Onko Eharmony uskonnollinen? - 3 tärkeää asiaa

8 maaliskuu 2019

Sivustomme on ilmainen online-resurssi, joka tarjoaa arvokasta sisältöä ja vertailu palvelujen käyttäjille. Pitää tätä resurssia 100% vapaa, saamme korvausta monista tarjouksista listattu sivuston. Yhdessä keskeisten tarkastelun tekijöitä, tämä korvaus voi vaikuttaa, miten ja missä tuotteet näkyvät koko sivustossa (kuten esimerkiksi siinä järjestyksessä, jossa ne näkyvät). Sivustomme ei sisällä koko maailmaan, saatavilla olevat tarjoukset. Pääkirjoitus lausunnot sivustolla ovat tiukasti omaan ja ei anneta, vahvistanut tai hyväksynyt mainostajille.

Mainostajan Disclosure

On eHarmony Uskonnolliset? 3 tärkeitä asioita tietää

EHarmony on yli 33 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa. Nämä ovat ihmisiä eri uskontoja sekä ikäisiä, rotuja koulutusryhmien ja esiintymisiä. Sivusto näkee yli 4,1 miljoonaa kuukausittaista kävijää, jotka tulevat eri elämänaloilla. Mitä niillä on yhteistä, vaikka on ne kaikki etsivät vakavaa sitoutumista.

load...

Se oli yhdessä perustama kristillinen teologi Tri Neil Clark Warren

Vaikka eHarmony ei ole kristitty dating sivusto, eikä uskonnollinen dating sivusto, se perustui yleisiin Christian uskomuksia. Perustaja Dr. Neil Clark Warren , joka on merkittävä kristillinen teologi, auttoi luomaan sivuston ja sen hakujärjestelmä jo vuonna 2000.

EHarmony perustaja Dr. Neil Clark Warren on kristitty ja entinen seminaarissa professori.

Neil on myös Master of Divinity tutkinnon Princetonin teologisessa seminaarissa ja on entinen dekaani ja psykologi Psykologian tutkijakoulu Fuller'in teologisessa seminaarissa.

load...

Aikana alkuvuosina eHarmony, Neil oli lähellä James Dobson, perustaja Focus on the Family , amerikkalainen kristillinen konservatiivinen järjestö, joka edistää näkemyksiä kuten raittiutta vain seksiä ed, kreationismi, koulurukoukset, ja perinteiset sukupuoliroolit. Tämä on toinen syy ihmiset ajattelevat usein eHarmony on uskonnollinen dating sivusto.

Kuitenkin Neil lopulta leikata siteet Evankeliset kirjailija ja psykologi, mahdollisesti toiveet valittamalla laajemman yleisön.

Homomiehet ja Lesbo naiset eivät voi liittyä eHarmony, mutta ne voivat liittyä Sen sisarsivuillamme, yhteensopiva Partners

Toinen syy eHarmony pidetään uskonnollinen on se, että homomiesten ja lesbo naiset eivät voi rekisteröityä sivustolle. Jos tunnistat itsesi nainen, olet automaattisesti annetaan miehiä ensisijaiseksi sukupuoli, ja päinvastoin. Tämän seurauksena eHarmony on kohdannut monia oikeusjuttuja esitettyjen homo ja lesbo singleä syrjityksi.

load...

”Olemme kärsineet contentiousness tuon aiheen,” Neil kertoi CNN. ”Emme halua teeskennellä asiantuntijoita homo- ja lesbo parit. Emme ole homokielteisine ollenkaan... Se on eri ottelussa.”

Yhteensopiva Partners toimii aivan kuten eHarmony, mutta se sopii homo- ja lesbo singleä, jotka haluavat pitkäaikaisia ​​suhteita.

Vuonna 2009 eHarmony päätti tavoittaa homoyhteisössä käynnistämällä -ohjelman Partners , joka on nimenomaan homo- ja lesbo daters. Kirjautumistoiminto, kyselylomake, yhteensovitus ja viestinnän prosessit ovat kaikki samanlaisia, ja sivusto kerää yli 370000 kävijää kuukaudessa ja vastaa ”useita samaa sukupuolta olevien avioliitot”, kuten Neil muotoilee. Katso lisää -ohjelman Partnersin menestystarinoita täällä.

EHarmony: valtavirran Treffit uskonnollisia vaikutteita

Kristinusko on olennainen osa eHarmony ja sen historiasta, mutta se ei ole 100% Christian dating site. Sinkut kaikenlaisia uskonnollisia ja hengellisiä uskomuksia (tai sen puute) ovat enemmän kuin tervetulleita ja etsiä päivämäärän tai kumppanin. Koska sivusto ei kaikki vastaavat sinulle, joka perustuu yksilöllisten kriteerien, sinun vain saada uskonnolliset ottelut jos se mitä haluat. Jos näin ei ole, niin et. Kaikki on sinun!