Miten menestyä meidän aikoina - 7 asiantuntijavinkkejä

17 huhtikuu 2019

Sivustomme on ilmainen online-resurssi, joka tarjoaa arvokasta sisältöä ja vertailu palvelujen käyttäjille. Pitää tätä resurssia 100% vapaa, saamme korvausta monista tarjouksista listattu sivuston. Yhdessä keskeisten tarkastelun tekijöitä, tämä korvaus voi vaikuttaa, miten ja missä tuotteet näkyvät koko sivustossa (kuten esimerkiksi siinä järjestyksessä, jossa ne näkyvät). Sivustomme ei sisällä koko maailmaan, saatavilla olevat tarjoukset. Pääkirjoitus lausunnot sivustolla ovat tiukasti omaan ja ei anneta, vahvistanut tai hyväksynyt mainostajille.

Mainostajan Disclosure

Miten menestyä OurTime - 7 asiantuntijan vinkkejä

Jos kirjoitat ensimmäinen asia, joka tulee mieleen, luultavasti katumaan kun menet katsomaan profiiliasi myöhemmin. Sitten voit päätyä tuhlaa aikaa, koska sinun täytyy kirjoittaa uudelleen kaikki. Kun rekisteröidyt, viettää muutaman minuutin, ainakin ajatellut kuka olet ja mitä haluat, ja parhaat vastaukset tulee ulos luonnostaan.

load...

2. Ole rehellinen, Specific & pelkistettyjä Your Kuvaukset

Tutkimukset osoittavat, että lähes puolet verkossa daters liioitella tai kerrassaan lie niiden profiilit - ei olla yksi niistä ihmisistä. Se ei auta sinua millään tavalla. Sinun lopulta vahingoittaa jotakuta, etkä voi pysyä valhe ikuisesti. Kuvittele miltä tuntuisi jos kiinnostui ottelussa vain selvittää ne valehteli heidän ammatti, perhe-elämän tai etuihin.

Sen lisäksi, että on totuudenmukainen, haluat olla erityinen, joka auttaa sinua erottumaan joukosta. Älä vain sanoa, mitä haluat tehdä - kertoa, miksi haluat tehdä niitä asioita. Esimerkiksi ”Olen aina rakastanut kalastus koska minun ja ukki tekisi sellaista joka sunnuntai.” Älä vaellella, mutta koska olet vaarassa menettää ihmisten huomion.

load...

3. Lataa Erilaisia ​​Kuvat

Lajike on elämän suola, kuten sanotaan, niin sitä enemmän ainutlaatuinen kuvia voit sisällyttää profiiliisi, sitä parempi. Aivan vähintään yksi headshot, yksi koko kehon ammuttu, ja yksi toiminto laukaus (esim Oletko osallistuvat harrastus tai halailemaan lemmikin kanssa). Näin ihmiset voivat nähdä kasvosi, siluetti, ja mitä intohimoja ovat.

Standardi ehdotus profiilisi on yksi kasvojen, joku luku, ja yksi teet jotain aktiivinen.

Lisääminen tärkein profiilikuvan sinut eksponentiaalisesti enemmän huomiota - vain miettiä, kuinka paljon huomiota saat lisäämällä kourallinen eri kuvia. Voit myös lähettää kuvia Facebook, joten se on helppo päivittää profiilisi suosikki kuvia.

4. Etsi Ottelut oman

OurTime poimii mahdolliset päivämäärät sinulle, mutta voit lisätä mahdollisuuksia löytää sitä oikeaa tekemällä joitakin selailu itse. Tarkoitan, miksi ei, eikö? Se on hauskaa, se on helppoa, ja se on täysin muokattavissa. Voit hakea sukupuolen, iän, postinumero, aktiivisuus, uudet jäsenet, jäsenet, jotka ovat verkossa, käyttäjätunnus, avainsanat, sekä kuka on katsonut profiiliasi, suosikkilistalleen sinulle, piti valokuvan, flirted sinä, tai lähettää sinulle lahja.

Online dating on niin kätevä, että voit sellaista tehdä sen automaattiohjauksella, mutta älä unohda ottaa pyörän aina silloin tällöin. Tämä johtaa meidät seuraavaan kärkeen:

load...

5. Aloita Yhteydenotto

Ottaa riski silloin tällöin ja lähettää ensimmäisen viestin ottelun sijaan että odotettaisiin heidät tekemään sen. He rakastavat aloitteesta, ja tunnet niin ylpeä itsestäsi. Vaikka olet ujo, kuten minä, sinun täytyy olla haavoittuvia ja laittaa itsesi siellä dating ja suhteet joskus. Se on ainoa tapa voit todella yhteyden jonkun.

Ottaen asiat omiin käsiinsä, kuten lähettää joku ensimmäinen viesti, lisää mahdollisuuksiasi löytää hyvä ottelu.

Kontaktin voi myös tulla muodossa katselu profiileja niitä suosikkeihin jäsenet, mieleen kuvia, ja lähettämällä flirttailee ja virtuaalisia lahjoja. Ihastus näkevät, että olet tehnyt niin, ja ehkä se tulee rohkaista häntä lähettämään sinulle viestin.

6. Kirjoita Ainutlaatuinen Viestit, ei apina Ones

Puhuminen kontaktin, jos aiot lähettää ensimmäisen viestin otteluun, sinun tulisi varmista, että se on täysin erilainen kuin mikään muu ensimmäisen viestin olet lähettänyt. Se on oikein, ja olet todennäköisesti saada vastauksen, jos et kuulostaa rikki ennätys.

Viite jotain niiden profiili, joka katseesi ja on ainutlaatuinen heille (esim he vapaaehtoistyötä kodittomien suojassa viikonloppuisin). He arvostavat teitä lukematta hänen profiilinsa ja kasvatuksesta yksityiskohta siitä viestissäsi. Se voisi olla jotain niin yksinkertaista kuin ”Hei, olen huomannut pidät vapaaehtoistyötä samoin. Mikä on suosikkisi hyväntekeväisyys auttaa?”

7. Lataa App Erityisen mukavaa

OurTime n ilmainen sovellus tekee vuodelta prosessin vieläkin helpompaa.

OurTime on saatavilla ilmaiseksi kautta iTunes ja Google Play, niin sinun ei todellakaan pitäisi harkita lataamalla sovelluksen.

Sen avulla voi löytää päivämääriä missä olet tai mitä teet.

Ratsastus bussi töihin? Voit silti selata singleä. Jonossa Starbucks? Voit edelleen muokata profiiliasi. Kävelyttää koiraa? Voit silti flirttailla verkossa.

Drinkin baarissa? Voit silti vastata viesteihin. Saat kuvan, mutta kohta on hyödyntää mobiili ja työpöydän versio tekee ihmeitä sinulle.

Näiden vihjeiden, tapaat Kaikki tavoitteesi OurTime

Online dating on parantanut elämäämme niin monella tavalla, ja se vain paranee ja paremmin. Mutta se ei tarkoita sinun pitäisi tehdä kaiken voit herättää huomiota ja tavata teidän suhdetta tavoitteisiin. Se on jo sileä purjehdus OurTime, ja saat itsellesi yhden askeleen lähemmäksi unelmakumppani saamalla enemmän mukana myös.