Nolo: tuodaan sinulle viimeisimmät päivitykset lgbt-avioliittolakiin (2 tärkeää opasta)

28 heinäkuu 2019

411: vuodesta 1971, Nolo on tunnettu tee-se-itse-oikeudellisia kirjoja ja ohjelmistoja, hajottaa monimutkaisia lakeja ja slangia massojen, erityisesti Avaimia LGBT tilaa. Withthe Korkeimman oikeuden päätös thatsame sukupuolta olevien avioliitto on nyt laillista kaikissa 50 osavaltiossa, Nolo auttaa pitämään meidät ajan tasalla päivitysten ja kaksi sen tärkeintä avioliitto ja kotimainen partnershipguides.

Historiaa tehtiin kesäkuun 26., 2015 korkein oikeus laillistaa samaa sukupuolta olevien avioliitot valtakunnallisesti. Se on hugemilestone HLBT yhteisö ja Yhdysvallat kokonaisuutena, mutta tämä virstanpylväs tulee myös monia muutoksia ja kysymyksiä, varsinkin froma oikeudellinen näkökulma.

load...

Mitä jos tuomari kieltäytyy antamasta sinulle avioliittolupahakemuksen perustuu omaan sukupuoliseen suuntautumiseen? Mitä jos haluat adoptoida lapsia tai saada avioero?

Älä huoli -Et tarvitse vastata näihin kysymyksiin kaikki itse. Se kun Nolo tulee.

Kiitos kirjat ” Legal Opas Lesbo ja homoparien ” ja ” Making laillista: Opas samaa sukupuolta olevien avioliitot, Kotimaan kumppanuudet ja parisuhteiden ,” Internetin laillinen jättiläinen pystyy tuottamaan kaikkein ajantasaista tietoa helppo ymmärtää tavalla.

Puhuimme withLina Guillen, asianajaja ja oikeudellisten Editor klo Nolo, andFrederick Hertz, mukana kirjoittamassa ohjaimien, saada kauha uusimmat päivitykset, sekä niiden asiantuntijoiden näkemyksiä siitä, mitä päätös merkitsee LGBT pariskunnille ja yhteiskunnan eteenpäin ja tärkeyttä tietämisen ja käyttäessään oikeuksiaan.

load...

Huom: Aloitamme ”Legal Guide”, mutta jos haluat hypätä alas ”Making laillista”, klikkaa tästä.

”Legal Opas Lesbo ja homoparien”

Julkaistu 35 vuotta sitten, ja sen 17 painos, ”Legal Opas Lesbo ja homoparien” näyttää ei-naimisissa homosexualcouples kuinka laillisesti määrittävät ja suojaavat suhdetta ja selittää naimisissa homoparien miten korkeimman oikeuden DOMA päätöksen ja tuloksena säännöksi liittovaltion virastot impactthem.

Tämä opas auttaa LGBT parit määrittävät ja suojaavat suhdetta silmissä lakia.

Alun perin suuri goalof kirja oli auttaa samaa sexcouples elää yhdessä, jos he menivät naimisiin (jotta kiertää syrjiviä lakeja), se myös neuvonut miten parit, jotka eivät halua mennä naimisiin voivat suojella oikeuksiaan ja kohdellaan samoin kuin parien kaltaisissa tilanteissa hyväksymällä lapsi.

Esimerkiksi Mississippin ja useita muita etelävaltioiden eivät tue yhteisiä tai toisen vanhemman adoptio samaa sukupuolta oleville pareille.

load...

Päivitykset tulossa keväällä 2016, uusin versio ”Legal Guide” kattaa:

Saatat joutua odottamaan päivitetyn paperiversion ”Legal Guide”, mutta voit aina visitthe LGBT lain osio Nolo.comfor ajankohtaisia ​​uutisia ja vinkkejä. Nolo joukkue todella välittää tarjota käyttäjille tärkeimmät tiedot kaikin tavoin ja niin usein kuin mahdollista.

”Hienoa tämä kirja on, että se on pysynyt ajoissa” Guillen sanoi. ”Sillä mitä tapahtuu tuolloin kirja käsittelee tarpeet lesbo ja homo yhteisö tavoilla, muita oppaita tehdä not.The kirja on kehittynyt yhdessä kansakunnan hoitoon samaa sukupuolta olevien avioliitot oikeudet vuosien varrella.”

”Making laillista”

Jokseenkin uusi lapsi on estää, ”Making laillista: AGuide että samaa sukupuolta olevien avioliitot, Kotimaan kumppanuudet ja parisuhteiden” on kolmannen painoksen. Se on kuitenkin ainoa kattava opas samaa sukupuolta suhde lakeja Yhdysvalloissa, keskustella:

Päivitykset tulossa inearly 2017, uusin versio ”Making laillista” kattaa:

Aivan kuten ”Legal Guide” joudut odottamaan hetken aikaa päivitetyn paperiversion ”Making laillista”, mutta siksi Nolo n LGBT sectionis aina mukanasi.

