Philadelphia-mummers-paraati on ollut vilkas ja historiallinen tapa pariskunnille soida uudessa vuodessa vuodesta 1901 lähtien

11 kesäkuu 2019

Lyhyt versio: Kuten monet perinteet historiallisen kaupungin Philadelphia, Mummers Parade on yksi pisimpään käynnissä tapahtumia Yhdysvalloissa. Vaikka paraati alkoi virallisesti vuonna 1901 uudenvuodenpäivänä perinne, johon se perustuu alkoi kauan ennen. Vuosittain paraati on show-pysähtymättä tapahtuman jossa on yli 10000 marssijaa, räikeä pukuja, yksi-of-a-lajia musiikkiesityksiä, ja lähes 1 miljoona osallistujaa. Osallistujat suunnitella paraati ympäri vuoden, suunniteltaessa uusia teemoja, pukuja, ja tyylejä tehdä kunkin version ainutlaatuisen.

Käytössä Uudenvuodenpäivänä 2020, Steve coper juhlii hänen 50 vuotta marssi historiallisessa Philadelphia Mummers Parade. Vaikka hän on ollut mukana tapauksessa lähes puolen vuosisadan ajan, hän oli kaukana ensimmäisestä perheenjäsen osallistua.

load...

”Setäni John sai minut alkanut. Hän oli myös mummer että String Band, ja hän kannusti äitini kirjautua minut musiikinopetus jotta voisin päästä mukaan, myös ”, hän kertoi meille.

Sana ”mummer” juontuu Saksan sana tarkoittaa ”naamiaiset”, joka oli osa perinne aikana 12 päivää joulun. Ihmiset pukeutuvat pukuja ja vieraili lähimmäistensä taloa valepuvussa. Sisällä masqueraders - tai mummers - hoitaisi sketsejä, kertoa vitsejä tai laulaa lauluja. Naapurit sitten arvata identiteettinsä ja palvella heitä ruokaa.

load...

Steve jälkiä nykyinen Mummers Parade perinne 17th century, kun Ruotsin maahanmuuttajien toi sen Philadelphia. He kutsuivat sitä toisena päivänä joulu ja juhlitaan ääneen reveling että mukana pukuja, noisemakers, ja jopa pistoolit.

”Se oli juhlijat kadulla, menee naapuri naapuri, joka haluaa niitä Hyvää joulua”, hän sanoi. ”Vanhan maailman perinne tuli Philly, koska se oli niin etninen sulatusuuni, ja kaikki nämä maahanmuuttajat tulivat kaupunkiin ja sekoittaa niiden Ruotsi, Englanti, Hollanti, Saksa, Irlanti italialainen, ja Afrikkalainen kulttuureja.”

Mummers Parade on aina edistänyt tunne yhteys ja toveruus. Sukupolvien parit ja perheet ovat osallistui tapahtumaan, juhlii uutta alkua, mikä on usein Philadelphian kylmin päivä ympäri vuoden. Vaikka lukemattomat pariskunnat ja perheet osallistumaan tapahtumaan, jotkut jopa sitoutua marssivat yhdessä - joka vie paljon aikaa ja energiaa.

load...

Tunteen viihde ja yhteisön yhteyden elää nykypäivän versio Mummers Parade, jolloin juhlijat - ja ne heitä lähimpänä - soivan uusi vuosi hauskaan kokemus.

Uusia teemoja Anna tapahtuman raikas tunnelma Joka vuosi

Vaikka mummer perinne on ollut olemassa jo satoja vuosia, virallisen Philadelphia Mummers paraati ei ole oikeutettua kaupungissa, kunnes 1901, kun se on päättänyt tehdä tapahtumasta turvallisempaa ja osallisuutta.

”Kaupunki halusi saada ne kuriin koska juhlijat ampuivat aseet ilmassa”, Steve sanoi. ”Niin, Philly päätti tehdä päivä enemmän osallisuutta ja perheystävällinen.”

Vaikka paraati kääntyy 120 vuonna 2020, järjestäjät ja marchers se pysyy tuoreena vuosittain valitsemalla eri teemoja, puvut, ja esityksiä. Sen sijaan, että saadakseen aikaan suunnitelmia juuri ennen uudenvuodenaattona, järjestäjät kehittää ideoita, kerätä varoja, ja käytännössä ympäri vuoden.

Marchers on jaettu viiteen segmenttiin : Fancy jako, Comic jako, Wench Prikaatin Fancy Prikaati, ja String Band - joka on Steven jako. Kuten nimistä voi päätellä, kussakin ryhmässä on erityistä huomiota. Esimerkiksi Comic yksikkö pyrkii korostamaan ajankohtaisiin tapahtumiin saada ihmiset nauramaan kun String Band soittaa ja harjoitukset musiikkia.

Mummers Parade kuuluu viisi liiketoimintaryhmää ja osallistujat suunnittelevat tapahtuman ympäri vuoden.

Kukin jako on useita ryhmiä. Merkkijono Band jako yksin, 16 bändejä kilpailevat voittaa parhaan suorituskyvyn aikana.

”Kaikki bändit meidän jako ovat ystävällisiä, mutta olemme kova kilpailu”, Steve sanoi.

Jokainen ryhmä kilpailee kiinnittää huomiota lähes 1 miljoona katsojaa eriyttämällä itseään pukuja ja esityksiä sekä ravistelu asioita vuosien takaa.

