Olen Batman. Olet Robin

20 toukokuu 2019

Olen ollut virtaa lukijoiden ja asiakkaiden tapahtumat, jotka ovat vihdoin tapasi miehen heidän unelmansa ja iloisesti pariksi uudessa dating suhde (sen jälkeen, mitä tuntuu elinikä yrittää löytää hänelle), ainoastaan olla pettynyt ja ahdistuneita, kun he löytävät sukupuoli on mennyt tasainen ja he kamppailevat makuuhuoneessa.

He ovat innoissaan, kun on Mr. Right elämässään, mutta he kaipaavat seksuaalisen noussut ja seikkailua niiden yhden elämän.

Tämä on itse asiassa hyvin yleinen ilmiö.

On olemassa useita syitä, miksi tämä voi olla totta. Tämä voi joskus olla jäljittää joku, joka on läheisyyttä kysymyksiä takia psykologista menneisyyden haavoihin tai liitetiedoston vaikeuksia.

load...

Tämä usein tapahtuu miehillä, joilla on krooninen historia anonyymi seksuaalisen kohtaamisia no-ehtoja ajattelutavan, koska ne ovat tulleet ehdollistettu seksuaalisen harjoittamisesta ja valloitus Chase, joka saa vahvistettu jokaisen uuden miehen, jonka he seksiä.

Se on myös yhteistä niille miehille, joiden eroottisia malleja veloittaa seksuaalisen roolipelejä (ts Batman / Robin, lääkäri / potilas, isä / poika), jossa seksin saralla ovat vallitsevia pelaamalla nämä roolit.

Nämä ovat vain muutamia selityksiä.

Ongelmana näissä mahdollista aiheuttavat tekijät on ne voivat olla vaarallisia dating elämään. Miten tämä on mahdollista, sinä kysyt?

load...

Kun kyseessä on miesten, joilla on ollut epämääräinen sukupuolen ja yhden yön seisoo, perimmäisenä tavoitteena sukupuoleen poikkeaa pois emotionaalinen yhteys ja läheisyyttä ja taipumus keskittyä enemmän noustaessa ja liikkuu.

Se voi myös palvella tarkoitusta paennut pois yksinäisyydestä, kokevat fyysisen kosketuksen tai lisäämällä itsetunto. Joskus seksuaalinen riippuvuus voi johtaa.

Sex tulee lisää mekaniikka ja toissijainen voitot kokenut kuin noin sulautuu sielunkumppani, ja tämä voi aiheuttaa henkilö voi tulla karkaistu koko kokemus seksuaalisen intimiteetin, ei osaa käsitellä sitä kohdatessaan sen.

Niille, joiden seksuaalisuus vaikuttaa suuntautunut noin roolipelejä tai omituisuus fetissejä, seurustelusta ja läheisyys voi myös vaikuttaa haitallisesti.

Tämä johtuu siitä, että seksi tulee pelaamista hahmo ja kumppanit käyttäytyvät pois käsikirjoituksen.

Et ole välttämättä ottaa intiimi kokemus rakastaja, koska et elä hetki tässä ja nyt. Olet luonteeltaan-tilassa (eli ”Kyllä, isä, haluamme tehdä haluat minun tehdä nyt?”)

load...

Roolipelejä ja kiertyä taipumus aiheuttaa katkaista tunneyhteys hyväksi pelaa näitä käsikirjoittivat rooleja. Ajan vaara on yksityishenkilö voi saada siihen pisteeseen, jossa he voivat vain kiihotun roolipelin eikä vaniljaa sukupuolen tai intiimi rakastelu.

Tätä ei pidä sekoittaa totta S & M suhteita, esimerkiksi.

On joitakin suhteita, kuten master / slave, jonka koko elämäntyyli pyörii tämän dynaamisen, paitsi seksuaalisesti vaan kaikessa heidän päivittäisissä.

Koska molemmat osapuolet ovat halukkaita osallistujia ja he saavat identiteettinsä tämän elämäntavan, läheisyyttä voidaan vielä kietoutuvat ja yleensä ei häiritse emotionaalinen yhteys.

”Myöhemmin voit käyttää seksikäs lisiä

lisääjinä yhteyteen Mr. Right.”

Se on näitä muita esimerkkejä, jotka ovat haavoittuvia.

Tällainen käyttäytyminen ei ole ja itsestään vaarallista. Itse asiassa lisäämällä joitakin näistä elementeistä voi todella rikastuttaa ja lisätä mausteen pitkän aikavälin suhdetta.

Se kun ne tulevat määrittäviä näkökohta seksuaalinen suhde, että se voi muodostua ongelmalliseksi.

Jos huomaat roolipeli toimintaa tai muuta seksuaalista fetissejä ovat ainoita ajoneuvoja, jotka edistävät oman kiihtyä ja se voi olla seksuaalista, niin tämä voisi olla osoitus joitakin näistä varoitusmerkeistä kuvattu.

Mitä jos sukupuoli on alkanut hiipua?

Relearning kokonaan uusi tapa olla seksuaalinen on avain joten nämä vanhat mallit eivät pidä saada ennustetaan omaan yhteistyötä suhteita ja aiheuttaa esteen.

Kehittäminen terve seksuaalisuus kumppanin kanssa, joka sanelee enemmän rakkautta ja emotionaalinen yhteys ja läheisyyttä on tavoite.

On mahdotonta selittää todellinen hoitomenetelmiä käytetään auttamaan tilannetta lyhyessä artikkelissa koska monimutkaisuuden, mutta voit aloittaa tämän prosessin aluksi pidättäytymällä tyypillinen kuvioidut seksuaalista käyttäytymistä ja välttää pornografian katselemisen että tuetaan näitä fantasioita.

Tämä on hyödytöntä työtänne suhteuttaa uudelle tasolle kumppanin kanssa.

Kääntymästä terapeutin voi olla hyötyä, sekä yksilön että pariskunnat neuvonta, ja alkaa puhtaalta pöydältä uudella mies.

Kyse uudelleenjohdotetaan prosessi, jotta voit kokea kokonaisvaltaisempi kyky olla intohimoinen kumppanin kanssa kuin käsikirjoittivat tai mekaaninen seksiä.

Opit tuntea rakkautta kumppani ollessaan sukupuolisuhteeseen, mikä johtaa entistä syvän läheisyys hänestä ja tehokkaampia orgasmeja, too!

Et halua sabotoida erityissuhteen olet rakentaa uudella kaveri kun kaikki kovan työn se otetaan voit löytää hänet. Joten ojaan Batman viitta ja käsineet sekä nahan piiskat ja ketjuja... Ainakin toistaiseksi!

Istunnon alkuvaiheessa teidän suhdetta kehitykseen, nämä rekvisiitta vain toimii häiriötekijöitä ja esteet emotionaalinen yhteys yrität rakentaa miehesi.

Opi olemaan intiimi hänen kanssaan ensin ja myöhemmin voit käyttää näitä yhtä seksikäs lisiä lisääjinä että jo kuuma ja täytä emotionaalinen ja seksuaalinen yhteys oman Mr. Right.

Mitä ajattelet tästä dynaaminen?

Kuvalähde: saltlakecomiccon.com.