Kuten vanhat lait on valittu uudelleen ja jokainen avioliitto on tunnustettu jokaisessa osavaltiossa kaikessa, se on Guillen toiveen, että ”Making laillista” muunnetaan avioliitto guidefor kaikki, joilla on luku tai kaksi jäljellä olevat kysymykset LGBT parit kokemus.

Beyond Reading: Toimien omassa elämässänne

”A Legal Guide” ja ”Making laillista,” se on Nolo tavoitteena valtuuttaa samaa sexcouples tärkeää tietoa elämää muuttavia päätöksiä, mutta se on sinun toput näitä vinkkejä teoiksi ja osaa käyttää oikeuksiaan kohdatessaan syrjintää.

”Kun lesbo ja homo yhteisö... Se on erityisen tärkeää pysyä päällä olevaa lainsäädäntöä kunkin valtion.”

”Mielestäni jokaiselle, joka on menossa minkäänlaista oikeudellista suhdetta - On hienoa ottaa asiat omiin käsiinsä ja saada tietoja, joita tarvitset tehdä oikeita päätöksiä sekä sinulle ja kumppani ja lapsia ehkä” Guillen sanoi.

”Erityisesti kanssa lesbo ja homo yhteisö, koska lait olivat niin sekava ja sovellettiin eri tavalla riippuen joskus mitä oikeustalo olit, se oli erityisen tärkeä ja on erityisen tärkeää pysyä päällä olevaa lainsäädäntöä kunkin valtion ja saavuttaa pelastajana ”, hän jatkoi.

Hertz lisäsi, että sen sijaan, ryntää pois hääkappeli, homoparien pitäisi ottaa aika harkita kaiken mukana avioliitto - parempaan tai huonompaan suuntaan.

”Useimmat parit ovat ajatelleet avioliiton asiana hallituksen ja työnantajan tunnustusta heidän suhteensa, jotta he voivat saada samat edut, jotka suora avioparien saavat. He eivät ole maksaneet niin paljon huomiota siihen, miten avioliitto muuttaa taloudellisten suhteiden puolisot tavoilla, jotka ilmenevät vasta, jos kuoleman tai avioeron,”hesaid. ”Ensisijainen painopiste on ollut kouluttaa lukijoille, miten avioliittolaissa toimii heidän elämäänsä, jotta he voivat tehdä viisaita päätöksiä naimisiin -tai ole. Kuten olemme toistuvasti sanoa, oikeus solmia avioliitto ei ole velvollisuus naimisiin.”

Keeping Movement Alive

Joissa samaa sukupuolta olevien avioliitot oikeudellinen valtakunnallisesti (ennen hallitsevan, se oli vain laillisia 37 valtiota), Guillen sanoi se todiste siitä, että amerikkalaiset ovat puhuneet, ja nyt enemmän kuin koskaan on aika pitää, että vauhtia.

Ja vaikka jotkut siviili työntekijät, toimistotyöntekijät ja tuomarit kieltäytyvät antamasta avioliiton lisenssejä perustuu uskonnonvapauden, Guillen odottaa, että nämä asiat todwindle merkittiin kuukausien ja vuosien mennä.

”Vaikka oikeudellinen yksinkertaistaminen, on paljon puhua.”

”Avioliitto tasa-arvo ei perustu uskontoon tai käsitys siitä, mitä avioliitto merkitsee. Tuomio jähmettyy erottamalla kirkon ja valtion että tämä maa perustettiin,”shesaid. ”Uskon, että useimmat ihmiset yhteiskunnassa ymmärtävät, että nyt, ja mielestäni hallitsevan juuri vahvistaa sen, minkä ihmiset olivat jo tunne ja ajattelu, joka oli siellä oikeastaan ​​mitään paikkaa estää ihmisiä, jotka ovat rakkautta naimisiin ja jolla on samat oikeudet, että kaikki muut tekee."

Hertz mielestä taas se on hienoa, että jokainen pari on nyt mahdollisuus päättää, miten he ajattelevat avioliitto perustuu omien haluaa ja tarvitsee, eikä jarruttaa ristiriitaisia ​​säädöksiä, jotka käytetään tekemään näitä päätöksiä ongelmallinen, meidän on muistettava, että emme ole pimeydestä vielä keskustelua on jatkettava.

”Vaikka oikeudellinen yksinkertaistaminen, on paljon puhua. Ei ole liittovaltion tunnustusta kotimaisten kumppanien tai parisuhteessa rekisteröijän, ja monet parit ovat likaisia ​​ja ratkaisemattomia sopimusten ja / tai rekisteröinnit, jotka on siivottu ”, hän sanoi. ”Parit myös mietittävä, haluavatko he jatkaa avio-oikeudet (ja velvollisuudet) takautuvasti kun ne alkavat elää yhdessä kuin pari, ja ne, joilla lapset voivat on ratkaistava kysymys oikeudellisesta vanhemmuus.”

Ladata tai tilata ”Legal Opas Lesbo ja homoparien” tai ”Making laillista: Opas samaa sukupuolta olevien avioliitot, Kotimaan kumppanuudet ja parisuhteiden,” käynti www.nolo.com/products/marriage-domestic-partnership.