Panda pitää online-daters ja sivustot, jotka he käyvät turvallisesti, jatkuvasti kehittyvässä Internet-uhka-matriisissa

18 heinäkuu 2019

Lyhyt versio: Online dating on nähnyt lähes räjähdysmäinen kasvu suosio alkuajoista internet. Mutta web laajamittainen käyttö on merkinnyt myös tasaisesti lisääntyneet rikollisten kohdistaminen digitaalisten daters ja sivustoja he käyvät. Yli 20 vuoden ajan Panda Security on turvataan henkilötietojen ja alaisten tietojen yksilöiden ja yritysten online. Niille, jotka haluavat löytää rakkautta Internetissä, Pandan kattava antivirus sviitissä täydellisen suojan haittaohjelmia ja muita tietoja herättäviä uhkia. Lisäksi yhtiö tarjoaa sivuston omistajat tehokas turvallisuus työkaluja, kuten Endpoint Protection ja yritystason alueen rajoilla, pitää verkkonsa ja vierailija tiedot turvassa niiltä pahantahtoiselta. Pandan kahden vuosikymmenen historia asemoi organisaatiota ymmärtämään kehittyviä verkossa uhkakuvien, minkä vuoksi yli 30 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa työllistävät ratkaisujaan tänään.

Vaikka otetaan käyttöön keskinäisen ystävien edelleen yleisin lähestymistapa tavata ihmisiä, online dating on tullut toiseksi suosituin tapa sinkkuja yhdistää.

Kanssa esiintyvyys verkossa daters ja kasvava määrä sivustoja, jotka palvelevat heitä, rikolliset ovat alkaneet suoraan kohdistaa tiedot näistä henkilöistä ja alustoja ne usein. Mahtava $ 200 miljoonaa joka vuosi menetetään takia online dating huijauksia , puhumattakaan vahingot, joita voidaan tehdä, kun suuret sivustot kokea tietomurtoja.

load...

Yksi tällainen hyökkäys tapahtui vuonna 2015, kun yksityiset tiedot on 37 miljoonaa asiakasta vuoti hakkerit kohdentamalla Ashley Madison. Onneksi Panda Security tarjoaa ratkaisuja suojella sekä niille, jotka etsivät rakkautta verkossa ja sivustot että talo tietonsa.

Olitpa sivuston omistaja etsii turvallisuuteen tai vain browsig web, Panda suojaa tietoja.

Kahden vuosikymmenen ajan Panda on auttaa ihmisiä selata Internetiä kanssa mielenrauhan, että heidän tieto on turvassa. Yhtiön all-in-one kuluttajien turvallisuuden sviitissä top-of-the-line virustorjunta ja haittaohjelmien ohjelmistoa käytettäväksi kotitietokoneet ja mobiililaitteiden.

load...

Panda toimii myös vahtikoirana järjestöjen ja verkkosivujen asuminen laaja määriä omaa ja asiakkaan tietoja. Joustavalla, keskitetyn käyttöliittymän, yritykset voivat hallita ja kiinnittämisestä loppupisteet niiden verkoissa, varmistaa kehät ovat aidattuja, ja tunnistaa ja lieventää uhat ennen kuin ne vaikuttavat toimintaan ja asiakkaita.

Turvallisesti löytää rakkautta Online kattavalla Antivirus Suite

Kun dating verkossa, tehdään sydämellä linjalla, mutta se ei ole ainoa asia vaarassa. Toinen avaat selaimen, tietosi ja identiteetti ovat myös alttiina vaaroille.

Tilastoja mukaan pyyhkäisemällä oikealle on daters menettää miljoonia dollareita web rikollisia vuosittain. Vaikka esimerkkejä näitä kehittyneempiä järjestelmiä nousevat hälyttävää vauhtia, Panda on työkaluja säästää päänsärkyä liittyy henkilöllisyyden varastamista ja haittaohjelmat.

load...

Yhtiö on asiantuntija tunnistamaan ja lieventämään rainan uusia uhkia ja tarjoaa täydellisen antivirus suite pitää sinut turvassa. Neljä suojan taso, Pandan työkalusarja tuo ratkaisuja tahansa web-käyttöliittymän - niiltä, jotka ovat verkossa ajoittain usein selaimet, jotka tarvitsevat enemmän tehoa ja lisää tallennustilaa.

Nämä turvasuunnitelmat auttaa surffailla internetissä luottaa siihen, että olet suojattu. Panda virustorjuntaohjelmat sviitti, käyttäjät voivat ladata minkä tahansa tiedoston ilman vaikuttaisi, optimoida nopeuden laitteissaan, ja jopa pitää sopimatonta sisältöä pois silmissä lasten katsottavaksi.

Dating sivustot voivat Guard asiakastiedot tehokkaat työkalut

Online daters eivät ole ainoita, jotka tarvitsevat suojelua tätä tietoa iässä. Yritykset, jotka omistaa ja hallita dating sovellukset ja sivustot ovat myös kokeneet lisääntynyt tapauksia verkkohyökkäyksiin. Valtava tietoturvaloukkauksella Ashley Madison oli vain yksi esimerkki siitä, mitä voi tapahtua, kun verkkoja ja loppupisteet eivät ole suojattuja. Onneksi Panda on vastaus yritysten turvata tietojen keskitetyn tietohallinnon konsoli.

