Paljastaa, että singlit valitsevat päivämäärät persoonallisuuden ja äänen sijaan

20 helmikuu 2019

Lyhyt versio: Online daters ymmärtää, että heidän ensimmäinen vaikutelma - ja usein päätöksensä yhdistää jonkun kanssa - on lähes kaikkea tekemistä kyseisen henkilön profiilikuvan. Jos ne eivät ole houkuttelevia, se ei voi vaikka kuinka on yhteistä; siellä on hyvä mahdollisuus voit unohtaa ne. Mutta innovatiivinen Paljastaa äänellä dating sovellus kääntyy tähän lähtökohtaan ympäri ja korostaa yhteensopivuus, eikä vain näyttää. Käyttäjät voivat vain ”paljastaa” kuvaajalta kaupankäynnin useita ääniviestejä muiden kiinnostuneille käyttäjille. Kannustamalla keskustelua, Paljasta merkkeihin vuodelta vähemmän pinnallinen ja unearths syvempiä.

Kun käyn treffisivustot, olen usein päättää Haluan liittää jonkun perustuu hänen kuva. Useimmat sivustot tekevät sen liian helppo arvioida ihmisten perustuu niiden valokuvan, koska se on vain näkyvin tieto esitetään käyttäjille.

Bio voi sanoa, että olet voittanut Nobelin rauhanpalkinnon ja nauttia ostavat naisia ​​kalliita pulloja sekä hajuvettä ja samppanjaa, mutta jos et ole komea, en luultavasti ole klikkaamalla.

load...

Ehkä pitäisi etsiä mies, joka tekee minut nauramaan, ajatella ja kasvaa ihmisenä, ja haluan, että niin paljon enemmän kuin haluan komea kaveri, jonka kanssa minulla ei ole mitään yhteistä. Mutta useimmat dating sovellukset helpottavat minulle arvioida ottelun perustuu minun ensivaikutelma hänen näyttää.

Paljasta kannustaa käyttäjiä keskustelemaan ennen nähdä toistensa profiilin kuvia.

Tietenkin tämä tarkoittaa olen väärässä koko ajan. Liityn kaverit ja hyväksyn päivämääriä vain selvittää he pysty pitämään keskustelun, ovat uskomattoman tylsä, tai, mikä pahinta, eivät näytä mitään vastaavaa heidän kuvansa. Minun matala, kuva-keskeinen päätöksiä epäonnistuvat usein.

load...

Mutta yksi dating alustan etsii kääntää käsikirjoitus niille snap, pinnallinen tuomiot. Paljasta on ainutlaatuinen sovellus, joka pakottaa singleä vaihtoon ääniviestejä ennen kuin he näkevät mitä toinen näyttää. Paljasta on tullut yksi kuumimmista dating apps Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Isossa-Britanniassa, koska sen suunnittelu tuo persoonallisuutta ja keskustelutaito ennen näyttää.

”Halusimme suunnitella jotain hieman rehellisyyttä rakennettu”, sanoi Geri McFadden, Co-toimitusjohtaja Paljasta. ”Puheviestit tehdä sinulle ainutlaatuisen, ja kuva on sumea, joten painopiste on enemmän persoonallisuutta. Olemalla anonyymi, voit olla itse. Voit todella mennä sitä.”

Dating teollisuus Koe johti ainutlaatuinen App

Geri on työskennellyt dating alalla yli kahdeksan vuotta aloitti koordinoimalla Speed ​​Dating ja illallisen dating tapahtumia. Kun hän tapasi liikekumppani, online dating maailma alkoi saada suosiota. Kaksi alkoi aivoriihi miten luodaan uusi tapa vuodelta, ja idea sai alkunsa, mitä he olivat kuulleet face-to-face dating istunnoissa.

load...

”Tapahtumien kautta, paljon palaute oli, 'En usko, että hän oli minun tyyppiä, mutta kun aloin jutella hänen kanssaan, huomasin, meillä oli niin paljon yhteistä,'”, hän sanoi. ”Niin ihmiset kuin puhuisi ihmisille. Se oli idea. Halusimme saada ihmiset puhumaan.”

”Aina ei ole todellisesta rakkaudesta. Kyse on enemmän sosiaalista. Niin se kehittynyt dating sovellus olemme nyt, Paljasta.”-Geri McFadden, Co-toimitusjohtaja Paljasta

Geri henkilökohtainen inspiraatio oli sisarensa, jotka kamppailivat vuosia löytää hyviä tyyppejä arvoinen seurustellut vuosia. Hän huomasi, että hänen sisarensa - ja muut - nautti karkaamassa ja puhua ihmisille.

