Miten päästä eroon: 5 vihjeitä homoja

21 maaliskuu 2019

Yksi torturous osa dating on, kun luulet löytäneesi Mr.Oikeus, ja sitten suhde päättyy. Joskus tämä tapahtuu äkillisesti, ja muina aikoina se muuttuu hapan asteittain ja tuskallinen muodin. Joko niin, breakups loukkaantunut ja voi lähettää elämää tornado.

Henkilöllisyytesi on nyt muuttumassa, ja sinun on tultava toimeen sen kanssa, jotta voit edetä elämäsi uuden tarkoituksen.

Ei ole mitään tiettyä kaavaa voittamiseksi hajoamiseen, koska suru on pahaenteinen ja hämmentävä ilmiö - yksi, että jokaisella on käytävä läpi omalla tavallaan. Tästä huolimatta, tässä artikkelissa esitellään erilaisia ​​vinkkejä, joiden avulla tämä siirtymä hieman siedettävä, niin tulet ulos toiselta puolelta enemmän joustavuutta ja ratkaista.

load...

1. Hyväksy, että tämä osa elämääsi aikoo imeä jonkin aikaa

Perustuen periaatteita hyväksyminen ja sitoutuminen Therapy (ACT) , sitä enemmän voit kamppailla teidän tuskaa, sitä enemmän pitkittynyt ja voimistaa näitä tunteita tulee. By warding vastaan kieltäminen vaan antautumista, että tämä on todellisuutta tässä vaiheessa ajoissa, voit kehittää uusia suhteita näihin tuskallisia ajatuksia ja tunteita perustuvat myötätuntoa, avoimuus ja ystävällisyys. On olemassa paljon hyviä kirjoja siellä ACT lisätietoja onnistuneesta näyttöön perustuva toiminta.

Et aio olla 100% tyytyväinen heti, joten yritä ymmärtää sitä.

load...

Lisäksi on tärkeää muistaa, että suhde oli vain yksi osa elämääsi. Olet moniulotteinen ja on monia muita rooleja ja vastuita, jotka muodostavat oman identiteetin, että voit hoitaa ja käyttää resursseja, joiden avulla pääset läpi tämän vaikean ajan.

2. Anna itsellesi lupa mennä läpi suruprosessin

Olemme usein ajattelemme surun kannalta menetys rakkaansa kuolemaan. Mutta käymme läpi suruprosessin kun käymme läpi minkäänlaista tappiota, mukaan lukien muutos tai siirtyminen elämässämme.

Itku, huutaa, valittaa, ja muita toimia, kuten tämä auttaa työn kautta suruprosessin tehokkaammin.

Useat mallit kuvaavat vaiheita ja tunteita voisi mennä läpi, kun sopeutua ja tehdä merkitys hajoamiseen, kuten kausia kieltäminen, viha, vyöryy, neuvotteluvoimaa, masennus, ja lopulta hyväksyminen. Tässä on artikkeli Psychology Today, joka kertoo yhden näistä vaiheista mallia. Tutustu mitä voisi kokemusta auttaa normalisoimaan mitä olet käymässä läpi.

load...

3. Embrace tunteesi; Älä laita ne

Ainoa tie ulos suru on sen läpi. Useimmat ihmiset, kun he käyvät läpi tuskallisia kokemuksia, haluavat tavaraa tunteitaan sisällä välttää kokee satuttaa. Suru Recovery Institute toteaa, että monet ihmiset muuttuu ”STERB” tai lyhytaikainen, energia-helpottamassa Behavior, selviytyä.

Sivuuttaa tunteita vain pahentaa asiaa.

Nämä ovat epäterveellisiä, tuhoisa käyttäytyminen - kuten alkoholin ja huumeiden, ostokset, sukupuoli, rahapelit, ruoka, jne. - ihmiset osallistuvat turruttaa itsensä tunne kipua. Siirryn nämä paheet voi vain lisätä komplikaatioita murheesi reaktion, ja sitten ongelmia muuttuu sitä monistetaan.

Yleisesti on todettu, että täytteenä tunteita korreloi eri lääketieteen ja mielenterveysongelmia. Vältä tämä kohtaamalla tunteita päineen ja kokea ne täysillä helpottamaan murheesi prosessia ja edistää eteenpäin vauhtia.

