Nantahalan ulkokeskuksessa parit tutkivat ja nauttivat Pohjois-Karolinassa sijaitsevasta ensiluokkaisesta seikkailukeskuksesta

18 kesäkuu 2019

Lyhyt versio: Jos olet kyllästynyt tyypillisen illallisen-elokuva rutiini treffeille, voi sukeltaa koskenlasku tai zip-vuori on Nantahala Outdoor Centervuoristossa Pohjois-Carolinassa. Päämaja Tämän 500 eekkerin Adventure Resort on henkeäsalpaavat nähtävyyksiä ympäri ja sijaitsee kätevästi vieressä Nantahala joen ja Appalachian Trail. Nantahala Outdoor Centerisa johtava outfitter koskenlasku Yhdysvalloissa Sen ulkona laitteiden vuokraukseen, turvallisuus kursseja, ja perheystävällinen tapahtumia avoinna vierailijoille jopa uusia kokemuksia turvallisessa ja upea ympäristö. Tämä keino on myös kuudella paikkakunnalla Kaakkois tarjoten luonto paeta lähellä suuria kaupunkeja, kuten Birmingham, Atlanta, Asheville, ja Knoxville. Going melonta, pyöräily tai vaellus yhdessä voi pitää sinun ja päivämäärä kiehtoi ja harjoittaa kuten tutkia ulkona vierekkäin.

North Carolinan Nantahala Outdoor Center , apassionate joukkue luonnon ystäville ohjaavat tutkimusretkiä alas jokea ja ylös vuorille, andmany ovat löytäneet rakkauden matkan varrella.

”Suurin osa tarinoita orastava romanssi, jotka tulevat mieleen ovat todella NOC työntekijöitä”, sanoo Steven Foy, General Manager Outpost Ops on Nantahala Outdoor Center. ”Tämä yritys näyttää olevan matchmaker paratiisi, kun se tulee työntekijöillemme. En voi laskea, kuinka monta avioliittojen alkanut pankit jokien.”

load...

Eräänä kesänä muutama vuosi sitten, seikkailu keinona näin neljä peräkkäisinä viikonloppuina henkilöstön häitä. Näyttää siltä, ​​raitista ilmaa, auringonpaistetta ja coolwater tarjoaa aperfect taustan flirtti ja romantiikkaa.

Nantahala Outdoor Center isännöi Koskenlasku matkoja ja vuokraa ulkoiluvälineet.

Mukana perustamassa Payson ja Aurelia Kennedy ja Horace Holden Sr tunnustettu Nantahala joen potentiaalia, kun he siirtyivät Tote 'N' Jää Motel vuonna 1972 ja muutti sen premier ulkona kohde seikkailu hakijoita.

Tänään keinona on kasvanut yhdeksi suurimmista ulkoilmaseikkailuja tarjoajat Yhdysvalloissa yli 120 joki ja maalla toimintaa ihmisille kaiken tasoisille. Sinä ja päivämäärä voidaan oppia kajakki NOC maailmankuulu Melonta School tai mennä maastopyöräilyyn pitkin Flint RidgeTrails totest suhdetta uusiin maastossa.

load...

”Sanoisin, että varaus päivän tai kaksi kajakki opetus olisi lopullisena tapa hypätä syvään päähän yhdessä”, Steven sanoi. ”On vain jotain erikoista tekeillä seikkailu jonkun kanssa, erityisesti opastetulla.”

Jan Wojasinski, MarketingDirector sovittu, ja lisäsi: ”Kuka tahansa voi mennä elokuvan tai mennä ulos baarin. Kun aika päästä irti comfort zone ja kokea jotain uutta ja jännittävää on hyvä tapa totake arelationship seuraavalle tasolle. NOC oppaat ovat siellä varmista, että sinulla on hauskaa veden ja puissa.”

Romanttinen Virkistys Vesi & vuorilla

Ihmiset ovat saaneet nauttia iltapäivisin luonnossa tällä syrjäisellä paikalla satoja vuosia. ”Nantahala” on Cherokee ”Land of Noonday Sun” ja alue on tunnettu sen upeat vuoristomaisemat. Ympäröi Nantahala National Forest, Nantahala Outdoor Center esittelee tämän että tämä kohde on tarjota Koskenlasku maastopyöräilyyn.

