Miten kertoa tytölle, jota pidät hänelle (tekstin ja henkilökohtaisesti)

11 maaliskuu 2019

Me kaikki tiedämme, millaista on olla salainen ihastus. Perhoset. Pelko. Jännitys. Toivo. Kaikki nuo tunteet voivat olla ylivoimainen ja purskahti sinun odottamattomia ja ehkä ei niin kaunopuheinen tavoilla.

On monia tapoja kertoa tyttö pidät häntä. Jotkut kaverit mennä over-the-top imartelu, kun taas toiset mennä palvovaa antaumuksella. Yksi kaveri kertoi tyttö hän antoi hänelle kotkia vatsassaan , ja se ilmeisesti toiminut. Karun komea pro urheilijoiden todellisuus näyttää voi sanoa kaikenlaisia leveästi ja hulluja asioita ja silti tyttö. Mutta me muut kuolevaiset on järkeä, kun leperrellä tietämme jonkun suosiossa.

load...

Lucky sinulle, olemme eriteltyinä olennaiset vaiheet kertoo tytön haluat, että pidät häntä ilman kuulostaa ääliö vai tyhmä. Se on helppo saada mykistynyt edessä murskata, mutta vain pitää pää kylmänä, vilpitön, ja sinun on hieno.

Teksti | Henkilökohtaisesti

Miten Kerro tyttö pidät häntä Yli Teksti - 4 vaiheet

Oletko varma, että täytyy tehdä tämä tekstin päälle? Kuten, todella todella varma? Koska kutoma voi tuntua turvallisempaa tai mukavampaa, mutta se myös tekee mahdottomaksi lukea kehon kieltä, kuulla jonkun sävy, ja saada hyvä lukea siitä, miten toinen henkilö on tunne - jotka kaikki ovat kriittisiä, kun 'uudelleen yrittää flirttailla jonkun kanssa. Jos voit, sinun pitäisi todellakin olla tätä puhetta henkilökohtaisesti.

load...

Kuitenkin 75% 18- ja 34-vuotiaiden sanoi kyselyn että he mieluummin lähettää tekstiviestin kuin puhua jollekin henkilölle, joten jos olet fani kutoma, et todellakaan ole yksin. Se on tullut yhä yleisempi tapa pitää yhteyttä ihmisiin. Annan jonkun tiedät pidät -kuten heidät Teksti voi olla hankalaa, mutta olemme koonneet neljä vaihetta saada se juuri oikea.

1. Aloita seurustella

Ensinnäkin, sinun täytyy lähettää Yleinen tervehdys saada pallo liikkeelle. Yksinkertainen How-ovat-you tekstiä tekee hyvin. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun lähetät tyttö tekstiviestin, varmasti anna hänen tietää 1) kuka olet ja 2) miten sait hänen numeronsa. Esimerkiksi ”Hei, Becca! Tämä on Garrett. Sain numeron ystävä. Hope se on OK!”

Seuraavaksi selvittää, miten hän tekee. Ehkä tänään ei ole hyvä päivä hänen saada rakkautta ehdotuksen. Ehkä hän on kiireinen jotain tärkeää ja voi puhua. Tajuta mitä tapahtuu, ja sitten arvioida, onko aika on kypsä puhua siitä, miten sinusta tuntuu.

load...

Text nopea ”Mitä kuuluu?” Saada lähtölaskennan ja katso jos Ihastus on kiinnostunut chattailuun.

Vain muistaa, kerron jollekin olet kiinnostunut dating niistä on maraton, ei sprintti. Tällä tarkoitan sitä, et saa pisteitä hoppu päistikkaa sitä. Älä tule tyhjästä pitkä tunnustus. Älä suustaan ​​ulos puolivälissä keskustelun. Helpottaa tiesi ja luoda ystävällisen yhteyden ennen siirrytään lovey-dovey tavaraa.

2. Pudota Harva vinkkejä tai kehuja

Sanomalla ”Minä todella pidän sinusta”, ”Haluan olla poikaystäväsi” tai ”Sinä olet unelmani tyttö” on kuin pudottamalla pommi keskusteluun. Et voi mennä takaisin ja unsay sitä. Joten parempi olla, että olet kohde.

Sinun pitäisi heittää pois muutamia tervehdyksensä testata dating vedet ennen kuin sukellus oikealle ja tee ilmoitus rakkauden. Sano jotain mukavaa hänestä tyyli, hänen huumorintajunsa, persoonallisuutensa. On helppo siirtymisestä ”Pidän musiikkimakusi” ja ”Pidän sinusta.”