”Useimmat teemat ovat luonteeltaan teemoja, kuten klovneja tai merirosvot, mutta joskus näet teemoja, jotka ovat enemmän avantgarde, kuten esittämällä pukuja ja pelaa ooppera barokin ajan tai jotain”, Steve sanoi.

Esimerkiksi yksi ryhmä Comic Division on pukeutunut kätyrisi elokuvan ”Despicable Me”, kun taas ryhmä päässä Fancy Prikaatin pukeutunut identtinen Queens of Hearts yhden vuoden tulokseen.

Teatteri Esitykset Siirretään Parade osaksi mini Broadway

Monet paraateja kuuluu kellukkeet paikallishallinnon tai yritysten edustajia heiluttaa kulkiessaan, mutta Mummers Parade keskittyy luomaan vilkas esityksiä, jossa tanssijat, muusikot, sketsejä ja vitsejä.

”Soitamme musiikillinen rutiini, olemme runsas pukuja, ja meillä on rekvisiitta,” Steve sanoi. ”Se on amatööri, mini-Broadway kadulla.”

Vuonna 2019 paraati, ryhmä pukeutunut poliiseja frilly sininen paita ja kasvot maali tanssittu Sugarhill Gangin hitti, ”hyppiä sillä.” Toinen ryhmä pukeutunut mustavalkoinen käveli katua heiluttaen aurinkovarjot klovneiksi yllään bedazzled puvut höyhenet viihdytti yleisöä.

”Me kilpailla kuin joukkueet Super Bowl sunnuntai koska olemme kaikki esiintyjät ja nautimme suorittamista varten väkijoukkoja,” Steve sanoi.

Paraati on ainutlaatuinen teema vuosittain ja osallistujat voivat antaa luovuuttaan kiiltoa.

Ei tietenkään jokaisesta paikalla paraatireitin varrella on niin hyvä näköalapaikka, josta katsella näitä esityksiä. Jokainen ryhmä antaa täyden suorituskyvyn päätellen kaupungintalolla, mutta myös pysähtyä ainakin neljä kertaa paraatireitin varrella. Joten, osto tuomareita seistä lippuja tai perustaa varhain jossakin nimetyn suorituskyky paikoista on paras veto pariskunnat haluavat päästä irti kokemuksen.

Neljä tulosalueiden ovat 15. Ja Market Streets (arviointiyksikön asema), Leveä ja Sansom Streets (varten Jousiyhtyeet), Leveä ja Pine Streets (kuvitteellisella, Comic, Wenches ja Fancy prikaatit jako), ja Leveä ja Carpenter kadut (fancy, Wenches, sarjakuvat, Jousiyhtyeet ja Fancy prikaatit).

Jos et voi tehdä sen ulos paraati koska asut pois kaupungista - tai osapuolilla hieman liian kova uudenvuodenaattona - voit myös katsoa lähetystä televisiossa tai lähettää sen internetissä. Voit olla varma, että kunkin vuoden mummer Parade on täysin erilainen ja jännittävä.

”Paraati on erittäin mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen. Ei ole muuta paikkaa maailmassa, jossa voi nähdä tällaista paraati,”Steve sanoi.

Mummers Parade jatkuu Philadelphia Tradition tulevina vuosina

Ympäri maailmaa, Saksan ja Ruotsin kulttuurien juhlia talvipäivänseisauksen ja mummer tullin ympärille uutta vuotta. Philadelphia, innoittamana että historia on kehittänyt perinne aivan oma.

”Se on yksi suurimmista folk kulttuureissa Philadelphiassa,” Steve sanoi.

Paraati on myös kehittynyt vuosien varrella. Steve ehdotti vierailevat Mummers museo Etelä Philadelphia nähdä, miten pukuja ja tarpeistoa että Mummers käytetty vuosien ovat muuttuneet.

Sillä lähes 10000 marchers jotka osallistuvat paraatiin vuosittain, tämä pitkät perinteet edelleen asianharrastus. Ei ole palkintorahoja, vain kerskumisoikeudesta. Vuoden aikana välillä paraateja, jokainen ryhmä kerää varoja ylellisen pukuja, tarpeistoa ja kelluu luoda ikimuistoisen tapahtuman. He myös valitsevat virkailijat ja luoda komiteoita kehittää teemoja, jotka erottuvat ja miellyttää yleisöä.

”Vietämme paljon aikaa kehittäessämme näyttää tehdä hauskaa ja miellyttää ihmisiä. Haluamme varmistaa, että yleisö todella saa siihen.” - Steve coper, pitkäaikainen Mummers Parade String Band osallistujaa

Vaikka Uudenvuodenpäivä on usein kylmin päivä vuoden Pennsylvaniassa, paraati vielä luo eloisan ja liitettyjen ilmapiiri, joka on täydellinen päivämäärä - tai juhlii koko perheen.

Mukaan Steve kaikki pitkän aikavälin suunnitteluun ja toteutukseen tehdä kunkin paraati erityinen on yksi keskeinen tavoite.

”Vietämme paljon aikaa kehittäessämme näyttää tehdä hauskaa ja miellyttää ihmisiä”, hän sanoi. ”Haluamme varmistaa, että yleisö todella saa siihen.”

Vuonna 2020 Mummers Parade vetävät kaikkensa sen historiallista vuosipäivää. Jo yli odotusten, paraati varmasti pysyy innovatiivisia vuosia ansiosta energiaa osallistujille ja katsojille.

”Olemme ylpeitä pitää tätä perinnettä hengissä,” Steve kertoi meille.