”Rakastan tavata ja auttaa ihmisiä”, hän sanoi. ”Joskus he haluavat päästä ulos ja tavata ihmisiä; se ei ole aina kyse todellista rakkautta. Kyse on enemmän sosiaalista. Niin se kehittynyt dating sovellus olemme nyt, Paljasta.”

Tuhannet Singles Pohjois-Amerikasta ja Iso-Britanniassa

Useimmat Paljasta käyttäjiä kotoisin Amerikassa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa, ja kourallinen muita maita. On hieman enemmän miehiä kuin naisia, jotka ovat allekirjoittaneet, ja ne kaikki ikä vaihtelee noin 25-45.

Paljasta n Instagram sivulla puhuu sovelluksen laajaa suosiota. Päälle, sitä Paljastaa joukkue tarjoaa lähes 12000 seuraajia vihjeitä ja vinkkejä aloittaa keskustelun. Tavoitteena on saada ihmiset puhuvat jälleen - kasvokkain.

”Keskustelu on kuolevan taidetta, eikö? Tekstiviestit haltuunottoa ja hymiön vaste voi riittää. Yritämme vain saada takaisin taiteen keskustelun, auttaa ihmisiä puhua ja saada tietää jonkun”Geri sanoi.

Paljasta erottuu muiden dating sovellukset ja sivustot sovittamalla käyttäjät keskenään perustuu persoonallisuus mieluummin kuin ulkonäkö.

”Tutkimme kaikki muut dating sovelluksia. Monet voivat palvelevat tarkoitusta, ja on hienoa, että on niin paljon valinnanvaraa siellä ihmisille ”, hän sanoi. ”Mutta halusimme laittaa erilaisen, aito spin sitä.”

Yksinkertainen muotoilu tekee Profiilin luominen ja liittimet Easy

Paljasta ilmainen - saatavilla sekä Android- ja iOS - ja se on suunniteltu intuitiivisesti. Profiilin luominen, kirjoittaa vähän jotain itsestäsi ja lähettämällä kuva on yksinkertaista.

Erona on, kuvasi on hämärtynyt ulos.

Kun liitäntä tehdään jonkun perusteella, mitä kukin kirjoitit, kuva hitaasti paljastuu, ja ainoa tapa nähdä jonkun kuva on vaihtamalla useita ääniviestejä.

Paljasta on ilmainen ladata ja käyttää ilman sisäisiä ostoksia tai VIP jäsenyyksiä.

”Sitten voit nähdä heidän profiilikuva. Lisäät että vähän mysteeri ja jännitystä samoin. Jokainen Olen puhunut, joka on käyttänyt sovellus rakastaa että ominaisuus”Geri sanoi. ”Kyse ei ole päätellen joku perustuu ulkonäöstään, ei ole pinnallinen”, hän sanoi.

Tietenkin voit myös valita pitää valokuvan näön jos et nauttia keskustelun toisen henkilön. Joka tarjoaa ylimääräisen tason suojauksen käyttäjille.

Ei ole olemassa sisäisiä ostoksia tai VIP jäsenyyksiä päälle Paljasta, etkä ole velvollinen kuunnella viestejä. Jokaisella käyttäjällä on ohjaus- hän tarvitsee löytää rakkauden.

Paljasta suunnittelee Global Expansion

Geri ja hänen ryhmänsä ovat pyrkineet tekemään Paljasta toiminnon mahdollisimman sujuvasti, ja nyt he haluavat lisätä siihen toimintoja palvelemaan enemmän käyttäjiä kaikkialla maailmassa.

Hän sanoi rakastavansa kannustaa sosiaalistumiseen ja auttaa ihmisiä tuntemaan olonsa hyväksi. Jopa saada ihmiset puhuvat on sen arvoista, koska se vie painetta pois ihmiset ja siirtyy aikeestaan ​​pois löytää ”yksi.” Usein sinkkuja kadottavat itsensä että haku.

”Me olemme maailman wannabe-kardashians tällä hetkellä, ja viemme sen takaisin aito” Geri sanoi. ”Niin monet ihmiset eivät edes tiedä, että he pyyhkäisemällä sen perusteella, mitä he näkevät. Kun olemme keskustelun, voimme tehdä päätöksen siitä, missä he menivät kouluun tai heidän tehtävänimike, mutta ne informaatiota ei tee niistä yhtään paremmin henkilön kuin seuraavaksi.”

Geri haluaa Paljasta pelata rooli uudelleenohjelmointi miten ihmiset koko jopa mahdollisille päivämäärät auttamalla heitä keskittymään enemmän persoonallisuutta kuin ulkonäköä.

”Haluamme, että ihmiset tuntemaan ihmisiä, jotka he ovat ennen kuin ne tekevät mitään pinnallinen oletuksia niistä”, hän sanoi.