Miten nykyinen ex-kaveri on

10 heinäkuu 2019

Emme lopeta arvostaa Picasson jos meidän oma suuri MonГ © T, ja me emme lopeta huomaamatta muiden naisten vain koska olemme suuri suhde. Luonto, taide, runous ja naiseudesta on rajaton komeus voimme aina nauttia niin sivistyneen miehillä. Mutta mitä jos yksi niistä iloista, joka houkuttelee oman huomiota uuteen ja jännittävä sellainen tapa sattuu olemaan paras ystävä naisen äskettäin hajotti?

On vain yksi asia enemmän epämiellyttävä kuin dating paras ystävä ex, ja että seurustelee ex on paras ystävä. Luultavasti ei innoissaan jos paras kaveri, että täytät happy hour kolmena iltana viikossa lämpeni hänen yksinäistä yötä syliin nainen, joka olit rakastunut juuri viime kuussa. Olisi erittäin hankala voit mennessä hänen entinen rakastaja, too.

load...

Tietenkin, että on täsmälleen sama tilanne olisi laittamalla uusi tyttöystävä tulee hänen paras ystävänsä (ex). Se ei ole aivan niin sekava miten voit todella olla oman isoisä, mutta siinä on potentiaalia pahaa verta, rikki ystävyyssuhteita ja kaunaa. Ennen kuin vaeltaa peruuttamattomia kuohunta, kestää jonkin aikaa varmistaa, että tämä on oikea siirto kaikille osapuolille.

1. Seuraatko sydämesi?

On normaalia, että pieni onneton flirtti kanssa ystävä tyttöystävä, kuten hän varmasti näkee joidenkin miesten että hän voisi muuten vetoa oman tukiryhmän. Side, c ommitment ja täyttämistä löydät suhteesi pitää nämä mahdolliset tunteet kurissa.

load...

Mutta et tarvitse rehellisesti kysyä itseltäsi, ”Olenko kiinnostunut ex ystävä oikeista syistä, vai onko se vain patoutunutta seksuaalista jännitettä siitä kuukautta, että hän oli kiellettyä hedelmää?” Ole rehellinen, kun punnitaan nähtävyyteen tunteita ja mahdollinen yhteinen tulevaisuus ennen eteenpäin.

Henkilön ystävät ovat rakkain omaisuutensa he ovat, ja tiivis ryhmä voi saada keskenään läpi kaikki esteet ja kovat ajat, että elämä heittää sinua. Tosi sydämellistä intohimo ja rakkaus voi olla perusteltua syytä dating ex ystävä. Mutta se ei todellakaan ole jäähtyä käyttää hänen kaveriporukalle kuin haaremi tyydyttää reipas vaatii. Se on iso no-no.

”Tosiasia on, että sinulla ei enää ole sitoutunut

ex. On oikein, että sinun pitäisi molemmat eteenpäin.

Varmista vain riittävästi aikaa on kulunut.”

2. Onko ovi edelleen auki vanhassa suhde?

Oliko se sellainen hajoamiseen , että te molemmat näkivät tulossa jo pitkään, mutta pidettiin jonkin aikaa mukavuussyistä? Vai oliko se äkillinen ja tunteiden kuohunta että toinen tai molemmat teistä ei odottanut? Ensimmäisessä tapauksessa, asiat ovat saattaneet päättyi vähitellen vaiheittain kunnes ei ollut juuri mitään jäljellä. Ehkä se oli sovinnollinen jakaus, ja te molemmat menivät oman teilleen.

Mutta jos suhde on repimä pettämistä tai muu häiritsevä esiintyminen, te molemmat voi vain tarvitsevat aikaa parantua, ennen kuin kumpikaan ymmärtää, että et voi elää ilman toisiaan. Jos revitty tunteita rosoiset reunat ovat edelleen lentelee kesyttämätön, se voi olla väärä aika kaataa suolaa avoimeen haavaan.

load...

Sovinnollinen tai ei, monet pitkäaikaiset suhteet kärsivät breakups jotka ovat vain väliaikaisia. Varmista, että ei heikennetä todellinen elinikä kumppanuutta jotain, joka on todennäköisesti väliaikaisesti, jos rasva nainen ei ole vielä laulanut lopulta suhdettasi ex.

3. Älä tee uusi tyttö valita sinulle ja hänen ystävänsä.

Jotkut breakups edellyttävät, että kaikki yhteydet katkea ikuisesti. Joskus ex saattanut jätti sinut yli periaate olet rikkonut - uskollisuus, unohtamatta joka erityinen tilaisuus , valita kaverit yli hänen kerran liian usein. Mikä se oli, hän voi katsoa sen olevan petos tahansa hänen ystävänsä, jotka veisi puolelle tai jotka vielä löytäneet lunastavan sosiaalinen arvo elämässäsi.

Vaikka asia näyttää pikkumainen hänen ystävänsä, se on iso juttu ex. Dating hänen paras ystävänsä voisi merkitä ne molemmat menettävät paras ystävä heillä maailmassa kaiken aikaa. Että kysyy paljon on uusi tyttöystävä ja vakava isku naisen sinulle kerran rakastanut. Mietittävä ennen kuin laitat tytön välität asemaan, joka voi vahingoittaa osa säätiön elämänsä.

4. Keskustele ex.

Jos sivistynyt viestintä on mahdollista, yritä puhua ex dating hänen ystävänsä ennen kuin hypätä sisään molemmat jalat. Hän saattaa olla täysin kannattanut. Hän saattaa olla hieman järkyttynyt, niin sinun täytyy vakuuttaa hänelle, että nämä tunteet ovat uusia teille molemmille ja ei ollut tällaisia ajatuksia, kun olimme yhdessä. Joka tapauksessa, hän todennäköisesti tuntea paremmin, jos hän kuulee uutisia sen sijaan löytää ulos Facebookissa tai ystävältä.

Tosiasia on, että sinulla ei enää ole sitoutunut ex. On oikein, että sinun pitäisi molemmat eteenpäin. Varmista vain riittävästi aikaa on kulunut niin olet varma lopullisuudesta menneisyyden suhteen. Kestää jonkin aikaa miettiä, miltä tuntuisi, jos hän alkoi seurustella paras ystävä ja toimia sen mukaisesti. Varmista, että potentiaalia rakkaus sydämessänne paras ystävä ex-tyttöystävä.