Onko häikäisy tuhoaa sinun elämäsi?

2 huhtikuu 2019

Valtaosa taisteluista pidän miehistä ottaa dating lähtöisin ahdistusta.

Olipa kyse epävarmuus lähestyy homomiehen löydät kiinnostavia tai pelkäämme läheisyyttä tai sitoumus, nämä ongelmat usein ahdistusta niiden alkulähteillä.

Ahdistus on suuri syyllinen suurimmassa miehen seksuaalisen toimintahäiriöiden, too.

load...

Pelko voi pitää meidät takaisin ymmärtämättä mahdollisuuksiamme ja voi myös olla valtava este meidän saavuttaa unelmia maaleja - elämän ja rakkauden.

Ahdistus voi tuntea lamauttava.

Hyvä uutinen on se on hyvin hoidettavissa ja voit voittaa sen valtaan omistautumista ja rohkeutta.

Ongelmana ahdistus on se johtaa henkilö välttää, joka aiheuttaa esteen tahansa kasvun tai liikettä myönteiseen suuntaan yhden elämän.

Ainoa tie ulos ahdistus on sen läpi. Mitä enemmän jotain vältetään, vahvempi ote ahdistus on teitä.

Olen työskennellyt asiakkaan kanssa juuri nyt joka löytää itsensä ahdistunut sosiaalisissa tilanteissa.

Hänen suurin toive on kehittää mukavuutta sekoittamalla ja mingling muiden yhden homojen ja hioa hänen flirttailu taitoja, jotta hän voi aloittaa lisäämällä kertoimella kokouksessa joku mahdollisesti mennessä.

load...

Hänen suuntaus kohti on ”seinäkukkanen” baareissa ja odottelemaan muiden lähestyä häntä ei ollut tuottanut hänelle paljon menestystä, kuten usein tapahtuu.

Hän halusi rakentaa taitojaan ottaen enemmän aloitteellisuutta ja aloittamalla keskustelut muiden kokematta itsetietoisuutta ja succumbing hänen tarvitse pultti kun tunne ahdistusta.

”Tavoitteena on kiivetä tikkaita, kunnes

olet suorittanut halutun tavoitteen.”

Kaksi tehokasta tekniikkaa.

1. Tulvia.

Tämä heittää itsesi pelkäsi tilannetta ja pakottaa itse käsitellä skenaarion pää.

Jos olet kammosta, niin tämä strategia olisi mennä alkuun Empire State Building tai hypätä lentokoneesta.

Monet ihmiset eivät ole faneja tämän lähestymistavan, mutta sillä on taipumus poistaa pelon hyvin nopeasti onnistuneen valotuksen.

2. Systemaattinen siedätyshoito.

Tämä altistaa sinut pelätty ärsyke vähitellen, kun opettelet ahdistusta askel kerrallaan. Asiakkaani valinneet tämän lähestymistavan.

load...

Hänen lopullinen päämäärä mielessä, että voimme lähestyä houkutteleva mies ja lakko jopa keskustelun, hän brainstormed tyhjentävä luettelo kaikista käyttäytymistä, joka voisi toimia alavaiheiden auttaa häntä saavuttamaan tämän tavoitteen.

Hän tärkeysjärjestykseen kunkin toimen kannalta pienestä suureen tason riskin. I oli hänelle piirtää tikkaat paperille ja hän on sijoitettu kunkin toiminta puolien tikkaiden.

Esimerkiksi matalan tason riski saattaa olla visualisoinnin ja kuvitella itsensä lähestyy ja flirttailee kuuma kaveri.

Maltillisina riski saattaa olla menossa baari ja tehdä sopimus itsesi kanssa, että voit flash hymyillen ja sanoa ”hei” ja vähintään viisi kaverit ennen lähtöä kotiin.

Muut erät minun asiakkaan listalla ovat asioita, kuten osallistuu liiketoiminnan verkottuminen tapahtuma harjoitella näitä taitoja vähemmän seksualisoitu ja painostettiin ympäristöissä, roolipelejä ystävän kanssa jne

Tavoitteena on kiivetä jokaisen askelmalla tikkaat vähitellen toimia, kun opettelet kukin käyttäytymistä kunnes olet suorittanut halutun tavoitteen.

Se on kuin olet rakentaa lihas, vähän kerrallaan, kunnes olet saavuttanut kyseisen perimmäisen bicep.

Edistyy.

Asiakkaani on edistynyt valtavasti käyttämällä tätä lähestymistapaa ja on melkein siellä!

Tämä on yksinkertainen selitys tätä tekniikkaa, ja on monia muita strategioita, sisällytetään sen onnistuneen toteuttamisen, mukaan lukien rentoutumisharjoituksiin rauhoittaa fysiologisia oireita ahdistuneisuus ja kognitiiviset rakenneuudistuksen valmentaja ja puhua itsensä läpi, mutta tämä antaa sinulle perustiedot mitä mukana.

On aina hyödyllistä työskennellä terapeutin tai valmentaja auttaa opastaa prosessin ja strategioita tapoja voittaa vastoinkäymisiä, jotka ovat aina osa oppimiskäyrä.

Mitkä ovat teidän pahamaineinen dating pelkoja? Mitä strategioita olet käyttänyt yrittää (kuvaannollisesti) napata dating kuulien ?

Kuvalähde: bp.blogspot.com.