Miten olla hyvä online-dating

10 toukokuu 2019

Kun olen verkossa mennessä miehet päätyvät yleensä pyytää minua analysoimaan niiden online dating taitoja: kuinka oli heidän profiilin, miten ne verrata muihin miehiin. He haluavat tuntea, että he ovat ”hyviä” online dating. Olen aina vastata kysymykseen samalla tavalla: Sait minut treffeille.

Se ei ole vastaus he etsivät, mutta se on totuus. Osaan kirjoittaa profiilit koko päivän. Luin vielä enemmän. Tiedän suuri profiileja. Mutta valitettavasti ei ole Pulitzer parhaan kirjoitettu dating profiili.

Miesten ja naisten, sinun tehtäväsi ei ole paras profiilin. Sinun tehtäväsi on päivämäärä. Profiilisi voi auttaa saavuttamaan tämän tavoitteen, mutta aina pitää isompi kuva mielessä.

load...

Sillä ei ole väliä paljon, jos olet lehtolapsi William Shakespearen ja Ernest Hemingway. Jos et saa päivämäärät, et ole hyvä online dating. Jos saat päivämäärät, olet Charlie Sheen-tyyliin voittaa.

Tässä on muutamia yksinkertaisia ​​vinkkejä, joiden avulla voit tehdä Oletko hyvä online dating:

1. Kuka on tarkastellut profiiliasi ja / tai ottaa sinuun yhteyttä?

Oletko houkutella lajin ja tason ihmisiä haluat houkutella? Siellä on joitakin Pohjaruokinta varmasti, mutta ovat siellä myös joitakin ihmisarvoisen niistä?

Jos kyllä, siirry kohtaan 3. Jos kukaan etsii profiiliasi tai vain ihmisiä, jotka eivät ole mitä et haluaisi, siirry kohtaan 2.

load...

2. Vaihda ensisijainen profiilikuva.

Vaikka online dating, alkuperäisen vetovoima on visuaalisesti perustuu. Ensisijainen Kuva on ylivoimaisesti tärkein kuva, joten valitse sitä viisaasti.

Hienoa online dating on, että sinun ei tarvitse mennä naimisiin alkuperäisen profiileja tai kuvia. Muuttaa asioita, jotka eivät toimi.

Jos käytät kuvan kanssasi kaukana, harkitse lähikuva. Jos sinulla on ystävä, joka tinkers valokuvauksessa vaihtokaupassa lounaan päivämäärä joitakin kuvia teidän luonnonvalossa terävän etualan ja taustan epätarkka.

Sinun täytyy miettiä, miten ensisijaisen valokuvan näyttää rivissä vastaan ​​joukko muita pientä kokoiselle kuvalle oman ikäisensä. Haluat erottua hyvällä tavalla. Jos olet nainen, kuvat ovat kaikkein tärkeintä etua houkutella miehiä.

”Online dating on numeroita peli.”

3. Laatu korvaa määrän kirjallisen profiilin.

Sano mielekkäitä ja mielenkiintoisia asioita, eikä vain tosiasioita ja ho-hums siitä, miten ajatellut, että et tee online dating.

load...

Kirjoitan ainakin tusina tulevaisuudessa sarakkeet miten kirjoittaa hyvä profiilin, mutta ääni purema neuvo on kirjoittaa jotain, voit keskustella siitä.

Strategian takana kirjallinen profiili ei ole vain tutustua sinuun, se on herättää tarpeeksi kiinnostusta tehdä keskustelun. Kirjoita yleisölle yrität houkutella.

4. Ovatko sähköpostit / olioita / flirttiviestejä johon vastataan?

Jos ei, sinun täytyy tarkastella kuka olet yhteyttä - ovat ne liigassasi, tai olet oksettaa Terve?

Ja kaksi, nipistää lähestymistapa. Ääni purra neuvoja hyvän sähköpostin kirjoittaminen kysyy mielekästä kysymyksiä. Miehillä, jos aiot heittää vaivaa takana mitään, tee se sähköposteja.

5. Tee suunnitelmia tavata henkilökohtaisesti.

Jos saat vuorovaikutusta sähköposteja, varmista, että olet siirtymässä online suhde suunnitelmiin tavata henkilökohtaisesti.

Luultavasti et kirjautua online dating tehdä kynä kaverukset - etsit ihmisen yhteyden. Sinun täytyy tehdä, että harppaus tai kaikki muut työt on turhaa. Käytä sähköpostit suunnitella henkilökohtaiseen tapaamiseen.

6. Hylkääminen on väistämätöntä.

Hylkääminen / sivuutettu on par kurssille ja ei mitenkään osoituksena onkin huono online dating. Kukaan lepakot 100 prosenttia, ja vaikka saat päivämäärät, löydät joitakin ihmiset eivät ole mitä odotit. Se on okei.

Online dating on numeroita peli, jossa useamman kerran saat bat, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on lyödä kotiin ajaa.

Ja tarvitset vain yhden kotiin ajaa (tai yksi henkilö, joka täysin rokkaa maailmassa) on paras online dater kaiken aikaa. (Anteeksipyyntöni polygamists ja Polyamorous ihmisiä, että viimeinen osa ei ollut tarkoitettu sinulle.)