Online-dating-profiilin ohje - (7 kirjoitus- ja valokuvavinkkejä)

2 helmikuu 2019

Yksi uudenvuodenpäivänä, kavereita ja minä olimme ajo takaisin kotiin matkalta kun päätimme auttaa luomaan dating profiilin ystävä, joka ajoi. Hän oli ollut yhden suurimman osan elämästään ja piti sitä jopa täällä (I tyyppi kuin laitoin käteni pääni yläpuolella). Hän sanoi, että se oli aika hänen dating, joten hän puhui hetki, kirjoitettu ylös oman profiilinsa ja ladannut joitakin kuvia.

Teimme joitakin muokkauksia, teki hieman muokkauksia, ja sitten entistäkin muokkauksia - et voi koskaan muokata liikaa. Pian meillä oli profiilin hän oli erittäin tyytyväinen. Täyttämällä profiilisi on luultavasti vaikein osa online dating, mutta se kirjaimellisesti on tehtävä, kun liityt dating site. Sinun ei tarvitse olla koulutettu kirjailija on houkutteleva profiili - sinun tarvitsee vain seurata muutamia vihjeitä. Meillä seitsemän pitäisi tehdä profiili kirjoittamiseen vähemmän stressaavaa ja toivottavasti jopa hauskaa.

load...

1. Käytä ”Oikea” sanoja Käyttäjätunnus & Bio

By ”oikea” sanoja, tarkoitamme sanoja, jotka ovat tukena tutkimuksia, jotka osoittavat ne houkuttelevat ihmisiä. Esimerkiksi tutkimustyö eHarmony löysi joitakin parhaista sanojen miehet voivat hyödyntää online-profiilit sisältävät fyysisesti hyvässä kunnossa, älykäs ja hauska. Naisille, jotkut parhaista eli ne voivat käyttää ovat lähtevää, intohimoinen ja onnellinen.

Voisit kokeilla sisältää joitakin tutkimuksen sanoja käyttäjätunnuksesi vuodelta profiilin otsikko, ja bio. Tietenkin, jos nämä sanat eivät koske sinua, älä käytä niitä. Emme yritä edistää valehtelee - se on aina parempi olla rehellinen.

load...

Tämä ei ole mikään sääntö, mutta ajattele sisältää joitakin sanoja profiiliisi, että tutkimukset ovat osoittaneet houkutella sinkkuja verkossa.

EHarmony kertoo myös, että on olemassa joitakin sanoja, jotka olisi syytä välttää - kuin makea, energinen, ja vaatimaton miesten ja hyvä kuuntelija, järkevä ja luotettava naisille. Tämä ei ole kova ja nopea sääntö - ota se jyvän suolaa. Yritämme vain saada sinut miettimään tarkkaan oman sanavalinnat ja miten kuvailisit itseäsi.

2. Pidä sitä suhteellisen lyhyt, mutta antaa siitä Yourself

Se kestää vain noin yksi kymmenesosa toinen joku muodostaa mielipidettä toisesta henkilöstä, mukaan Psychological Science. Kun olet online dating, haluat napata mahdollisen ottelun huomion välittömästi, mutta haluat myös säilyttää sen. On tärkeää jakaa tietoa itsestäsi tavalla, joka on helposti sulava - dating profiilin pitäisi tunnu Tolkien romaani.

load...

Write käytäntö on paljon hyviä vinkkejä kirjoittamista ytimekkäästi , ja me myös kaivaa syvemmälle tähän aiheeseen täällä.

3. Muotokuvat, Action Shots, Pet Valokuvat - Lähetä Variety

Toista perässäni: Kylpyhuoneen selfietä ole sijaa dating profiilin. Ehdotamme myös käytä kuvia, jotka ovat epätarkkoja, pimeä, peitä kasvot, raskaasti photoshopped tai jotka ovat teistä ryhmän kanssa (miten ihmiset tietävät kumpi olet?). Online daters tarkastellaan valokuvat ennen mitään muuta, joten heillä on hyvä ja monipuolinen.

Lisäämällä pari kuvaa teistä samassa paikassa ja / tai vaate ei tee mitään hyvää.

Mieti, kuka todella olet ja mitä haluat tehdä, ja yrittää saada, että kaikkialla kuvistasi. Jos olet ollut laskuvarjohyppy, lähetä kuva siitä. Jos sinulla on koira, lähetä kuva sinusta hänen kanssaan. Jos sinulla on hauskan näköinen Muotokuvatyyppisiä valokuva, postitse että. Haluat myös lähettää ainakin yhden koko kehon kuva, koska ihmiset voivat ajatella sinulla on jotain salattavaa, jos et.

Pohjimmiltaan avain on lisätä niin paljon erilaisia kuvia profiiliisi kuin voit, jotta ihmiset voivat saada käsityksen siitä, mitä haluat tehdä. Tässä artikkelissa tarjoamme lukuisia esimerkkejä parhaista dating profiili kuvia.

4. 70% pitäisi olla kuka olet ja 30% siitä, mitä pitää

Dating profiili on toteutuksessa kaksi asiaa: kertoa ihmisille itsestäsi sekä mitä etsit vuonna päivämäärän tai kumppanin. Suurimmalle osalle sitä, haluat puhua urasi, harrastukset, persoonallisuus, ulkonäkö ja elämäntavoista. Muilta haluat puhua dating mieltymykset. Haluamme sanoa 70/30 tasapaino on kohdallaan.