4. Ota rakentavan toiminnan tunteesi

Joten miten edetä käsittää tunteistasi kuvatulla vihje 3? Avoin ilme on avain. Jakaminen tarinasi ystävä tai liittymällä suru tukiryhmä voi olla valtava apuvälineitä omaan paranemista ja voi vähentää eristyneisyyden.

Kirjoittaminen on myös todettu olevan instrumentaalista mielenterveyteen ja hyvinvointiin. Jotkut ehdottivat harjoitukset ehkä ottamaan päiväkirjan ja kirjoita yläreunassa jokaisen sivun tunne, että sinulla on noin hajoamiseen. Esimerkiksi yksi sivu voi olla omistettu vihaa, toinen surua, toinen pettämistä jne Aina koet tietyn tunteen liittyvät menetys, siirry sivulle, että tunteet ja kirjoittaa jatkuvasti siitä mitä ajattelet ja tunne kerroit sanat virtaavat estottomasti.

Kirjoittaminen kirjeen ex (joita et lähetä) voi olla terapeuttista.

Tai kirjoita ex-poikaystävä kirjeessä, että et lähetä joka yksityiskohtaisesti, miten tunsit hänestä, mikä suhde merkitsi sinulle, mitä hajoamiseen sinulle merkitsee, mitä Menetät ja jää hänestä, mitä opit itse seurauksena on ollut suhdetta, ja toivoo olet hänelle itse. Lopettaa kirjeen täsmällinen selvitys näkemiin ja toivotukset. Voit sitten polttaa kirjeen, haudata, revittely jne

Kirjoittaminen ei välttämättä ratkaise ongelmia, mutta se mahdollistaa unburdening surun liittyviä tunteita, jotka auttavat helpottaa paranemista ja on terapeuttinen sinulle pitkällä aikavälillä.

5. Perustaa uuden identiteetin Single Man

Nyt on aika voit elää seuraavassa luvussa oman elämäntarinan. Sinun kannattaa viettää tänä vaikeana aikana harjoittaa mielekästä, tuottavaan toimintaan. Tämä ei ole vain pysyä kiireinen - se on kanavoida energiat kohti markkinoita, jotka auttavat rakentamaan elämäsi positiivisilla tavoilla. Kuka olen? Mitkä ovat arvoja? Mitkä ovat intohimoni ja kykyjä? Mikä on elämäni tarkoitus? Vastaamalla näihin kysymyksiin, voit ohjata polku itse kohti henkilökohtaista kasvua, joka auttaa kehittämään uusia itsetunnon jälkimainingeissa hajoamiseen.

Omaksua tämä uusi luku elämässäsi ja mitä olet oppinut hajoamiseen.

Pitää yhteyttä ystäviin ja perheeseen ja vahvistaa oman tukiverkosto. Vapaaehtoistyö hyväntekeväisyyteen tai aiheuttaa se sinulle merkityksellinen - koska muiden auttaminen on aina suuri strategian vahvistamista itsetuntoa ja hyvinvointia ja ottaa meidät pois itseabsorptio ja sääli. Kehitä hengellisyyden tunteen, osallistua henkilökohtaisen kasvun luokat ja tapahtumia sekä suorittaa itsearviointi vahvuuksia ja heikkouksia tuot suhteita. Näin voit aloittaa työskentelyn niille alueille, jotka haluat kehittää edelleen. Puhuminen terapeutin tai valmentaja voi olla erittäin hyödyllistä sekä auttaa kehittämään toimintasuunnitelman.

Aina Valoa tunnelin päässä

Breakups voi olla varsin traumaattinen, ja sinun aikaa ja kärsivällisyyttä, kun työn kautta tunteita ja tehdä merkitys oman menetys. Mutta te hengissä. Tulet ulos toiselta puolelta enemmän kehittynyt ja enemmän dateable seuraava kumppani, koska laitat työhön eikä välttää päin mitä tarvitaan päin.

Suosittelen myös lukemalla joitakin suosikkini kirjoja, jotka ovat ominaisia breakups homomiesten: ” Kun on aika lähteä Lover: Opas Gay Men ” Neil Kaminsky ja ” Moving On: Gay ihmisen opas selviytyä Kun suhde päättyy ”Dann Hazel.