Newfriends4u.com kannustaa aloittamaan ystävyyden ja rakkauden kasvattamisen luonnollisesti

30 maaliskuu 2019

Lyhyt versio: Valtaosa dating sivustot keskittyvät tavattoman kehittämiseen romanttisia suhteita, mutta jokainen tarvitsee web yhteyksiä, ei vain yksineläjät. Siksi NewFriends4U.comwas luotu. Sivusto auttaa sinkkujen ja pariskuntien solmia uusia ystävyyssuhteita. Vaikka jotkut näistä ystävyyssuhteita eivät kehittyä romanttinen parit, NewFriends4U silti keskittyy auttamaan yksittäisiä käyttäjiä saada uusia ystäviä. Sivusto on pitkä historia menestys myös. Itse NewFriends4U.com pohjautuu palvelu, joka kehittyi ennen internetin ja sähköpostin tuli normi.

Runsaasti aikuisten on vaikea saada uusia yhteyksiä ulkopuolella niiden nykyisiä sosiaalisia ja perhepiirissä. Itse asiassa monet ihmiset kuvailevat säännöllisesti yksinäinen. Eräässä tutkimuksessa amerikkalaisista, 72% vastaajista ilmoitti, ettei tunsi yksinäisyyttä.

load...

Kiireinen aikuiset ei useinkaan ole aikaa tehdä ystävien kautta tavanomaisin keinoin, mutta eristys ja vaikeus ystävät voivat olla merkkejä vakavampia ongelmia, jotka saattavat edellyttää yksilöiden hakea ammattiapua.

Yhdellä alustalla, jossa aika-crunched ihmiset voivat Löydä etsivät toveruus on NewFriends4U.com. Anne Reynolds luonut sivusto auttaa ihmisiä löytämään uusia ystäviä, Harrastuskaverit ja kynä kaverukset - sekä romantiikkaa.

Käyttäjät löytävät ystävyyden tai romanssi NewFriends4U.

Jotkut jäsenet liittyä sivuston, koska he ovat kiinnostuneita löytämään romanttinen kumppaneita, mutta toiset myöntävät, että he tarvitsevat enemmän kuin romantiikkaa löytää täyttymystä elämässään. He käyttävät NewFriends4U kehittää sukulaisuus muiden ihmisten yhteisöissään tai ympäri maailmaa.

load...

Tarinoita alustan reaalimaailman vaikutuksia voidaan nähdä palautetta käyttäjiltään.

Yksi käyttäjä, Tania, jakoi tarinan siitä, kuinka hän on käyttänyt sivuston tavata ihmisiä hänen alueella: ”Kiitos sivuston, minulla oli loistava ilta viime yönä kolmen jäsenille. Tapasimme Richmondissa ja oli todellinen nauraa. Ne ovat kaikki ihania, älykäs tyttöjä ja luonteesta johtuen on heidän tekemäänsä työhön, on vaikea tavata muu yksittäinen tytöt hauskaa yötä pois. Kiitos uuden Friends4U, meillä kaikilla on nyt uusi sosiaalinen ympyrä.”

Kanssa NewFriends4U, ystävyys voi olla vain muutaman klikkauksen päässä - ja että ystävyys voisi lisätä.

Samanhenkisiä ihmisiä voi löytää Seuralaiset

Rekisteröitymisestä NewFriends4U on ilmainen, ja alusta on helppo kehittää profiilin.

”Vapaa jäsenyyden avulla ihmiset voivat käyttää palvelua ennen kuin se päättää päivittää tilauksen”, Anne sanoo. ”Ja tilaajat voivat kommunikoida vapaasti jäsenet, jotka eivät ole vielä tilannut, joka sisältää kaikki neljä meidän viestinnän ryhmään.”

load...

Vapaa jäsenyyteen kuuluu etsimistä, viestien lähettämisen ja vastaanottamisen, säästää profiileja ja katselemista jotka jäsenet ovat kiinnostuneita profiilin. Maksettu jäsenyyksiä avulla käyttäjät voivat nähdä, kuka on katsellut profiilinsa sekä haku jäsenenä etuja.

Anne Reynolds luotu NewFriends4U yhdistää käyttäjät joilla on yhteinen etu.

Käyttäjät voivat lisätä kuvia, kuvaamaan heidän etujaan, ja keskustelkaa siitä, mitä he etsivät ihmisiin he haluavat tavata. Jäsenet jakavat ovatko he yhden, naimisissa tai pari etsii uusia ystäviä.

Useimmat muut tapaaminen sivustot keskittyvät seurustelusta ja muodostaa suhteita, mutta NewFriends4U erottuu cateringista ihmiset etsivät erilaisia ​​yhteyksiä.

Jotkut käyttäjät voivat etsiä ryhmää, jonka kanssa he voivat pelata jalkapalloa tai liittyä kaikkina vuorokauden aikoina. Toiset ovat pariskunnat, jotka haluavat tehdä enemmän naimisissa ystäviä tai jotka etsivät ystäviä, jotka voivat antaa heille kansainvälisestä näkökulmasta.

Nimisen käyttäjän Carole kuvailee verkossa ystäviä hän on tehnyt sivuston kautta:

”Tämä sivusto on fantastinen. Jo olen tehnyt yhdeksän ystäviä, kolme ulkomailta kirjeystäviä (olen verestää kirjeiden kirjoittaminen uudelleen), ja ne kaikki sähköpostitse minulle joka aamu, ja minä vastaan, joten olen pitänyt kiireinen. Käytin kärsiä masennuksesta, koska on yksinäinen, mutta tämä kirjeenvaihto tekee suuren eron elämässäni. Haluan sanoa iso kiitos kuka sen jälleen toimimaan.”

