Miten olla lesboissuhteessa

27 maaliskuu 2019

Rakastumassa nainen on ihana ja jännittävä, ja on varmasti joitakin asioita, voit tehdä, joka antaa sinulle kaksi parhaat mahdollisuudet menestykseen.

Näin voit olla terve ja onnellinen lesbo suhde:

1. Etsi oikea nainen

Oleminen lesbo suhde kaikki alkaa täyttävät oikea homo tyttö. Voisit kokeilla ottaa ystäväsi asettaa sinut tai mennä ulos lesbo baareja. Mikään ei kuitenkaan saa teidät eteen miljoonien yhden lesbot ja voit sovittaa prosessi mitä etsit parempi online dating.

load...

Suuremmalla käyttäjäkunta kuin mikään muu dating sivusto, Match.com on meidän # 1 suositus, vaikka se ei ole ehdottomasti lesbo singleä. Yli 1 miljoona maksavaa jäsentä Match ovat homoseksuaaleja, joten sen ei pitäisi olla ongelma löytää hyvä tyttö, joka on kaikki mitä haluat.

Alla on asiantuntijoidemme top valintoja lesbot jotka haluavat pitkäaikainen kumppani:

Katso kaikki arvostelut » 1) Match.com в... В... В... В... В... 4.9 /5.0 2) EliteSingles в... В... В... В... В... 4.7 /5.0 3) Zoosk в... В... В... В... В... 4.7 /5.0 4) OurTime.com в... В... В... В... в... 4.4 /5.0

Match : Ei vain rakastamme ottelu, koska se on uskomattoman paljon jäseniä, mutta se on myös dating sivusto, joka on vastuussa enemmän suhteita ja avioliittoja. Meillä on jopa joku meidän henkilökunta tapasi hänet nyt-vaimonsa Match. Lisäksi sivustolla on ilmainen tili vaihtoehto , jotta voit kokea kaikki Match suuruuden itse ennen täysin sitoutumalla.

load...

OurTime: suosittu sivusto yhden lesbot, jotka ovat 50 ja yli, OurTime.com on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, joka tekee rekisteröitymisestä ja löytää ottelu Super yksinkertainen. Puhumattakaan 1,4 miljoonaa ihmistä vierailee sivustolla kuukausittain, joten käyttäjäkunta kasvaa jatkuvasti.

BlackPeopleMeet: Jos olet musta tai biracial lesbo joka haluaa nimenomaan mennessä toinen musta tai biracial lesbot, BlackPeopleMeet.com on loistava vaihtoehto sinulle. Lisäksi sivustolla on hienoja ominaisuuksia, kuten audio ja video messaging ja live chat, joka tarkoittaa voit helposti kommunikoida naisista kiinnitettyä.

Zoosk: Busy lesbot jotka eivät näytä löytävän aikaa tavata joku erityinen pitäisi kääntyä Zoosk.com. Paitsi että sivuston integroitu sosiaalisen median sivustot, kuten Facebook, mutta sillä on myös intuitiivinen iOS ja Android-sovellus - tervehtimään vuodelta sohvalta puolesta työmatkasi tai jonossa Starbucks.

2. Näytä hänelle, että arvostat häntä

Kun olet tavannut oikea nainen, haluat olla varma, että antaa hänen tietää miten hämmästyttävä ja erityinen hän on. Kohdella häntä suhteen. Luottaa siihen, mitä hän kertoo on totta. Arvostamme hänen mielipiteensä. Kerro hänelle arvostat mitä hän tekee sinulle ja että arvostat häntä ihmisenä.

Näytetään arvostusta ja rakkautta merkitsee paljon naisia. Pieni, jollaisia ​​eleitä kuin onnitella häntä, tiskata, yllättäen hänen työpaikalla, tai jotain, joka todella menee pitkälle hänen silmissään.

load...

3. Flirttailla hänen kanssaan. Joka päivä.

En välitä, jos olet ollut yhdessä 20 vuotta - kannattaa silti kertoa hänelle kuinka kaunis hän on, tavoittelevat kätensä ajaessasi, kuiskaa hänen korvaansa, ja koskettaa hänen reiteen pöydän alle. Anna hänen rakkautensa toteaa autonsa, ja lähettää hänelle kukkia työssä.

Varmista, että hän tietää, että rakastat häntä ei vain kumppanina ja ystävä, vaan ystävä ja romanttinen kumppani. Jokainen haluaa tuntea kaunis ja halusi. Mitä voit tehdä hänen tuntuu siltä.

Flirttailla hänen kanssaan joka päivä kuten teitte kaksi ensimmäisen kerran.

4. Todella Kuuntele mitä hän on sanottavana

Antaa hänen tuntea kuin hän kuuli, ja hän tietää rakastat, arvostaa ja kunnioittaa häntä. Anna hänen puhua keskeytyksettä. Katsokaa häntä, kun hän puhuu, ja sammuttaa television tai muita häiriötekijöitä.

Anna hänelle sanallista ja fyysistä sävyjä, joita kuuntelet kuin nyökkää päätäsi, kun hän puhuu. Kuluttaa kaksi kertaa enemmän aikaa kuunteluun et puhu, ja olet varmasti pitää suhteen oikeassa tasapainossa.

5. Leikkisä keskenään

Jos haluat olla menestyksekäs lesbo suhde, sinun täytyy nauttia siitä! Koskaan lopeta nauraa ja pitää hauskaa yhdessä. Mene katsomaan elävää musiikkia ja komediaa. Tanssi keittiössä. Pelata pikku vitsejä toisilleen. Ovat ystäviä ja pelata pelejä. Seuraa urheilujoukkueen kannustamaan äänekkäästi heille. Nauti toistensa seurasta pienin tavoin päivittäin.

Silloinkin kun olet vakavaa suhdetta, kannattaa silti pitää se kevyt ja hauska.

6. Tutki toisiaan Suhde & maailmassa yhdessä

Oppia ja kasvaa sekä pari ja yksilöinä. Rohkaista häntä unelmansa ja tavoitella omia. Pyrkiä hyvä tasapaino yhteiset edut ja yksittäisiä harrastuksia. Ottaa luokat yhdessä. Oppia kieli. Matkustaminen on toinen erinomainen tapa pitää suhde tuoreita, saada näkökulman elämääsi, ja työnnä itsesi ulos Comfort Zone.

7. Tee seksielämääsi Priority

Seksi on jotain, joka on vaalittava koko elämän suhteen. Seksiä kotona. Seksiä lomalla. Kokeile uusia asioita. Keskustele seksikäs toisiinsa. Kokeile seksileluja tai lukea seksikäs kirjojen toisiinsa ääneen. Ennen kaikkea, älä omahyväisesti seksielämääsi. Se voi olla yksi varma tapa suudella lesbo suhde näkemiin.

Tee aikaa läheisyyttä ja asiat sekaisin niin seksielämääsi ei pudota kelkasta.

Lopulliset ajatukset

Naimattomuus voi olla turhauttavaa joskus, varsinkin kun olet himo intiimi suhde jonkun joka juuri sinut. Kaikki alkaa löytää että hämmästyttävä henkilö, minkä vuoksi sinun kannattaa saada verkossa. Kokeile Match.com tai toista lesbo dating sivusto , joka luulet vastaa tarpeitasi. Kun löydät hänet, tekee kaikkensa pitää suhteen vahva ja rakkaus kasvaa, ja nämä vinkit pitäisi auttaa sinua tekemään juuri niin!

Valokuva lähteet: amcnetworks.com, bbc.co.uk, autostraddle.com