Vain pitää silmällä ääni - et halua tulla pois niin itserakas kun puhut itsestäsi, ja et halua tulla pois niin nirso, kun puhut mitä olet puoleensa. Siinä on eroa sanomalla olet vaikein työntekijä yhtiö vs. Sanomalla arvostat laittamalla oman kaikissa ja arvostavat kun olet kirjattu toimistossa. Ja siellä on eroa sanomalla haluat olla jonkun kanssa, joka on muodoltaan vs. Sanomalla haluat olla jonkun, joka arvostaa johtava aktiivista ja terveellistä elämäntapaa.

5. Jätä Negatiivinen Nancy / Nathan ovella

Vihaan sanomalla joku on negatiivinen Nancy sillä se jättää pois miehet, joten haluan antaa yhtä paljon huomiota molempien sukupuolten sanomalla joku on negatiivinen Nancy / Nathan. Joka tapauksessa, pointtini on positiivisuus on yksi vastustamaton ominaisuuksia henkilö voi omistaa, ja on positiivinen dating profiilin tekevät ihmiset haluavat saada tietää enemmän sinusta.

Ei ole tilaa Negative Nancy / Nathan, Debbie / Derek Downer, tai hapan Sally / Sam online dating, joten pidä profiilin toiveikas.

Myönnän, että olen melko pessimistinen henkilö, ja jos olet myös, en halua sinun olla joku et ole. Kuitenkin on olemassa aika ja paikka negatiivisuutta, ja tämä ei ole yksi niistä. Kun kirjoitat profiilisi - ja vaikka et viestien otteluissa, pidättäytymään valittavat dating, sinun dating elämä, breakups olette käyneet läpi, ja vastaavat.

Go-kärki asiantuntijamme haluavat jakaa on tarkastella muiden ihmisten profiileja, ja painaa mieleensä, mitä haluat ja pidä niistä. Kysy itseltäsi, miten joku ilmaisivat positiivisuutta ja miten voit tehdä jotain vastaavaa. Oliko se kannanotto jännitystä online dating, ystävällisen sanan heidän ystävien ja perheen kanssa, lauseen niiden yksittäisestä intohimo, tai jotain? Se on OK lainata inspiraatiota muista profiileista!

6. Riippumatta siitä, millaista Huumori olet, Let It Shine Through

Olemme aiemmin mainittiin, että hauskaa on yksi parhaista sanoja voisi käyttää oman dating profiili, ja se ei tarvitse olla tyypillinen aika hauska. Selvittää mitä tällainen huumori on - oli se sitten sarkasmia, kuiva nokkeluus, havaintoihin tai mitä olet - ja integroida se profiiliisi. Voisit käyttää lainaus yksi suosikki komedia elokuvia tai ohjelmia, lähetä kuva tai GIF, joka kuvastaa persoonallisuuttasi tai jaa nopea tarina jotain hauskaa ja / tai kiusallista, että sinulle on tapahtunut.

7. Rakkaudesta Hemingway, tarkista kielioppi ja oikeinkirjoitus

Kirjoitusvirheitä ja käyttämällä väärä kielioppi on numero yksi pahinta mitä voit tehdä dating profiilin , varsinkin jos olet mies. Itse Grammarly, kirjoituspöytä-lisälaite alustalla, sanoo miehet vain kaksi kirjoitusvirheet niiden profiilit ovat 14% vähemmän todennäköisesti saada myönteistä vastausta naisia kuin miehiä, joilla ei ole mitään kirjoitusvirheitä heidän profiilissaan.

Älä anna Ernest Hemingway, tulevaisuuden päivämäärät, ja itse alas - tarkista dating profiilin kielioppivirheitä ja kirjoitusvirheitä. Koskaan lähettää ensimmäisen luonnoksen!

Se kannattaa ottaa aikaa double, kolmi- ja nelinkertaisen Tarkasta profiilisi ennen lähettämistä sitä. Jos et ole paras kirjoittaa tai muokata, on perheenjäsen, ystävä tai työkaverisi on katsoa sen yli. Voit myös käyttää kieliopin ja oikeinkirjoituksen tarkistus työkalu - on olemassa paljon vapaa niistä siellä, kuten Grammarly, Scribens, inkivääri ohjelmistoja ja osuvasti nimetty Hemingway sovelluksen.

Jos olet tarvitsevat dating profiili ohje, tulemme pelastus!

Siitä lähtien ystäväni otti harppauksen online dating ja autoimme häntä täyttää hänen profiilinsa, hän ollut tonnia päivämäärät ja on vihdoin tyytyväinen hänen dating elämään. Tärkeintä on, että hän on oppinut muutamia oppitunteja, että hän voi käyttää koko hänen online dating kokemus - opetukset asiantuntijamme toivoa vyöryttää sinuakin. Lopullinen kärki on vain aloittaa kirjoittamisen!

Valokuva lähteet: thebewildered20somethingwriter.wordpress.com , etsy.com , deviantart.com