Joka vuosi yli 1 miljoona vieraat tulevat NOC ja rakentaa pysyviä muistoja. Jos wanta ainutlaatuinen päivämäärän, et voi voittaa panoraamanäkymiä yläosassa zip line tai sydämen pumppaus adrenaliini melonta alas jokea. Onko etsit päiväretken tai jonnekin paeta weeklong oleskelua, tämä keino tarjoaa erinomaisen perusleiriin kaikkiin seikkailuihin.

load...

Olet varten hoitoon, kun rekisteröidyt koskenlasku on Nantahala Outdoor Center. NOC työllistää hienoimpia Whitewater oppaita maailmassa ja on tuottanut 22 jumalat, joista kaksi kultamitalistit.

Omistautunut ja ulkoilmahenkinen tiimi auttaa sinua on hauskaa, kun olet tutustumaan erämaassa. ”Olemme ylpeitä ottaa poikkeuksellinen oppaita”, Jan sanoi. ”Ne ovat todella alansa johtavia yrityksiä.”

Pariskunnat voivat jäädä Luksushytit, motellihuonetta, Bunkhouse, tai teltoissa missään NOC kuudesta eri puolilla Kaakkois. Maalainen majoitus vaihtoehtoja sopivat monenlaisia budjettien ja NOC pääkonttori pitkin Nantahala joen antaa parit ihanteellinen paikka romanttinen pakopaikka.

Jos etsit hauska päivä luonnossa päivämäärä, tule opastetulle seikkailu NOC.

Huomautus Jos aiot ehdottaa veden, NOC suosittelee sormuksen Cracker Jack laatikkoon asti turvallisesti kuivalla maalla uudelleen. Parempi katsoa kuin katua!

Puhuminen turvallisuuden, sinun kannattaa rekisteröityä Solo Wilderness Medicine ohjelma oppia joitakin selviytymisen taitoja. Tämä courseensures vieraansa varotoimiin osallistuessaan nopeatempoisessa ja korkean intensiteetin ulkoiluun. ”Haluamme vieraat olla yhtä turvallisia kuin ne voivat olla veden tai puita,” Jan kertoi meille.

”On meidän lauttaa matkoja, opas voi hoitaa kovaa työtä ja auttaa työntämään keskustelun pitkin kun mela alas jokea,” Steven totesi. ”Muistot, jotka syntyvät seikkailuistamme kestää koko loppuelämän.”

Seikkailu Pass: koko päivän pääsy kaikkeen NOC on tarjota

Jossa joukko skaalautuva tarjoukset kohtuuhintaan, Nantahala Outdoor Center rohkaisee ihmisiä viettää aikaa nature.Its tuoreessa Seikkailu Pass tarjoaa kävijöille ilmiömäinen kaupat yhden päivän retki. Tämä pass antaa sinulle koko päivän pääsy NOC n vuokrauskaluston ja ulkoilu hinnaltaan.

Nantahala Adventure Pass saat eniten arvon päivän verran kokemuksia kiipeilyä, keinuvat, koskenlaskua ja pyöräily.

Kun seikkailu Pass, voit tulla keinona, kun se alkaa klo 8.30 ja hyödyntää sen palveluja ennen sulkemisaikaa.

Passoffers kävijöille loistava tilaisuus mennä koskenlasku, maastopyöräily, stand-up Täyte, ja zip-vuori - kaikki yhdessä päivässä. Saatavana Memorial Day Vapunpäivä, Adventure Pass sisältää kaiken tarvittavan nauttia unohtumaton ulkona retki sydänystävän.

”Seikkailu Passshifts mentaliteetti miten ihmiset viettävät aikaa NOC” Jan sanoi. ”Voit tulla hengailla koko päivän kanssamme, on rajoittamaton pääsy meidän vuokrat ja tutkia eri puolia ulkopuolella olemisen vuorilla todella alhainen hinta.”