Riippumatta tarkoitus liittyä sivuston, NewFriends4U käyttäjät voivat tavata erilaisia ​​ihmisiä ympäri maailmaa.

”NewFriends4U on Isossa-Britanniassa, ja suurin osa jäsenistä on Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Euroopassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa”, Anne sanoo. ”Huomaamme, että suosituimpia käyttäjät ovat yli 30-vuotiaita”

Vaikka Sitoutuminen ajattelevien Singles voivat tavata mahdollisia kumppaneita

NewFriends4U käyttöliittymä on mukava, viihtyisä tunnelma, ja se alkoi offline ystävä päätöksenteossa käyttöön ennen 2001, jolloin yritys oli jo oppinut monia arvokkaita opetuksia siitä, mitä käyttäjät halusivat. NewFriends4U soveltaneet oppeja online tilaan.

Sinkut etsivät tasalla voivat turvallisesti kääntyä NewFriends4U ansiosta alustan intensiivistä luotettavuusselvitysten prosessi. Sivusto korostaa, että se ei ole ”kuka tahansa voi liittyä” politiikkaa. Sen sijaan, valvojat vet kaikki profiilit ennen hyväksynyt sivustolle, ja hylätä ne profiilit, jotka näyttävät ole aito. He myös seurata keskusteluja isännöi verkkosivuilla pitää ne asianmukaisia.

”Seuraamme sivuston tarkasti, ja ongelmat on ratkaistu nopeasti ylläpitää yleistä ystävällinen tunnelma olemme pyrkineet niin kovasti luoda”, Anne sanoo. ”Me tarkistaa kaikki profiilit ja näytön mainoksia, ladata kuvia, ja tarvittaessa viestejä. Tämä antaa meille mahdollisuuden poistaa ketään käyttää väärin palveluamme ja tehdä sivuston turvallisessa paikassa.”

Sivustolla on myös rutiininomaisesti päivittää profiiliaan allas, joten käyttäjien ei tarvitse vuorovaikutuksessa jäsenille, jotka eivät ole enää aktiivisia.

”Me poistaa vanhat toimeton profiileja tietokannastamme ylläpitää aktiivista tietokantaa jäseniä”, Anne sanoo.

Rekisteröidyit NewFriends4U on helppo ja ilmainen, ja käyttäjät voivat luoda profiilin minuuteissa.

Että autenttisesti sitoutunut ja huolehtiva ilmapiiri voi johtua sivuston johdon ja hallinnon.

”Tiimi NewFriends4U on perhe, ja käsittelemme kaikkia sivuston kehittämiseen, asiakaspalveluun, hallinto, SEO ja mainonta”, Anne sanoo. ”Me vain ulkoistaa työ, jossa uusia taitoja voidaan vaatia.”

Tällainen ilmapiiri tekee käyttäjät tuntevat mukavammaksi vuorovaikutuksessa potentiaalisten ystävien tai kumppaneita. Take Nigel esimerkiksi joka kohtasi romanttinen ottelu NewFriends4U:

”Tapasimme läpi sivuston kanssa 98% yhteensopivuus”, hän sanoi online tarkastelun. ”Olemme täysin yhteensopivia kaikessa vaikkapa tuntuu, kuten, ja nauti. Niin paljon se on aika pelottavaa. Olemme jopa valita täsmälleen samoja asioita valikosta 300 kohteita! Miljoona kiitos koska sinun kauttasi minä löysin soulmate ja elämänkumppani.”

NewFriends4U kehittää innovatiivisia tapoja lomakkeeseen Liitännät

Vaikka NewFriends4U on ollut verkossa lähes 20 vuotta - ja olemassa vielä pidempään - Anne ja hänen tiiminsä toimivat edelleen parantaa alustan.

”Uusi versio NewFriends4U vie vain muutaman minuutin rekisteröityä, ja meidän yhteensovitus ja viestintä on nopeaa ja helppoa”, hän sanoi. ”Olemme todella huolissamme laatua käyttökokemuksen. Haluamme varmistaa helppo navigointi jokaiselle, joka vierailee sivuillamme - iästä tai laitteen he käyttävät.”

”Olemme erittäin ylpeitä luomaan niin paljon ihania suhteet jäsenillemme.” - Anne Reynolds, Luoja NewFriends4U.com

Yhtiö on uskomattoman herkkä käyttäjälle palautetta, usein säätämästä muutoksista perustuu sen käyttäjien tarpeisiin ja toiveisiin.

”Vuodesta 2001 olemme oppineet paljon siitä, mitä ihmiset haluavat”, Anne sanoo. ”Keskitymme at NewFriends4U on aina hyvä asiakaspalvelu, 100% hyväksyttyjen profiilit ja henkilökohtaiset vastauksia sähköposteihin.”

Lopulta Anne on ylpeä ovat auttaneet muita löytämään täyttää yhteyksiä he etsivät.

”Uskon mitään tekee ihmisistä onnellisempia kuin ottaa läheinen henkilökohtainen suhde”, hän sanoi. ”Olemme erittäin ylpeitä luomaan niin paljon ihania suhteet jäsenillemme - onko se auttaa heitä löytämään uuden ystävän tai sielunkumppani.”