Pikku homo kirja - lesbo matchmaker dr. frankie bashan auttaa uralla olevia naisia poistumaan kuoristaan ja tavata jonkun erityisen

19 toukokuu 2019

Lyhyt versio: Lesbo singlet joskus vaikeuksia löytää toistensa nykypäivän nopeatempoisessa Dating Scene. Se ei ole helppo manipuloida dating, uraa, ja perheet, joten jotkut naiset hakevat apua pelastaa heidät aikaa ja vaivaa. Tohtori Frankie Bashan, perustaja Pikku Gay Kirja tarjoaa useita arvokkaita palveluja yksinäisten naisten, kuten matchmaking, dating valmennus ja sinkkuja tapahtumia. Hänen kokemus lesbo matchmaker ja kliinisen terapeutti auttaa häntä antamaan suoraviivaista, oivaltava ja tehokas dating neuvoja lesbo ja bi-naisten ympäri maailmaa. Jos etsit tapa virtaviivaistaa vuodelta prosessi, voit värvätä palvelut Little Gay Book hypätä käyntiin rakkauselämä erinomaiset mennessä suosituksia, motivoiva harjoituksia, ja dynaaminen tapahtumia.

Tohtori Frankie Bashan on aina ollut ulospäinsuuntautunut person. Nuorena, hän näki itsensä liitin - joku, joka voisi välinen kuilu kaksi ihmistä. Kun hän oli 13, hän asettaa hänen isänsä jopa treffeille jonkun kanssa, hän ajatteli hyytelöity hänen persoonallisuutensa. He osuma se pois heti, ja Frankie oli iloinen nainen tulee hänen askel äiti. Pari päätyi naimisiin ja ottaa kolme lasta.

load...

Taaksensa, Frankie sanoi: ”Se oli minun ensimmäinen onnistunut ottelussa. He olivat naimisissa 25 vuotta.”

Tohtori Frankie Bashan perusti matchmaking yritys nimeltä Pikku Gay Kirja yhdistää ja tukea naimattomille naisille.

Aluksi Frankie ajatellut matchmaking harrastus. Se oli hauskaa. Hän oli hyvä siinä. Mutta hänen pääpaino oli laittaa itsensä läpi koulun ja sitten tulossa kliinisen terapeutti.

Kun hän aloitti, mutta käytännössä hän huomasi kallistuessa naisia ​​kohtaan, jotka olivat kokeneet suhde kysymyksiä - jotkut olivat yhden ja löytäneet kumppanin, kun taas toiset olivat sitoutuneita suhteita vaan päin konflikteja. Nämä henkilökohtaiset kamppailut resonated Frankie, ja hänestä tuntui, että hän voisi tehdä enemmän auttaa häntä asiakkaita naispuolinen keskittynyt dating valmentaja ja matchmaker.

load...

Hän perusti Pieni Gay Book vuonna 2009 olevan täyden palvelun dating ratkaisu sinkkujen ja pariskuntien edessään monenlaisia haasteita omassa elämässään. Tänään hän on sinkkuja tapahtumia, kumppaninhakupalveluista ja yksilölliseen hoitoon tai valmennusta valtuuttaa naiset mennä, kun heidän suhteensa tavoitteita. ”Näin minun asiakkaille merkittävä tarve ei saa huomiota”, hän sanoi, ”ja ajattelin että voisin auttaa.”

High-End Matchmaking tuo -ohjelman kumppaneita yhteen

Useimmat Frankie matchmaking asiakkaat ovat yläpäässä sosioekonomisen spektrin. Hän palvelee hänen lisäpalvelut naisille yli 30 ja sanoi keski-ikä on ollut noin 45. Lesbo matchmaker keskittyy yhdistävät naisiin kumppaneiden kanssa, joilla on pitkän aikavälin potentiaalia. ”Nämä ovat ammattitaitoisia naisia, jotka ovat tottuneet ulkoistavat osaa elämää, koska he arvostavat vapaa-aikaa ”, hän sanoi. ”He palkata minua tehostaa dating prosessi.”

load...

