Miten rakentaa luottamusta suhteeseen - (6 tapaa asiantuntijalta)

17 helmikuu 2019

Asiakkaani Fran, 38-vuotias sopivuus, miellyttävät ammatti, on yrittänyt käydä läpi hänen luottamuksensa kysymyksiä hänen fiancГ © viiden kuukauden, George. En ollut nähnyt häntä ammatillisesti useita viikkoja, kun eräänä päivänä, aivan yllättäen, hän suunniteltu tapaaminen. Hän tuli toimistooni, vei hänet vanha tuttu paikka minun sohva, ja purskahti itkuun. ”Yritän epätoivoisesti vakuuttaa hänelle rakastan häntä, olen sitoutunut häneen, ja tulee aina olemaan siellä häntä. Mutta riippumatta siitä, mitä teen tai sanon, hän pelkää, että jätän hänet ”, hän sanoi. ”Mitä voin tehdä, jotta hänet luottamaan minuun?”

Varten Fran ja muita kuten hänen, vastaus on ei voi tehdä joku luota sinuun, jos kyseinen henkilö ei kykene tai motivoituneita tekemään niin. Fran on jatkettava osoittaa George, toimien kautta ja sanoin, että hän on uskollinen, tukeva ja luotettava, mutta luottamus on aina kaksisuuntaista. Kumppanisi täytyy olla kyky ja halu luottaa sinuun, ja sinun täytyy olla luotettava.

load...

Neuvoni Fran ym: Ymmärtää, mitä luottamus merkitsee ja miksi se on tärkeää, kysy itseltäsi kaksi kysymystä siitä luottamus voi kehittyä teidän suhdetta, ja sitten kokeilla luottamuksen harjoituksia kumppanin kanssa, olettaen molemmat osapuolet ovat sitoutuneet prosessiin. Luottamus tai sen puute, määrittelee kumppanuus. Sen on oltava läsnä suhde kukoistaa ja mennä eteenpäin!

Ensinnäkin, mikä on Trust?

Kun luotat joku, uskot, että henkilö kertoo totuuden, ei satuta tai pettää teitä, ja on paras etu mielessään. Rakastava suhde, on tärkeää, että sinä ja kumppanisi jokainen tuntea luottamusta. Tämä usko vähentää estoja ja huolet ja voit paljastaa tunteita ja unelmia keskenään. Tämä jako tekee sinusta tuntuu lähemmäksi ja enemmän yhteydessä kumppani.

load...

Rakentaa luottamusta suhteeseen, sinun täytyy ymmärtää, mitä sana ja teko todella tarkoittavat.

Minun pitkäaikainen tutkimus avioliitto , kysyin onnellisin parit nimetä tärkeimpiä suhteen odotuksia. Huikeat 92% miehistä ja 96% naisista vastasi: ”Sinun pitäisi tuntea, että puoliso ei koskaan satuttaa tai pettää sinua.” On oltava luottamusta.

6 tavat rakentaa luottamusta suhteeseen

Ennen luottamus voi kehittyä suhde, sinun täytyy selvittää, jos pystyt luottaa kumppani (ja päinvastoin), ja jos jokainen teistä on luotettava. Nämä kaksi asiaa onko se mahdollista luottamuksen kasvaa suhteesi.

1. Kysy itseltäsi, jos pystyt Trust Your Partner

Sinä ja kumppanisi täytyy kysyä itseltänne tätä samaa kysymystä. On mahdotonta jättää vakavaa suhdetta tai käydä läpi avioeron ilman joitakin negatiivisia tunteita ex-kumppani. Vaan rakentaa luottamusta uuden henkilön sinun täytyy päästää irti mitään vahvoja tunteita aiemmasta suhteesta tai ex. Tutkimuksessani todella luottaa kumppani, sinun täytyy sanoa: ”En tunne paljon mitään kohti ex.”

load...

Roikkuu vahvoja tunteita menneisyyden estää kehittymästä luottamusta uuteen suhteeseen. Sinun täytyy työskennellä kautta tai puuttua näitä tunteita päänsä, ja neutraloivat sitoutumiselle aikaisemmin, tai voit missaa uusia suhteita. Voit verrata nykyistä kumppanit aiempien, etkä voi täysin luottaa uuden kumppanin.

