Miten kertoa hänelle, että sinulla on tunteita jollekin toiselle

15 helmikuu 2019

Hajottaa ei ole koskaan helppoa, varsinkin kun tyttöystävä haluaa pysyä yhdessä. Kuitenkin, jos olet ihastunut joku muu, sinun täytyy kertoa hänelle. Jos ei, olet huijaaminen hänen, eikä kukaan tykkää huijari.

Silloinkin kun sinulla on avoin dating suhde, jossa sinä ja tyttöystäväsi ovat ilmaisia ​​nähdä toiset, jos yhtäkkiä löytää olet saada vakavia toisen naisen, niin sinun täytyy olla etukäteen siitä.

Jos olet huolissasi hän ei ehkä reagoi hyvin, olkoon niin. Loppujen lopuksi breakups ovat olennainen osa vuodelta, joten imeä sitä ja saada se yli kanssa.

load...

4 badideas

1. Ei kerro heryou've laskenut, että joku muu

Jättäkää hänet roikkuu kunnes hän huomaa et ole osaksi häntä enää, toivoen hän tulee mennä pois omasta.

2. Ilmoittaa kuka olet rakastunut sosiaalisessa mediassa

Jos hänellä on mitään järkeä, hän laittaa kaksi ja kaksi yhteen ja jätä sinua yksin, eikö?

3. Lopettaminen sen sähköpostitse tai tekstiä

Näin sinun ei tarvitse edes soittaa hänelle samaan aikaan, kun tiedät hän ei voi vastata, kuten silloin, kun hän on tärkeä liiketoiminnan kokouksessa töissä. Plus ei tule vihainen reaktio tai ärsyttäviä kysymyksiä käsitellä.

load...

4. Rikkominen jättämällä puhelimeen viestin

Näin sinun ei tarvitse käsitellä hänen mahdollisesti vihainen reaktio ja kaikki harmittaa kysymyksiä hän saattaa olla.

3 parempia ideoita

Jos nainen on niin tärkeä, että voit ovat menneet enemmän kuin yksi tai kaksi päivämääriä, niin hän on niin tärkeä, että voit olla face-to-face hajoamiseen.

Kyllä, hän saattaa suuttua. Kyllä, hän saattaa olla paljon kysymyksiä. Kyllä, hän saattaa jopa tehdä kohtaus, mutta jos olet minkäänlaista aikuinen mies, voit imeä sitä ja kertoa hänelle olet löytänyt jonkun toisen ja täytyy rikkoa sitä pois.

Sinun ei tarvitse antaa hänelle pienimpiinkin yksityiskohtiin. Sinun ei tarvitse edes antaa hänen tietää, kuka se on te näette. Kuitenkin sinun pitäisi yrittää eläytyä mitä hän tunne, ja sinun tulisi myös olla halukas vastaamaan hänen kysymyksiinsä yleisellä tasolla.

Mitä tahansa teetkin, älä kostonhimoinen, hieroa sitä tai yrittää antaa hänen tuntea huonoa tai alle, ja älä syytä häntä, vaikka syy et halua nähdä häntä enää on juuri eivät pidän hänestä ihmisenä.

load...

Tietysti meidän yhä digitaalisessa maailmassa on muutakin hajoamiseen kuin vain ”miehistöä ylös” ja kertoa hänelle se on ohi. Olette myös saanut Facebook, Twitter, Instagram ja paljon muita tech liittyvistä asioista käsitellä.

Tässä on minun parhaat vinkit navigointiin jälkeisen hajoamiseen digitaalinen suohon :

1. Anna hänelle tilaa

Vaikka sinun ja ex haluavat pysyä ystäviä, kannattaa pitää taukoa toisistaan, kun on kyse kutoma ja lähettämistä sosiaalisessa mediassa. Loppujen lopuksi, jos olet edelleen vuorovaikutuksessa säännöllisesti teksti- ja sosiaalinen media, oletko todella hajotetaan?

Vakavampia te ja tämä nainen oli, sitä kauemmin tämä digitaalinen aikakatkaisun pitäisi kestää.

Jos kuusi kuukautta on kulunut ja sinun ja ex ovat surethere ole enää mitään romanttisia tunteita, ja te molemmat silti halua olla ystäviä, niin voit uudelleen ystävä toisiaan Facebookissa ja muissa sivustoissa.

Mutta älä tee tätä kertomatta nainen olet vakavasti / monogamously nähdä!

2. Ole aikuinen

Älä lähetä ikäviä asioita ex sosiaalisessa mediassa hajoamisen jälkeen. Tämä tekee sinut näyttämään huonolta, eikä häntä. Plus haluat naisen olet todella ihastunut nähdä sinut tuhlaa aikaa ja energiaa nainen olet romutettu?

3. Pidä virkaa minimiin

Älä seota sosiaalisen median virkaa, kun se tulee nainen olet langennut, puhumme kuinka paljon rakastat häntä ja lähettämistä kuvia te kaksi suudella intohimoisesti.

Olkaamme rehellisiä, vaikka olet avuton ex, hän voi luultavasti käyttää sosiaalisen median sivuja, jos hän haluaa - hakkerointi niille, katsomalla ne läpi yhteisen ystävän, jne - ja haluat mahdollisesti järkyttää häntä tällä tavalla?

Plus yhteys olet parhaillaan niin revved noin voi rauhoittua jossain vaiheessa. Ja jos et lopulta hajottaa, haluatteko koko (epäonnistui) suhteen historia kirjoitettiin sosiaalisen median tulevaisuuden varalle nähdä? Luultavasti ei.

Valokuva lähteet: wundergroundmusic.com, blogspot.com, mamashealth.com