Miten elokuvat voivat pelastaa avioliiton. Dr. Ron Roggen läpimurto-tutkimus

25 toukokuu 2019

TL; DR: Dr. Ron Rogge, apulaisprofessorina psykologian Rochesterin yliopistossa, omistaa elämänsä opiskeluun romanttisia suhteita, mutta hän ottaa hänen tutkimus uudelle tasolle ainutlaatuisen terapian välineenä-elokuvia.

Olemme kaikki nähneet romanttisen elokuvan vähintään kerran elämässämme, onko se ”Casablanca” ”Titanic”, ”The Notebook” tai Meg Ryanmovie.

Mutta oletko koskaan ajatella katsomassa romanttista elokuvaa kumppanin kanssa voisi auttaa parantamaan avioliitto?

Juuri niin Dr. Ron Rogge pyrkii saavuttamaan hänen uraauurtavasta toiminnastaan.

load...

Seuraavat lähes 200 parit kolme vuotta, Rogge löysi hän pystyy leikkaamaan pari mahdollisuuksia avioeron puoli vain ottaa ne katsella romanttisia elokuvia ja puhua ruudulla suhteita.

Puhuin Rogge oppia Tutkimuksen yksityiskohtiin, hänen motivaationsa työn taakse, mitä tämä merkitsee parit ja mitä hän aikoo tehdä seuraavaksi. (Vihje: Se ei ole Disneyland.)

Käsillä olevassa työssä

Tutkimuksessa, otsikolla ”Onko opetus Tarpeen primaaripreventioon Siviilisääty hätä- ja purkautuminen? Kolmivuotisen kokeellinen tutkimus Kolme interventiot”174 harjoittavat tai tuoreen pareille jaettiin ryhmiin, joissa kussakin ryhmässä annettiin erilainen suhde-rakennuksen tehtävän tai ei tehtävä ollenkaan.

load...

Esimerkiksi kun yksi ryhmä oppinut skillsthat auttaisi parit navigoida muutaman ensimmäisen vuoden avioliiton (kuten miten hallita konflikti), toinen ryhmä ei saanut mitään parit hoitoa.

Nuo elokuvassa ryhmä katseli viisi elokuvaa, kuten ”Love Story” ja harjoittavat 30 minuutin keskusteluja kumppaninsa kanssa jälkeenpäin, discussinghow näyttöruudun pari käsittelee suhde kysymyksiä, sekä miten pariskunta itse hoitaa relationshipissues.

Dr. Ron Rogge ja jatko-opiskelija Janette Funk käyvät suurimpia tuoreen tutkimuksissa koskaan nähdä, mitä tapahtuu pareille näinä ensimmäisinä vuosina.

Mukaan Rogge, kolmen ensimmäisen vuoden avioliiton ovat usein vaikein, joten hän halusi nähdä, mikä strategia osoittautuu tehokkaimmin ehkäistä avioeroa.

Käynyt ilmi se elokuvien katseluun!

Vaikka 24 prosenttia osallistujista ei-hoitoryhmässä eronnut, vain 12 prosenttia elokuvan-katselun ryhmä eronnut.

”Se todella Kävi ilmi, että voisimme leikata avioeroa puoli vain ottaa parit käyttävät elokuvia helpottaa keskustelemaan omasta suhteita”, hän sanoi. ”Se on prosessi pariskunnat voivat tehdä kaikki omasta.”

load...

Hänen henkilökohtainen motiivi tutkimus

Rogge tietää omakohtaisesti, kuinka vaikeaa on löytää oikea henkilö sinulle, saati tehdä suhdetta viimeisen kerran et löydä sitä oikeaa.

Vaikka hän on ollut hänen kumppaninsa jo seitsemän vuoden ajan, Rogge sanoi, että se vei lähes 20 yearsto löytää hänet.

”Oleminen suuri suhde on niin ihana, antoisa kokemus, mutta prosessi löytää tiesi, että ja pitää suhdetta vahva voi olla todella haastavaa”, hän sanoi.

Rogge haluaa ymmärtää paremmin parit vuorovaikutuksessa ja kuinka suhteet muuttuvat ajan myötä.

Se vain on järkevää, että Rogge olisi usehis tutkimus auttaa muita löytämään onnea heidän rakkautensa elämäänsä. Tarkastelemalla sukupuolta, huumoria, ystävyyttä, tukea ja muita prosesseja, Rogge pystyy paremmin ymmärtämään, miten parit vuorovaikutuksessa ja kuinka suhteet muuttuvat ajan myötä.

”Kaikki haluaisivat olla terve, onnellinen suhde, mutta valitettavasti se ei tapahdu paljon ihmisiä ja paljon suhteita hajoaa”, hän sanoi. ”Olemme todella yrittää ymmärtää suhteita ja selvittää, mitä ovat tehokkaita tapoja, joilla voimme auttaa ihmisiä täyttää suhteita.”

Ottaa se askel pidemmälle

Ei vain on Rogge elokuva therapyavailable pareille kautta hänen siteCouples-Research.com, mutta hän oli jo 40000 pairsparticipate viimeisen vuoden.

”Jos saan 40 tai 50 tai 100000 parit tulit sivuilleni ja tuolle kokeilla, niin mielestäni autan vahvistamaan suhteita”, hän sanoi.

Rogge on myös useita seurantatutkimuksia teoksissa, joka koostuu abroader valikoiman participantsand jopa sisältävät osuuden lapsiperheitä auttaa heitä parempaa yhteistyötä vanhempien.

”Se ei ole hauskaa menossa kotiin ja ottaa vakavaa keskustelua teidän romanttinen kumppani, eikä se hauskaa menossa kotiin ja ottaa keskustelua siitä, miten olet tai eivät tue toisiaan toisena vanhemmat, joten mielestäni tämä elokuva interventio on todella näppärä tapa käyttää suosittu media tehdä nämä keskustelut vähemmän pelottava olla ”, hän sanoi.

Saat lisätietoja Dr. Ron Rogge osoitteessa Couples-Research.com. Avioliitto vain voi kiitos!