Jos jotakin on tapahtunut menneisyydessäsi joka saa sinut halua luottaa ihmisiä, jotka saattavat haitata kasvua luottamusta suhteeseen.

Minun asiakas Fran, hänen fiancГ © George oli vielä hyvin vihainen, että hänen ex-vaimonsa oli eronnut häntä useita vuosia sitten. Tämä emotionaalinen matkatavaroiden esti häntä näkemästä, miten todella rakastava ja kannustava Fran oli nykyisessä parisuhteessaan.

2. Selvitä toistensa Luotettavuus

Tietenkin rakentaa luottamusta uuden suhteen on myös sinulle ja kumppanin luotettavuus tai kykyä olla luotettava ja rehellinen. Mutta mistä tiedät, jos kumppani on sellainen henkilö, joka voi luottaa? On olemassa kolme vihjeitä, jotka viittaavat siihen, että henkilö on luotettava.

Onko henkilö johdonmukaista ja ennustettavaa?

Ne käyttäytyvät samalla tavalla joka kerta, kun niitä stressaantunut, järkyttää tai täynnä rakkautta? Johdonmukainen käyttäytyminen on avain luotettavuus.

Nämä kysymykset auttavat sinua mitata kumppanin luotettavuus sekä omia.

Onko henkilö ollut rehellinen tähän mennessä?

Onko kumppanisi kertoa totuuden ja pidä salaisuuksia sinulta? Se on hyvä suojata sinua joitakin tietoja (vähän yksityisyyttä ei ole huono asia), mutta jos hän piilottaa tärkeitä tietoja, niin et voi rakentaa luottamusta toisiinsa ja kasvaa kuin pari. Jos henkilö säännöllisesti piilee, fabricates tietoja tai antaa lausuntoja, jotka ovat ristiriidassa totuus, se murentaa suhdetta.

Onko henkilöllä on paras etu mielessään?

Onko kumppanisi ajattelevat (ja mikä voisi olla paras sinulle) päätöksenteossa erikseen ja parina? Tämä sisältää mitä teet kuin pari, jossa menet päivinä, ja miten tukemaan toistensa ystävyyssuhteita, uraa, ja elämän päätöksiä.

3. Vaihdetaan Parallel Intimate toisilleen tietoja

Yksi tapa rakentaa luottamusta suhteeseen on sinulle ja kumppani jakaa henkilökohtaisia ​​tietoja keskenään. Tämä voi olla luottamuksellisia tietoja et ole paljastanut kenellekään muulle. Voit kysyä kumppani kysymyksiä hänen varhaislapsuudessa, mitä hän eniten ylpeä tehdä viime vuonna, tai millaista oli kasvaa kanssa äiti on terapeutti. Kun kumppani vastaa näihin intiimi kysymyksiä ja kuuntelet avoimin mielin, luottamus rakentaa kahden teistä.

Todella kuuntelee kun jaat henkilökohtaisia ​​tarinoita keskenään on hyvä tapa murtaa seiniä alas ja saada luottamus virtaa.

Sanoin asiakas Fran kirjoittamaan seitsemän henkilökohtaista kysymyksiä paperille (esim hän on lemmikki, kun hän oli kasvamassa tai jos hän voisi matkustaa ja miksi, jos hän voitti lotossa?) Ja laita ne suuri kulho. Hän ja George tulisi istuutua yhdessä, poimia jokainen pala paperia ulos kulhoon, ja molemmat jakavat vastaukset edessä toisiaan. Tämä keskustelu saattaa jopa kestää muutaman yön!

4. Ota aloite ja Reveal Solo

Paljasta henkilökohtaisia tarinoita ja salaisuuksia kumppanisi kyseenalaistamatta hänestä. Tutkimukset osoittavat, jos yksi ihminen osakkeiden jotain erittäin henkilökohtaista ja molemmat ihmiset ovat kiinnostuneita saamaan suhteesta jatkuu, niin toinen henkilö tottelee luonnollisesti samalla tasolla läheisyyttä.

