Miten tavata “homoja ihmisiä lähelläni” - (6 helppoa ja suoraa tapaa verkossa ja offline-tilassa)

25 maaliskuu 2019

Sivustomme on ilmainen online-resurssi, joka tarjoaa arvokasta sisältöä ja vertailu palvelujen käyttäjille. Pitää tätä resurssia 100% vapaa, saamme korvausta monista tarjouksista listattu sivuston. Yhdessä keskeisten tarkastelun tekijöitä, tämä korvaus voi vaikuttaa, miten ja missä tuotteet näkyvät koko sivustossa (kuten esimerkiksi siinä järjestyksessä, jossa ne näkyvät). Sivustomme ei sisällä koko maailmaan, saatavilla olevat tarjoukset. Pääkirjoitus lausunnot sivustolla ovat tiukasti omaan ja ei anneta, vahvistanut tai hyväksynyt mainostajille.

Mainostajan Disclosure

How to Meet ”Gay Lähiyhteydet” - (6 Easy tapoja Online ja offline)

Muista olla hyvin selkeä lukemaan mitä etsit. Tämä voi mennä pitkä matka kohti houkutella oikeanlaista vastaajalle; muistaa, laatu on tärkeämpää kuin määrä, kun se tulee saadaan vastauksia dating sites. Puhuttaessa henkilökohtaiset vaatimukset, käytä persoonallisuus ja huumoria sinut erottumaan joukosta ja luo juonittelu. David Steele kirja ” Conscious Dating ” on hyvä voimavara auttaa sinua tulkita henkilökohtaiset vaatimukset.

load...

2. Liity Specialty Group

Sivustot kuten Facebook ja Meetup.com, samoin kuin löydät jos teet Google-haun keskustelufoorumit, catering homo aiheita voi olla hyvä tapa tavata muita yksittäinen homoja. Kirjoittamalla tietyn harrastus tai erikoisuus kiinnostusta, sinun on linjassa muiden samanmielisten.

Tämä kun itsetuntemusta kykyjä, intressit, ja intohimoja voi tulla kätevä. Sinut paikan paikannukseen seurustella paikoista, joissa olet jo sisäänrakennettu yhteensopivuus, joka vie sinut kärjessä. Kartoitamme etuja ja aloittaa rekisteröitymisestä näistä alueista tulee osa heidän yhteisöjä. Lisäksi, jos nämä sivustot puuttuvat mitä etsit, voit myös luoda omia erikoisuus ryhmiä ja tulla moderaattori ikioma yhteisö.

load...

3. Instagram tiesi -ohjelman Ottelut

Tiesitkö, että julkaisemalla videoita ja kuvia itsestäsi ja harrastuksistasi Instagram, voit houkutella muita ihmisiä ja kannustaa heitä tavoittaa ja tutustua sinuun? Yritä!

Samanlainen dating profiilin, Instagram kuvia tai videoita tulisi heijastaa identiteettiä ja persoonallisuutta houkutella yhteensopiva dating näkymiä, jotka parhaiten osu kuka olet ja mitä te edustatte.

Mistä Meet homojen Offline (# 4-6)

Paikallisten viljelijöiden markkinat, kuntokeskus, kirjakauppa ja vastaavat edelleen yleisiä paikkoja tavata homo sinkkuja. Kuitenkin johtuen expansiveness näistä paikoista ja vaikea määrittää kuka suora vai homo (puhumattakaan tiedä kuka yhden tai jo toteutetuista), näistä paikoista voi olla hieman vaikea seuloa mahdollisten dating ehdokkaita.

Tässä ovat paikkoja, joissa saatat olla paremmat mahdollisuudet löytää oman Mr. Right.

4. Vapaaehtoinen

Useimmat suurkaupunkialueilla on homo terveyskeskuksissa, virkistys klubeja, tai puolustavat keskuksia, joissa voit vapaaehtoistyötä aikaa ja tutustua muihin homojen jotka jakavat samanlaiset arvot ja intressit samalla tehdä ero maailman. VolunteerMatch on hyvä paikka löytää näitä organisaatioita , ja kun löydät yhden, ota niitä nähdä miten voit päästä mukaan.

Ottamalla kartoitus henkilökohtaisia ​​arvoja, voit määrittää, mitä paikkoja yhteyttä, joka auttaisi täyttämään halu auttaa muita. Lisäbonuksena on sinun myös tavata muita ihmisiä, jotka jakavat samanlaisia ​​elämän filosofiat, ja tämä jo asettaa sinut ennen pelin kannalta yhteensopivuuden ja keskustelu aloittavien.

load...

5. Gay festivaalit ja tapahtumat

Useammin käytettävissä kesäisin, Gay Pride toimintaa houkutella laumoista homomiesten sekoittamiseen ja seurusteluun juhlia on homo ja kunnioittaa edeltäjämme, joka teki meille mahdolliseksi olla ulkona nyky-yhteiskunnassa. Tutustu paikkakuntasi sosiaalinen kalenteri vuodelle ja osallistua paikalliseen Pride tapahtumia ja muilta osapuolilta, jos voit olla varmasti muun homo maanmiestensä.

Tuhannet ihmiset osallistuvat homo festivaaleilla, niin löytää lähimmän ja saada siellä!

Muista olla kuljettajan elämäsi! Jos näet jonkun, joka kiehtoo sinua, mene ylös ja esittele itsesi. Paljon jäi dating mahdollisuuksia syntyy, koska ihmiset eivät uskalla tehdä ensimmäisen siirron, joten aloitteisesti ja asettua siellä. Parantaa itseluottamusta, itsetuntoa ja sosiaalisia taitoja menemällä neuvonta, osallistuvat henkilökohtaisen kasvun työpajoja tai ilmoittautumalla paran luokassa.

6. Tule mukaan LGBT sopiva Church

Yhä useampi homoystävällinen seurakunnat ovat popping ympäri maata. Tekemällä tutkimusta, voit etsiä näitä uskonnollisten instituutioiden ja päästä mukaan ja tavata muita, jotka ovat samanhenkisiä. Tässä on sivusto, joka voi auttaa sinua löytämään homo-myönteinen kirkkojen lähellä, jos tämä erityisesti paikka resonoi kanssasi.

Valittaisiin tietty kirkko on hyvin henkilökohtainen päätös. Tutustu eri kirkoissa saada tuntumaa jossa voit olla mukavin ja käydä jokainen paikka pari kertaa ennen sen arvioimista, muotonsa tai sen puutteesta. Tutkimme myös eri toimintojen ja aiheuttaa kirkon tukee nähdä, jos joku heidän tuottamana resonoi kanssasi. Onnellinen metsästys!

Verkossa tai, Gay miehet ovat siellä!

Nämä ovat vain muutamia ehdotuksia siitä, mihin voidaan mahdollisesti tavata muu yksittäinen homojen omalla lähialueella. Näiden vihjeiden, sinun ei tarvitse olla Jeff uudelleen.

Mitä muita ideoita sinulla on, että saatat haluta jakaa yhteisöömme? Mitkä muut paikat ovat auttaneet täyttämään muu yksittäinen homojen lähelläsi? Katsotaan jakaa viisautta!

Kuvalähde: fest300.com