Miten kysyä homoseksuaaliselta kaverilta

5 huhtikuu 2019

Kysymysten ihminen voi olla todella rasittava kokemus. Kun näet miehen löydät houkuttelevia, outo luonnollinen järjestelmä potkuja paikoilleen, tulvat sinulle hienosäädetty hormonitasapainoon, että sekä riemastuttaa ja lamauttaa.

Learning miten käsitellä tämä voimakas emotionaalinen kokemus, joka tekee haluat molemmat karata ja pysyä ikuisesti, on keskeinen osa kysyy toisen miehen ulos.

Älä taistella sitä.

Löydät loputon artikkeleita verkossa omistettu käsittelemme tätä kokemusta, joka on usein määritelty ”lähestymistapa ahdistusta.” Jos löydät ajatus kysyä miehen vaikeaa, olet luultavasti lukenut joitakin näistä artikkeleista ennen.

load...

Vaikka hyvää tarkoittavan, useimmat näistä artikkeleista kärsivät iso ongelma - neuvot ei toimi. Useimmat niin sanotut asiantuntijat väittävät sinun täytyy joko jättää lähestymistapa ahdistusta tai kukistaa sen.

Jokainen ihminen elossa tietää se on mahdotonta sivuuttaa lähestymistapa ahdistusta. Kääntää itse mitä haluat, mutta toinen todella ryhtyä toimiin ja puhua tämän miehen kaikille ristiriitaiset tunteet kiire takaisin.

Ylivoimainen lähestymistapa ahdistus on yhtä ongelmallista käsite. Ei ole väliä kuinka vahva tahtonut luulet, syvää biologinen impulssi on tehokkaampi.

Jos et voi huijata lähestymistapa ahdistusta tai painia sen maahan, miten voit käsitellä sitä? Yksinkertainen - voit käyttää sitä.

load...

Sen sijaan, että tämä kiire tunteita halvaannuttaa teitä, olkoon tämä voimakas kokemus energisoi teitä. Käyttää sitä emotionaalista polttoainetta , kuten energia- ja anna sen kuljettaa sinua eteenpäin. Jännittää ja hämmentynyt ja peloissaan, tuntuu syvästi, ja purkaa siitä.

Oletko koskaan pystynyt saavuttamaan jotain luulit oli mahdoton hyödyntämällä näennäisesti negatiivinen emotionaalinen kokemus ennen? Oletko koskaan käyttänyt viha saavuttaa jotain yli normaalin kykyjä?

Käyttäen lähestymistapaa ahdistuksesta emotionaalinen polttoaineena toimii täsmälleen samalla tavalla.

”Kysymysten miehen ei tarvitse olla monimutkaista

ja se ei tarvitse olla liian vaikeaa.”

Kun olet, olet.

Oikeastaan lähestyy mies on vaikein osa riviin tasalla. Kun mennä jopa miehen ja tavata hänet, saat heti tuntuu irti ahdistusta laantua.

load...

En sano se kaikki sileä purjehdus heti aloittaa keskustelun kanssa houkutteleva mies, mutta sanon lähestymistapa itse on vaikein osa.

Aikana keskustelun, voit silti jännittää ja hermostuneisuus, mutta voit olla paljon enemmän toiminnallisia kuin olit ennen teit ensimmäisen siirron.

Kun olet puhu mies , on olemassa pari bittiä tietoa haluat tutustua ennen pyytää häntä ulos:

Kun olet päättänyt vastauksen jokaiseen kysymykseen on ”kyllä”, niin olet loistava tilaisuus vaatia hänet.

Saada nämä tiedot luonnollisesti. Älä grillissä tai kuulustella häntä, vaan jakaa hauska keskustelu. Varmista, että olet törmätä kaksi ensimmäistä pistettä, ja sitten kiinnittää huomiota hänen kehon kieli, onko hän vetää teitä.

Kun tiedät hän on käytettävissä ja tuntee kiinnostusta sinua, sinun tarvitsee vain pyytää häntä ulos. Kysymysten ihminen on vielä hieman hermoja raastava, mutta se on paljon helpompaa kuin ottaa tämän ensimmäisen askeleen ja lähestyy häntä.

Pidä pyyntö rento, pitää se tapaan tarttumalla kuppi kahvia tai drinkin joskus jatkaa keskustelua, ja kysyä häneltä pois luottavainen mutta rennosti.

Ei ole väliä, mitä hän sanoo, edelleen puhua hänelle vielä minuutti tai kaksi, ja sitten lähteä.

Kysymysten miehen ei tarvitse olla monimutkaista ja se ei tarvitse olla liian vaikeaa. Jos opit ajamaan läpi aallon voimakkaita tunteita tunnetaan lähestymistapa ahdistusta, sitten kaikki muut prosessin paljastuu uskomattoman helposti.