Miten löytää rakkautta 60 - 6 helpoimmassa vaihtoehdossa yksittäisille eläkeläisille

3 kesäkuu 2019

Monet singleä 60 ja yli löytää dating olla pelottava. Kuitenkin hieman intoa ja vaivaa, voit luoda mielenkiintoisia mahdollisuuksia itse dating maailma. Tässä on 6 tapoja laajentaa vaihtoehdot:

1. Online Dating

Online dating on kädet alas paras tapa löytää rakkautta 60. Yli 10 miljoonaa ihmistä 55 vuotta etsivät rakkautta verkossa, joten mahdollisuudet löytää ottelussa ovat erittäin hyviä.

4 dating sivustot alla ovat asiantuntijoidemme top valintoja yhden eläkeläiset, jotka haluavat rento päivämäärä tai vakavaa sitoutumista.

load...
Katso kaikki arvostelut » 1) Match.com в... В... В... В... В... 4.9 /5.0 2) EliteSingles в... В... В... В... В... 4.7 /5.0 3) eharmony в... В... В... В... В... 4.7 /5.0 4) SilverSingles в... В... В... В... В... 4.5 /5.0

Nämä sivustot kaikilla on suuri vanhempi käyttäjäkuntien, yksinkertaisia ​​ulkoasuja, hyödyllisiä ominaisuuksia, neuvoja artikkeleita, ja enemmän, joten se nopea ja helppo liittää sydänystävän. Ne kaikki tarjoavat myös ilmaisia ​​kokeiluversioita tai tilejä, joten voit testata jokainen yksi löytää suosikki.

load...

2. Facebook

Monet romansseja ovat alkaneet koska entinen lukion tai college luokkatoverit yhdistynyt uudelleen Facebookissa. Voit myös pysyä ajan tasalla suhteesta statukset näiden ystäväluettelossa. Ystävien ja perheen voi jopa esitellä joku uusi niiden ystäväpiiri.

Vaikka sosiaalinen media ei korvaa viettää aikaa jonkun tosielämässä, se voi olla turvallinen tapa aloittaa keskustelun. Plus, olet todennäköisesti saada kutsuttu joitakin offline-tapahtumiin yhteyksiä. Parempi vielä, voit isännöidä tapahtuman itse ja kutsua niin monta ihmistä kuin mahdollista.

3. Meet-Up Ryhmät

Meet-up ryhmät ovat hyviä käyttöön itse uusiin ihmisiin ja oppia uusia taitoja. Hae Meetup.com tapahtumia omalla alueella, kuten kirjakerhot, taidegalleria humala, ja Speed Dating, ja osallistua muutama. Se voi usein tuntua vähemmän riskialtista tavata muiden kanssa ryhmässä. Jos et kytke kenenkään kanssa tai eivät nauti tunnelmasta ryhmän, voit kokeilla toista tai siirtyä johonkin muita vaihtoehtoja tällä listalla.

load...

4. Sosiaalisia tapahtumia

Katsoa pidemmälle ilmeinen. Oletko ajatellut, että on luultavasti paljon enemmän tapahtuu omassa kaupungissa kuin arvaatkaan? Yksinkertainen Google-haku, kuten ”yhteisöllisiä tapahtumia (kaupunkisi)” tai ”tekemistä (kaupunkisi)”, voi antaa sinulle tietoa erilaisia ​​paikallisia festivaaleja, seminaareja, konsertteja ja muuta, että saatat nauttia.

Google-haku näyttää tonnia paikallisia festivaaleja, konsertteja ja muuta, että voit tavata yhden eläkeläiset osoitteessa.

Ole valmis kokeilemaan jotain uutta, ja älä pelkää mennä yksin julkisia kokoontumisia. Asiakas kaivoksen meni itseään Kreikan paikallinen festivaali ja tapasi miehen, kun seisoo rivi saada lounasta. He puhuivat ja nauroivat odotellessa ruokansa, istuivat, söivät yhdessä, ja sitten päätti mennä treffeille.

5. Vapaaehtoistyö

Antaa vähän rakkautta ja saada takaisin palata. Tämä voi olla ensisijainen kertaa elämässäsi sekaantua syy olet syvästi usko. Sinulla on mahdollisuus tavata ihmisiä, joilla on yhteinen etu. Toinen asiakas minun meni hyväntekeväisyystapahtuma Etiopian naisten ja tapasivat useita kiehtovia ihmisiä, joka kutsui hänet muita sosiaalisia sitoumuksia.

6. Kuntosalilla tai kuntoklubi

Lähteä liikkeelle! Jos olet fyysisesti aktiivinen ja etsii sinunlaisesi, kuntoklubilla tai kuntosalilla voi olla potentiaalinen hot-spot. Monet tilat jopa tarjota luokat nimenomaan senioreille. Voit hymyillä, silmiin tai pyydä houkutteleva muukalainen kysymys luokassa. Miksi ei flirttailla vähän oleskellessaan sovi?

Salilla tai olla aktiivinen yleensä voi auttaa sinua löytämään samanmielisiä sinkkuja jotka myös huolta pysyä kunnossa.

Lopulliset ajatukset

Kuten olet törmännyt uusia kokemuksia ja ihmisiä, olet rakentaa oman sosiaalisen elämän. Puolestaan ​​sinun pitää elinvoimainen ja kiehtova jäsenille vastakkaista sukupuolta, ja he haluavat viettää aikaa kanssasi. Älkää kiinni tuloksiin minkään tietyn vuorovaikutusta, ja lähestymistapa asioita keveys ja huumorintaju.

Pysyvät avoimina uusille asioille ja ylitettävä mukavuusalueeltasi. Se voi tuntua hieman pelottavalta aluksi, mutta palkkiot on sen arvoinen. Pian näet, että seurustelu, rakkautta ja romantiikkaa on yhtä hauskaa 60 kuin se oli 20.

Valokuva lähteet: movieforums.com, huffpost.com