Vähitellen ylös luottamuksen taso teidän suhde paljastamalla henkilökohtaisia ​​tietoja kysymättä kysymyksiä kumppani.

Tämä sitten vähitellen rakentaa luottamusta suhteeseen. Voit myös käyttää kuinka paljon kukin teistä paljastaa toisilleen ajan indeksinä onko suhde on vahvistanut luottamusta vai ei.

5. Pidä Trust Chat Kumppanisi

Toinen tapa rakentaa luottamusta suhteeseen on saada mitä kutsun luottamuksen chat kumppanin kanssa. Istua alas ja kysyvät toisiltaan vaikeita kysymyksiä, kuten:

Enemmän kuin mitään muuta, tämä keskustelu antaa sinulle käsityksen siitä, miten paljon luotat toisiaan tuolloin ja onko sinulla katsella luottamusta ja sitoutumista samalla tavalla. Konsensus ja yhteiset arvot merkityksestä luottamusta ja sitoutumista pohjustaa luottamuksen jatkaa kasvuaan teidän suhteeseen.

6. Osallistu Team Building Haasteet

Luottamus voi myös kehittyä suhdetta tekemällä toimintaa yhdessä, jotka vaativat molemmat teistä hoitamaan tehtävää. Toimintaa, joka on rakennettu tiimityötä, kuten huolehtimalla pentu yhdessä istuttaa kukkia puutarhassa tai työskentelevät palapelin kokoamista, luoda luottamusta.

Tekemässä jotain, joka vaatii sinua työskentelemään yhdessä tehtävän suorittamiseen, kuten alkaa puutarha tai nostaa pentu, on yksi parhaista tiiminrakentamiseen.

Se on prosessi saavuttaa nämä tulokset yhdessä (esim pentu viihtyy, puutarha täynnä kukkia, valmiin palapeli), joka rakentaa luottamusta ja riippuvuutta toisistaan.

Tarvitaan kaksi luottamuksen rakentamiseksi, ja on vaikea saada takaisin, jos se on Broken

Trust vie aikaa kehittää alussa suhde. Jos suhde on uusi, kiinnittää huomiota ja odottaa sen luottamuksen kasvaa ja laajenee ajan myötä. Tunnustavat, että luottamus seuraa selkeä kuvio useimmissa suhteissa. Se lisää ajan mittaan, ja sitä enemmän voit luottaa kumppani, sitä enemmän kumppani on todennäköisesti luottaa sinuun vastineeksi.

Tukevana ja uskollinen kuin olet, et voi tehdä kumppanin luottamukseen. Joillekin ihmisille luottaen toiset on haastavaa, koska he kiinni emotionaalisesti aiemmin. Myös silloin, kun kumppani rikkoo luottamuksen, että molemmat teistä ovat rakentaneet vuosien ajan (esim tapaus, uhkapelejä tai valehtelee), tätä kutsutaan pettämistä. Nämä petokset ovat kivuliaita koska olet kohtaavat että kumppani, jonka te luotettu, ei ole yhtä luotettava, luotettavia, tai rehellinen luulit. Voit palauttaa luottamus jälkeen petoksen, mutta se vaatii paljon työtä ja sitoutumista puolelta molemmille osapuolille.

Fran tuli takaisin luokseni muutaman viikon kuluttua. ”George ja sain vihdoin oli luottamuksen chat. Minun piti kysyä George vaikeita kysymyksiä sitoutuminen, uskollisuus, ja hänen odotuksia suhdettamme. George on myös nähdä terapeutin noin vihaa hän jatkaa ajattelisit ex-vaimonsa.”Fran oli ehdottomasti vähemmän ahdistunut. Hän myös mainitsi hän ja George päättivät he todella halusivat työskennellä luottamus asiaa yhdessä. He pyrkivät tekemään luottamuksen rakennuksen harjoitukset yhdessä ja olivat todella nauttia niistä. ”Olemme paljon paremmin. Puhumme kaikki ulos nyt.”