereotypioita ja myyttejä että runsaasti noin biseksuaalisuus jotka yrittävät estää oman edistymisen ja aiheuttaa tarpeettomia kiistoja ja sekaannusta sinulle. Näitä harhaluuloja syntyvät koulutuksen puute ja bifobia, pelko biseksuaalisuus.

Tulossa tietoinen näistä tietämättömiä ajattelun ansoja ja vastakkain ja torjumaan niitä totuuksia voi vapauttaa sinun siirtyä näihin tiesulkujen ja kohti matkasi itseoivalluksen. On olemassa lukuisia myyttejä biseksuaalisuus.

GLAAD.org on artikkeli, joka käsittelee erilaisia nämä myytit ja niihin liittyvät tosiasiat paljastaa niitä, mukaan lukien biseksuaalisuus on vaihe, kaikki naiset ovat bi-, ja voit olla biseksuaali ellet ole ollut molempien sukupuolten.

2 tapoja löytää Tuki

Ottaa tuki on tärkeää tänä aikana, ja alla on muutamia tapoja löytää tarvitsemasi resurssit.

1. Liity Biseksuaali tukiryhmien & Biseksuaali resurssikeskuksia

Erilaisia ​​resursseja on nousee viime vuosina kunnioittaa ja tukea biseksuaaleja. Olen erittäin suositeltavaa joutumiseen tai vapaaehtoistyötä tämäntyyppisissä ryhmistä ja keskusten ympäröidä itsesi muiden kanssa, jotka voivat ymmärtää ja arvostaa matkan olet, auttaa normalisoimaan kokemuksenne ja laajentaa sosiaalista tukiverkostoa. Et ole yksin! Seuraavassa on muutamia vaihtoehtoja harkita:

Biseksuaali Resource Center

Biseksuaali Resource Center , tunnistettu vanhin kansallinen biseksuaali organisaatio, kannattaa BI- tietoisuutta ja näkyvyyttä.

Päivittäinen Vahvuus: Biseksuaali tukiryhmä

Tämä on online- forum / tukiryhmän biseksuaali yhteisöä keskustelemaan monipuolinen kiinnostavia aiheita ja Garner tukea ja ystävyyttä.

LGBT Foundation

Tässä on erittäin arvokas resurssi on käsillä! Tämä on kansallinen hyväntekeväisyysjärjestö , joka tarjoaa erilaisia palveluja lesbo, homo, biseksuaali, ja transsukupuolisten miehet ja naiset, myös paljon tietoa, jos olet kyseenalaistaa oman seksuaalisen identiteetin.

Lisäksi vapaaehtoisena kaikki paikalliset homo terveyskeskukseen tai hae termi ”biseksuaali” on Meetup.com löytää ryhmiä omalla alueella että ruokaa nimenomaan biseksuaali yksilöitä. Keskukset toimivat paikkoja virkistys, seurustelusta tai pyrkivään ja tavata muita biseksuaali yhteisön jäsenet ja heidän kannattajansa.

2. Kavereita aikana Biseksuaali Awareness Day & Week

Biseksuaali Awareness Week tapahtuu joka syys-sisältää Juhli Biseksuaalisuus päivä. Molemmat ovat tukeneet GLAAD ja monia muita biseksuaali edunvalvontaorganisaatioissa.

Biseksuaali Awareness Week järjestetään joka syyskuussa ja on hyvä tapa tavata toivottaa ihmisiä.

Muista aina, että et ole Tarran!

Asiakkaani Nick päätyi sitoutunut suhde hänen uusi tyttöystävänsä, jonka hän myöhemmin tietää oli myös biseksuaali. Hän huomasi, että hänellä oli kyky seksuaalisesti puoleensa ja rakastua joko miehiä tai naisia, ja että tämä on, jossa hän pätevästi osuu seksuaalisuuteen jatkumon. Hän saavutti ylpeyttä ja hyväksyntää hänen henkilöllisyytensä ja oppinut, miten tärkeää on kunnioittaa kaikkia hänen nähtävyyksiä ja menekkiä ilmaisun niistä, jotka olivat rajoissa hänen suhteensa sopimusten tyttöystävänsä.

Yhteiskunnassamme uskon meidän mene liian paneutua etiketeissä ja meidän täytyy luokitella asioita mustana tai valkoisena, joko / tai binary luokkia. ”Olenko homo?” ”Olenko bi?” Huomaa, miten nämä kysymykset loihtivat ahdistusta ja hämmennystä? Mukaan Klein, meidän kulttuuri saa lohtua tarrat koska ne auttavat määrittelemään suhteitamme, ja he ovat tapa minimoida uhkien pelon, epävarmuuden ja epäselvyys kun kohtaamme jotain, emme ymmärrä tai vaiheita ulkopuolella normi.

Tarrat rajoittavat ja laittaa korkki osin kuin on mahdollista. He myös nauhat meitä ainutlaatuisuus ja yksilöllisyys. Pääsemättä ripustaa ehdoin ja etiketit, elää ja omaksua todellisen ja aidon itsenne ja rakastan kuka olet luonnostaan ​​vetoa.