Oma 3 suosikkini online dating dating tarinoita

8 toukokuu 2019

Koska vuodelta valmentaja, ja yksi, joka on viettänyt kaksi vuosikymmentä auttamaan singleä löytää rakkautta verkossa, päivä ei mennä, että en kuule heartwarming tarina henkilöstä, joka löysi rakkauden elämäänsä digitaalisen vuodelta (tai ainakin oli treffit he nauttivat).

Tässä muutamia tarinoita antaa sinulle toivoa, että sinäkin löydät sydänystävän ratsastaa digitaaliseen auringonlaskua.

1. Diane ja Steve

Steve oli yksi ensimmäisistä miehistä Diane huomasi, että hän oli sovitettu eHarmony, ja hän oli heti houkutteli häntä. Steven vaimo oli kuollut, ja Diane oli eronnut.

load...

Koska hän on kirjailija, hän arvosti hän kirjoitti ja oli vaikuttunut hänen täydellinen kieliasun. Ne bi-läpäisi ohjattu viestintä ja meni suoraan sähköpostitse toisiaan.

Steve mainitsi hän matkustaa muutaman viikon pois maasta yritysten ja he tarvitsivat viivästyttää saada yhdessä heidän ensimmäinen päivä.

Sitten se meni hiljaa. Hän ei kuullut hänestä kuukaudessa, ja hän tajunnut hän löysi joku hän oli kiinnostunut.

Mutta mitä todella tapahtui oli hänen viimeinen sähköposti hänelle jotenkin vanhentunut tai eksyivät, joten hän ajatteli hän oli ainoa, joka lopetti communicating.She olettaa hän vihasi mitä hän oli kirjoittanut, joten hän oli perääntyi.

Onneksi Steve otti uskonvaraisesti ja yhteyttä Diane uudestaan, kun hän palasi, ja hän oli riemuissaan.

load...

Tapasivat ensimmäisen kerran kahvikupin pian sen jälkeen ja yli osuma se pois. He alkoivat nähdä toisiaan koko ajan, menee ulos konsertteja, katsella elokuvia ja ruoanlaitto kauniita aterioita yhdessä.

He jakoivat elämäntarinansa, voittaa ja heartbreaks ja alkoi sulautua niiden kahden maailman yhteen.

Seuraavana keväänä, ne lensi Pariisiin loma, ja samalla turvata heidän rakkautensa lukko Pariisin sillan rinnalla tuhannet muut, Steve veti timanttisormus taskustaan ​​putosi toinen polvi ja pyysi minua Diane vaimokseen.

Hieman järkyttynyt ja enemmän kuin vähän hämmentynyt julkisesti nähtäville, hän kehotti häntä nousemaan ja hankalasti mumisi ”Ya varma?” On vastaus kysymykseen.

”Ya varma” on sittemmin tullut ladattu lause kaksi niistä.

Takeaway : Ojenna ja uudelleen. Joskus sähköpostit eksyä kyberavaruudessa

”Jotkut parhaista dating tarinat

johtuvat singlet seuraavista heidän sydämensä.”

load...

2. Elizabeth ja Michael

Elizabeth ja Michael kokoontui PlentyOfFish. Muutaman viikon kommunikoida, he vaihtoivat puhelinnumeroita ja tapasivat viinibaari heidän ensimmäinen päivä.

Elizabeth tilannut valkoisen ja Michael määräsi punainen ja he jakavat lautasellinen erilaisia ​​juustoja ja leikkeleitä.

Keskustelu oli menossa niin hyvin, että ne ohitetaan viikoittainen Trivia Game baarissa hosts.Their ensimmäinen päivä päätyi suudella ja toinen päivä kalenterista kaksi päivää myöhemmin.

Päiväys numero kaksi oli loistava. Kaksikko päätti mennä luistelemaan, jotain Michael ei ollut tehnyt, koska hän oli 11-vuotias.

He menivät piireissä ympäri kaukalossa Michael mukaansatempaava kiskon toisessa kädessä ja hänen muissa. Ehkä hän on ovela, mutta hän oli siellä hakemaan Elizabeth, kun hän putosi muutaman kerran.

Jälkeenpäin he menivät kuumaa kaakaota ja kävellä. Sitten he meni lentokentälle etsimään tähdet, mutta pilvet sai tiellä. He eivät usko, että he halua edes huomaa tähdet, jos ne olisivat näkyvissä.

Mukaan Michael, päivämäärä oli tarkoitus elää joitakin asioita kaksi oli puhunut, kun he olivat kutoma toisiaan.

He viettivät loput yön yhdessä, tuli Facebook viralliset ja suunnittelevat tulevaisuuttaan ja hauskempaa päivämääriä lisätä niiden muisti kirjan.

Takeaway: Tuo esiin sisäinen lapsi ja tehdä päivämäärät kevyt ja hauska. Pidä flirttailu läpi tekstejä uusia asioita haluat tehdä yhdessä tulevaisuuden päivinä.

3. Todd ja Rozie

Todd ja Rozie olivat molemmat jäseninä JDate, missä he etsivät rakkautta verkossa. Kaksi heistä oli turhautunut hakuprosessi ja aikoivat antaa jäsenistönsä päättyy.

Rozie päätti antaa online dating peli viimeinen laukaus, kun hän lähetti Todd sähköpostia, joka sanoi vain, ”Näytät söpö. Pidän profiilistasi."

Rozie ei ollut edes profiilikuva lähetetty ja suurin osa yksityiskohdista profiilissaan jäi tyhjäksi, joten Todd epäröi reply.He tajunnut hän tervehtimään ja pyydä häntä lähettämään hänelle kuvaa.

Hän oli iloinen, että hän teki niin, koska kun hän sai Rozie valokuva, hän ajatteli hän oli todella söpö.

Noin kuukauden sähköpostin vaihtoa ja muutamia puheluita, he vihdoin tapasivat henkilökohtaisesti. Heidän ensimmäinen päivä oli määrä juomia töiden jälkeen, mutta keskustelu johti illallinen. Illallinen muuttui iltarusko juomia, ja heidän ensimmäinen rento juoda mennessä kesti seitsemän tuntia!

Kaksi meni kotiin erikseen 2 am, vain koska he tarvitsivat töihin seuraavana päivänä.

Seitsemän kuukauden ajalta, Todd kosi Rozie romanttinen tavalla on korkeimman tornin Puolan Krakovassa. Se oli suurin aukio Euroopassa.

Ne naimisissa puolitoista vuotta myöhemmin, ja nyt on kaksi lasta.

Takeaway : Naiset on oltava aktiivisia niiden etsintä ja yhteystiedot miehiä.

Lopussa digitaalisen päivä

Jotkut parhaista online dating tarinoita johtui sinkkuja, jotka eivät odota lähestyttävä, antoi toisenkin kuvan, kun sähköpostia ei palautettu, olivat spontaaneja dating ideoita ja seurasivat heidän sydämensä sijasta vain päätään.

Se on vain muistutus siitä, että joskus sähköpostia katoaa kyberavaruudessa ja joskus täydellinen päivämäärä idea ei ole täydellinen - ellet jonkun kanssa, joka voisi olla täydellinen sinulle.

Siinä tapauksessa, vain olla yhdessä ja luoda uusia muistoja on mitä courting prosessi on todella kyse.

Kuvalähde: visualphotos.com