Miten pysäyttää obsessing online päivämäärä

7 toukokuu 2019

Olen työskennellyt nainen, joka on niin huolissaan hänen online dating kokemus, että hän kirjautuu dating sites kolme kertaa päivässä, ei etsiä joku uusi tai vastata sähköpostia, mutta tarkistaa tilan jonkun hän asti käytettyjen.

Hän jatkuvasti ihmeitä ja hätää, jos hän korvasi hänet ja laskee kuinka monta kertaa hän näkee profiilisi banneri ”Verkossa nyt.”

Hän on niin pakkomielle hänestä ja helppous tarkkailun jopa hänelle, että hän itkee, kun hän ei ole kirjautunut päivän tai kaksi, ajattelu hän rakastunut jonkun toisen.

load...

Tämä on hyvin epäterveellistä käyttäytymistä. Internetissä on liian helppo tarkistaa päivämäärät.

Jos näet hän kirjautuneena tunnin kuluessa päättymisestä päiväys, tarkoittaako tämä sitä hän ei ole sinuun ? Ei oikeastaan.

Miehet saavat usein sähköposteja ja uteliaisuudesta kirjautua lukea niitä. Tämä ei tarkoita, päivä oli suutari tai että hänellä on haaremi naisia ​​että hän nukkui.

Kunnes olet ollut puhetta olemisesta yksin ja ovat molemmat poistanut profiileja, olet dating.

Se tarkoittaa usein olet dating enemmän kuin yksi henkilö, ja sinulla ei ole mitään ”omistajan” toisen henkilön.

load...

Jos huomaat et voi hallita ottamalla digitaalista kurkistaa hänen online dating profiili, kokeile askeleeni joka auttoi häntä Detox hänen digitaalisen vakoilla.

1. Estä profiilinsa.

Jos suhde ei liikkunut eteenpäin, et ole yksin. Valtaosa sinkkuja etsivät rakkautta verkossa koskaan saada viime ensimmäinen päivä.

Online dating on numeroita peli. On paljon muita yhteensopivia ihmisiä, jotka haluavat tavata.

Estää hänen profile välittömästi, jotta se ei näy haku tai niin dating site ei lähetä sinulle sähköpostiviestin, jossa hänen hymyilevät kasvot mahdollisena ottelussa.

2. Etsi yhteensopivuuden kumppanin.

Kun ajattelee olet aikeissa tehdä etsiä hänen näyttönimeäsi soita BFF sijaan.

Anna hänen antaa joitakin kovaa rakkautta ja myötätuntoa. On hänen muistuttamaan miksi suhde ei toiminut. Soittaa puhelinnumeroon ennen kirjautumista.

3. Vietä aikaa etsimässä muita miehiä kirjoittaa.

Kirjautua sisään ja olla aloitteellinen noin tulevaisuudessa ja eivät asu aiemmin.

Ajattele kaikkia jännittäviä ja mielenkiintoisia ihmisiä voi olla ja muistaa, miksi te kaksi eivät olleet yhteensopivia.

load...

Oliko hän yhä rakastunut hänen ex? Olivat hänen ystäviään tärkeämpää kuin sinä?

”Se vie aikaa Detox omalta

säännöllistä järjestelyä tarkkailun jopa häntä.”

4. Älä tuijota hänen valokuva.

Monet sivustot eivät ilmi, kuka on katsonut profiiliasi.

Jos hän näkee olet tarkkailun hänet ulos päivittäin, se lähettää viestin, että olet pakkomielle. Mahdollisuudet ovat hän estää sinua sijaan.

Kukaan ei halua pitää hullu nainen tai Cyber ​​stalker.

5. Unfriend häntä Facebookissa.

Seeing kaveri, joka jilted teitä sylissä toisen naisen voi olla lannistavaa. Unfriending hänet on ensimmäinen askel, mutta usein voit silti nähdä hänen tilapäivitykset ei-ystävä.

Vältä kiusausta hiipiä kurkistaa ollenkaan. Voit estää profiilinsa näkymisen tahansa tietokoneen näytöllä.

6. Kävele.

Tutkimukset osoittavat, raikas ilma voi lisätä iloa elämääsi. Ottaa mukava kävellä ja aikaa haju ruusut etsimiseen, vaan hänen asemansa päivityksiä.

7. Poista profiilisi.

On tuhansia online dating sivustoja poimia.

Jos ja kaveri olet tarkkailet kokoontui OkCupid, ota profiilin alas ja ripustaa digitaalisen hattu toiseen paikkaan, kuten runsaasti kalaa, eHarmony tai Match.

Sinun ei tarvitse toistaiseksi samassa leikkipaikka.

Harjoitella näitä vinkkejä ja ymmärtää, että se vie aikaa Detox omalta säännöllistä järjestelyä tarkkailun jopa profiilinsa asemasta päivittäin.

Jos vieroittaa sen alas kerran tai kahdesti viikossa aluksi, lopulta saat väsynyt tähän peliin. Jos haluat pysyä matkapuhelimella, pelata Solitaire sijaan.

Lopulta saat väsynyt elää menneisyydessä ja on enemmän innoissaan saada tulevaisuudessa jonkun kanssa, joka todella haluaa olla kanssasi!

Ollaanpa rehellisiä: Oletko koskaan pakkomielle yli verkossa tasalla? Kuinka sinä kiusata yli hänelle? Kuinka sinä lopulta purkaa että paha tapa?

Kuvalähde: facebookjustice.com.