Tämä lähestymistapa canhelp tuomitsette kuinka vastaanottavainen hän on sinulle. Hän voi antaa sinulle hieman kannustusta, kun hän näkee, minne olet menossa - tai hän voi yrittää viittaavan siihen, että hän ei interested.Try huomata hienoisia vihjeitä kuin keskustella hänen kanssaan. Jos hän käyttää tiettyjä näistä flirttaileva hymiöiden avulla tai palauttamalla kohteliaisuuksia, se on hyvä merkki. Jos hän soittaa sinulle hyvä ystävä missään vaiheessa keskusteluun, en halua aloittaa poiminta kihlasormuksia.

3. Hanki sanamuoto juuri ennen Hit Lähetä

Mitä tahansa teetkin, älä helma ja orapihlaja. Älä kaveri joka ei myönnä hänellä on tunteita. ”No, minä sorta ajatella olet kunnossa, tiedätkö?” Ei, hän ei tiedä. Tämä on tärkeää, ja sinun täytyy olla selkeä ja suora, mitä ajattelet ja mitä haluat. Et ollut lähettänyt arvoituksen tai arvailemaan. Tiedän, se on pelottavaa olla haavoittuvia edessä joku haluat, mutta se on ainoa tapa saada tietää, jos tunteet vastarakkautta.

”Pelkurit die monta kertaa ennen kuolemaa; uljas koskaan maista kuolemaa mutta kun.” - William Shakespeare

Bottom line: Sinun täytyy löytää rohkeutta vain olla suoraan ylös ja sanoa ”Minä pidän sinusta.” Hyvä uutinen on, että jos teet tämän tekstin päälle, voit tuskailla jokaisen sanan ja pilkku. Leikkiä. Vilkaista sitä kerran kielioppivirhettä ja sitten painaa lähetä. Tai kaveri osui lähettää, jos et voi työskennellä jopa hermo vai ei pääse ulos pään.

4. Seurata läpi ja pyytää häntä ulos

Hyvä, että olet tehnyt sen tähän vaiheeseen. Olet tehnyt sen. Sanoit asia, ja pallo on hänen tuomioistuimessa nyt. Se on aivan uudelle tasolle jännittää, eikö? On neljä mahdollista vastauksia, yleisesti ottaen. Hän voi olla innostunut - hän pitää sinusta liikaa, ja kaikki on ihanaa! Hän voi olla epäröivä - no, se on monimutkaista, ja on syytä se ei voi olla hyvä idea. Hän voisi sanoa hän ei tunne samalla tavalla - bummer, mutta se tapahtuu. Tai hän ei reagoi lainkaan.

Parhaassa tapauksessa, pyytää häntä ulos on helppoa. Hän vain sanoi, hän pitää sinusta, niin kutsua hänet syömään tai lounas tai mikä ajankohta suunnitella iskee fancy. Pahimmassa mahdollisessa tapauksessa, sinun täytyy vain luopua ja kunnioittaa hänen tunteitaan.

Kun olet pyytänyt joku, ota hänet hänen sana, jos hän sanoo ei ja lopeta jatkaa.

Jos hän on jossain välissä kyllä ​​ja ei, anna hänelle aikaa reagoida ja käsitellä hänen tunteitaan ja thenfollow kautta todistaa Tarkoititko mitä sanoit. Kaikki se kestää on yksinkertainen, ”Hei, ihmettelin, jos et haluaisi saada illallisen minulle joskus?”

Ei saada vastausta kokonaan? Te may've ollut ghosted. Haamukuvia on valitettava suuntaus nykypäivän Dating Scene - noin 80% tuhatvuotisen singlet ovat ghosted ainakin kerran - mutta se ei aina osoittaa kiinnostuksen puutetta. Se voisi tarkoita vain hän ei tiedä mitä sanoa tai tuntea back.Ask häntä antamaan sinulle mahdollisuuden muuttaa hänen mielensä, mutta älä painostaa häntä tai lähettää hänelle enemmän kuin yksi tai kaksi seurannat - ellet halua hänen tukkia numeron.

Miten Kerro tyttö että haluat hänen tosielämässä - 3 askelta

Talking tosielämässä on kypsä ja sisukas tapa pyytää jotakuta ulos. Se vaatii paljon rohkeutta edessä joku ja avaa sydämesi, ja se on varmasti ansaita muutaman suhteen pistettä vähiten. Mukana on myös 0% mahdollisuus tulla ghosted kun kerrot hänelle pidät häntä henkilökohtaisesti. Silti se ei ole taattua kyllä, niin seuraavat kolme toimenpidettä varmista teet hyvän vaikutelman.

1. Etsi oma paikka puhua

Ensinnäkin, sinun täytyy keksiä tapa puhua hänelle yksi yksi. Voit järjestää kokouksen tai vetää hänet syrjään bileissä - mitä voit tehdä, jotta kukaan ei kuuntelee keskustelun. Helppo tapa vetää se pois on pyytää häntä mennä kävelylle. Hän todennäköisesti poimia viitekehyksenä ja vain sopia, jos hän on kiinnostunut sinusta takaisin.