Liittymään Frankie huippuluokan matchmaking ohjelmia , sinun on ensin täyttää perusteellinen kyselyyn itsestäsi ja suhde tavoitteet ja käsitellä katkaisijat. Se on täysin ilmaista ilmoittautua, luoda profiilin ja lisätä nimesi Little Gay Book potentiaalia ottelun luetteloon. Jos näyttää olevan yhteensopiva asiakkaan, matchmakers ottaa yhteyttä ajoittaa kuulemisen henkilökohtaisesti tai video chat. Tällä tavoin he-näytöstä vastaavia asiakkaita.

Jos haluat saada täyden käytännön matchmaking kokemus, voit päivittää premium matchmaking paketti jossa matchmakers takaavat järjestää tiettyjä päivämääriä kuuden 18 kuukautta, riippuen asiakkaan haluama ajassa.

Frankie kestää 10 -15 matchmaking asiakasta kerrallaan, jotta hän voi tarjota laadukkaita otteluissa.

Frankie ja hänen joukkue matchmakers panostettu voimakkaasti järjestäminen päivämäärät tämä valittu group.While hän huolellisesti pitää kaikilla osa ihmisen elämäntapaa ja persoonallisuutta, hän vetoaa myös oman suolen vaistojen ja kokemuksia ammattilaisena matchmaker. Hän kertoi meille, hän ei ota yli 15 asiakasta kerrallaan, koska hän haluaa pystyä ottamaan aikansa ja todella oppia tuntemaan ihmisiä hän työskentelee, jotta hän voi esitellä niitä laadukkaita päivämäärät, jotka ovat oikeassa niitä.

Frankie vie hänet vastuunsa lesbo matchmaker hyvin vakavasti. ”Naiset tulevat luokseni ja luovuttamalla minulle heidän sydämensä”, hän sanoi. ”Olen niin kiitollinen on kyky koskettaa heidän elämäänsä niin teen.”

Vuosien mittaan Frankie on saanut useita hehkuva suosittelut asiakkailta, jotka sanovat hänen neuvoja, tukea ja ottelu ehdotuksia auttanut heitä entistä luottavainen ja menestyksekäs daters.

”Olen erittäin suositella Dr. Frankie matchmaking palvelu”, sanoi Rachael, freelance-suunnittelijana ja entinen asiakas. ”Kaliiperi naisten tapaat tämän prosessin aikana ovat aivan uudelle tasolle.”

Hosting Age-aiheisia Singles Tapahtumat 13 kaupungissa

Lisäksi hänen yksinoikeudella matchmaking palveluja, Frankie myös isännöi sinkkuja tapahtumia , joissa yksittäinen naiset voivat tulla tapaamaan kymmeniä päivämäärän näkymiä yhdessä illalla. Hän sanoi suunniteltu näitä tapahtumia olla edullisempia ja paremmin saatavissa vuodelta ratkaisu lesbo sinkkuja, jotka eivät ole valmiita keväällä matchmaking vielä.

Voit sekoittaa ja seurustella valikoidun vuodelta puitteet paikallisella Speed ​​Dating tapahtumia. Frankie järjestää ikä-aiheisia tapahtumia 13 eri kaupunkeihin Yhdysvalloissa, kuten San Francisco, Oakland, Bostonissa, New Yorkissa, ja Seattlessa. Jotkut tapahtumat ovat melko intiimi, 20 25 ihmistä kutsuttu illallisen, kun taas toiset ovat massiivisia, kokoonpano 100+ osallistujista sinkkuja sekoitin.

”Se on kasvava kulovalkean” Frankie sanoi tapahtumista. ”Olemme suunnitelleet skaalautuva järjestelmä niin nyt on ääretön mahdollisuuksia, ja meidän ei tarvitse kääntää ihmiset pois.”

Little Gay Book joukkue käyttää täsmäytysalgoritmia virtaviivaistaa henkilökohtaisia ​​yhteyksiä osallistujille tapahtumissa. Todistettua järjestelmä suosittelee yhteensopiva matchesbased on naisten iät ja päivämäärän asetuksia. Sinun ei tarvitse huolehtia kitkemiseen elinkelpoinen mennessä näkymiä koska tapahtuma järjestäjät hoitaa sen puolestasi, pariksi sinut useiden yhteensopivien ihmisiä. Näitä hauskoja tapahtumia antaa naisille mahdollisuuden löytää romantiikkaa menemättä liian kauas niiden mukavuutta alueilla.

