Oletko kieltäytynyt suhteestasi?

25 huhtikuu 2019

Teidän suhde oli jatkunut hyvin viime viikkoina, mutta luultavasti kiinni itsesi ihmettelevät, ”Missä on tämä suhde menossa? Me silti yhdessä vuodessa?”

Olisi mukavaa, jos siellä oli tapa, jolla voit tietää onko vihdoin tapasi ” The One ” tai vain ”yksi monista.”

Kunnes joku keksii suhde kristallipallo (Apple pitäisi todella saada tästä), sinulla on joko tajuta se itse tai pyytää ystävien ja perheen heidän mielipidettään.

load...

Näistä vaihtoehdoista, joilla on paras näkemys?

Miten tutkijat tekivät sen:

Voit vastata tähän peruskysymykseen, tutkijat tekivät kaksi tutkimusta, joissa yli 100 opiskelijaa vastasi kysymyksiin nykyisessä parisuhteessaan ja teki ennustuksia mitä tulevaisuus. 1

Tutkijat myös yhteyttä opiskelijan kämppäkaveri ja vanhemmat kysyä heiltä samat kysymykset. Vuosi ja kuusi kuukautta myöhemmin, tutkijat yhteyttä opiskelijat jälleen nähdä, miten kaikkien ennusteiden osoittautui.

Mitä he löysivät:

Ota toinen täysin ymmärrä näitä kahta viimeistä bullet pistettä. Ei hyvä combo... Mitään, kuten ei ollut täysin varma oman huono tuomio.

load...

”Saat tarkimman ennusteen teidän

suhde kuuntelemalla kaikkien mielipiteitä.”

Mitä tämä kaikki tarkoittaa?

No, se on tärkeää ymmärtää olet puolueellinen arvioitaessa itse ja tehdä ennusteita. Kun se on oma suhde ja tunteita, voit katsoa asioita liian optimistisesti.

Kun opiskelijat raportoitu suhde laatuun, se teki ennustaa suhteen tulevaisuutta, mutta ilmeisesti opiskelijat eivät käytä samoja tietoja perustana niiden ennustaminen.

Kämppis oli todennäköisesti tarkempi, koska heillä on enemmän tosiasiat (esim he näkevät ongelmia, kuulla taistelee jne) ja ei ole komplikaatio joiden tunteet kääriytyneenä suhdetta.

Tämä ei tarkoita sitä, jos ystävä tai kämppis sanoo, ”En oikein pidä kumppanisi” tai ”Voi tehdä paremmin,” sinun tulisi välittömästi upottaa näitä suhteita.

Mitä se merkitsee sinulle.

Tämä tutkimus viittaa jos kämppäkaverini, ystävien ja / tai perheenjäsenet ilmaista huolenaiheita, sinun pitäisi olla huolissaan myös.

load...

Eli taistella halu sanoa, ”Mitä tiedät? Se on minun suhde. Tiedän, mikä on parasta.”Toki, jotka voivat olla mitä tunnet, mutta tämä tutkimus osoittaa lausunnoissaan joitakin heille totuuden.

Lopulta voit saada mahdollisimman tarkan ennusteen suhteesi tulevaisuuden kuuntelemalla kaikkien lausuntojen ja sisällyttää se omalla ajatuksia suhteesi laatua, jotta voit hyötyä oivalluksia.

Oletko kieltämiseen laadusta teidän suhde? Onko dating punaiset liput kannattaa fess jopa?

Kuvalähde: estestherapy.com.

1 MacDonald, TK, ja Ross, M. (1999). Oikeellisuuden arvioiminen ennustuksia dating suhteet: Miten ja miksi rakastavaisten ennusteet poikkeavat tekemät tarkkailijat? Persoonallisuus ja sosiaalipsykologian laitos Bulletin, 25 (11), 1417-1429. Doi: 10,1177 / 0146167299259007