Miten saada terveellistä ja hauskaa sukupuolielämää homo-miehille

29 heinäkuu 2019

Jokainen haluaa nauttia terveellisen ja hauskaa sukupuolielämää. Vaikka sukupuoli ei voi olla ainoa tärkeä osatekijä suhde , se varmasti sijoittuu yläosassa.

Loppujen lopuksi ihmiset ovat luonteeltaan seksuaalista ja että luonnolliset seksuaalinen maksu edustaa ensisijaista määrittelemällä ominaisuus eriyttämällä romanttisia suhteita teidän läheisiä ystävyyssuhteita.

Joten lukea ja oppia, miten voit kokea jännittävän sukupuolielämää vastuullisesti (tarpeeksi) tavalla.

load...

Vaihtele rutiini ja etsintä.

Siellä on yhteinen kulttuurinen myytti, että avain hauskaa seksielämä piilee jatkuvasti yrittää uusia asioita. Itse asiassa, jos kuunnellut perinteisen viisauden, olisit uskovat ainoa tapa todella nauttia seksielämääsi on työntää rajoja joka kerta nukuit arkkien väliin. Tämä on täydellistä hölynpölyä!

Ylimääräinen erilaisia ​​luo ikävystyminen yhtä tehokkaasti kuin ylimääräinen ennustettavuutta. Yrittää uusia asioita seitsemän päivää viikossa nopeasti, jotta prosessi etsintä tylsää ja tylsää, ryöstäen nämä kokemukset erityinen, ainutlaatuinen ja vaarallisia laatua ne tarjoavat älykkäitä ajoituksen.

load...

Pitää seksielämääsi hauskaa ja varmistaa oman henkilökohtaisen retkillä säilyttävät jännittävä varauksen, sinun täytyy pystyttää ne kallioperään tyydyttävän rutiinia.

Ajattele sitä näin: Jos söi ulos uusi ja jännittävä ravintola jokaisena päivänä viikossa, se ei vie liian kauan ennen jännitystä yrittää jotain uutta vapauttanut näitä kokemuksia.

Yritetään uusia ruokia on vain jännittävä yhteydessä poiketen rutiinia, ja seksuaalinen puoli elämäsi toimii täsmälleen samalla tavalla.

”Ota vain yhden askeleen ulos Comfort

vyöhyke ja voit luoda

kestävä, terveellinen ja hauskaa sukupuolielämää.”

Rakenna tyydyttävän sukupuolisen kotiin.

Tässä mielessä, ainoa tapa maksimoida seksuaalista jännitystä on luoda vakaa seksuaalinen rutiini, että löydät tyydyttävän ja joka tarjoaa eroottinen vastaa comfort food tai katkottua aterioita.

load...

Olipa seksuaalinen ”koti” sisältää yhden ainoan vakaa kumppani tai useamman partnerin ei ole merkitystä. Seksuaalinen koti on sinun rakentaa ja sinun yksin.

Nyt sinun täytyy ottaa hieman vaihtelua kokemuksen, kun ”kotiin”, seksuaalisesti puhuminen. Tarjoamalla vähän vaihtelua joka kerta, pidät että kipinä elossa, valmiina rakennettu jopa täysi tulipalo jännitystä kun päätät astua ulos ja kokeilla jotain uskomattoman jännittävää.

Kokemuksianne seksuaaliseen kotona ovat muunnelmia muuten mukava teema.

Jos ette käyttöön hieman erilaisia ​​omaan seksuaaliseen kotiin, niin alkaa poistaa osoitteen sukupuolielämään ja etsimään liian rohkeita keinoja ravistella oman rutiini, joka voi johtaa joidenkin valitettavaa koetilanteessa.

Vauva askel matkalla eteenpäin.

Tarvitset ottamaan käyttöön uusia jännittäviä kokemuksia omaan sukupuolielämää yksi pieni askel kerrallaan.

Jos menet täysin vanilja seksielämästä keinuvat katosta valjaat ollessaan ruoskittu nimetön Dungeon Master, aiot perustaa sisäisen psyykkisen takaiskua, joka estää jatkamasta astua ulos niin usein kuin pitäisi.

Liiallinen etsintä yleensä enemmän pelottavaa kuin jännittävä. Jännitys tulee tehostamalla takana nykyisen comfort zone.

Jännitys tulee pienistä rikkomuksesi pieni laajennuksia, jotka tarjoavat sinulle juuri tarpeeksi maksun sytyttää sisäisen palon säilyttäen silti on huomattavaa henkilökohtaista mukavuutta ja luottamusta.

Jos luoda vakaa pohja, joka sisältää muunnelmia seksuaalinen teema rakastat, harventaa seksuaalista retkillä, ja aina vain yhden askeleen ulos your comfort zone, niin voit luoda kestävä, terveellinen ja uskomattoman hauskaa sukupuolielämää.