Tapahtumat Take Your Experience Next Level Sesongin aikana

Keskimäärin Nantahala Outdoor Center toimii yli 300 vuosittaisia ​​tapahtumia, jotka vaihtelevat musiikkifestivaaleista kova mudder kursseja. Suurimman osan tapahtumista huhtikuun ja lokakuun välillä, kun sää on ihanteellinen ja vierailijoiden väkijoukon jokivarsien.

”Aiomme joustavia tapahtumia ja sopeutua siihen, mitä asiakkaamme haluavat ja tarvitsevat”, Jan sanoi. ”Olemme sijaitsee poikkeuksellisen kauniilla paikalla, joten se on hyvä opportunityfor tutkia alueen ja saada maistaa, mitä ulkona on tarjota.”

Ei kaikkia Päivien työ jopa hiki; katsojaa usein COMETO katsella ulkona ammattilaiset veden tai trail.If käyt NOC lauantaina kesän aikana, kuulet elävää musiikkia ihmiset toteuttaa maisemia ja kiihdyttää seikkailu.

Tällä NOC Trail Festival, joukko ulkona asiantuntijoiden tarjoaa ilmaisen vaihteen korjaus, vaellus-aiheisia elokuvia ja kokko kruunata illan. Keskuksessa on myös hyvä paikka juoksijoille osallistua perheystävällinen maratonin tai rele rotu. Voit oppia lisää NOC n tulevista tapahtumista täällä. Nämä kokoontumiset vierailijoita kaikenikäisille ja edistää vilkas tunnelma ulkona.

Joka vuosi, National Outdoor Center isännöi ilmainen Asiakas arvostus Festivalin käsitöitä, pelejä ja myynti halvan vaihteella.

NOC suurin tapahtuma tulee lopussa sen sesongin kiittää kaikkia mahtava kesällä. Guest arvostus Festival (GAF) on lomakeskuksen viimeinen eläköön. Keskuksen vähittäiskaupan myy alennettuun pyydyksiä ja laitteita, kun muut myyjät perustaa perheystävällinen pelejä, käsitöitä, ja toimintaa. Voit haastaa päivämäärä peliä jättiläinen Jenga tai hypätä ilosta yhdessä bounce talon keinona sanoo hyvästit kesän hauskaa näyttävästi.

”Nämä ystävällinen eventsare suuri vektorin etsintä andfor riistäytymässä normi,” Jan kertoi meille. ”Se on hyvä tapa saada ihmiset vieraassa ympäristössä - opit paljon teidän suhde ja sinulla on hauskaa.”

Nantahala Outdoor Center: johtava Outdoor Adventure

Kun päivittäinen rutiini on sapping romantiikkaa elämästäsi, voit suunnitella romanttinen getawaywith Anna varaamalla matkan Nantahala Outdoor Center. Ympäröivät vuoret, puut, ja makeanveden jokia, daters (ja henkilöstön) löytää monia flirttaileva toimintoja herättää aistit täällä.

”Pari voisi tulla ulos ja pysyä Napinkankailla, mene koskenlasku, go zip-vuori, nauttia yksi meidän kaksi ravintolaa tai nauttia rikas kulttuuri Bryson Cityn alueella”, sanoo Jan ”ja todella saada parhaat puolet molemmista."

Parit voivat kestää jonkin upeita kuvia tutkimalla Nantahala Outdoor Center yhdessä.

Tällä NOC, voit irrottaa ja rentoutua rennossa ympäristössä henkeäsalpaava Nantahala joen. Tämä ympäristö kannustaa outdoorsy ihmisiä jakamaan heidän intohimonsa jännittävä seikkailu veden kautta polkuja, ja vuorilla. Sillä ei ole väliä, jos et ole koskaan asettaa jalka kajakki ennen - lomakeskuksen taitava oppaat voivat auttaa sinua pysymään pystyssä ja on hauskaa auringossa.

Steven lisäsi: ”Olipa koskenlaskuun matka, zip line matkan tai saada maastopyörä tai SUP lauta, toiminta todella makasi suuri alustan viettää laatuaikaa yhdessä.”