Onko kristitty sekoittumassa? - (4 asiaa, jotka sinun pitäisi tietää)

24 huhtikuu 2019

Sivustomme on ilmainen online-resurssi, joka tarjoaa arvokasta sisältöä ja vertailu palvelujen käyttäjille. Pitää tätä resurssia 100% vapaa, saamme korvausta monista tarjouksista listattu sivuston. Yhdessä keskeisten tarkastelun tekijöitä, tämä korvaus voi vaikuttaa, miten ja missä tuotteet näkyvät koko sivustossa (kuten esimerkiksi siinä järjestyksessä, jossa ne näkyvät). Sivustomme ei sisällä koko maailmaan, saatavilla olevat tarjoukset. Pääkirjoitus lausunnot sivustolla ovat tiukasti omaan ja ei anneta, vahvistanut tai hyväksynyt mainostajille.

Mainostajan Disclosure

”Onko kristillinen Mingle Work?” - (4 Facts sinun tulisi tietää)

2. Yli 2,4 miljoonaa Christian Singles sivustossa käy kuukausi

Jos se on numeroita etsit Christian Mingle on niitä. Ei vain yli 2,4 miljoonaa ihmistä vierailee sivustolla kuukausittain, mutta uusin tilastot osoittavat he ovat kasvaneet yli 10 miljoonaa jäsentä , koska he käynnistivät. Jotain sinun pitäisi myös tietää Christian Mingle on ne palvelevat LGBT singleä sekä suorat singleä ja jatkuvasti työtä parannuksia paremmin palvella monissa yhteisöissä kuin mahdollista.

load...

3. He Vastaa Tuhannet Avioliitot

Celeste ja Brian eivät ole ainoita, jotka ovat löytäneet rakkauden ja onnen takia Christian Mingle. Samana Survata raportissa on myös paljon muita mielenkiintoisia faktoja, kuten:

4. On jopa elokuvan kristitty Mingle

Christian Mingle on niin suosittu, että elokuva on tehty siitä.

load...

Ei monet dating sivustoja voidaan sanoa, että heillä on ollut elokuvan nimetty heidän - varsinkin sellainen, joka tähdet hurmaava Lacey Chabert (kaikille teille ”Mean Girls” -faneille) - Christian Mingle voi.

”Christian Mingle” elokuva kertoo Gwyneth Hayden, viimeinen yksittäinen tyttö joukossa hänen ystävänsä, joka liittyy sivuston toiveita tavata tulevan miehensä.

Ota se IMDb user markcurrier2002 : ”Pidin tämän elokuvan. Päivässä CGI toiminta elokuvia steroideja, tämä on takaisku on yksinkertaisempi aika 'yksinäinen tyttö epätoivoisesti etsivät rakkautta.' Erona on, että tämä elokuva on puhdas, ei hookups, ei huumeita, ei murhia.”

Miten kristitty Seurustelualue siis toimii?

Sen lisäksi, että erittäin suosittu ja jolla on korkea onnistumisprosentti, mistä todistavat yllä, Christian Minglen todellinen dating prosessi - alusta loppuun - on helppoa ja hauskaa.

load...

Luoda tilin ilmaiseksi

Christian Mingle tarjoaa ilmaisen jäsenyyden, joka ei vanhene ja että kuka tahansa voi rekisteröityä, niin tiedät mitä olet päästä ennen täysin sitoutumalla sivustolle.

Join ChristianMingle.com ILMAISEKSI

Tällä jäsenyyden, voit rekisteröityä, tehdä profiilin, ladata kuvia, katsella miljoonia jäseniä, etsiä ja vastaanottaa otteluissa ja ”Like”, ”Suosikki”, ja katso, mitä on yhteistä kanssa, jotka kiinni silmään.

Käytä muutama minuutti täyttämään profiilia

Kun luot profiilin, Christian Mingle pyytää sinua täyttämään tietoja, kuten sukupuoli, ikä, sijainti, korkeus, koulutus, elämäntapojen, jos sinulla ja / tai halua lapsia, ja joka haara kristinuskon harjoitella. Tämä vain kestää viisi minuuttia tai niin, ja sitten olet matkalla löytää otteluissa.

Voit palata profiiliisi milloin tahansa ja lisätä lisätietoja kohtiin, kuten ”Minulle kristittynä keinoin.” Ja ”Oma suosikki raamatunkohta ja miksi.”

Vastaanottaa Ottelut & Selaa ne itse

Christian Mingle lähettää sinulle päivittäin ottelut postilaatikossa ja kautta ”osumien” -välilehti, jossa voit nähdä yhteensopivuus prosenttiosuudet, kuvia, ja lyhyt bios. Voit myös nähdä, kuka on kiinnostunut menemällä ”Kuka on katsonut You” alla ”Toiminta” -osiossa.

Lisäksi sivuston ehdotuksia, voit tarkistaa profiileja omalla viemällä ”Selaa” ja klikkaamalla ”Hae”. Täällä voit muuttaa ottelu asetuksia, jos haluat laajentaa ikäryhmä ja sijainnin. Mukana on myös mahdollisuus suodattaa hakutuloksia ihmiset, jotka ovat verkossa nyt, kuka olet kirjautunut sisään äskettäin, ja joiden profiilit varmasti on kuvia.

Hyödynnä ominaisuuksia kuten Salainen ihailija

”Miten kristitty Mingle Salainen ihailija toimii?” On jotain paljon käyttäjät haluavat tietää, ja se on oikeastaan ​​todella helppo tajuta. Salainen ihailija on kuin karuselli singlejä, ja löydät tämän ominaisuuden alla ”Selaa” -osiossa.

Jos pidät henkilö Christian Mingle näyttää ja haluavat oppia lisää, voit klikata sydänkuvake. Christian Mingle sitten salaa selville, jos he ovat kuin sinuakin. Jos näin on, se on ottelu!

Christian Minglen Salainen ihailija ominaisuus let n ”jee” tai ”nay” vastaa karusellissa kaltainen formaatti.

Jos et ole kiinnostunut henkilö tai haluavat päättää myöhemmin, voit klikkaamalla X-kuvaketta tai pyörre kuvake, vastaavasti. Huom: Kukaan ei koskaan tietää, jos sanonut mitään heille, ja et tiedä kuka sanoi ei teille.

Päivittää Premium-tilin Lisää palkintoja

Pääset kristillisempää Seurustelualue etuisuuksia, kuten rajaton viestintä, sinun kannattaa päivittää premium liittymä. Hyvä uutinen on sivusto on useita kohtuuhintaisia ​​vaihtoehtoja:

Huomaat, että kuuden kuukauden jäsenyys antaa sinulle parhaan bang for your buck, niin se reitti, joita suosittelemme ottamaan. Joko niin, me tiedämme sinun olla tyytyväinen valintasi.

Liity Christian Mingle ja katso itse!

Celeste ja Brianin koskettava rakkaustarina ei ole epäkohta Christian seurustella - sivusto on tuoda yhteen tuhansia ihmisiä jo vuosia. Christian Mingle on yksi suosikki Christian dating sivustoja, mutta lopulta vain sinä voit päättää, jos luulet se toimii sinulle. Olemme varustettu sinulle tietoja sinun täytyy tietää, ja nyt valta on käsissäsi!