Onko mukavat kaverit todella viimeinen?

7 kesäkuu 2019

Aivan liian usein, kun tapaan miehet horjua vaarallisesti reunalla luopumassa toivossa, että ne löytää kestävää rakkautta. Miksi? Koska jokainen nainen ne lankeavat kertoo heille, että he ovat ”liian kiltti.” Heti tietenkin tulee, että mautonta ja loukkaavaa F-sana: ystäviä.

Saatat olla kiinnostunut tietämään, Brooklyn Dodgers johtaja Leo Durocher keksi lause vuonna 1939. Kuten tarina menee, täydellinen lainaus on, ”Katsokaa niitä. He kaikki mukavia kavereita, mutta he loppuun viimeiseksi. Mukavat kaverit. On viimeinen.”

Durocher oli oikeassa - Dodgers tuhosi New York ”mukava kaveri” Giants että kilpailija peli, ikuisesti branding tätä ajatusta sydämiin ja mieliin nice guys kaikkialla.

load...

Tänään, kun ajattelemme mukavia kavereita viimeiseksi, emme todellakaan usko baseball. Sen sijaan, liitämme lauseen melko turhauttavaa totuus - että terveellistä, rehellinen ja herkkä miehet aina toinen vaihtoehto on Bad Boys niin monet naiset pitävät houkutteleva.

Bad Boy oireyhtymä.

Uskon, että on oikeutettua ehto, jonka naisten lasku miesten yhteiskunta on pidettävä ”huono.” Kutsun sitä BBS - Bad Boy oireyhtymä. Monet naiset haluavat aggressiivisia tai hallitseva miesten, koska he yksinkertaisesti löytää näitä piirteitä houkuttelevia.

Lisäksi on dames jotka ansaan rakastava mies, joka ei koskaan rakastaa heitä vastineeksi, koska ne ovat emotionaalisesti.

load...

Tyypillinen nainen kuitenkin vilpittömästi haluaa terve suhde hyvä kaveri. Tee mitään virhettä siitä, vaikka kukaan ei ole koskaan kääntynyt pois siitä, että liian hyvä. Mutta liian kiltti? Se on toinen juttu.

Useimmat meistä haluavat olla miehen kanssa, joka kohtelee meitä oikeassa, kuka on uskollinen ja ystävällinen, ja todella haluamme löytää hyvä kaveri rakastua. Mutta, kun ”kiva” kaveri rasittaa meitä, koska Sheryl Crow asian ilmaisee, menetämme kiinnostusta, koska hän ei ole ”riittävän vahva mieheni.”

”Voi olla totta, että nice guys lopuksi

kestävät, mutta hyvyys voittaa aina.”

Naiset työntää rajoja mitä mies on tehty.

Onko hän vahva kuin härän, vai onko hän homo, joka antaa periksi hänen jokaista päähänpisto? Jos nainen tietää hänellä on kaikki valta ja voi kävellä koko hänen mies kuin kynnysmatto, hän alkaa etsiä luukkua.

load...

Tämä puhuu ytimeen geneettistä meikki, joka vaatii valitsemme mies, joka tekee hyvää mate, ja lopulta hyvä isä. Kun nainen sanoo olet liian mukava, tässä mitä hän todellakin nyt , ”Olet pikkujuttu. Olet takertuva. Olet heikko. Et voi käsitellä minua.”

Naiset haluavat miehen, joka on toimittaja ja suojelija.

Meillä on luonnollinen vaisto palvelevansa ja halu olla miehen kanssa, joka tunnistaa hänen oikeutetun paikkansa johtajana kotitalouden. Kyllä, me haluamme olla romanced kanssa ritarillisuuden, mutta haluamme myös tuntea lohduttaa tieto, että ihminen olisi voitokas kaksintaistelussa vastaan pimeyden voimia.

Meillä on mies, joka voi ”laittaa meitä paikallaan” aika ajoin, kun tunteet ovat pielessä, joku, jolla on keinot kestämään paineet elämän murenematta.

En koskaan kertoa ei olla mukava, enkä todellakaan halua sinun mielestäsi pitäisi tulla ääliö. En kuitenkaan halua teidän ymmärtävän, että se vie voimaa, luottamusta ja rohkeutta sijoittaa ensimmäinen tässä dog-eat-koira maailmassa, ja suhteet eivät ole erilaisia.

Jos jatkuvasti kertoneet olet liian mukava, on aika tehdä joitakin itsetutkiskelun. Napata omatoimisuus kirja miten olla vakuuttavampi. Puhu naisten ympyrä ja kysy viitteitä nipistää mukava kaveri kuvan jotain myyntikelpoista dating näyttämöllä.

Kokeilla ja enemmän eteenpäin työssä tai vievät karate luokassa. Selvittää mitä rikki ja korjata sen. Vain luvata minulle et koskaan luopua toivosta ja pyrkii edelleen olemaan ”hyvä mies, joka ei ole mitään mukavaa.” Muista, se voi olla totta, että nice guys lopuksi viimeinen, mutta hyvyys voittaa aina.