Adaptive Defense 360 yhdistää kehittyneen tietoturvateknologioita kanssa havaitseminen ja korjaaminen ominaisuudet. Yhtiön endpointprotection takeet kaikki laitteet liitetään verkkoon - olivatpa ne kannettavat tietokoneet, älypuhelimet, tai tietokoneita. Tehokas hallinta toimintoja voit järjestää, seurata ja tukea kaikkia järjestelmiä yrityksesi toimii - sekä toimistossa ja etänä. Pandan Fusion ominaisuus toimii hallita ja suojata IT-infrastruktuurin ja Gatedefender rakentaa kehä ympärille yritysverkon estää tunkeutumisen ja ulkoisia hyökkäyksiä.

Real-Time Endpoint Protection ilkivalta

Suojata kovalla työllä asiakkaita verkkopetoksilta Pandan Endpoint Protection ratkaisut pitää kaikki laitteiden turvallinen verkkoon, joten rikolliset eivät voi käyttää tietojaan. Tämä pitää kaikki verkon tietokoneista viruksia ja katseilta joilla ilkivalta.

Pilvi-pohjainen käyttöliittymä tekee johto tuulta. Ylläpitäjät voivat etäkäyttää konsolin mistä tahansa internet-yhteyden milloin tahansa aikaan päivästä.

Koska rikolliset eivät yleensä toimi tyypillinen yhdeksän viiteen, joustava, automatisoitu suojaus ratkaisee ongelmia, kun ne tapahtuvat. Näin eri alustoilla on suojattu kautta reaaliaikaisen seurannan niin vaarat havaitaan ennen kuin ne voivat aiheuttaa vahinkoa.

Joustava infrastruktuurin hallinto keskitetysti

Panda tarjoaa 100% pilvipohjaisen hallinta-alustan, jonka avulla voit käyttää käyttäjälaitteille etäältä ja ennakoivasti ratkaista ongelmia. Vähäinen huollon tarve myös antaa sinulle vapauden virtaviivaistaa IT-tiimin tehokkaasti ja samalla turvallisuus protokollia huomaamattomasti käynnissä taustalla. Yhtiön lippujärjestelmää on erinomainen tapa järjestää, luokitella ja priorisoida tapauksia, ja tarjoaa myös hyödyllistä resurssi oppia suojautua tulevia tapauksia.

Fusion valtuutetaan yrityksiä automatisoida hallintaa ja seurantaa kaikkien laitteiden ja infrastruktuurin keskitetystä käyttöliittymästä. Koska kaikki tapahtuu pilvessä, sinun ei tarvitse kantaa mitään ylimääräisiä infrastruktuurikustannukset. Fusion canprotect olet millä tahansa alustalla, kuten Linux, Mac OS X, ja Android sekä tiedostojen ja Exchange-palvelimet. Parasta on käyttäjät eivät koskaan häiriinny. Kaikki toimii hiljaa niiden järjestelmiin keskeyttämättä suorituskykyä.

Puolustaa hyökkäyksiltä Ennen He Breach Verkon

Useimmat meistä ovat nähneet etsivä osoittaa missä kehä täytyy perustaa noin rikospaikalle. Gatedefender teokset samalla tavalla suojata yrityksen. Se pysähtyy tunkeutumisyrityksistä ja ulkopuolisilta hyökkäyksiltä, ​​joten se ensimmäinen puolustuslinja, jotka vahingoittaisivat sinulle ja alaisten tietojen. Työkalu suodattaa kaiken surffailutapojen sähköpostiin ja online-liikenteen.

Gatedefender on myös saatavilla useissa eri muodoissa riippuen yrityksen tarpeisiin. Panda tarjoaa versiot laitteisto-, ohjelmisto- ja virtuaalisia ympäristöjä, joten se mukautuu infrastruktuurin, eikä toisinpäin. Sen helppo käyttää verkossa konsolin avulla voit hallita Gatedefender ja pääsy raportointia ja muita kojelauta tietoja keskitetysti.

Panda - yli 20 vuotta turvaaminen Yli 30 miljoonaa käyttäjää

Aivan kuten etsivät rakkautta verkossa on vakava, vartiointi tietoa netistä ei pidä suhtautua kevyesti. Johtava online-turvallisuuden tilaa yli 20 vuotta, Panda on osoittanut omistautuminen turvata yrityksille ja niiden tiedot, joilla on kokemusta ja innovaatioita.

Yhtiö on toiminut ylöspäin 30 miljoonaa käyttäjää yli 180 maassa on yksinkertainen tehtävä: tarjota dynaaminen, kehittyneen tietoturvan periaatteiden pohjalta tekoälyn.

Vaikka online dating voi olla pelottavaa useista syistä, identiteettivarkauksia ja tietojen menetys ei tarvitse olla heidän joukossaan. Panda kasvaa ja tutkia uusia tapoja suojella niin paljon ihmisiä ja yrityksiä kuin se voi alati kehittyvä verkossa uhkakuvien.