Miten tavata homo miehiä verkossa

31 tammikuu 2019

Kokous homomiehet verkossa on erittäin helppoa näinä päivinä. Paljon dating sivustoja ja verkkopalvelut ovat piipahti viime pari vuotta palvella juuri tätä tarkoitusta varten. Nämä palvelut ovat uskomattoman suosittu, ja niiden mukavuus, helppokäyttöisyys ja luotettavuus on saanut monet homomiehet luopumaan perinteisempien tavoitteena löytää uusia yhteistyökumppaneita sijasta yksinkertaisesti kirjautumisen niiden suosikki digitaalisia sinkkuravintolat.

Jos etsit tehdä ottelun, onko yöksi tai pitkän matkan, harkitse tarkkailun näistä sivustoista tai palveluista.

1.kaikki inclusive dating sivustoja.

Haluan vain nopeasti mainita, että monet yleiskäyttöinen dating sivustoja, kuten OkCupid, ruokaa homo singleä yhtä paljon kuin ne palvelevat suoraan väkijoukkoon.

load...

Nuorempi kohtaus päällä, sitä todennäköisemmin se tulee olemaan Gay mikä tarkoittaa PlentyOfFish on luultavasti parempi sivusto tarkistaa kuin eHarmony.

2.Gay keskittynyt dating sivustoja.

Jos haluat löytää houkutteleva, voivat sinkkuja ilman kahlata läpi lukemattomia profiileja miehistä, jotka eivät vastaa suunnan, sinun on parasta rekisteröityä ainoastaan ​​gay-sivuston kuten PlanetOutin tai Manhunt.

Aivan kuten suora suuntautunutta tai yleiskäyttöinen dating sivustoja eri homo keskittynyt alustojen keskittyvät eri suhteessa, joten valita joka vastaa mitä olet todella etsimässä.

”Edellyttäen otat varotoimiin, ei ole mitään

load...

estää sinua tapaamasta homoja verkossa.”

3.Xtube.

Porno sivusto, jossa sosiaalisen median kierre, Xtube saattaa liittyä samaan asiantuntevat videot löydät kaikkialla muualla, mutta se on myös rakennettu oma seuraavat käyttäjistä, jotka lähettää omia kotivideoita ja henkilökohtaisia ​​valokuvia, joista muut käyttäjät voivat arvioida, sijoitus ja jopa lahjoittaa rahaa tarkistaa.

Käyttäjät luovat tilejä, jotka sisältävät tietoja heidän olinpaikkansa, heidän mieltymyksiään , niiden nykyinen suhde tila, ja mitä he etsivät.

Sivusto on suuntautunut sinkut etsivät rento seksiä, mutta se on myös yllättävän paljon pariskuntia, jotka joko tapasivat päällä tai käyttää sitä pitää kipinä heidän suhteensa.

4.Grindr.

Ei aivan verkkosivuilla, Grindr lähinnä toimii mobiilisovelluksella käyttämällä älypuhelimen GPS-toiminnolla nerokas tavalla.

load...

Kun kirjaudut Grindr, sovellus tekee nopean haun ja löytää muita käyttäjiä tällä hetkellä lähellä sinua. Sovellus antaa sitten sinulle kuvia niistä miehistä, järjestää lähimmästä kaukaisimpaan, ja kun klikkaat valokuvaa, voit avata, että käyttäjän tiedot.

Sieltä voit lähettää käyttäjälle viestin, kuvan tai yksityiskohtaista tietoa nykyisestä sijainnista. Grindr palvelee suoraan homomiesten ja on saanut suurta suosiota kuin toimivan ja tehokkaan ” kytkennät ” app.

Miten sinä itse mennä noin kokouksessa miesten näet näiltä sivuilta riippuu siitä, miten tämä sivusto toimii ja mitä etsit. Kaikissa tapauksissa, se on hyvä idea olla rehellinen kaikki tiedot laitat siellä.

Sisällytettävä selkeät ja viime kuvia itsestäsi, tarkka tärkeät yhteystiedot, selittää, mitä elämäntapasi todella näyttää, ja mikä tärkeintä, varmista, että olet avoin, mitä olet todella etsimässä.

Edellyttäen otat asianmukaista varotoimia , ja edellyttäen pyrit vain pitää hauskaa ennen kaikkea, ei mitään estää sinua saamasta uskomatonta aikaa tavata muita homoja verkossa.