”Toivon kasvaa minun nopeus dating tapahtumia joka puolella maata,” Frankie sanoi, ”erityisesti alueilla, joilla uran naiset ei ehkä ole keskenään.”

Dating Coaching & Wingwoman tarjoavat Rehellinen Tuki

Kaikki eivät tuntuu miellyttävältä menossa tapahtumaan itse, niin monet yksinäiset naiset päätyvät pysyä kotona ja puuttuvat mahdollisuuksia tavata uusia ihmisiä ja mahdollisesti löytää rakkauden. Siksi Frankie käynnisti hänen wingwoman palvelu naisten San Francisco Bay Area. Naiset voivat rekisteröityä tästä palvelusta on ammatillinen dating asiantuntija mukana niitä joka tapauksessa heidän sosiaalista kalentereita.

Kaikki mitä tarvitsee tehdä on täyttää lomakkeen selittää tapahtuman tiedot haluat osallistua. Wingwomen haluavat tietää myös, kuinka suuri tapahtuma on ja kuinka monta elinkelpoinen päivämäärän näkymiä oletat osallistuu, jotta he voivat keksiä räätälöityjä sosiaalisessa strategiassa tehdä illalla mene hyvin.

Nämä wingwomen menee tapahtuman undercover, käyttäytyy kuin ystävä, ja helpottaa sosiaalista kanssakäymistä tavoitteena on yhdistää asiakkaalle niin paljon potentiaalisia päivämäärät possible.As Frankie sanoi: ”Joku kiinteiden sosiaalisten taitojen avulla saavutat ihmisiä, joten sinun ei tarvitse mennä joka tapauksessa itse ja tuntuu hankala.”

"DR. Frankie auttaa navigoimaan dating viidakon... Hän on hyvin viisas, kun se tulee ihmissuhteita.” - Abby, kirjailija ja opettaja

Jos haluat jonkun motivoida sinua koko vuodelta matkan eikä vain yhden illan, voit rekisteröityä Frankie lesbo dating ja suhde valmennus palveluja. Hän käyttää näitä yksityisiä istuntoja auttaa sinkkujen ja pariskuntien muuttaa negatiivinen ajattelu kuviot ja poistamaan esteet, niiden välillä ja niiden suhde tavoitteet.

”Olen omaksuminen asiakkaiden kanssa, joten en voi usein kertoa heille asioita, joita kukaan muu ei voi”, hän sanoi. ”Coaching tarjoaa turvallisen ympäristön antaa palautetta.”

Frankie muistutti kerran hän oli epämiellyttävä velvollisuus kertoo asiakkaalle hienhaju että hänen hygienia tottumukset voisi olla reasonshe oli vaikeuksia lasku toisen päivämäärän. Se oli hankala keskustelu, mutta Frankie käsitellään tällaisia ​​ongelmia suoraviivainen ja voi ytimessä. Kuuden kuukauden kuluessa, nainen oli suhde, ja hän on nyt onnellisesti naimisissa.

Pikku Gay kirja voi polkaista rakkauselämä

Nuorena, Frankie osasi soittaa elämässä oli auttaa ihmisiä löytämään onnen. Nyt tukema vuotta tieteellistä tutkimusta ja henkilökohtainen kokemus, lesbo matchmaker on vakiinnuttanut hänen yhtiön yhden luukun lesbo ja bi-naisten etsivät rakkautta. Jos sinulla ei ole aikaa tai energiaa tasalla oman, voit värvätä Frankie käytännön apua dating maailma.

Viime vuosina, Little Gay Book on vastannut lukemattomien rakkaustarinoita, häitä, ja perheet. Matchmakers, wingwomen vuodelta valmentajat ja tapahtumien järjestäjät väsymättä auttamaan tehokkaasti toimivaan naisia ​​kestäviä suhteita toisiinsa.

Onko sinun rehellinen rohkaisu tai henkilökohtaisen päivämäärän suosituksen, tohtori Frankie Bashan järkkymätön tuki ja rehellinen oivalluksia voi ehkä romanttisia menestykseen.

”Autan naiset saavat paremmat headspace”, hän sanoi. ”Olen kunnia saada mahdollisuus auttaa niin monia ihmisiä näin vaikean haasteen elämässään.”