Jos sataa ulkona ja ei yksityinen paikka voit mennä, sinun täytyy romuttaa suunnitelmasi vasta toisen kerran. Luota minuun, et halua yleisöä tuona keskustelun.

2. Kertoa hänelle miksi pidät häntä

Kun olet saanut jonkin verran yksityisyyttä, voit työskennellä tiesi jopa kertoa, että erityinen tyttö, että olet hänen. Tiedän, helpommin sanottu kuin tehty, eikö. Niin alkaa pieni ja tuoda esille tiettyjä asioita pidät hänestä. Ehkä hänen urheilullisuuden kiinni silmään, tai ehkä luulet hän on todella hauska. Kerro hänelle, että.

AskMen koonneet hyviä esimerkkejä siitä, millaisiin kohteliaisuuksia useimmat naiset haluavat kuulla, mutta sinun pitäisi käyttää omia sanoja ja tehdä siitä henkilökohtaisen. Kun sanat artikkelissa ”Et halua kohteliaisuuksia soimaan onttoa ja törmännyt kuin harhaanjohtavaa.”

”Tärkeintä kohteliaisuuksia on tehdä niistä harkittuja, erityisiä, ja liittyvät asiat muita kuin ulkonäöstään.” - AskMen

Jos pidät häntä, sen ei pitäisi olla vaikea keksiä muutamia syitä, miksi pidät häntä. Luettelemalla hänen houkutteleva ominaisuuksia, voit osoittaa, että olet ajatellut tätä kautta, ja todella arvostaa kuka hän on kuin person.That voi olla hyvin imartelevaa, ja se tekee hänet todennäköisempiä tunteita vakavasti, kun tulet osa, jossa sanot: ”Mitä yritän sanoa on, en todellakaan pidä sinusta, ja haluan olla enemmän kuin ystäviä.”

Pari varoituksista täällä. Vältä liikaa kehuja miltä hän näyttää keskustelumme aikana. Kyllä, se on luultavasti osa oman edun, mutta et halua tuntua pinnallinen tai antaa hänen tuntea objektiivinen. Kannattaa myös pitää tämän vuoksi-I-kuin-sinä listata sellainen lyhyt, joten et tule pois kuin stalker.

3. Älä painosta häntä vastauksen heti

Asia kasvotusten on, että hän on keksiä vastauksen kun seisot siellä hiljaa katsellen häntä. Keskustele stressaavaa. Se voi olla vaikea laittaa tunteet sanoiksi, joten antaa hänelle minuutin säveltää itseään ja ei olla liian kärsimätön vastausta. Voit pyytää häntä, kohteliaasti kysymällä, mitä hän ajattelee, mutta kaiken sinun täytyy sanoa oman rauhan ja anna hänen päättää, mitä tehdä seuraavaksi.

Jos hän näyttää epävarmalta jostain syystä, tarjoavat antaa hänelle aikaa ajatella asioita ja palaamme asiaan seuraavana päivänä. Tärkeintä on näyttää kunnioittaa häntä lausuntoja ja eivät yritä kiusata häntä suhteeseen. Vetää henkeä, ja näytä hänelle haluat voittaa hänelle hellyyttä oikealla tavalla.

Etsi rohkeutta Sano se!

Mennä sitä, jätkä. Sinun ei tarvitse häikäistä hänelle leveästi viivoja tai grand eleitä - vain olla itsesi ja sanoa mitä teidän mind.As kauan kuin olet vilpitön ja kunnioittava, aiot saada hyvä tulos. Vaikka se ei no. Hylkääminen voi satuttaa, mutta ainakin tiedät teit parasta, ja voit siirtyä jonkun, joka on avoin teidän ennakot. Se on paljon parempi seurauksena oleskelevat toivottoman salainen rakkaus joidenkin tyttö, joka ehkä edes tiedä pidät häntä!

Lopussa päivän, kaikki se kestää kertoa jollekin pidät häntä on luottamusta uskoa olet arvoinen mieleen back.You ei välttämättä luottaa hänen vastausta, mutta sinun pitäisi uskoa, mitä teillä on tarjota hänelle. Jos hän ei voi nähdä, että olet parempi jonkun kanssa, joka voi.

Se on kuin Matt Damon sanoo ”Koti eläintarhassa”, kun hän kertoo pojalleen kuinka hän tapasi vaimonsa: ”Joskus tarvitset vain 20 sekuntia hullu rohkeutta. Vain kirjaimellisesti 20 sekuntia vain kiusallista urheutta. Ja lupaan teille, jotain suurta tulee siitä.”